![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Перемога Динамо і супердебют Ідеє
Дебютант Прем'єр-ліги "Олександрія" іспит на матчі з віце-чемпіоном у рідних стінах не склала. "Динамо" без проблем розібралось із новачком елітної футбольної ліги України. "Олександрія" пручалась лише у першому таймі, який завершився без голів. У другому господарі посипались, а можливо це Юрій Сьомін під час перерви у роздягальні знайшов потрібні слова для Ідеє, який виходив на заміну, і Ярмоленка. Саме вони удвох і створили перший гол. Забігаючи наперед скажу, що новобранець киян Ідеє видав чудовий дебют і став найкращим гравцем матчу. Браун Ідеє отримав м'яча у карному майданчику, на кілька секунд притримав і віддав чудову передачу на Ярмоленка, який набігав. Андрій без проблем вразив дальній кут воріт "Олександрії". Пройшло кілька хвилин і вже Ідеє змусив капітулювати воротаря господарів, забивши свій перший гол у футболці "Динамо". Нігерієць чудово відкрився у карному майданчику суперника, отримав точну передачу від Попова і з другого дотику пробив у дальній кут воріт. Голкіпер зреагував на постріл і навіть торкнувся м'яча ногою, однак ситуацію не врятував. "Динамо" збавило обрети і поплатилось. Запорожан відквитав один м'яч. "Олександрія" тайкома уже думала, що вдасться врятувати нічию, однак іншої думки був Ідеє, який опустив господарів із небес на землю. Нігерієць вирішив, що у дебютному матчі слід забивати два голи. Браун оформив дубль за 10 хвилин до завершення поєдинку. Нігерійський форвард отримав передачу на лівому фланзі, змістився у центр, пройшов у карний майданчик, обіграв захисника і чудовим ударом зняв павутина із дальньої дев'ятки воріт Паньківа. Цей гол претендує на гол туру! У підсумку 3:1 на користь "Динамо" і фантастичний дебют Брауна Ідеє. Так би й у Лізі чемпіонів, зокрема у матчі проти "Рубіна"! Олександрія - Динамо - 1:3 Голи: Запорожан (77) - Ярмоленко (52), Ідеє (54, 80) Олександрія: Паньків, Сахневич, Назаренко, Чередниченко, Запорожан, Довгий, Старенький, Зейналов (В. Шевченко, 57), Таргамадзе, Салхі (Давидов, 63), Ксьонз (Арурі, 87) Динамо: Шовковський, Данило, Хачеріді, Діакате, Попов, Вукоєвіч (Ідеє, 46), Аруна, Єрьоменко, Гусєв (Ель Каддурі, 84), Ярмоленко, Мілевський (Алієв, 85) Попередження: В. Шевченко - Єременко, Данило, Ярмоленко |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Ідейе: Не міг навіть мріяти про такий дебют
Два забиті голи та результативна передача у матчі проти "Олександрії" стали певною несподіванкою навіть для героя матчу Брауна Ідейе. Про це новий нападник "Динамо" заявив офіційному сайту клуба. "Мені зараз важко говорити. Я по-справжньому щасливий, не міг навіть мріяти про такий дебют в команді. Сьогодні була дуже важка гра", - сказав він. "Не можна сказати, що висока температура повітря звична для мене. При такій спеці мені доводилося грати дуже давно, ще в Нігерії. Останнім часом я виступав в Європі, і трохи відвик від спеки. Втім, особливих проблем я не відчував, оскільки перебуваю в хорошій формі і готовий грати", - зазначив африканець. Ідейе запевнив, що для нього нема різниці зі старту виходити чи на заміну. "Головне - грати, для чого я і перейшов в "Динамо". Я ставлю перед собою максимальні цілі, і хочу допомагати команді перемагати в кожному матчі", - наголосив він. "Грати "самотнього" форварда було трохи незвично для мене, оскільки впродовж тривалого часу я грав з використанням схеми гри в два нападаючих. Але, думаю, з часом мені вдасться пристосуватися і все буде о'кей", - посміхнувся наостанок Ідейе.
|
|
|
#3 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Хітцфельд: "Хотів стати спортивним директором Динамо"
![]() Наставник збірної Швейцарії Оттмар Хітцфельд розповів про те, як ледь не опинився в Києві. ». До Києва приїхав, зустрівся з Суркісом, все подивився, ознайомився з інфраструктурою Я хотів бути спортивним директором, але кияни хотіли мати мене як тренера", - говорить Оттмар. "Взагалі-то момент виявився невдалим - якраз коли я отримав ті пропозиції, мав намір зробити в тренерській роботі паузу", - розповідає досвідчений фахівець. Також Хітцфельд повідомив, що його запрошували і в московський Локомотив. "Так, запит з Локомотива був, але переговорів я не вів", - підкреслив головний тренер збірної Швейцарії.
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
"Штуттгарт" не звертає уваги на фінансову кризу
Німецький "Штуттгарт", який провалив минулий сезон, з фінансової точки зору провів дуже хороший рік. Оборот клубу за підсумками 2010-го року склав 117 702 000 євро - це третій кращий результат в історії клубу. Рекорд був зафіксований роком раніше: за підсумками 2009-го року оборот склав 145 838 000 євро. Це стало можливо завдяки покращеному паю клубу від продажу телевізійних прав, грамотної роботи клубного менеджменту, який уклав ряд вигідних контрактів, а також завдяки грамотній трансферну політику. Але ж при цьому йде реконструкція стадіону "швабів" - "Мерседес-Бенц-Арени", нагадує Bild
|
|
|
#5 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 56
Дописи: 539
|
Британці назвали Блаттера лиходієм десятиліття
Учасники опитування, проведеного у Великобританії телеканалом Syfy, визнали президента ФІФА Йозефа Блаттера "лиходієм десятиліття". 75-річний глава Міжнародної федерації футбольних асоціацій отримав 9,2 відсотка голосів і посів перше місце в опитуванні, випередивши колишнього генерального директора Royal Bank of Scotland сера Фреда Гудвіна. Блаттер став непопулярною фігурою у Великобританії на тлі боротьби за право провести чемпіонат світу 2018-го року. Англійська заявка провалилася на виборах у виконкомі ФІФА, а ЧС-2018 віддали Росії. Ряд британських ЗМІ в цей період писав про корупцію в керівництві ФІФА. Як пише видання Belfast Telegraph, третє місце в опитуванні посів футболіст лондонського "Челсі" і збірної Англії Ешлі Коул, четвертим став гольфіст Тайгер Вудс (обидва цих спортсмена в останні роки потрапляли в скандальні історії через зради). Список "героїв десятиліття" за версією опитаних очолив президент США Барак Обама. Друге місце зайняв футболіст американського клубу "Лос-Анджелес Гелаксі" Девід Бекхем, за ним розташувалися принц Вільям і письменниця Джоан Роулінг. В опитуванні взяли участь близько двох тисяч чоловік.
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Динамо" і "Рубін" серед претендентів на форварда збірної Коста-Ріки
Після Андреа Караччоло, яким цікавилися обидва клуби, око скаутів "Динамо" та "Рубіна" впало на костариканця Жоеля Кемпбелла. Як повідомляє sensaciondeportiva, серед претендентів на нападника також є "Арсенал", "Фулхем", "Фіорентина" та "Ювентус" За словами італійського агента Сільвіо Тревіссана, у спортивному плані "Динамо" це не найкращий варіант, але з точки зору економічної він дуже хороший. Те ж можна він говорить і про пропозицію "Рубіна", пише dynamomania.com
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Ліверпуль" хоче захисника "Ліона"
Лівий оборонець "Ліона" Алу Сіссоко потрапив до кола інтересів англійського "Ліверпуля". Як повідомляє footballpress.net, погодитися на пропозицію мерсисайдців французи можуть через фінансові проблеми у клубі. Іншим претендентом на послуги 23-річного футболіста називають італійську "Рому"
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Хав’єр Дзанетті: "Ми грали краще, ніж Уругвай"
Півзахисник збірної Аргентини Хав'єр Дзанетті назвав поразку від Уругваю в чвертьфіналі Кубка Америки незаслуженою. "Ми грали краще, ніж Уругвай протягом усіх 120 хвилин. Шкода, що нам не вдалося забити достатню кількість голів. Дуже важко залишати турнір на такі ранній стадії після всього, що ми зробили", - наводить слова Дзанетті fcinternews.it. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Дніпро" підпише ще одного гравця
Захисник бельгійського "Генка" Ерік Матуку стане гравцем дніпропетровського "Дніпра" на наступному тижні. Про це із посиланням на онлайн-видання Camer-sport.be пише "Террикон". За даними порталу, сьогодні було врегульовано всі питання, а наступного тижня Матуку підпише контракт із клубом на 4 роки. 28-річний Матуку зіграв у першості Бельгії більше 200 ігор, а минулого сезону став чемпіоном країни. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 13.06.2011
Дописи: 44
|
"Фламенго": Нападник "Юве" краще від форварда "Динамо" ![]() "Фламенго", якому не вдається домовитися з керівництвом київського "Динамо" про оренду форварда Андре, має намір здійснити трансфер нападника "Ювентуса", Амаурі. "Мені повідомив агент, що "Фламенго" зв'язувався з ним з приводу мого можливого трансферу. Мені це дуже приємно, адже я вже 11 років виступаю в європейському футболі і хотів би повернутися на батьківщину", - цитує Амаурі "оreporter.com". |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |