SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.11.2011, 10:49   #1
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Новим місцем роботи українського наставника стане "Астана".

Відомий український фахівець Олег Протасов підписав контракт з одним з лідерів чемпіонату Казахстану - "Астаною".

Перед Протасовим поставлено завдання посісти в майбутньому сезоні перше місце в чемпіонаті Казахстану. Контракт з кращим футболістом СРСР 1987 року, укладений за схемою "1+1".

Нагадаємо, колишній головний тренер дніпропетровського "Дніпра", який також працював у Греції, Румунії та Росії, Олег Протасов недавно повідомляв, що перебуває в Києві, де веде переговори з потенційним роботодавцем.

"Я відпочивав від футболу, заряджав батарейки для майбутньої роботи. Не хочу загадувати, але зараз веду в Києві переговори", - заявляв Протасов.

Тоді всі почали вести здогади, який з українських клубів може очолити Протасов, виявилося ж, що він переїжджає до Казахстану.
Старий 13.11.2011, 12:47   #2
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Маркевич: латиноамериканці збільшили потенціал Металіста

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич поділився думкою про співпрацю в харківській команді з латиноамериканськими гравцями.

"Прихід в команду латиноамериканських футболістів серйозно збільшив наш потенціал. Тепер "Металіст" може гідно конкурувати з провідними клубами не тільки нашої країни. Наскільки виправдана практика запрошення бразильців і аргентинців, покаже час. Але підкреслюю, що колектив у нас підібрався хороший, і я отримую задоволення від роботи з гравцями, більшість з яких - молоді хлопці. Вони прагнуть доводити свою спроможність, і наше завдання - допомогти їм у цьому", - цитує фахівця офіційний сайт УЄФА.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 13.11.2011, 14:15   #3
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Тимощук: Нам просто забракло силЛише фізичні кондиції не дозволили збірній України втримати перемогу у товариській грі проти команди Німеччини, в якому наша команда вела 2:0 та 3:1.

Таку думку висловив хавбек мюнхенської "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук, котрий відіграв майже весь матч.

"Чого не вистачило збірній Україні для перемоги? Напевно, сил. Через це і змушені були віддати ініціативу", - почав він.

"Якщо ж говорити в цілому про матч, то нам можна бути задоволеними грою, але результат нікому не припав до душі - перемогти не вдалося", - продовжив він.

"Треба віддати належне супернику, який провівши заміни, посилив свою гру. Але ми показали себе відмінним бойовим колективом і зробили все можливе і неможливе, щоб перемогти", - цитує Тимощука championat.com
Старий 13.11.2011, 21:50   #4
sacha
Передовик

Типово

Ахметов готовий заплатити 40 млн. євро за форварда "Інтернасьоналя"Агент ФІФА Сабатіно Дуранте, який є експертом по бразильському трансферному ринку, заявив, що € 40 млн за нападника "Інтернасьоналя" Леандро Даміао запропонував донецький "Шахтар".

За інформацією бразильської преси, один з найперспективніших південноамериканських футболістів серйозно замислюється над тим, щоб переїхати в Україну.

"40 мільйонів за Даміао запропонував "Шахтар". Це клуб з традиціями - на відміну від "Малаги", яка також цікавиться Леандро.

чи Коштує він таких грошей? Звичайно! Наприклад, в чемпіонаті Італії зараз сильніше його тільки Ібрагімович", - цитує Дуранте championat.com з посиланням на TuttoMercatoWeb.

Нагадаємо, президент "Інтернасьонала" Джованни Луїджі днями заявив, що у клубу є пропозиція з України про купівлю Даміао за € 40 млн
Старий 14.11.2011, 08:26   #5
sacha
Передовик

Типово

Нойштедтер не відмовиться від громадянства Німеччини заради збірної України

Півзахисник менхенгладбахської "Боруссії" Роман Нойштедтер не відмовиться від паспорта громадянина Німеччини заради виступів за національну збірну України.

Про це в програмі "Футбольний вікенд" заявив батько гравця Пєтр Нойштедтер.

"Ромка не відмовиться від громадянства Німеччини, якщо це буде потрібно для виступів за збірну України. Ми з ним вже про це розмовляли", - заявив Нойштедтер-старший.

Нагадаємо, що Роман Нойштедтер народився у Дніпропетровську, але разом з батьками живе в Німеччині і має паспорт громадянина цієї країн
Старий 14.11.2011, 09:21   #6
sacha
Передовик

Типово

Тейшейра найближчим часом збирається залишити "Шахтар"

Бразильський вінгер "Шахтаря" Алекс Тейшейра, що переїхав в український клуб в 2010 році і підписав п'ятирічний контракт, написав у своєму "твіттері", що незабаром сподівається повернутися на батьківщину.

"Хлопці сподіваюся, що незабаром повернуся в "Васко да Гама" і продовжуватиму дарувати радість нашим прекрасним уболівальникам"! - написав бразилець.

Нагадаємо, що Тейшейра є вихованцем "Васко да Гама". За повідомленнями бразильської преси, в рідному чемпіонаті у футболіста буде більше шансів пробитися в національну команду Бразилії, пише championat.com.
Старий 14.11.2011, 14:36   #7
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Гравця Олександрії забирають в Порту

Скаути португальського "Порту" побували на відбірковому матчі Євро-2012 Грузія - Греція, в якому їх передусім цікавили дії атакувального півзахисника "Олександрії" Давида Таргамадзе, повідомляє "Спорт-Експрес в Україні".

За інформацією джерела, попередній контракт з 22-річним грузином буде підписаний вже в листопаді, а до "Порту" Давид приєднається в січні 2012 року. Футболіст і його агент підтвердили, що зустрічалися з представниками трьох зарубіжних клубів, але остаточне рішення на даний момент не прийнято.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.11.2011, 15:32   #8
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Збірна Італії внесла свою лепту в боротьбу з мафією

Футболісти збірної Італії потренувалися на полі, яке раніше належало мафіозним структурам.

Збірна Італії з футболу висловила підтримку загальнонаціональній кампанії проти організованої злочинності, провівши тренування на полі, яке було раніше конфісковано у мафії.

Тренування в невеликому містечку Ріцциконі відвідали близько тисячі вболівальників.

До 2000 року поле в Ріцциконі належало калабрійському злочинному синдикату "Ндрангета", але потім його конфіскували на користь місцевого муніципалітету. Однак незабаром виявилося, що деякі члени муніципалітету самі пов'язані з кримінальними структурами.

Мафіозі кілька років не давали молодим людям грати на конфіскованому полі, погрожуючи розправою. В результаті поле стало своєрідним символом протистояння місцевих жителів і бандитів.

У 2007 році за підтримки уряду в Ріцциконі був зіграний один матч, але з тих пір жодної гри на цьому полі не відбулося.

Угрупування "Ндрангета" вважається однією з наймогутніших злочинних організацій у світі. Італійські власті вважають, що вона є більш небезпечною навіть, ніж знаменита сицилійська "Коза Ностра".

Нагадаємо, що 11 листопада італійці провели у гостях товариський матч проти збірної Польщі і виграли його.

У вівторок, 15 листопада, італійці приймуть в Римі команду
Старий 14.11.2011, 15:36   #9
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Суперниками команди Луческу за перемогу будуть "Спартак" і "Анжі".

Донецький "Шахтар" в черговий раз отримав запрошення від організаторів щорічного товариського турніру Copa del Sol, який пройде з 27 січня по 8 лютого в Іспанії.

Разом з "Шахтарем" свою участь у турнірі вже підтвердили російські "Спартак" і "Анжі", а також норвезькі клуби "Русенборг" і "Мельде", шведські "Кальмар" і "Гетеборг", "Копенгаген" (Данія), ЧФР (Румунія) та "Вікторія Пльзень" (Чехія).

Швидше за все, на турнірі зіграє і бухарестський "Рапід", а також львівські "Карпати", які є чинними чемпіонами турніру. Ще чотири місця поки залишаються вакантними.

Нагадаємо, "Шахтар" вже двічі грав на турнірі Copa del Sol, і двічі доходив до фіналу, але якщо в 2010 році фінальний матч з "ЦСКА" скасували через негоду, то в 2011 році донецька команда у фіналі програла львівським "Карпатам".
Старий 15.11.2011, 08:32   #10
sacha
Передовик

Типово

Блохін: "Австрія - дуже добротна команда"

Збірна Німеччини грала проти України далеко не другим складом.

Про це напередодні гри з Австрією наголосив головний тренер українців Олег Блохін.

"У Львові завжди було приємно грати, атмосфера тут завжди хороша. Мені важко судити, яку схему будуть використовувати автрійці після зміни тренера. Хоча, звичайно, за тиждень багато чого не зміниш. Як би там не було, це дуже добротна команда", - сказав він.

"Але багато залежить від того, як ми зіграємо. Я відчуваю, що наша збірна зараз дещо втомлена у фізичному та психологічному плані. У цьому є проблема. Тому потрібно дуже добре подумати над складом на завтрашню гру", - додав тренер.

За його словами, пошук кандидатів у збірну триває тільки на певні позиції, або під впливом форс-мажору, як це було перед матчем з Німеччиною.

"Я нічого із себе не знімав! Я несу відповідальність у будь-якій ситуації. Ще мені не сподобалося, що після матчу з Німеччиною преса оголосила, що німці грали другим складом. Яким ще другим складом? У них не було лише трьох провідних виконавців - Лама, Швайнштайгера та Нойєра", - пояснив Блохін.

"У нас по матчу з Німеччиною був серйозний розбір. Ми у цій зустрічі наробили стільки помилок... І тепер хочемо поліпшити організацію гри. Тому що багато окремих моментів мені не подобаються", - підсумував наставник, пише "Динамо Киев от Шурика".

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:22.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум