![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Бойко повертається в «Кривбас»
Як повідомляє «Спорт Експрес в Україні» з посиланням на наставника воротарів «Динамо» Михайла Михайлова, після другого іспанського збору, який завершиться в неділю контрольним матчем з московським «Спартаком», Денис Бойко, який виступав на правах оренди в першій частині сезону за «Кривбас », повернеться в розташування криворізької команди. Оренда буде продовжена до кінця нинішнього чемпіонату України. Нагадаємо, раніше сам голкіпер неодноразово заявляв, що хотів би мати ігрову практику у весняній частині чемпіонату.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Луческу: Буду в Туреччині раніше за команду
Поки футболісти "Шахтаря" пакують валізи перед від'їздом на третій збір до Антальї, головний тренер вже купив квитки на літак. Про свій стан та плани Мірча Луческу розповів клубній прес-службі. "Буду в Анталії в неділю. Навіть раніше за команду. Так що я їх там зустріну. Це, звичайно, буде зворушливий момент. Я дуже скучив", - почав він. "Як себе почуваю? Все добре! Спасибі", - подякував він. Луческу не бачить проблеми у скасуванні товариського матчу з "Хайдуком", навіть вважає це позитивом. "Що за необхідність грати в таку погоду? Я сьогодні розмовляв з Даріо - сказав, щоб він не хвилювався. Ми обов'язково проведемо цей матч, тільки трохи пізніше, коли в чемпіонаті буде довга пауза між іграми", - запевнив він. "Це ми вирішимо пізніше. Все буде залежати від погоди. Зараз мені важливо побачити рівень підготовки команди", - відповів він на питання про кількість контрольних ігор. Також Луческу сказав, що сподівається на швидке одужання Степаненка, привітав Вілліана з тим, що той став батьком та дав бразильцю три дні на відпочинок з близькими.
|
|
|
#3 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Манчіні пропонує нового капітана збірної Англії
![]() Головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні вважає, що новим капітаном збірної Англії може стати хавбек його команди Гарет Беррі. Нагадаємо, що у попереднього капітана Джона Террі пов'язка була відібрана рішенням ФА. "Гарет - дуже розумна людина, який також є важливим гравцем для своїх команд. Він може бути капітаном збірної Англії, він уже багато разів грав за цю команду", - сказав італієць. "Гарет - хороша людина, що діє з розумом на полі і за його межами. У кожній команді є гравці, які не виглядають важливими, але насправді є ключовими. Це спокійні футболісти, здатні зіграти на будь-якій позиції. Вони допомагають тренеру і партнерам по команді в будь-яких можливих ситуаціях. Вони б'ються за кожен матч. Гарет є таким гравцем, він дуже важливий для нас", - додав тренер "Сіті". |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
Бундесліга. Анонс туру
![]() Боруссія (М) - Шальке Після двадцятого туру звична четвірка лідерів виявилася трохи "розхитаною". Одна "Боруссія" відстає від іншої вже на три очки, і в турі нинішньому розрив може стати ще більшим. Адже в центральній грі, в суботу, гладбахці приймають прямого конкурента - "Шальке". На "Боруссія-Парку" буде з'ясовано, хто із суперників відправиться далі воювати за чемпіонство з дортмундцями і мюнхенцями, а хто втішиться "всього лише" потраплянням в Лігу чемпіонів у наступному сезоні. На папері кращими виглядають шанси господарів - нагадаю, що гладбахська "Боруссія" на рідному стадіоні не програє вже протягом одинадцяти місяців! З іншого боку, все хороше коли-небудь закінчується, а до гравців "Борусії" накопичилося багато питань за підсумками непереконливою кубкової зустрічі з "Гертою". Боруссія (Д) - Байер Інша дуже важлива зустріч відбудеться трохи раніше - дортмундці зіграють вдома з "Байєром". У минулому сезоні саме ці два колективи були основними претендентами на чемпіонство, але зараз амбіції "Байєра" набагато скромніші. Йому б місце в єврокубковій зоні зберегти! Не забуваємо і майбутню дуель леверкузенців з грізною "Барселоною" - каталонців "Байєр" буде приймати через три дні після виїзду в Дортмунд, а сили не безмежні. Баварії - Кайзерслаутерн Найлегше, мабуть, доведеться "Баварії". Гра вдома, в суперниках - слабенький "Кайзерслаутерн", який не може перемогти протягом десяти турів і з кожним тижнем наближається до Бундесліги 2. На "Альянц-Арені" не те що перемога, нічия для гостей буде превеликим щастям, але що може допомогти "Кайзеру" досягти бажаного результату? Відсутність Швайнштайгера? Чудесний збіг обставин, що дозволив "чортам" кілька місяців тому вирвати нічию в Дортмунді? Навряд чи. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Снейдер відхилив пропозицію Зеніту, є ще варіант з Анжі
![]() Голландський півзахисник міланського "Інтера" Уеслі Снейдер відмовився від переходу в петербурзький "Зеніт", проте в Росії у нього ще є варіант з махачкалінським "Анжі". Таку заяву зробив відомий італійський журналіст Мауро Сума, що є керівником клубного каналу "Мілана", Milan Channel. "Снейдер відхилив пропозицію "Зеніту". Він сказав буквально наступне: "Що я буду робити в цьому чемпіонаті? "Проте Снейдер цікавий ще одному клубу з цього чемпіонату, махачкалінському "Анжі", за який грає Ето'О. Тому я кажу, що у нього є ще одна пропозиція. Але шанси на від'їзд Снейдера з Мілана до 25 лютого я розцінюю як не більше 50. Побачимо", - сказав Сума. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Жереб кинуто: Україна в плей-офф зіграє з Румунією!
У Загребі відбулося жеребкування плей-офф чемпіонату світу-2012 з футзалу У суботу в загребському готелі Sheraton відбулося жеребкування стикових матчів чемпіонату світу-2012. Сім переможців груп кваліфікаційного раунду отримали собі в суперники одну з команд, фінішувала другою в групі. Причому заздалегідь було відомо, що команди з однієї групи не можуть зустрітися в раунді плей-офф, тобто збірна Україна могла отримати в суперника одну з наступних команд: Норвегія, Румунія, Словенія, Словаччина, Білорусь, Угорщина. Найнебезпечнішою з них варто вважати збірну Румунії, яка зовсім непогано виглядала на чемпіонаті Європи. І, навпаки, «темна конячка» плей-офф, збірна Норвегії, була, мабуть, найбажанішим суперником для команд з першої сімки. У підсумку, суперником збірної України стала збірна Румунії, яка в світовому рейтингу займає 17-е місце. Перший матч плей-офф відбудеться в Румунії 25-28 березня, а у відповідь - 8-11 квітня в Україні. Інші пари плей-офф виглядають наступним чином: Іспанія - Словаччина Італія - Норвегія Сербія - Угорщина Португалія - Росія Чехія - Словенія Росія - Азербайджан Сім кращих команд отримають путівки до фінальної стадії чемпіонату світу в Таїланді, яка буде проведена 2-18 листопада, а сперечатися за звання найсильнішого будуть 24 збірні.
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
МЮ побив власний рекорд
У матчі 25-го туру англійської прем'єр-ліги з "Ліверпулем" на 47-й хвилині нападник Вейн Руні відкрив рахунок. Манкуніанцям вдалося забити хоча б раз в 43 домашньому матчі поспіль в рамках англійської першості Таким чином "Манчестер Юнайтед" побив власний рекорд. У період з лютого 1955 по лютий 1957 "червоні дияволи" забивали в 42 домашніх матчах поспіль.
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
В Іспанії вже знайшли роботу для Капелло
За даними іспанської преси, Фабіо Капелло, який на цьому тижні залишив збірну Англії, може змінити Мануеля Пеллегріні на посту головного тренера "Малаги". Місцеві журналісти нагадують про хороших відносинах італійця з нинішнім спортивним директором "Малаги" Фернандо Йєрро, а також про не надто вдалі результатах амбітної команди в іспанській першості. Контракт Пеллегріні з "Малагою" розрахований до 30 червня 2013 року, але все йде до того, що він покине клуб раніше
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
МЮ переміг Ліверпуль
В рамках 25-го туру англійської прем'єр-ліги відбувся центральний матч. На стадіоні "Олд Траффорд" в Манчестері зустрічалися місцевий "Манчестер Юнайтед" і "Ліверпуль". Перемогу в цій надпринциповій грі здобули манкуніанці - 2:1. Дубль оформив нападник Вейн Руні, а у гостей в кінцівці рахунок розмочив форвард Луїс Суарес. При першому взятті воріт Пепа Рейни жоден захисник "Ліверпуля" не зумів винести м'яч подалі від своїх воріт, а Глен Джонсон на дальній штанзі програв у швидкості Уейну Руні. Через кілька хвилин "Олд Траффорд" вдруге вибухнув радісними криками. Спірінг почав виходити з оборони, використовуючи короткий пас і власний дриблінг. Напрошувався пас в напрямку Суареса і Джеррарда, але тут налетів Валенсія перехопив м'яч і вивів Руні на Рейну. На щастя фанатів "Трьох левів", для Вейна подібні дуелі як і раніше не викликають труднощів. У Руні був відмінний шанс поховати "Ліверпуль" живцем, але форвард, опинившись в межах штрафного суперника з м'ячем у ногах, проявив співчуття до "червоних". Під кінець матчу "Ліверпуль" підкараулив помилку Фердінанда, а Суарес увігнав м'яч у ворота з трьох метрів. Надія знову зажевріла в серцях фанатів "Ліверпуля", але "Манчестер Юнайтед" професійно довів найважливішу гру до перемоги. Завдяки перемозі "Манчестер" вийшов на перше місце в турнірній таблиці англійської прем'єр-ліги. Тепер він на одне очко випереджає екс-лідера таблиці "Манчестер Сіті". МЮ – Ліверпуль – 2:1 Голи: Руні, 47, 50 - Суарес, 80 МЮ: Де Хеа, Рафаель, Смоллінг, Фердінанд, Евра, Каррік, Скоулз, Валенсія, Гіггз, Руні, Уелбек Ліверпуль: Рейна, Джонсон, Аггер, Шкртел, Енріке, Хендерсон, Спірінг (Керролл, 61), Джеррард, Даунінг (Белламі, 61), Куйт (Адам, 75), Суарес Попередження: Каррік - Даунінг
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Чемпіонат Франції. 23 тур. "Ліон" програв "Кану". Інші матчі
Чемпіонат Франції 23 тур 11 лютого Осер 1:1 (0:0) Лор'ян Голи: 1:0 - Болі (19), 1:1 - Емегхара (90+1) Попередження: Мвемба (34), Гассама (45), Ндінга (58), Гріхтінг (69), Ромао (76), Шафні (90) Ліон 1:2 (0:1) Кан Голи: 0:1 - Амума (13), 0:2 - Набаб (74), 1:2 - Лопес (87-пен). Попередження: Греньє (16), Бюло (19), Проман (28), Сеубе (72), Ніве (74), Ревейе (78) Монпельє 3:0 (0:0) Аяччо Голи: 1:0 - Бельханда (53-пен), 2:0 - Кабелла (65), 3:0 - Жиру (68). Попередження: Андре (42), Буур (43), Андре (74) Валансьєн 1:0 (0:0) Нансі Голи: 1:0 - Самасса (90+1) Попередження: Ісіма-Мірен (42), Жил (49), Лемейтр (81)
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |