![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Лавренко: "Питання по Допілці вирішимо в кінці зборів"
Чи залишиться в "Олександрії" захисник другої команди київського "Динамо" Олег Допілка вирішиться в кінці зборів. Про це в інтерв'ю "Команді" заявив президент клубу Микола Лавренко. "Як ви знаєте, Допілка належить київському "Динамо", і зі столичним клубом у нас є домовленість, що зимове міжсезоння Олег закінчить у нас в команді, а по закінченні зборів ми приймемо рішення, залишати його чи ні", - сказав він. "Стримуючим фактором може послужити те, що у гравця є проблеми зі здоров'ям. У всякому разі, остаточно визначимося вже після третього етапу підготовки", - запевнив Лавренко.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Дель П’єро вивів з коми 12-річну дівчинку
Італійський футболіст, капітан туринського "Ювентуса" і колишній нападник національної збірної Алессандро дель П'єро зробив маленьке "чудо". Прослухавши його особисте відеозвернення, від двотижневої коми прокинулася 12-річна дівчинка. Джада з невеликого південного містечка Черенціа - велика шанувальниця і вболівальниця туринського клубу. Її батьки, зневірившись отримати допомогу від лікарів своєї дочки, яка захворіла і впала в кому, звернулися до її кумира. І тепер вони переконані, що саме дель П'єро "вилікував" дівчинку. "В ту ніч, після того, як вона послухала звернення, сталося щось фантастичне. Спочатку вона поворушила рукою, через пару годин покликала маму, а ще через добу вже попросила морозива", - розповів італійським ЗМІ щасливий і розчулений батько. Чудодійний звернення футболіста звучить дуже просто: "Привіт Джада, я - Алессандро дель П'єро. Я дуже сподіваюся, що ти скоро прокинешся, щоб подивитися багато-багато наших і моїх ігор, щоб прийти і подивитися на нас і, головне, познайомитися".
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Донецький "Металург" обіграв боснійців
У грі з одним із найкращих клубів Боснії донецький "Металург" проявив морально-вольові якості та вирвав перемогу у важкому матчі. Товариський матч 10 лютого "Металург" (Донецьк) - "Широки Брієг" (Боснія) - 3:2 (2:2) Голи: 1:0 - Нельсон (14), 1:1 - Джідіч (16), 1:2 - Заркаріч (29). 2:2 - Траоре (38), 3:2 - Траоре (68) "Металург" : Воробйов, Морозюк, Чечер, Воловик, Шина, Мкртчян, Лазич (Грищенко, 80), Димитров, Казарян, Нельсон (Годін, 69), Траоре (Міщенко, 78)
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Роббен знахабнів до крайності
Півзахисник мюнхенської "Баварії" Арьєн Роббен на останньому тренуванні вів себе зухвало і намагався командувати партнерами по команді, повідомляє німецька преса. Згідно з інформацією джерела, футболіст збірної Нідерландів вів себе так, тому що не вийшов на поле в останньому матчі команди, що відбувся в рамках чвертьфіналу Кубка Німеччини з "Штутгартом". Наставник "Баварії" Юпп Хайнкес був дуже задоволений грою своїх підопічних і навіть не думав задіяти Роббена. А голландця це вивело з себе. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Анрі повернеться в MLS 16 лютого
Форвард "Нью-Йорк Ред Буллз" Тьєррі Анрі, який виступає на правах оренди в лондонському "Арсеналі", повернеться в клуб MLS 16 лютого. - Хочу прояснити цю ситуацію, - наводить слова головного тренера "канонірів" Арсена Венгера офіційний сайт клубу. - Тьєррі повернеться в Америку 16 лютого. Я б дуже хотів залишити його. Хоча б на два тижні. Але він має повернутися ... Анрі - капітан "Нью-Йорка", і було б неправильно по відношенню до американців затримувати його в переддень старту нового сезону MLS. Нагадаємо, що за час оренди француз провів за "Арсенал" п'ять матчів, в яких забив два голи. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Вісенте дель Боске визначився зі складом
Головний тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске заявив, що ця команда стане останньою в його кар'єрі. Як пише Marca, наставник не уточнив, коли це станеться. Можливо, вже влітку, коли закінчиться його контракт. Не виключений, щоправда, варіант, що Іспанська федерація футболу запропонує йому попрацювати і після Євро-2012. У той же час тренер підкреслив, що пауза, що виникла з продовженням контракту ніяк не пов'язана з чутками про можливу відставку Жозе Моурінью з мадридського «Реала» влітку 2012 року. 61-річний дель Боске очолив збірну Іспанії в 2008 році - після перемоги команди на чемпіонаті Європи. Під його керівництвом іспанці вперше в історії стали чемпіонами світу, і впевнено вийшли у фінал чемпіонату Європи. Дель Боске також додав, що у нього вже практично готовий список гравців, які поїдуть на Євро-2012. Проблемно є лише позиція нападника. У випадку, якщо основний форвард - Давид Вілья - не встигне відновитися після важкої травми, не виключений варіант, що в національну команду повернуть Фернандо Торреса. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Чемпіонат Італії. Гру "Болонья" - "Ювентус" можуть перенести
Несприятливі погодні умови можуть змусити організаторів перенести недільний матч 23 туру чемпіонату Італії між "Болоньєю" та "Ювентусом". Згідно з прогнозами метеорологів, у найближчі дні в Італію може прийти черговий циклон, повідомляє Il Corriere dello Sport. Нагадаємо, що раніше представники обох клубів попросили керівництво футбольної ліги перенести цей матч на більш ранній час, пише "Спорт-Экспресс".
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Фірташ підтвердив, що фінансуватиме тернопільську "Ниву"
Половину фінансових витрат на утримання футбольного клубу "Нива" візьме на себе відомий український мільярдер Дмитро Фірташ. Точніше не він, а підвладна йому установа - банк "Надра". Про це особисто повідомив бізнесмен, перебуваючи з поїздкою в Заліщицькому районі. "По-моєму, це питання вже закрите?" - здивовано запитав мільярдер губернатора Тернопільщини Валентина Хоптяна, почувши питання журналістів. У відповідь губернатор зазначив, що тернопільська "Нива" працюватиме 50 на 50. "Тобто 50% Дмитро Васильович допомагає, а 50% - меценати нашої області та всі інші", стверджує gazeta1.com.
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Прикарпаття" й "Енергетик" можуть втратити професійний статус
Разом з Івано-Франківським "Прикарпаттям" найближчим часом білий прапор може викинути бурштинський "Енергетик". Зміна власника у компаніях, що впродовж тривалого періоду були патронами бурштинського клубу, всупереч сподіванням не покращила його фінансового становища. Навпаки, лідер прикарпатського футболу нині також поставлений на межу існування. Відтак керманичі обох клубів бажають отримати чіткі відповіді від своїх засновників - будуть вони утримувати надалі команди, чи ні. Нагадаємо, що відновлення першолігових змагань заплановане на 21 березня. Друга ліга продовжить з’ясовувати стосунки з 7 квітня. Подати заявкові листи прикарпатці мають відповідно 21 та 23 лютого. Щоправда, за рішенням Центральної Ради ПФЛ від 30 січня "Прикарпаттю" (як і тернопільській "Ниві") через борги можуть заборонити реєстрацію футболістів і не допустити до участі у весняній частині сезону, пише pravda.if.ua.
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Ukraine
|
Старцев залишить "Металіст", якщо підшукає клуб
Голкіпер "Металіста" Максим Старцев залишить харківську команду. Про це повідомив сам воротар, який не поїхав на турецький збір і підтримував форму з дублем. "Моє становище у "Металісті" мене не влаштовує. Спасибі керівництву харків'ян за те, що воно поставилося до мого бажання з розумінням", - сказав він. "Підшукував собі нове місце роботи. Деякий час велися переговори з одним колективом Прем'єр-ліги, але в останній момент вони зірвалися, і я залишився у Харкові", - додав Старцев. За словами воротаря, якщо він таки знайде собі команду після закриття трансферного вікна, то зможе розірвати чинний контракт з "Металістом", пише "Чемпионат.com" з посиланням на газету" Команда".
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |