![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 20.08.2017
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
|
"Путін підготував сценарій нового вторгнення в Україну" - експерт розповів, коли це може статися
Росіяни будуть провокувати якусь ситуацію, пов'язану з масовим знищенням "київською хунтою" так званого "народу Донбасу" і спостерігачів ОБСЄ. Потім Росія заявить, що їй нічого іншого не залишилося, як ввести свій контингент на окуповану територію. Після проведення чемпіонату світу з футболу в 2018 році Росія піде на провокацію на Донбасі з інцидентом з масовою загибеллю цивільного населення з метою відкрито ввести війська під вивіскою миротворчої місії. Про це заявив президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" Михайло Гончар. "Думаю, що в найближчі місяці, швидше за все, вже після переобрання Путіна і проведення чемпіонату світу з футболу, буде зберігатися загроза розвитку негативного сценарію, серйозний ризик того, що Росія спробує створити новий привід для вторгнення в Україну. Це не означає, що вони намагатимуться знову збити якийсь пасажирський літак. Ні, це вже не пройде. Однак якийсь варіант вони знайдуть для свого сценарію - мовляв, Росії нічого іншого не залишалося, як ввести своїх "миротворців", - пояснив він. Експерт нагадує те, що російська пропаганда вже неодноразово стверджувала, що "народу Донбасу" загрожує "геноцид" в разі, якщо "київська хунта" відновить свою владу на всій окупованій території або ж якщо в регіон будуть введені миротворці за сценарієм України і США. "Думаю, росіяни будуть провокувати якийсь сценарій, пов'язаний з масовим знищенням "київською хунтою" так званого "народу Донбасу" і спостерігачів ОБСЄ. Потім, беручи до уваги неповороткість ООН, зайнятість американців, Європі не до цього - Росія заявить, що їй нічого іншого не залишилося, як ввести свій контингент для запобігання різних негативних сценаріїв. І росіяни будуть вже на Донбасі нібито "миротворці", - говорить Гончар. Вихід Росії зі Спільного центру з контролю і координації (СЦКК), вважає він, також свідчить на користь обрання Росією саме такої ідеї. У доктрині начальника генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова описана технологія і етапність ведення війни гібридного типу, яка закінчується саме миротворчою операцією, розповів Гончар. "Але миротворчою операцією не в ООНівському розумінні, а в російському - під виглядом миротворчих сил вводяться російські контингенти", - додав аналітик. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Активіст
Ukraine
|
З'явилося фото випробувань нової небезпечної зброї України
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Українські військові дали черговий привід для хвилювання російським чиновникам та їх поплічникам на Донбасі. На сторінці КБ "Луч" в Facebook були розміщені фотографії з місця випробувань протитанкових ракетних комплексів "Стугна-П" і "Корсар". В повідомлені підтверджені раніше заявлені характеристики зброї. "Корсар" дозволяє вести вогонь на дистанції 2,5 км (аналогічна дальність у американського FGM-148 Javelin), а наведення ракети здійснюється за допомогою лазерного променя. Однією з переваг "Корсара" є його мобільність і легкість, яка дозволить переносити його без додаткових пристроїв. Начальник Генерального штабу Збройних сил України В.Муженко раніше заявляв, про те що протитанкові ракетні комплекси "Стугна-П" і "Корсар", а також танки "Оплот" будуть взяті на озброєння української армії в поточному році. Опублікував: Інна Мартинчук |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Активіст
Ukraine
|
"Вас злять мої дописи? Вмотивуйте мене, щоб я вас не злила. Хоч би як ви не волали, Україна буде соборна і українська" - Лариса Ніцой
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Письменниця наголосила, що належить до українського народу і має право на свій шмат саме українського простору. "Про мотивацію і час." - пише у своєму Facebook українська письменниця Лариса Ніцой і продовжує: – Ви далжни нас матівіравать, чтоби ми палюбілі ваш ураїнскій ізик і захатєлі на ньом разгаварівать. Я українка на українській землі. Я розмовляю українською мовою, поважаю українську історію, українські традиції, захоплююся історичними українськими особистостями та славним минулим свого народу. Я – українка, яка плаче над долями убієнних українців у Соловках, Биківнях, Бабиних ярах, Корюківках.., тужить над мільйонами українських загублених доль. Я – українка, яка боїться до кінця уявити, що відчуває мама, в якої на очах вмирає дитинка і просить їсточки, а в мами немає що дати, бо все забрали. Я – українка, яка боїться відчути, що відчували ті тисячі і тисячі українських поетів, музикантів, акторів, учених, які з вибитими щелепами, переламаними кістками і розбитими головами, заюшені кров’ю, чекали в казематах того ж Жовтневого палацу розстрільної ночі, а це ж були чиїсь синочки і доні, сестри і брати, мами і тати, і я боюся собі уявити, що відчували їхні рідні. Я боюся уявити, як стояла Марія Крушельницька під тим палацом, а в цей час розстрілювали її двох синочків-соколиків, двох юнаків, поета і художника. Материне серце не витримало – уже з неба дивитиметься, як убиватимуть ще трьох її дітей і чоловіка, високоосвічених, високоінтеліґентних українців, які мріяли і мали всі шанси прославити Україну. Я боюся уявити, скільки ще було таких Марій. Я – українка, яка й досі боїться намалювати собі в уяві, що відчували ті, кого витягали з теплих домівок у чому були і вантажили в вагони, а в їхні теплі хати, збудовані власними ручечками, в їхні родинні гніздечка на все готове заселяли чужих, які потім скажуть, що "здєсь всєгда так било, а ви нікто".… Я – українка, багато що боюся собі уявити з того, що пережив мій народ. Якщо скласти той весь український біль докупи і придумати прилад, який би той біль виміряв, то я боюся уявити, якої потужності чи сили буде та величина. Я – українка. Я належу до свого українського народу, який розправляє плечі. Я мрію про відродження його могутності і слави. Я мрію про наше процвітання. Як ми можемо процвітати, якщо ви нам дихати не даєте?! Ми маємо право на свій шмат простору. Свого, українського. У вас є все. Ваше середовище всюди. У нас немає нічого. Куди не піди – все ваше: музика, телебачення, газети, радіо… Немає такого сантиметру в цій країні, куди б від вас можна було сховатися. Ви – скрізь. Ви що-небуть чули про особистий простір? Ви свій особистий простір поширили на нас. У нас, українців, свого простору немає. Ви. Відібрали. У нас. Усе. Що вам ще від нас треба? Щоб ми вас "матівіровалі"? Я. Вас. Мотивувала. 30 років. Ви – злодюги. Ви вкрали в мене мої безцінні 30 років життя, а віз і нині там. Ви крадете в українців найдорожче – час. А ми живемо сьогодні і тут. І дихати хочемо сьогодні і зараз, а не тоді, коли ви вмотивуєтеся. З сьогоднішнього дня ви будете мотивувати мене. Ви – мене. Щоб я вас любила. Вам не потрібна моя любов? А хто вам сказав, що мені треба ваша любов до моєї мови? Ви повітря, яким дихаєте, любите? А воду, яку п’єте, любите? Отак і мова. Вона просто буде. Всюди. Як повітря. ЇЇ є кому любити… Вас злять мої дописи? Вмотивуйте мене, щоб я вас не злила. Приходжу в Лавину, а там усе українською – я вмотивована і допис не пишу. Вмикаю телевізор – а там усе українською. Знову вмотивована, нікого не чіпаю. Хоч би як ви не волали, Україна буде соборна і українська. Хочете жити в ній комфортно? Вмотивуйте нас. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Активіст
Ukraine
|
Говорить англійською, вчить китайську і японську: Мережу вразив юний вундеркінд з України
Восьмирічний Левко Бондаренко вже в четвертий раз став рекордсменом України. Тепер він "наймолодший знавець термінів з квантової фізики і астрофізики". Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У 5-річному віці Левко побив рекорд по знанню наукових назв живих істот і рекорд з читання, а також назвав столиці всіх держав земної кулі, оскільки у хлопчика феноменальна пам'ять, передають Патріоти України з посиланням на газету "Експрес". Мати вундеркінда Ольга Звянцева каже, що син навчився читати в 2,5 роки, і до сих пір це його улюблене заняття. Дитина не може прожити і дня, щоб не дізнатися нову інформацію. Крім того, хлопчик дуже товариський і любить ділитися знаннями. "Лев навіть читав лекцію з фізики старшокласникам місцевої гімназії. Пояснював, що таке квантова піна і яка шкала масштабів Всесвіту. Син вміє зацікавити і вразити слухача фактами. Старшокласники були в захваті від його лекції", - розповіла мама хлопчика. Левко екстерном закінчив два класи, зараз вчиться в приватній школі за індивідуальним графіком. Прекрасно володіє англійською, читає на ньому статті. Крім того, вивчає ще 4 мови: китайську, японську, німецьку і іспанську. Лев Бондаренко планує встановити ще один рекорд - напам'ять перерахувати кілька сотень персонажів улюблених аніме. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Активіст
Ukraine
|
-----------------
"Хорватський сценарій" дозріває? Порошенко натякнув, що Україна не чекатиме безкінечно на мирну деокупацію своїх територій Петро Олексійович тішиться у світі репутацією досвідченого дипломата. Не дозволяв собі заяв, відірваних від контексту зовнішнього курсу держави. Отже, щось міняється. Вірогідно це продуманий крок, що відкриває нову сторінку в міжнародній політиці України. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Петро Порошенко розмістив світлину з написом про те, що ЗСУ мають бути готові звільнити окуповані території. Відповідний запис з’явився на сторінці Президента України у неділю, 4 березня. "ЗСУ слід укріпити настільки, щоби вони були не лише обороноздатними, але й спроможними звільнити окуповані території", – йдеться в повідомленні. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Варто нагадати, що напередодні Президент своїм указом затвердив таємне "Положення про Сили спеціальних операцій Збройних Сил України". |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Активіст
Ukraine
|
"Мама не плакала, не пыталась удержать нас возле себя": Українська мінометниця з позивним "Біла відьма" розповіла, як пішла в АТО і нині наводить жах на терористів
Мітла - яскравий розпізнавальний знак старого, забризканого брудом позашляховика «Хюндай», на якому літає по фронтових дорогах «Біла Відьма», - цього разу залишилася на передовій. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Мітлі належить заміна живця - замість рівного господиня хоче замовити собі закручений, щоб був, як в казці про Бабу Ягу. Хоча приналежність бойового автомобіля, розфарбованого в колір хакі, видають дві яскраві наклейки на капоті і на дверцятах багажника з написом «Відьма». Спокійно проїхатися в ньому по мирному Харкову не можна: водії сигналять, перехожі посміхаються і махають руками, вітаючи блондинку за кермом. А дорожні патрульні зупиняють не для того, щоб перевірити документи, а щоб зробити селфі. Волонтер з Харкова Олена Любинецкая з позивним «Біла Відьма» розповіла «ФАКТАМ», чому підписала контракт, ставши старшиною мінометної батареї. Далі - Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Активіст
Ukraine
|
Закон про приватизацію почне діяти вже завтра
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Закон України «Про приватизацію державного та комунального майна» набуває чинності 7 березня. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна». У вівторок його офіційно опубліковано в парламентській газеті «Голос України», закон набуває чинності наступного дня після опублікування. Цей закон замінює сім чинних законів у сфері приватизації та забороняє державі-агресору брати участь у приватизації в Україні. Згідно інформації Міністерства економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ), закон сприятиме розширенню кола потенційних інвесторів, оскільки суттєво посилює захист їхніх прав. «Для цього він передбачає можливість використання найкращих міжнародних практик вирішення спорів і застосування міжнародного права в договорах купівлі-продажу до 2021 року. Якщо, наприклад, покупець захоче, щоб договір купівлі-продажу регулювався правом Англії та Уельсу, орган приватизації буде зобов’язаний задовольнити цю умову», — зазначили у Міністерстві. Ухвалений документ встановлює єдиний алгоритм продажу великих державних об’єктів і єдину процедуру для малих, зазначає МЕРТ. А також визначає два способи продажу державних і комунальних підприємств: відкритий інтернет-аукціон у «ProZorro. Продажі» для малої приватизації з можливістю застосувати класичний і голландський аукціони, а також аукціон із застосуванням інвестиційного радника з числа найбільших інвестиційних банків для приватизації великих об’єктів. «Новий закон встановлює 12 місяців для об’єктів великої приватизації та п’ять місяців — для малої. Якщо підприємство за останній рік перейшло вартість активів у 250 млн грн — це об’єкт великої приватизації, яка відбуватиметься виключно на електронних платформах», — зазначав раніше виконуючий обов’язки голови Фонду держмайна Віталій Трубаров. Згідно депутатських поправок, закон також обмежує участь компаній країни-агресора у приватизації. Зокрема, покупцями об’єктів державної власності не зможуть бути юридичні особи, кінцевим бенефіціарним власником або власником 10% і більше яких є резиденти країни, визнаної державою-агресором. «Стартовою ціною для об’єктів малої приватизації буде їх балансова вартість, якщо вона не дорівнює нулю. Якщо її визначити неможливо, стартова ціна встановлюватиметься за допомогою оцінки», — пояснює МЕРТ. Новий закон про приватизацію, який полегшує продаж неліквідних об’єктів, є однією з умов продовження співпраці з Міжнародним валютним фондом. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Активіст
Ukraine
|
ЩОБ ПОТРАПИТИ В АТО – ПЕРЕВЕЛАСЬ В ПІХОТУ
Крим 2014-го. Російський блок-пост. Окупанти принизливо перевіряють кишені українських військових, вивертають сумки, гидотно порпаються в особистих речах жінок. Дійшла черга і до Оксани Козиренко. Жодних електронних носіїв, які передусім шукали зелені чоловічки, вона не мала. Переживала через міцно примотану до живота особову справу військовослужбовця ВМС – «квиток» на службу в Україну… Такою запам’ятала весну 2014-го Оксана Козиренко. Найдорожче в житті – власну доньку, відправила на велику Україну ще з початком окупації Кримського півострова. Якесь майно встигла продати за копійки, решту – залишила в найманій квартирі. Найбільше запам’ятала зраду. Зраду Військовій присязі, яку порушила більшість військових моряків частини. Російські куратори сказали, що силоміць нікого не тримають: «Хто хоче в Україну – вийти зі строю!» – прозвучала команда від офіцера-зрадника. Оксана не роздумуючи пішла вперед, озирнулась і оторопіла. Знала, що є проросійськи налаштовані колеги, але ж не стільки! – Мені прямим текстом пропонували утричі більшу зарплату, протягом місяця квартиру в Криму, – розповідає лейтенант Козиренко. – Таку роботу проводили з кожним, і вибір у кожного свій. Не хочу судити нікого, з цими людьми я багато пережила і мені важко навіть думати про це. У Миколаєві на перший час із житлом допомогли волонтери, потім довелось винаймати, купувати речі, домашню техніку. Доньку відправила вчитись у Київ, а сама – подала клопотання про відрядження в АТО. Чекати довелось довго. – Гендерна рівність на флоті закінчується на тому етапі, де вирішить старший начальник, – жартує Оксана, додаючи, що на жодному українському кораблі ніколи не служили жінки. Тож аби потрапити в АТО, Оксані довелось чекати більше трьох років і прийняти вольове рішення – повернутись в піхоту. Так, саме у Десні, в танковому полку починала свою службу Оксана Козиренко. Була кухарем, начальником їдальні і навіть помічником начальника інформаційно-аналітичної групи. В «сухопутці» попросила місце ближче до моря, там пішли назустріч і тепер Оксана – одеситка. От уже півроку вірно служить Україні на Донбасі. Вона – офіцер з координації протимінної діяльності групи цивільно-військового співробітництва. Коли в районі Антитерористичної операції проводяться заходи з розмінування та інші профілактичні дії – це її робота зокрема. Найбільше Оксана любить працювати у школах. Жінка переконана, що у нашпигованому мінами регіоні вкрай важливо проводити роз’яснювальну роботу із всюдисущими дітлахами. Позивний – «Ксена» Оксані одразу присвоїли бойові побратими, кажуть, що рішуча та войовнича! Юрій Ігнат Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Активіст
Ukraine
|
Порошенко звернувся до українців з нагоди річниці з дня народження Тараса Шевченка
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Президент України Петро Порошенко звернувся до співвітчизників з нагоди 204-ї річниці від дня народження відомого українського письменника Тараса Шевченка. «Він, дивним чином, завжди сучасний і завжди до речі. Його заповіт стало нашим дороговказом під час Революції Переваги. Його образ з'явився на прапорах і щитах української молоді. Його слово і зараз продовжує бути опорою і натхненням в нашій боротьбі: «Борітеся - поборете! Вам Бог помагає ... » 9 березня відзначається день народження українського письменника і художника Тараса Шевченка, відомого також як Кобзар. Він народився в 1814 році. Його талант проявився у написанні поезій та прози українською та російською мовами, художній та графічній творчості, громадській діяльності та таке інше. Постать Шевченка є одним з елементів самосвідомості українців як нації. Востаннє редагував Ltnar: 09.03.2018 о 10:20. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |