![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб разом до кінця: тернополянка йде воювати на Донбас услід за своїм чоловіком
Володимир Макара воює на Донбасі з квітня минулого року, і тепер дружина вирішила приєднатися до нього. Мирослава Макара вирішила воювати на Донбасі поруч зі своїм чоловіком. Мешканка Тернополя Мирослава Макара вирішила піти воювати на Донбас слідом за чоловіком. Про це пише місцеве видання 20 хвилин, інформують Патріоти України. Протягом 11 років вона працювала реєстратором реклами в Тернопільській філії Медіа-Корпорації RIA. Тут її всі знають, як відповідальну і сумлінну працівницю, яка завжди доводить розпочаті справи до кінця. Вона запевнила, що готова підписати контракт і поповнити ряди солдатів. Її чоловік Володимир поїхав воювати на Донбас в квітні 2015 року. Тепер вона зібралася підтримати його. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Мирослава вже віднесла до військової частини всі необхідні документи, пройшла тестування з психології та здала нормативи з фізпідготовки. Начальник штабу 44-ї бригади підписав документи і направив їх до військкомату. Тому зараз жінка чекає рішення комісарів і подальшого плану дій. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#2 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Українцям пора видавити з себе холопа
Цитата:
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Без варіантів: Україна повинна звільняти Донбас військовим шляхом, - російський політик
Мінські угоди Україні слід денонсувати, бо Кремль все одно не буде їх виконувати, впевнений Костянтин Боровой. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Костянтин Боровой. Україні необхідно денонсувати мінські угоди, оскільки конфлікт на Донбасі має лише військове рішення. Подібну думку виданню Апостроф висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий, інформують Патріоти України. Зокрема, політик упевнений, що Росія не буде виконувати міжнародні угоди. "Я багато разів уже говорив, що фраза "Немає військового вирішення проблеми"- це обман. Рішення є, і тільки військове. Зупинити агресію в Грузії вдалося саме військовою силою. Те ж саме і з Донбасом. Розраховувати на те, що Путін, який не виконує міжнародні угоди, почне дотримуватися Мінських домовленостей - це або дурість, або прагнення не вирішувати проблему, а саме поставити галочку. "Ми вжили всіх заходів для зупинки процесу". Процес не зупинено, але ж заходів вжито. Це класична позиція європейських демократів. Звичайна практика" , - вважає Боровой. На його думку, російська агресія призупинилася тільки тому, що у Путіна "не було сил продовжувати цей військовий процес", а нинішній стан справ на Донбасі більше, ніж влаштовує Росію. "На Донбасі засіли відверті бандити. Від них і зараз проблем багато, а скільки їх буде, коли стане відомо, чим вони там займалися ... Немає сумнівів у тому, що там будуть відкриватися і факти етнічних чисток, і масові поховання людей", - заявив експерт. Боровой підкреслив, що Україна повинна вдатися до військового вирішення конфлікту, в чому їй повинні допомогти західні союзники. "Рішення проблеми Донбасу - тільки військове. Це важке рішення, яке буде супроводжуватися жертвами. Але якщо Україна хоче позбутися від цієї проблеми - найправильніше оголосити про денонсацію Мінських угод і почати вирішувати її військовим шляхом. Путін не гідний того, щоб з ним розмовляли мовою міжнародних договорів. Тим більше, що концентрація збройних сил в східноєвропейському регіоні, а саме - в країнах Балтії і Польщі, досить висока. Тому, я не думаю, що Україну залишать на самоті. Якщо вона, звичайно, буде боротися з тероризмом. Адже те, що відбувається на території України, - справжній тероризм", - вважає він. "Справжніх керівників збройних сил в Україні ми поки не спостерігаємо. А спостерігаємо людей, які в Криму легко віддавали території і просто переходили на бік Росії. Тобто реформа збройних сил йде, але дуже повільно. І всі ці пузаті чиновники, і генерали, які все життя співпрацювали з КДБ, потім з ФСБ, - це не найнадійніша опора України", - підсумував Боровой. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Вчора у країні стався олігархічний переворот": Саакашвілі про голосування за відставку уряду
"Ахметов та інші олігархи, залишивши своїми голосами уряд, знову взяли контроль над ситуацією в свої руки", переконаний політик. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Саакашвілі. "Мій заклик до членів БПП у зв'язку з олігархічним переворотом. Вчора відбулося те, що завжди неминуче відбувається, коли після революції не відбувається революційних реформ - реставрація старого режиму", - пише на своїй сторінці в Фейсбук глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, повідомляють Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! , і продовжує: "По-моєму вчора в країні стався олігархічний переворот. Також як після невдач помаранчевої революції до влади прийшов Янукович, вчора Ахметов та інші олігархи, залишивши своїми голосами уряд, знову взяли контроль над ситуацією в свої руки. Батьківщина вийшла з коаліції, теж саме збирається зробити Самопоміч, в цій ситуації залишатися в коаліції було б важкою помилкою Блоку Петра Порошенка. Це в будь-якому випадку означало б, що навіть ті члени фракції, які голосували за відставку уряду, в разі не виходу з коаліції, беруть повну формальну відповідальність за вчорашній олігархічний переворот".
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Революційні праві сили" висунули свої перші вимоги
20.02.2016 Члени об'єднання "Революційні праві сили" закликають оголосити в Україні загальну мобілізацію. Представник прес-центру "Революційних правих сил" Ігор Громов розповів журналістам, що готель "Козацький" їхні члени не захоплювали, передає "РБК-Україна". За його словами, представники РПС організували штаб у прес-центрі готелю "Козацький" на підставі оренди приміщення. "Ні про яке захоплення не йдеться", — запевнив він. Він також наголосив, що учасники об'єднання будуть добиватись дотримання конституційних прав українців. "Це не конкретно проти когось боротьба: Порошенка і Яценюка, або Ахметова... Ми виступаємо за створення конституційного ладу в Україні і за повернення громадянам України повноти наших конституційних прав", — прокоментував Громов. Активісти наполягають на розгортанні наметового містечка, проведенні віче 21 лютого, а також оголошенні загальної мобілізації в Україні. Такі вимоги "Революційні праві сили" оголосили після проведення наради. Нагадаємо, сьогодні у Києві активісти перекрили головну вулицю Хрещатик. Також на Майдан почали приносити дрова та встановлювати намети. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 24.12.2013
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
Українські військові потрапили під мінометний обстріл біля Опитного та Мар'їнки
![]() Станом на 18:00 суботи, 27 лютого, бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військ з мінометів і великокаліберних кулеметів, «працюють» ворожі снайпери. Про це повідомив Прес-центр АТО. «Протягом дня російські найманці продовжили обстрілювали опорні пункти ЗСУ. Зафіксовано 19 таких обстрілів», – сказано в повідомленні у Фейсбуці. «Терористи з гранатометів та великокаліберних кулеметів вели вогонь по опорних пунктах в районі Опитного, Мар’їнки та Луганського. Позиції поблизу Мар’їнки, Пісків та Новгородського обстрілювали снайпери. Двічі неприцільний вогонь з міномету калібру 82 мм ворог вів поблизу Опитного», – йдеться в повідомленні. Крім того, 10 мін були випущені з міномета калібру 82 мм по позиціях наших бійців поблизу Чермалика. У штабі наголосили, що сили АТО дотримуються Мінських угод і ведуть вогонь у відповідь тільки з незабороненого озброєння |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Уже завтра: З 1 березня електроенергія для населення в Україні подорожчає
З 1 березня 2016 року підвищується мінімальний тариф на електроенергію для населення на 25% - до 57 копійок за кВт / год. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), з 1 березня 2016 року підвищує мінімальний тариф на електроенергію для населення на 25% - до 57 копійок за кВт / год. Як інформують Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! з посиланням на Нескучные новости, дворічний графік підвищення тарифів на електроенергію для населення комісія затвердила ще в лютому 2015 року. Наступний етап підвищення тарифів на електроенергію для населення розпочнеться 1 вересня 2016 року. Згідно з документом, мінімальний тариф встановлюється на місячний обсяг споживання електроенергії 100 кВт / год. Весь обсяг понад 100 кВт / год відпускається за тарифом 99 копійок за кВт / год. Якщо місячне споживання електроенергії перевищує 600 кВт / год, то встановлюється тариф 156 копійок за кВт / год за перевищений обсяг. Як повідомлялося, до березня 2017 року споживачі електроенергії будуть розділені на дві групи: з об'ємом споживання до 100 кВт / год на місяць і з об'ємом споживання понад 100 кВт / год на місяць. Для першої групи споживачів вартість електроенергії в березні 2017 року становитиме 0,9 гривні за кВт / год. Для другої групи - 1,68 гривні за кВт / год.
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Тільки не залишай нас назавжди: "Я пишаюся тобою, Українка", - Анастасія Приходько присвятила Надії Савченк\
Співачка висловила надію, що українська льотчиця скоро буде вдома. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Анастасія Приходько присвятила пісню Надії Савченко. Співачка Анастасія Приходько підтримала українську льотчицю Надію Савченко, присвятивши їй свою пісню "Вільна", англійську версію якої вона раніше виконувала на відборі українського "Євробачення 2016". Про це Приходько написала на своїй сторінці в Facebook, зазначають Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! "Я ніколи в житті не присвячувала нікому своїх пісень. Співала душею для кожного з вас. Але зараз серце прагне, в свій спосіб, підтримати нашу НАДІЮ! Яке символічне ім`я!!! В ньому, для мене все - і сила, і гордість, і незламність, і перемога! Я пишаюся тобою Українка, я пишаюся тобою Воїн, я пишаюся тобою Жінко!!! Моя пісня -"Вільна!" - це присвята тобі, Надіє! Ти вже вільна духом і вірою, але я сподіваюсь, що скоро ти будеш вдома і ми разом заспіваємо" - написала Анастасія, додавши світлини. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! \
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Сьогодні, 5 березня смолоскипний марш приурочений пам'яті Романа Шухевича.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#10 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Екскурс в минуле дає наочний приклад українцям, як затятого і жадібного ворога можна і треба здолати.
Цитата:
Навіть якщо ворог відступить, ми ніколи не маемо нічого забувати і прощати
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |