![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Київська Хатіко повернулася додому через два роки
Майя прийшла прямо під квартиру свого найпершого власника, який помер два з половиною роки тому. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Після смерті старенького дідуся, який був першим власником Майї, собаку віддали іншій жінці. Але та померла через півроку. Після цього собака більше року жила в різних притулках. З останнього тварина втекла Скільки пройшла Майя і як вона орієнтувалася по місту, невідомо. Але в кінці, собака прийшла під двері квартири свого першого господаря, де зараз живуть чужі люди. "Я її пускала в під'їзд. На мене сусіди лаялися. У неї є вода і тарілка, і ковдра. Але вона все одно хотіла сидіти тільки під дверима", - розповіла сусідка. Зараз Майя знаходиться на стаціонарі у ветеринарній клініці. За словами медиків, зі здоров'ям у собаки проблем немає, вона просто нудьгує. Тварині вже шукають нових власників.
|
|
|
#6 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Муркотливий "каратель": Боєць АТО привіз до Києва з передової кошеня Пульку
Весь час біло-рудий домашній вихованець перебував на лінії фронту разом з господарем. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Український боєць АТО Іван Лисенко перевіз з Донбасу до Києва своє кошеня Пульку. Весь цей час домашній вихованець перебував зі своїм господарем на лінії фронту. Історію від імені кота Іван написав в своєму Facebook..... Цитата:
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Жителя Алеппо, який організував притулок для тварин, висунули на Нобелівську премію миру
Чоловік з самого початку війни допомагає покинутим тваринам в майже зруйнованому місті. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Мохаммед Алаа Альджаліла. Мохаммеда Алаа Альджаліла, який створив притулок для бездомних кішок в Сирії, запропонували висунути на Нобелівську премію миру. Про цю ініціативу повідомили в Facebook-спільноті Nobel Peace Prize to Alaa, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Нагадаємо, Мохаммед Альджаліла з початку війни в Сирії підгодовує тварин в місті Алеппо. Кішки, кинуті господарями, знайшли притулок і турботу завдяки чоловікові. Сирієць відкрив притулок для котів, покинутих під час обстрілів в Алеппо. На сьогоднішній день в притулку мешкає понад сотні тварин.
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Врятував господарю життя: Відчайдушний собака в охопленому вогнем будинку мало не загинув, щоб захистити хазяїна
Сусіди сказали, що для Че було незвичним гавкати безперестанку. Шум розбудив їх і змусив визирнути у вікно, тоді вони й побачили пожежу Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Мешканцеві Пенсильванії врятував життя пес, який ліг на нього, щоб захистити від отруєння димом та щосили гавкав для привернення уваги сусідів. Коли пожежники приїхали за викликом, вони побачили собаку Че, який лежав на своєму хазяїнові, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Guardian. Працівники американської служби порятунку розповіли, що гавкіт пса привернув увагу сусідів, й ті викликали пожежників. "Сусіди сказали, що для Че було незвичним гавкати безперестанку. Шум розбудив їх і змусив визирнути у вікно. Вони переконані, що пес врятував життя не лише своєму господареві, а й мешканцям усього будинку", – розповів працівник пожежної служби. Пожежу вдалося погасити. Че та його власника одразу госпіталізували. Собаку лікують від отруєння димом у ветеринарній клініці, а його хазяїн перебуває у шпиталі у критичному стані.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! | Nalot | Офтопік (теревеньки) | 2 | 29.01.2015 00:16 |