![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Пам'ятник Євгену Коновальцю відкрили у Івано-Франківську.....
КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Пам’ятник Євгену Коновальцю - засновнику і голові Організації українських націоналістів, полковнику УНР - відкрили в Івано-Франківську, передає УНН з посиланням на "5 канал". Вшанувати пам'ять видатного українця на урочистому заході зібралися близько двох сотень людей. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! ПОЛКОВНИК ЄВГЕН КОНОВАЛЕЦЬ.. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Євген Коновалець — визначний політичний діяч, безпосередній організатор ОУН й перший Голова Проводу Організації Українських Націоналістів. Активний учасник Визвольних Змагань, близький соратник С. Петлюри. З ім'ям Є. Коновальця пов'язана легендарна доба України — від боротьби за утвердження Української Народної Республіки, в якій пріоритет надавався «справедливому соціальному ладу», до всеосяжного націоналістичного руху, що на новому історичному етапі найрішуче виступив на захист прав Української Нації та її вільного і незалежного розвитку через здобуття Української Самостійної Соборної Держави. Є. Коновалець — керівник Української військової організації (УВО), ініціатор об'єднання зусиль націоналістичних формацій, організатор Проводу Українських Націоналістів, завдяки його кількарічній праці з кристалізації організаційних та ідейних засад українського націоналізму 1929 року у Відні відбувся І Конгрес Українських Націоналістів і була створена Організація Українських Націоналістів. Головою ОУН було обрано полковника Є. Коновальця. Є. Коновалець активно впливав на різні сфери українського життя, сприяв винесенню українського питання на форумі Ліги Націй, зокрема щодо Голодомору в радянській Україні, проблем національних утисків на Буковині, Галичині та Волині. Є. Коновалець розгорнув широку дипломатичну акцію, сформувавши мережу представників ОУН в країнах Західної Європи, США та Канаді. Масштабна діяльність полковника Є. Коновальця і керованої ним ОУН несла найбільшу загрозу московсько-більшовицькому пануванню над Україною. Тому і вбили його у розквіті сил. Постать Голови ПУН і ОУН полковника Є. Коновальця навіки увійшла до Пантеону Слави Української Нації. Він був, є і буде прикладом для мільйонів українців у послідовному і жертовному служінні своєму народові, ідеалом боротьби за волю і незалежність, за здобуття власної Української Самостійної Соборної Держави. Знаменним є збіг цьогорічних славних дат — 120-річчя від дня народження Євгена Коновальця і 20-та річниця відновлення державної Незалежності України. Українська Самостійна Соборна Держава — основне завдання ОУН. Українська держава, в якій реалізуватимуться і шануватимуться, захищатимуться і примножуватимуться Богом дані людині права, — найкраще увічнення пам'яті Полковника, вшанування його плідних зусиль впродовж славного і героїчного життя. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
У Донецьку продають підручник про секс для 12-річних...
Цитата:
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Передвиборча гонка в Україні стає дедалі агресивнішою....
Голос Америки _ Вівторок, 23 жовтня 2012 За даними ЦВК України, на виборах наступної неділі працюватиме понад три тисячі міжнародних спостерігачів, які представлятимуть 25 держав та 29 міжнародних організацій. Міжнародний Республіканський Інститут США оголосив, що також надішле своїх спостерігачів. Делегацію очолять конгресмен Дейвид Дреєр та колишній конгресмен Джим Колб. Тим часом, за кілька днів до голосування, учасники перегонів в Україні пускають у хід нові технології. На фініші передвиборчих перегонів політологи вказують – всі політичні сили перейшли до більш агресивного стилю ведення кампанії. Громадські організації фіксують більше скарг на протиправні дії, говорить кандидат у депутати від об'єднаної опозиції Дмитро Андрієвський: "Постійний тиск на опозиційних кандидатів. Наприклад, 18-го вересня ножем було поранено керівника мого виборчого штабу Максима Шкурова. Він отримав поранення ножем та важку черепно-мозкову травму. Такий тиск продовжується постійно, на наші намети - вони зафіксовані і міліція порушила низку кримінальних справ". Найбільше правопорушень зафіксовано у Києві. Одеса – на другому місці. Проте нижчі показники в інших регіонах не обов’язково означають менше правопорушень, а просто небажання громадян звертати на них увагу, вважають у Майдані. Утім, специфіка правопорушень усюди однакова – більшість стосуються використання адміністративного ресурсу, підкупу виборців та порушення порядку агітації, говорить координатор проекту "Майдан Моніторинг: Вибори 2012" Віктор Гарбар: "Зазнають поранення агітатори, стріляють або б’ють довірених осіб кандидатів. Як на це реагує пост-совкова людина? Вона стискається, вона може б і проголосувала в інший спосіб,але вона боїться, бо б’ють їх – можуть прийти і побити мене". Особливу агресивність агітації на мажоритарних округах експерти пояснюють тим, що це найлегший спосіб перемогти. На окрузі можна виграти отримавши 20-25% голосів, тому для перемоги достатньо залякати 10% і підкупити ще 10%, переконаний експерт проекту "Майдан Моніторинг: Вибори 2012" Віктор Пушкар: "Внаслідок цього, в наступному складі ВР напевно засідатимуть фракція адміністративного тиску і фракція підкупу виборців. Кожна з них, за моєю дуже стриманою оцінкою, матиме більше ніж дає 5-ти відсотковий бар’єр в партійній складовій". Порушенням правил агітації не нехтують майже усі учасники передвиборчих перегонів, говорять у Майдані. Залучитися підтримкою виборців можна було б, розказавши про свою програму, і кроки, як її кандидат планує впроваджувати, проте у агітаційних листівках, які кияни знаходять у своїх поштових скриньках, окрім обіцянок поліпшити життя вже завтра, щось конкретніше складно знайти. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
За небажання голосувати за регіоналів уже почали карати.....
25.10.2012 У місті Новий Буг Миколаївської області суд оштрафував пенсіонерку за публічну відмову голосувати за "Партію регіонів" на виборах 28 жовтня. Про це на своїй сторінці Facebook пише правозахисник Дмитро Гройсман, зазначає Українська правда. За його словами, місцевий суд у складі судді Васильченко при секретарі Кузьміній визнав пенсіонерку Ольгу Репихович винною у здійсненні адміністративного правопорушення і оштрафував на 510 гривень. "Суть обвинувачень: під час зустрічі з депутатами обласної й районної рад від опозиції обвинувачувана заявила, що не буде голосувати за Партію регіонів після того, що ця політсила зробила з пенсіонерами", - пише Гройсман. Він додав, що, за словами судді, факт критики пенсіонеркою Репихович Партії регіонів "зафіксований аудіозаписом". Раніше Новобугський суд уже штрафував місцевих жителів за критику Партії регіонів. Зокрема 1 жовтня суд оштрафував Василя Луценка на 510 гривень за те, що той привселюдно закликав своїх земляків не голосувати за Партію регіонів. Як відзначається в постанові, своє рішення суддя обґрунтував тим, що Луценко висловив свою думку про результати дворічного правління Партії регіонів 6 серпня, а офіційна агітація була дозволена тільки з 9-го, то він, таким чином, порушив закон " Про вибори народних депутатів". Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Тимошенко «взяла на себе сміливість» дати українцям 5 порад.......
Тимошенко закликає українців голосувати виключно за Об’єднану опозицію «Батьківщина». Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Юлія Тимошенко закликає "контролювати свої руки" Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликає українців не дати жодного голосу на цих виборах партії влади та проголосувати за опозицію..... Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться в листі Ю.Тимошенко до українців, зміст якого сьогодні оприлюднила її донька Євгенія Тимошенко під час прес-конференції. «Скористайтеся своїм правом голосу та усуньте олігархів від влади. Не віддайте їм жодного голосу», - написала Ю.Тимошенко. Крім того, Ю.Тимошенко зауважила, що парламентські вибори, які відбудуться, є особливими. «Це не окремий тактичний бій, який ви можете дозволити собі програти, це війна, яка може завершитися або вашою перемогою і шансом на зміни , або вашою повною історичною поразкою», - написала Ю.Тимошенко. Екс-прем’єр зауважує, що бере на себе сміливість дати українцям 5 порад. Перша з них – «жодного голосу за Партію регіонів». Друга порада від Ю.Тимошенко – це голосування на мажоритарному окрузі за єдиного кандидата в депутати від опозиції. Лідер партії «Батьківщина» наголосила, що головну перемогу Віктор Янукович та його клани запланували отримати на мажоритарних округах. Ю.Тимошенко зауважила, що сьогодні мажоритарними від влади скуповують голоси людей, однак всі ці подарунки закінчаться одразу після виборів. «Рибу, перед тим як засмажити та з’їсти, теж годують наживкою. Не ковтайте її – там гачок і там закінчення життя. Ще раз наголошую, моя друга порада – проголосуйте на своєму окрузі за єдиного кандидата в депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина», навіть якщо він вам не дуже подобається», - додала Ю.Тимошенко. Вона також зауважила, що сьогодні українцям намагаються нав’язати, що влада та опозиція – це одне й те саме. «Так, опозиція не ідеальна, не бездоганна, вона має вади… Але якщо б опозиція була такою, як правляча мафія, ми б сиділи не по тюрмах та засланнях, а на державних дачах, у VIP-ложах», - наголосила Ю.Тимошенко. Тому третя її порада є проханням до журналістів та лідерів громадянського суспільства не сприяти поширенню неправдивої інформації щодо тотожності опозиції та влади. «Моя четверта порада – не голосуйте за фальшиві опозиційні партії», - написала Ю.Тимошенко. Вона зауважила, що вже другі вибори підряд олігархія успішно створює для себе фальшиву опозицію, яка забирає голоси довірливих громадян, а після виборів «повертається з вашими голосами в свою зграю». Ю.Тимошенко зауважила, що прикладом такої опозиції був Сергій Тігіпко та його партія «Сильна Україна». «Сьогодні влада веде декілька своїх опозиційних партій, які мають всі шанси потрапити до парламенту. Не віддайте свій голос фальшивим опозиційним партіям, навіть якщо дуже хочеться і рука сама тягнеться, контролюйте свої руки», – написала Ю.Тимошенко. П’ятою її порадою є заклик до українців переконати всіх своїх рідних, знайомих та друзів не голосувати за Партію регіонів або створену ними фальшиву опозицію. «Це війна проти диктатури, проти несправедливості, яка потребує мобілізації кожного з вас», - написала Ю.Тимошенко. Крім того, вона закликала всіх українців обов’язково прийти на вибори, навіть тих, хто не хоче йти на дільниці. «Бюлетені всіх, хто не прийде, заповнять та кинуть за Партію регіонів. Знайдіть в собі сили, та якщо вас усе дістало і ви все ж таки проти всіх, прийдіть на вибори та жирним хрестом перекресліть свій бюлетень, зіпсуйте його, але не залишайте свій чистий бюлетень для фальсифікації», – написала Ю.Тимошенко. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Вiдомi українці з острахом чекають результатiв виборiв.....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Мабуть, уперше в iсторiї країни майбутнi вибори зроджують такi неоднозначнi очiкування. Повiтря наелектризоване недобрими передчуттями, хоча чому -- пояснити мало хто може. Втiм, майже усi вiдомi люди, яких опитала газета "Експрес", чекають значного погiршення ситуацiї. Хтось вважає, що пiсля 28-го країна остаточно вiдмовиться вiд шляху до Європи. Хтось боїться рiзкого падiння гривнi та, як наслiдок, значного зниження рiвня добробуту простих людей. Хтось вважає, що права людей утискатимуть ще бiльше, свобода слова буде атакована, почнуться репресiї, а може, й арешти. Найдивовижнiше, що всi цi прогнози роблять люди, якi мали б давати надiю iншим, -- представники того прошарку української iнтелiгенцiї, який важко запiдозрити в надмiрнiй заполiтизованостi, адже ми свiдомо спiлкувалися лише з тими, хто не бере участi у передвиборнiй боротьбi. Одне слово, оптимiстiв у країнi щораз менше. I це, мабуть, один iз найгiрших пiдсумкiв виборiв, якi вiдбудуться цiєї недiлi, 28 жовтня. Яким буде життя пiсля виборiв? Що здобудемо, а що втратимо? Сьогоднi над цим питанням замислюється кожен з нас. Але поки соцiологи i полiтологи ще роблять прогнози, оперуючи цифрами i фактами, ми вирiшили надати слово саме творчiй iнтелiгенцiї -- людям, якi звикли прислухатися до голосу свого серця, а не керуватись холодним розрахунком. Адже у митцiв iнтуїцiя розвинена надзвичайно гостро. Тож вислухаймо думки, якi нинi ятрять душу вiдомих українцiв. Вадим Скуратiвський, культоролог, iсторик, публiцист: -- У мене якесь недобре передчуття. Я боюся, що проллється кров. На мою думку, цi вибори виграють опозицiйнi сили, проте влада сфальшує результат, i вийде так, що вона перемогла. I тодi певнi полiтичнi сили виведуть на вулицi людей. Але мирного Майдану 2004 року вже не буде, ми побачимо насильство, бо влада просто так не здасться. I вона, мабуть, переможе. Я дуже не хочу такого розвитку подiй, страшенно боюся насильства i смертей. Дай Боже, щоб я помилявся. Сергiй Якутович, художник, лауреат Шевченкiвської премiї: -- Менi чомусь здається, що на виборах виграє правляча партiя. Але навiть якщо я помиляюсь, прогресивних змiн для країни не варто очiкувати в будь-якому разi. У найближчi роки зросте iнфляцiя, простий українець заможнiшим не стане. Пiдвищаться комунальнi тарифи до такого рiвня, що у мiстах житимуть лише заможнi люди, а "середнячки" будуть змушенi продати житло i податися до провiнцiї, де життя дешевше. Передбачаю черговий наступ на свободу слова i нову хвилю масової емiграцiї, особливо з числа науковцiв та митцiв. Одне слово, нiчого втiшного для простих людей. Добре буде тiльки тим, хто має вдачу "рвача" i не вельми переймається способом отримання прибутку. Андрiй Курков, письменник: -- Можу сказати однозначно: пiсля виборiв ставлення влади до народу стане гiршим. Чомусь представники влади вважають, що зробили багато добрих справ, а люди цього не оцiнили, слiпi, вони не бачать "покращення". Упевнений, що влада не зможе проконтролювати вибори скрiзь. Є регiони, де вибори будуть контрольованi владою, а є такi, де бiльшiсть проголосує проти неї. Звичайно, це зумовить конфлiкт влади i суспiльства. Логiчно, що влада мститиме суспiльству. Iрена Карпа, письменниця: -- Ми ще бiльше вiддалимося вiд Європи, бо там побачили наше "варварське" обличчя на державному рiвнi i висновки зробили. Тепер нiяка влада не врятує пiдмочену репутацiю України i не вiдновить довiру. Так що у найближчi кiлька рокiв вiдносини з ЄС у нас будуть бiльш нiж прохолодними. Але при тому з Росiєю "подружитися" теж не вдасться -- нам продаватимуть дорожчий газ i, можливо, навiть запровадять вiзовий режим. Хочеться думати, що Тимошенко i Луценко побачать волю, але "шосте чуття" пiдказує, що Юрiй Вiталiйович вiдсидить повний термiн, а Юлiя Володимирiвна -- принаймнi половину. Юлю таки звiльнять пiд тиском громадськостi, але суспiльство дозрiє до конкретних дiй не ранiше як за 2,5 -- 3 роки. Не знаю, чому, але отаке число у мене в головi крутиться... Юрiй Андрухович, письменник: -- Мене непокоїть, що опозицiйнi сили нинi дуже розпорошенi, немає мiж ними єдностi... На iнстинктивному рiвнi вiдчуваю, що наслiдки цих виборiв можуть бути страшними для мого народу. Зрiє режим, тиранiчний i нещадний. Вслiд за першими полiтичними в'язнями-полiтиками за грати можуть потрапити неугоднi владi письменники, просто чеснi люди. Це страшно. Мирослав Маринович, дисидент, правозахисник: -- Недавно я летiв лiтаком над найглибшим прiсноводним озером свiту - росiйським Байкалом. I от коли з висоти вдивлявся у темiнь цих вод найглибшої закритої водойми, несподiвано мене переповнили якiсь тривожнi передчуття. Менi згадався мiй табiрний шлях тут, у Сибiру, i я задумався над тим, яка жорстока i пiдла сила проти нас дiє. I ця сила не буде вiдступати так, як вiдступила 2004 року. Народу нiхто не вiддасть владу i вплив. Народ їх може тiльки вiдiбрати. Зло нiколи не зупиняється саме. Передчуваю, що цi вибори ця влада спробує використати як вирiшальний крок на шляху до здiйснення своєї програми-максимум. Вони захочуть сформувати конституцiйну бiльшiсть, i тодi справи пiдуть просто блискавично -- змiнять без вагань конституцiю, заженуть опозицiю на маргiнес, обиратимуть президента у парламентi, як казна-скiльки часу молдавани обирали в парламентi президентом комунiста Воронiна. Якщо народ в якiйсь формi рано чи пiзно не пiднiметься, то буде велика бiда. Опитувала Iрина ЛЬВОВА. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Лікарі розповіли, як підготуватися до переведення стрілок.....
Перехід на «зимовий час» може впливати на людей з поганою вегетативною регуляцією. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Україна переходить на “зимовий час” Як повідомив в інтерв'ю УНІАН лікар-фітотерапевт Борис Скачко, в період адаптації організму до «зимового часу» необхідно бути обережними людям з вегето-судинною дистонією, гіпертонією, схильним до депресій. «Також реагувати на зміну часу можуть хворі з панкреатитом, виразкою, жовчнокам'яною хворобою, тобто люди з проблемами шлунково-кишкового тракту. Ця система також зав'язана на регуляції організму», - сказав Б.Скачко. Водночас він наголосив, що переведення стрілок годинника на здорових людей не впливає негативно. «Потрібно тільки пристосуватися. Зокрема, в цей період приділіть особливу увагу режиму харчування – їжте 4-5 разів на день. Якщо немає ритму харчування (людина снідає нерегулярно, наїдається на ніч), на це дуже погано реагує підшлункова залоза, жовчний міхур, шлунок», - зазначив лікар. Він наголосив, що гармонізувати стан організму найкраще через мозок – найголовніший регулятор в організмі людини. «Найпростіший метод – контрастний душ. Ще один ефективний спосіб тренування мозку – споглядальний. Дуже корисно дивитися по черзі, по 5 хвилин на картинки одного кольору. Дуже корисний зелений колір – він гармонізує обмін речовин, червоний - синтезує, фіолетовий, – заспокоює. Таким чином можна потренувати мозок, відрегулювати роботу мозку і відповідно всього організму», - сказав Б.Скачко. Як повідомляв УНІАН, у неділю, 28 жовтня, о 4.00 за київським часом на території України скасовується дія «літнього часу» шляхом переведення годинникової стрілки на 1 годину назад. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Екзит-поли: Опозиційні партії набирають більше 50%
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! Востаннє редагував slavon: 29.10.2012 о 11:52. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
ЦВК опрацювала майже 99% протоколів...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! ЦВК опрацювала близько 99% протоколів. Продовжує лідирувати Партія регіонів – 30,1%. В Об’єднаної опозиції “Батьківщина” більш 25,4%. УДАР – 13,9%, комуністів 13,2%. Свобода набирає майже десять з половиною відсотків 10,4%. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |