SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 18.11.2012, 20:15   #1
volodya44
Передовик

Дописи: 692

Типово

Київське "Динамо" може продати майже десяток футболістів

Сьогодні в передачі "Інший футбол" прозвучав список гравців "Динамо", які можуть покинути команду взимку.

Цей список виглядає таким чином: Бетао, Алмейда, Дуду, Нінкович, Юссуф, Аруна, Кравець і щойно куплені Кранчар, Раффаель і Рубен.

Згідно інсайдерської інформації програми, взимку команду покинуть як мінімум четверо футболістів.

Свою точку зору висловив і відомий журналіст Артем Франков:

- Юссуф вже пересидів в "Динамо". Його не дарма прозвали «дідусь Юссуф». Не можна легіонера так довго тримати в клубі.

Нінкович теж пересидів всі можливі терміни. Він в команді вже років десять, але в середньому проводив по п'ять-сім матчів за сезон. Це, звичайно, жах.
volodya44 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 19.11.2012, 16:36   #2
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Офіційно: Шевченко відмовився очолити збірну

Андрій Шевченко відмовився зайняти посаду головного тренера збірної України.

Про це офіційно оголошено прес-службою Федерації футболу України.

У понеділок, 19 листопада, у Будинку футболу відбулась зустріч керівництва ФФУ Андрієм Шевченком, по завершенні якої він прокоментував своє рішення.

"Виступати протягом багатьох років за національну збірну України було для мене великою честю, адже в цих матчах я грав за свою рідну країну. Саме з цією командою в мене пов’язано чимало незабутніх матчів та яскравих емоцій", - сказав він.

"Сьогодні я вдячний Федерації футболу України та її президенту Анатолію Конькову за той високий рівень довіри, який вони виказали мені, запропонувавши очолити національну збірну", - додав Андрій.

За словами Шевченка, він також хотів би висловити слова вдячності всім футбольним спеціалістам, які були "за" або "проти" його призначення.

"Думки цих експертів були дуже важливими для мене і я не залишу їх без уваги. Проте я вважаю, що на сьогоднішній день, можливість очолити збірну України є дещо поспішним кроком для мене. Сподіваюсь, що керівництво ФФУ з розумінням поставиться до мого рішення", - пояснив він.

"Я впевнений, що в національної команди є шанси потрапити у фінальну частину ЧС-2014 року. Зі свого боку я завжди готовий підтримати нашу збірну на шляху здобуття нею максимальних результатів", - підсумував екс-капітан збірної.
Старий 20.11.2012, 23:30   #3
volodya44
Передовик

Типово

"Динамо" може підписати українського нападаючого із чемпіонату Бельгіі

Схоже взимку київське "Динамо" може поповнити син легендарного "динамівця" Павла Яковенка Олександр.

Про це редакції Football Transfer стало відомо від нашого джерела у селекційній службі киян.

За наявною інформацією між "Андерлехтом" та "Динамо" вже почались неофіційні перемовини про перехід українця.
Старий 21.11.2012, 21:47   #4
volodya44
Передовик

Типово

В чергу за Матрі після "Динамо" став "Арсенал"

Лондонський "Арсенал" поповнив список претендентів на форварда туринського "Ювентуса" Алессандро Матрі, повідомляє A Bola.

28-річний гравець, інтерес до якого приписують київському "Динамо", "Фіорентині" і "Порту", має контракт з італійським клубом до червня 2017 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Ювентус" хоче отримати за свого нападника 15 мільйонів євро.
Старий 23.11.2012, 20:54   #5
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

"Сегодня": Мілевський залишить "Динамо", Ярмоленка не будуть тримати

Два футболісти збірної України можуть залишити київське "Динамо" найближчим часом.

Про це повідомило "Сегодня" інформоване джерело у клубі.

"З Мілевським взимку, швидше за все, будуть прощатися", - пише видання.

"Та й Ярмоленка, якщо буде адекватна пропозиція, тримати не будуть", - цитує газета джерело.

За даними "Сегодня", не останню роль у можливих трансферах відіграють зарплати гравців, що знаходяться в районі $ 2 млн.
Старий 24.11.2012, 08:05   #6
volodya44
Передовик

Типово

Півзахісник київського "Динамо" може перейти в сербський гранд

Півзахисник київського "Динамо" Мілош Нінковіч, який був виставлений клубом на трансфер, може продовжити свою кар'єру в Сербії або Росії, повідомляє sportklub.info.

За інформацією джерела, інтерес до гравця проявляють белградська "Црвена Звезда" і російський "Краснодар", головним тренером якого, нагадаємо, є співвітчизник Мілоша Славолюб Муслін.

Сам Нінковіч нещодавно висловив готовність змінити клуб.
Старий 29.11.2012, 01:33   #7
volodya44
Передовик

Типово

"Динамо" цікавиться півзахисником київського "Арсеналу"

Півзахисник київського «Арсеналу» Сандро Кобахідзе може опинитися в київському «Динамо».

Як повідомив грузинському порталу World Sport неназваний український журналіст, трансфер Кобахідзе в «Динамо» виглядає дуже реальним. 25-річний грузинський півзахисник, який виступає в «Арсеналі» на правах оренди, може стати динамівцем вже цієї зими.

Видання нагадує, що контракт Кобахідзе належить дніпропетровському «Дніпру», а інтерес до нього також проявляють колективи з Росії.

Відзначимо, що раніше грузина вже сватали в «Динамо».
Старий 29.11.2012, 22:38   #8
volodya44
Передовик

Типово

Колліна зустрінеться з президентами футбольних клубів

У понеділок, 3-го грудня, о 12:00 у Будинку футболу відбудеться зустріч керівництва Федерації футболу України та куратора системи арбітражу П. Колліни з президентами клубів Прем’єр-ліги.

Прес-служба ФФУ запрошує представників телекомпаній та фотографів на протокольну зйомку зазначеного заходу.

Після закінчення вищевказаної зустрічі, о 14:00 відбудеться засідання «Футбольного прес-клубу» з П’єрлуїджі Колліною.
Старий 05.12.2012, 22:58   #9
volodya44
Передовик

Типово

Дрогба повернувся в Англію

Нападаючий китайського "Шанхая" Дідьє Дрогба в міжсезоння приїхав в "Челсі", щоб взяти участь в тренуваннях і, таким чином, не розгубити форму, повідомляє Daily Mail.

Видання зазначає, що пройшло 200 днів з того моменту, як івуарійський форвард приніс "Челсі" перемогу в Лізі чемпіонів, а потім поїхав на заробітки в Піднебесну. Примітно й те, що відносини між Дрогба і нинішнім керманичем "аристократів" Рафаелем Бенітесом - не найкращі.

Будучи наставником "Ліверпуля", Бенітес одного разу назвав африканця симулянтом і "нирцем".
Старий 06.12.2012, 23:51   #10
volodya44
Передовик

Типово

Київському "Динамо" приглянувся ще один гравець "Дженоа"

Шведський захисник "Дженоа" Андреас Гранквіст напевно найближчої зими змінить клубну прописку.

За інформацією італійських ЗМІ, у трансфері 27-річного шведа зацікавлена велика кількість європейських клубів, пропозиції від яких "грифони" готові розглянути найближчим часом.

Варто відзначити, що найбільшу активність в трансферній гонці за Гранквістом проявляють київське "Динамо" і пітерський "Зеніт".

Нагадаємо, що під час минулого трансферного вікна київське "Динамо" вже купувало футболіста з табору "Дженоа" - Мігеля Велозу.
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:21.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум