SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 12.02.2017, 19:17   #1
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Б А Н Д Е Р І В К А

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 14.02.2017, 15:05   #2
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

У Кабміні свій варіант пенсійної реформи. Він відмінний від варіанту МВФ

МВФ вимагав прийняти до кінця березня 2017 року пенсійну реформу, яка включає збільшення віку виходу на пенсію . Уряд хоче зробити по-своєму

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Кабінет міністрів прописав в проекті меморандуму України і Міжнародного валютного фонду (МВФ) свій варіант пенсійної реформи. Про це пише "Економічна правда", посилаючись на ще неопублікований проект меморандуму

Зокрема, за даними видання, МВФ вимагав прийняти до кінця березня 2017 року пенсійну реформу, яка включає збільшення віку виходу на пенсію для чоловіків на 4 місяці щорічно, починаючи з 1 липня 2017 року, а для жінок і надалі підвищувати вік на шість місяців щорічно після 2021 року до тих пір, поки чоловіки і жінки не досягнуть пенсійного віку 63 роки (2027). Також, за пропозицією МВФ, пенсійна реформа повинна передбачати подальше звуження можливостей завчасного виходу на пенсію, зокрема, шляхом переведення працівників галузі освіти та охорони здоров'я на загальний режим виходу на пенсію з 1 липня 2017 року.
При цьому Кабінет міністрів відхилив пропозиції Фонду і запропонував свій варіант пенсійної реформи.
Як вказує ЗМІ, в проекті меморандуму наголошується, що Верховна Рада прийме до кінця квітня 2017 року комплексну пенсійну реформу, яка вступить в силу з 1 січня 2018 року.
"Реформа буде передбачати новий набір варіантів виходу на пенсію з більш широким, ніж існуючий, діапазоном пенсійного віку, що передбачає значну можливість вибору, в залежності від загального трудового стажу, а також з пенсійними виплатами, які заохочують громадян до продовження трудової діяльності і більш пізнього виходу на пенсію ", - цитує видання пропозиції уряду.

Також нова реформа, за даними видання, передбачає економію витрат у розмірі не менше 3% ВВП в довгостроковій перспективі (в порівнянні з рівнем витрат в 2016 р році), в тому числі за рахунок збільшення ефективного трудового стажу для виходу на пенсію. Крім того, вона повинна гарантувати, що громадяни України будуть отримувати пенсії, які є співвідносними зі сплаченими ними внесками і адекватними в реальному вимірі.
"Ця загальна система буде застосовуватися до всіх видів зайнятості, за винятком обмеженого переліку небезпечних професій", - йдеться в документі.
Видання підкреслює, що ці пункти досі залишаються неузгодженими.
Нагадаємо, днями директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард заявила, що переговори Фонду з Україною про виділення чергового траншу йдуть добре і ряд ключових питань вже врегульовано.

Україна і МВФ в березні 2015 року підписали меморандум про економічну і фінансову політику, яку країна повинна проводити в рамках програми розширеного фінансування (EFF). Всього програмою передбачено отримання Україною близько 17 млрд доларів, з яких вже виділено 7,7 млрд доларів.
Так, у вересні 2016 року після однорічної затримки МВФ схвалив надання Україні третього траншу в розмірі 1 мільярда доларів.
Старий 14.02.2017, 15:12   #3
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Старий 15.02.2017, 11:34   #4
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Франківський школяр усі свої заощадження передав на потреби військових

В Івано-Франківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням англійської мови навчається чудовий хлопчик, справжній громадянин незалежної України – Анатолій Котіль.

Хлопчик усі свої заощадження вирішив віддати солдатам, які, як він вважає, потребують їх більше.

Тому до Міжнародного дня волонтера Міністерство оборони України нагородило Котіля Анатолія Васильовича грамотою за значний особистий внесок в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин і підрозділів Збройних сил України, активну громадську позицію.

“Освітяни міста Івано-Франківськ висловлюють слова щирої вдячності Анатолію за його безкорисливий вчинок та батькам учня за гідне виховання сина”, – йдеться у повідомленні прес-служби департаменту освіти і науки.
Старий 15.02.2017, 18:36   #5
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Кабмін ввів надзвичайний стан в енергетичній сфері

Введення надзвичайного стану в енергетичній сфері викликано блокадою постачання вугілля з ОРДЛО.

Кабінет міністрів України підтримав постанову про запровадження надзвичайного стану в енергетиці України через блокаду на Донбасі. Відповідне рішення було прийнято на екстреному засідані Кабміну

"Проблема створена абсолютно штучно, внаслідок перекриття колій в АТО сьогодні заблоковано постачання українського вугілля, бо воно добувається із українських надр, до ТЕЦ і ТЕРЦ, які виробляють електроенергію і тепло", - сказав Гройсман.

За його словами, такі перекриття можуть привезти до відключення електроенергії, і тепла по Україні.

"Такі дії є абсолютно неприпустимі, постачання необхідного вугілля має бути розблоковано. Для цього ми і зібрали уряд, щоб прийняти рішення про запровадження надзвичайних заходів в енергетичній системі нашої країни. Цей дифіцит вугілля створено абсолютно штучно", - сказав прем'єр.

"Блокада сьогодні це злочин, саме в частині вугілля, все інше я не беруся судити", - додав Гройсман.
Старий 16.02.2017, 20:39   #6
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Армія - моє життя: 21-річну дівчину-медика, яка обороняла Авдіївку, нагородили орденом "За мужність"

Вікторія Прищепіна змінила підбори на берці, залишивши мрії про модельне агентство, бо за її словами не могла дивитися, як частина країни горить у вогні війни.

21-річна Вікторія Прищепіна, яка обороняла Авдіївку, була нагороджена орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Про це повідомляють у прес-службі Міноборони, зазначають Патріоти України.

Дівчина з міста Глухова Сумської області понад рік тому стала одним з мужніх захисників Авдіївки. Коли в кінці січня - на початку лютого російсько-терористичні війська майже цілодобово обстрілювали з важкого калібру позиції українських захисників на промзоні і житлові будинки міста, медична сестра молодший сержант Прищепіна під обстрілами рятувала наших поранених бійців.

Важко сказати, скільки життів врятувала 21-річна дівчина за час перебування в зоні АТО. "Я підписала контракт на три роки. Залишуся служити в армії і далі. Про модельне агентство вже і не думаю, тому що зрозуміла: армія - моє життя. Коли пішла у відпустку, то вже на наступний день рвалася назад. У наступному році планую вступати в університет", - розповіла молодший сержант Прищепіна.

Вона розповіла, що залишила мирне життя, тому що не могла дивитися, як частина країни горить у вогні війни. Любов до медицини Вікторії прищеплювала мама-медик, через яку дівчина вступила до медучилища.
Старий 17.02.2017, 08:54   #7
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

"Вони тебе вичислюють і вбивають твоїх родичів": Хто і як нищить українських дітей через інтернет

Інтернет вбиває українських підлітків. У ті хвилини, коли батьки нічого не підозрюють, їх дитина може копирсатися в соцмережі та обирати квести в так званих групах смерті. Небезпечна гра вже вбила сотні дітей.

Групи смерті «Синій кит»

У поліції переконують: гра, що доводить підлітків до самогубства, це не вигадки. Небезпечні психологічні забави можна знайти в так званих групах смерті: «Синій кит», «Тихий дім» «Розбуди мене о 4.20». Назви можуть бути різні, фінал – завжди один.

«Я навіть не думала, що це може закінчитися такими проблемам. Боюся, щоб не дізналися батьки», - розповідає школярка Оксана, яка не показує свого обличчя.

Батьки досі не знають, що вона – одна з колишніх учасниць небезпечної гри «Синій кит». Чим можуть закінчитися креативні квести, Оксана зрозуміла не одразу.

«Мені прийшло завдання написати листа. Я не встигла цього зробити. Пройшов певний час і мою сторінку було заблоковано», - розповіла дівчина.

Вона не пройшла першого завдання. Тепер Оксана розуміє: їй тоді поталанило. Бо інша школярка після наступного квесту опинилася в лікарні.

«До нас зателефонували з лікарні. Про те, що в них знаходиться дівчина, на руці якої є напис «Синій кит», - розповіла співробітниця Головного управління поліції Івано-Франківщини Алла Бойчук.

Напис на руці 13-річної дитини був вирізаний лезом. Дівчинка – із заможної сім'ї, навчається в елітній школі, відмінниця та активістка. Але після загадкової гри їй потрібна допомога психологів.

«Протягом 50 днів доводять дитину до такого стану, що якщо їй поставлять завдання – сьогодні ти вистрибнеш з 8 поверху – вона готова це буде зробити», - каже Алла Бойчук.

Смертельна гра прийшла в Україну з Росії. Півроку тому кіберполіцейські зафіксували першого учасника небезпечної групи. А нині їх – сотні, як і самих спільнот.

Тільки на Прикарпатті вже відомо про два трагічні випадки через небезпечну гру. В Росії «Синій Кит» убив уже понад 130 дітей.

«Підбирають потенційного потерпілого ,і з ним професійно працюють. Це відбувається у вигляді квестів, під час етапів якого вивчають особу учасника, його слабі сторони, мотивації. Якщо ми говоримо про групи смерті, то працюють професійні психологи», - позповів керівник управління кіберполіції Івано-Франківщини Іван Канюс.

Зіскочити з групи смерті можна: треба заблокувати свою сторінку чи поскаржитися на спільноту адміністраторам соціальної мережі. Щоправда, таких випадків поки зафіксовано обмаль. Чому діти бояться скаржитися? Знає чи не кожен школяр.«Вони тебе вичислюють і вбивають твоїх родичів», - розповідають Артур і Роман.

«Для того, щоб отримати перше реальне завдання, треба надати реальну адресу, куди звичайним листом прийде завдання. І в подальшому, коли учасник хоче відмовитись від участі в квесті, йому починають погрожувати, знаючи, де він живе», - каже Іван Канюс.

Психологи б'ють на сполох. Адже більшість учасників, які постраждали від гри, з благополучних сімей. Вони мали практично все. Але дітям бракувало основного – батьківського спілкування.

«Якщо дитині багато купують всього, задовольняють всі її капризи, але не задовольняють основного – доброго батьківського, людського, люблячого спілкування – то такі діти в групі ризику», - пояснює психолог Наталя Чаплинська.

Деяких адміністраторів небезпечних груп кіберполіцейські вже вирахували. Але затримати їх майже нереально, бо жорстокі зловмисники працюють за межами України.
Старий 17.02.2017, 18:25   #8
vinimm5
Moderator

Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
Типово

Порошенко нагородив орденами 63 учасників Революції Гідності

Президент України Петро Порошенко підписав указ про відзначення державними нагородами громадян,
які брали активну участь у подіях на Майдані Незалежності під час Революції Гідності.
Про це повідомила в п'ятницю, 17 лютого, прес-служба глави держави.

«За громадянську мужність, самовіддане відстоювання конституційних принципів демократії,
прав і свобод людини, виявлені під час Революції Гідності,
активну громадську і волонтерську діяльність глава держави нагородив 63 українців», – йдеться в повідомленні.

Зокрема, орденом «За заслуги» III ступеня нагороджено двох активістів, орденом «За мужність» III ступеня – 58 учасників Революції Гідності,
а також орденом княгині Ольги III ступеня – ще трьох активістів.
vinimm5 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.02.2017, 12:04   #9
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

У блокадників окупованого Добасу з'явився потужний союзник: "Кривавий пастор" висловився за рішучі дії та радикальні заходи

Або у вищому керівництві держави назріває розкол коаліції, або готується рішучий розворот до курсу 2015 року. Повна ізоляція окупованої території значно наблизить терміни її звільнення, вважає глава РНБО.

Секретар РНБО Олександр Турчинов назвав перекриття вантажопотоку між Україною і окупованими територіями Донбасу єдиним способом зупинити контрабанду. Причому, на його думку, слід перекрити абсолютно весь вантажопотік через лінію розмежування. Про це він заявив в інтерв'ю Liga.net

"... Я прихильник цього варіанта - заборонити будь-які переміщення товарів і вантажів. Але мені кажуть: там же є підприємства, які платять податки в наш бюджет і на експорт відправляють продукцію, а валюта надходить в українські банки, там живуть наші громадяни, їм треба працювати тощо. Я вважаю, що тут доречний досвід Хорватії, яка на початку 1990-х перебувала в схожій з Україною ситуації", - сказав Турчинов.

Він пояснив, що жорстка економічна блокада дозволила Хорватії швидко деокупувати свої території. "Якщо ми хочемо прискорити процес звільнення своїх територій, потрібно вибирати радикальний варіант", - вважає глава РНБО.

Тим часом проти економічної блокади непідконтрольних Україні територій виступає Захід.

"Особисто моя позиція: йде війна і всі повинні працювати на перемогу. Повна ізоляція окупованої території значно наблизить терміни її звільнення", - резюмував Турчинов.
Старий 18.02.2017, 17:28   #10
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Перед третьою річницею розстрілів на Майдані, ми будемо згадувати історії Героїв Небесної Сотні. Вони живі, поки ми пам'ятаємо про них...

Василь Мойсей навчався на четвертому курсi в унiверситетi розвитку людини "Україна". Мав здобути спецiальнiсть - фiзична реабiлiтацiя.
Василя побратими згадують як веселого, товариського хлопця.

"Я бачив, як його скосила куля, - каже Сергiй Мерчук. - Коли змiг пробратися до нього, то на спинi винiс iз того пекла. Однак вiн почав хрипiти. Я зрозумiв: все страшнiше. Разом iз побратимами ми понесли його до медикiв".
Лiкарi боролися за життя цього мужнього хлопчини, що так рано став солдатом свого народу. Солдатом, який не навчився стрiляти в людей. Однак...
"Коли я витягнув Василя з поля бою, останнiми його словами були: "Я всiх вас люблю", - не стримує слiз побратим Героя.
Степан Стецькович, товариш Василя, розповiдає, що вони познайомилися пiд час вступних iспитiв до унiверситету. "Вiн був просто неймовiрним другом, - каже Степан. - Щирий, веселий, дуже любив подорожувати мiстами України зi своєю коханою. Його брат - священик, тож Василь часто прислужував йому, був глибоко вiруючою людиною. Василь розповiдав, що мама i сестра, якi працюють за кордоном, не раз пропонували йому поїхати до Iталiї. Мовляв, знайдемо для тебе роботу, зароблятимеш грошi й житимеш у Європi. Проте мiй друг був твердо переконаний, що робити Європу слiд в Українi. Казав, що варто скинути злочинну владу, i тодi українцi заживуть, як у вiльнiй, цивiлiзованiй європейськiй країнi".
23 березня юнаку з прiзвищем святого чоловiка було б 22 роки.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
А що Ви сьогодні робили?* sat-prof Офтопік (теревеньки) 73 06.11.2016 21:43
Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні Igor1031 Офтопік (теревеньки) 0 07.02.2015 14:37
Сьогодні викопав... sat-prof Ваші захоплення 8 25.05.2014 09:36
MYtv (Україна) hmura Провайдери платного ТБ 1 15.12.2011 16:09
Україна запустить свій супутник 2011 році sat-prof Загальний розділ! 8 25.06.2010 11:15

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:57.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум