![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Дописи: 692
|
Київське "Динамо" може продати майже десяток футболістів
Сьогодні в передачі "Інший футбол" прозвучав список гравців "Динамо", які можуть покинути команду взимку. Цей список виглядає таким чином: Бетао, Алмейда, Дуду, Нінкович, Юссуф, Аруна, Кравець і щойно куплені Кранчар, Раффаель і Рубен. Згідно інсайдерської інформації програми, взимку команду покинуть як мінімум четверо футболістів. Свою точку зору висловив і відомий журналіст Артем Франков: - Юссуф вже пересидів в "Динамо". Його не дарма прозвали «дідусь Юссуф». Не можна легіонера так довго тримати в клубі. Нінкович теж пересидів всі можливі терміни. Він в команді вже років десять, але в середньому проводив по п'ять-сім матчів за сезон. Це, звичайно, жах. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Офіційно: Шевченко відмовився очолити збірну
Андрій Шевченко відмовився зайняти посаду головного тренера збірної України. Про це офіційно оголошено прес-службою Федерації футболу України. У понеділок, 19 листопада, у Будинку футболу відбулась зустріч керівництва ФФУ Андрієм Шевченком, по завершенні якої він прокоментував своє рішення. "Виступати протягом багатьох років за національну збірну України було для мене великою честю, адже в цих матчах я грав за свою рідну країну. Саме з цією командою в мене пов’язано чимало незабутніх матчів та яскравих емоцій", - сказав він. "Сьогодні я вдячний Федерації футболу України та її президенту Анатолію Конькову за той високий рівень довіри, який вони виказали мені, запропонувавши очолити національну збірну", - додав Андрій. За словами Шевченка, він також хотів би висловити слова вдячності всім футбольним спеціалістам, які були "за" або "проти" його призначення. "Думки цих експертів були дуже важливими для мене і я не залишу їх без уваги. Проте я вважаю, що на сьогоднішній день, можливість очолити збірну України є дещо поспішним кроком для мене. Сподіваюсь, що керівництво ФФУ з розумінням поставиться до мого рішення", - пояснив він. "Я впевнений, що в національної команди є шанси потрапити у фінальну частину ЧС-2014 року. Зі свого боку я завжди готовий підтримати нашу збірну на шляху здобуття нею максимальних результатів", - підсумував екс-капітан збірної.
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
|
"Динамо" може підписати українського нападаючого із чемпіонату Бельгіі
Схоже взимку київське "Динамо" може поповнити син легендарного "динамівця" Павла Яковенка Олександр. Про це редакції Football Transfer стало відомо від нашого джерела у селекційній службі киян. За наявною інформацією між "Андерлехтом" та "Динамо" вже почались неофіційні перемовини про перехід українця. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
|
В чергу за Матрі після "Динамо" став "Арсенал"
Лондонський "Арсенал" поповнив список претендентів на форварда туринського "Ювентуса" Алессандро Матрі, повідомляє A Bola. 28-річний гравець, інтерес до якого приписують київському "Динамо", "Фіорентині" і "Порту", має контракт з італійським клубом до червня 2017 року. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Ювентус" хоче отримати за свого нападника 15 мільйонів євро. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Сегодня": Мілевський залишить "Динамо", Ярмоленка не будуть тримати
Два футболісти збірної України можуть залишити київське "Динамо" найближчим часом. Про це повідомило "Сегодня" інформоване джерело у клубі. "З Мілевським взимку, швидше за все, будуть прощатися", - пише видання. "Та й Ярмоленка, якщо буде адекватна пропозиція, тримати не будуть", - цитує газета джерело. За даними "Сегодня", не останню роль у можливих трансферах відіграють зарплати гравців, що знаходяться в районі $ 2 млн.
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
|
Півзахісник київського "Динамо" може перейти в сербський гранд
Півзахисник київського "Динамо" Мілош Нінковіч, який був виставлений клубом на трансфер, може продовжити свою кар'єру в Сербії або Росії, повідомляє sportklub.info. За інформацією джерела, інтерес до гравця проявляють белградська "Црвена Звезда" і російський "Краснодар", головним тренером якого, нагадаємо, є співвітчизник Мілоша Славолюб Муслін. Сам Нінковіч нещодавно висловив готовність змінити клуб. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
|
"Динамо" цікавиться півзахисником київського "Арсеналу"
Півзахисник київського «Арсеналу» Сандро Кобахідзе може опинитися в київському «Динамо». Як повідомив грузинському порталу World Sport неназваний український журналіст, трансфер Кобахідзе в «Динамо» виглядає дуже реальним. 25-річний грузинський півзахисник, який виступає в «Арсеналі» на правах оренди, може стати динамівцем вже цієї зими. Видання нагадує, що контракт Кобахідзе належить дніпропетровському «Дніпру», а інтерес до нього також проявляють колективи з Росії. Відзначимо, що раніше грузина вже сватали в «Динамо». |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
|
Колліна зустрінеться з президентами футбольних клубів
У понеділок, 3-го грудня, о 12:00 у Будинку футболу відбудеться зустріч керівництва Федерації футболу України та куратора системи арбітражу П. Колліни з президентами клубів Прем’єр-ліги. Прес-служба ФФУ запрошує представників телекомпаній та фотографів на протокольну зйомку зазначеного заходу. Після закінчення вищевказаної зустрічі, о 14:00 відбудеться засідання «Футбольного прес-клубу» з П’єрлуїджі Колліною. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
|
Дрогба повернувся в Англію
Нападаючий китайського "Шанхая" Дідьє Дрогба в міжсезоння приїхав в "Челсі", щоб взяти участь в тренуваннях і, таким чином, не розгубити форму, повідомляє Daily Mail. Видання зазначає, що пройшло 200 днів з того моменту, як івуарійський форвард приніс "Челсі" перемогу в Лізі чемпіонів, а потім поїхав на заробітки в Піднебесну. Примітно й те, що відносини між Дрогба і нинішнім керманичем "аристократів" Рафаелем Бенітесом - не найкращі. Будучи наставником "Ліверпуля", Бенітес одного разу назвав африканця симулянтом і "нирцем". |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
|
Київському "Динамо" приглянувся ще один гравець "Дженоа"
Шведський захисник "Дженоа" Андреас Гранквіст напевно найближчої зими змінить клубну прописку. За інформацією італійських ЗМІ, у трансфері 27-річного шведа зацікавлена велика кількість європейських клубів, пропозиції від яких "грифони" готові розглянути найближчим часом. Варто відзначити, що найбільшу активність в трансферній гонці за Гранквістом проявляють київське "Динамо" і пітерський "Зеніт". Нагадаємо, що під час минулого трансферного вікна київське "Динамо" вже купувало футболіста з табору "Дженоа" - Мігеля Велозу. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |