![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Рац: Через Луческу у румунів мотивація вище в 5-10 разів
Мірча Луческу діє на свої свіввітчизників немов червона ганчірка, тому "Шахтарю" не дуже вдаються поєдинки з румунськими командами. Такою думкою поділився з клубною прес-службою після нічиєї з "Оцелулом" захисник "Шахтаря" Разван Рац. "Якщо врахувати, що ми програвали з рахунком 0:2 і нам вдалося відігратися, то нормально. Але з іншого боку, ми були зобов'язані вигравати", - визнав він. "Румунські команди завжди супермотівіровани перед грою з "Шахтарем". Мотивація в п'ять-десять разів вище! Для них це честь і хороший бій з сильним суперником". - вважає захисник. "Вони хочуть показати, що не гірше такої команди, як "Шахтар". Крім того, наш тренер дуже відомий в Румунії, і його команду особливо бажають перемогти", - повідомив Рац. Він пояснив значну як для товариського матча кількість карток амбіціями команд та надвеликим бажанням перемогти..
|
|
|
#2 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Двоє українців перебралися у чемпіонат Білорусі
Два українські футболісти продовжать кар'єру у чемпіонаті Білорусі. Так, хавбек Сергій Рожок з одеського "Чорноморця" має підписати однорічну угоду з "Мінськом". Водночас, захисник донецького "Шахтаря" Сергій Семенюк перебереться в ФК "Брест". Як стверджує sportpanorama.by, останньому залишилося утрясти лише юридичні формальності.
|
|
|
#3 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Найбезглуздіші травми футболістів
Відома іспанська газета Marca склала список найбезглуздіших травм, які отримували футболісти. Всього в цей список потрапило 13 гравців. Даний список з'явився незабаром після травми аргентинського півзахисника «Валенсії» Евера Банеги, який отримав перелом великої і малої гомілкових кісток після того як забув поставити на ручне гальмо свій автомобіль на заправці. Першим у списку є італієць Алессандро Неста, який отримав розрив сухожилля зап'ястя, коли грав в PlayStation. Умовне друге місце посів англієць Ріо Фердинанд. Сидячи на дивані, він травмував коліно, спробувавши дістати ногою телефонну трубку. Третім у списку йде іспанський воротар Сантьяго Канісарес. Приймаючи ванну, він спробував ногою пом'якшити падіння флакона з одеколоном. В результаті Канісарес отримав поріз сухожилля і не потрапив в складі збірної Іспанії на чемпіонат світу 2002 року. Далі в списку йде італійський воротар Карло Кудічіні. Він отримав серйозну травму, гуляючи з собакою. Після різкого ривка собаки, яку голкіпер тримав на повідку, Кудічіні впав і травмував коліно. Після Кудічіні йде англійський воротар Річард Райт. Він отримав травму, коли виходив на поле і зачепився за табличку «По газону не ходити». З інших гравців, які потрапили в список газети Marca, варто виділити ірландського воротаря Роя Керролла, який травмував коліно, коли, виймаючи м'яч з воріт, заплутався ногою в сітці, і німецького голкіпера Міхаеля Ренсінга, який потягнув спину, зав'язуючи шнурки.
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Ізраїль назвав склад на гру з Україною
Тренер збірної Ізраіля Елі Гутман назвав склад на товариський матч зі збірною України, який пройде 29 лютого, повідомляє israelfootball.com. Склад збірної Ізраїлю: Воротарі: Дуду Ават (Майорка), Дані Амос (Кірьят-Шмона) Захисники: Таль Бен-Хаім (Портсмут), Декель Кейнан (Кардіфф), Рамі Гершон (Стандард), Шир Цедек (Кірьят-Шмона), Йоваль Шпонгин (Омонія), Ельад Габай (Кірьят-Шмона), Ейтан Тібі (Кірьят-Шмона), Дедді Бен-Даян (Омонія) Півзахисники: Біверс Натхо (Рубін), Альмог Коен (Нюрнберг), Йоссі Бенаюн (Арсенал), Еран Захаві (Палермо), Маор Меліксон (Вісла), Адріан Рочет (Кірьят-Шмона), Ліор Рафаелов (Брюгге), Таль Бен-Хаім (Маккабі Петах-Тіква) Нападники: Ельянів Барда (Генк), Омер Дамарі (Хапоель Тель-Авів), Томер Хемед (Майорка), Бен Саар (Осер).
|
|
|
#5 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
У Ярославського викрили Суркіса в брехні щодо голосування по Блохіну
За продовження контракту Олега Блохіна на посаді головного тренера збірної України до 2014 року, голосували не усі члени Виконкому. Про це заявив віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко. Нагадаємо, що президент ФФУ Григорій Суркіс після закінчення засідання Виконкому ФФУ сказав, що за продовження угоди з Олегом Блохіним проголосували усі 25 членів Виконкому ФФУ, які були присутні в залі. "Річ у тому, що питання про продовження контракту з Олегом Блохіним було поставлене спонтанно: без опрацювання, без звіту, без аналізу виконаної Олегом Володимировичем роботи. Іншими словами, на мій погляд, питання на порядок денний було поставлене на емоціях. Тому я участі в цьому голосуванні не брав. Навіть ті, хто свого часу голосував проти кандидатури Олега Володимировича, цього разу проголосували за. Але, на мій погляд, це несерйозний підхід до такої важливої справи, тому я участі в голосуванні не взяв. Повторюся, можу помилятися і праві ті, хто взяв спонтанно участь в голосуванні, але я не визнав можливим голосувати без серйозного опрацювання", - розповів Стороженко в інтерв`ю ua-football.com. Нагадаємо, що Сергій Стороженко є людиною наближеною до власника "Металіста" Олександра Ярославського.
|
|
|
#6 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Ярославському приписали манію величі через фільм "Король Харкова"
У президента футбольного клубу "Металіст" Олександра Ярославського манія величі. Про це на прес-конференції заявив мер Харкова Геннадій Кернес, коментуючи знятий поляками документальний фільм "Ярославський - Король Харкова". На питання журналіста, що він думає з приводу цього фільму, Кернес відповів: "Ви знаєте, те, що ви зараз сказали - "король Харкова" - я думаю що це зайве підтвердження манії величі цієї людини, ні більше, ні менше". "Я неодноразово казав, що у цієї людини нереалізовані амбіції, а його девіз - "Хто похвалить мене краще за усіх, той отримає смачну, солодку цукерку", - цитує мера glavnoe.ua.
|
|
|
#7 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Луческу задоволений, що "утікач" Ілсіньо повернувся у "Шахтар"
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу задоволений поверненням у команду бразильця Ілсіньо. "Я задоволений, що він (Ілсіньо - прим. Чемпіон) повернувся. Ми придбали ще одного гравця, який добре знає наші методи, у нього хороші стосунки з іншими нашими футболістами, йому не потрібна адаптація. Це виграш для команди. І не думаю, що гроші, за які ми його повернули, дозволили б нам купити гравця високого рівня", - цитує Луческу офіційний сайт клубу.
|
|
|
#8 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
На третьому зборі "Говерла-Закарпаття" запланувала чотири спаринги
У суботу, 25 січня, "Говерла-Закарпаття" відправиться на заключний третій тренувальний збір до Туреччини, який триватиме до 10 березня. За словами начальника команди Сергія Рущака, упродовж цієї фази підготовки, заплановані 4 спаринги. Наразі суперники нашої команди уточнюються, повідомляє офіційний сайт клубу.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Клубний рейтинг УЄФА: "Металіст" обійшов "Ювентус"
Перемога у матчі із "Зальцбургом" дозволила "Металісту" піднятися на 41-у сходинку клубного рейтингу УЄФА, випередивши данський "Копенгаген" і туринський "Ювентус". Інші українські клуби в ТОП-100 "Динамо" і "Шахтар" опустилися на одну позицію. Клубний рейтинг УЄФА Станом на 24 лютого 1. "Барселона" (Іспанія) – 148,294 2. "Манчестер Юнайтед" (Англія) – 141,457 3. "Челсі" (Англія) – 122,457 4. "Баварія" (Німеччина) – 120,370 5. "Арсенал" (Англія) – 111,457 6. "Реал" (Іспанія) – 110,294 7. "Інтер" (Італія) – 102,824 8. "Порту" (Португалія) – 97,669 9. "Ліон" (Франція) – 94,802 10. "Ліверпуль" (Англія) – 90,457 11. "Мілан" (Італія) – 87,824 12. "Марсель" (Франція) – 84,802 13. "Шахтар" (Україна) – 83,893 ...30. "Динамо" (Україна) – 61,893 ...41. "Металіст" (Україна) – 48,393
|
|
|
#10 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Тимощук: У кожній грі ми повинні показувати змістовний футбол
Збірну України взірця 2012 року ще не можна вважати остаточно сформованим колективом, адже є куди рости та над чим працювати, але вже зараз команда віддає всі сили навіть у товариських матчах. Про це "Спорт-Экспрессу в Украине" заявив один з лідерів команди Блохіна Анатолій Тимощук. "Ми завжди налаштовуємося провести гру на максимальному рівні. Звичайно, більшість хлопців ще не проводили офіційних матчів цього року, але встигли зіграти досить спарингів. Тому все поступово повинні підходити до оптимального стану, адже скоро стартує чемпіонат України", - передав він відчуття перед грою проти Ізраїля. "Робота ведеться без зупинок. Ми провели ряд поєдинків, в яких постаралися показати змістовний футбол і порадувати своїх уболівальників гарними результатами. Але завжди є право на помилку і на експеримент. Найголовніше, щоб до старту турніру ми підійшли в оптимальній формі". - підкреслив Анатолій. На його думку, головне завдання збірної на найближчі 3,5 місяці - набрати форму, поліпшити ігрові компоненти й взаєморозуміння між лініями. "У кожній грі ми повинні показувати змістовний футбол. У кожної команди є свої проблеми. Намагаємося аналізувати недоліки та працювати над ними", - запевнив він. "Головна перевага? Самовіддача. Як показали товариські матчі, ми демонструємо агресивний і непоступливий футбол і добре граємо на контратаках", - вважає Тимощук. "Було досить хороших поєдинків. Бувало, команда показувала хороший футбол, але не добивалася перемоги. Як, наприклад, в матчі з Німеччиною ... З останніх ігор можна згадати перемогу над збірною Англії в Дніпропетровську з рахунком 1:0", - назвав він найбільш важливі для нього ігри.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |