![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
На грі-прі Німеччини українці виграли чотири медалі
На першому етапі серії Гран-Прі зі стрибків у воду, який приймало німецьке місто Росток, українська команда виграла чотири нагороди. Українці здобули три срібні та одну бронзову медаль і посіли п’яте загальнокомандне місце, повідомляє офіційний сайт НОК України. Ілля Кваша до індивідуального "срібла" у стрибках з триметрового трампліну додав ще срібну медаль у синхронних стрибках у парі з Олексієм Пригоровим. Олена Федорова та Ганна Письменська стали бронзовими призерами серії Гран-Прі у синхронних стрибках з триметрового трампліну (293,70). Олександр Бондар – Олександр Горшковозов принесли чергове срібло до скарбнички збірної України у синхронних стрибках з 10 метрової вишки, показавши результат у 421,83 бали. Другий етап серії Гран-Прі пройде в Монреалі (Канада) з 3 по 6 травня.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Молодіжна збірна України зіграє з поляками
АМФУ досягла домовленості щодо проведення двох товариських матчів між збірними (U-19) України та Польщі Матчі відбудуться у польському місті Семятіче 26 і 27 березня 2012 року. До складу збірної будуть включені гравці не старше 01.01.1993 р.н.
|
|
|
#3 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Україна може зіграти проти Румунії в Харкові
АМФУ досягла попередньої домовленості щодо проведення відбіркового матчу Чемпіонату світу 2012 у Харкові. Нагадаємо, що збірна України зіграє зі збірною Румунії в матчах плей-офф. Перший матч плей-офф відбудеться в Румунії 25-28 березня, а гра-відповідь - 8 квітня в Україні. Місце проведення - ДС ім. Г.Кирпи "Локомотив" (Харків).
|
|
|
#4 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Чемпіонат світу. Винницький-Фітель - у третьому десятку
Українська чоловіча двійка Винницький-Фітель посіли 22-е місце на чемпіонаті світу із санного спорту, що завершився у Німеччині. Українці не потрапили до топ-18, тому не отримали право на другу спробу. Чемпіонат світу із санного спорту Альтенберг, Німеччини Чоловіки Двійка 1. Австрія (А. Лінгер, В. Лінгер) - 1:23.444 (41.727+41.717) 2. Німеччина (Т. Еггерт, С. Бенекен) - 1:23.664 (41.842+41.822) 3. Австрія (П. Пенц, Г. Фішлер) - 1:23.676 (41.870+41.806) ...22. Україна (Іван Винницький, Олег Фітель) - 43.031 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Харківські лучники тріумфували на Кубку Рубана
З 9 по 12 лютого у Харкові відбувся вже традиційний відкритий Всеукраїнський турнір зі стрільби із лука на Кубок Віктора Рубана. Третій рік поспіль турнір збирає спортсменів не лише з України, а й країн ближнього і дальнього зарубіжжя, пише прес-служба НОК. Окрім 16 росіян, до Харкова приїхали три стрілка із Польщі та один із США. Всього на турнірі зібралося 262 спортсмени, 72 з яких представляють харківську школу стрільби з лука. Лише українські юніори поділилися нагородами з гостями із Росії. У дівчаток переможницею змагань стала спортсменка з російського міста Рязань. Крім особистих заліків, на турнірі були проведені командні змагання серед кадетів та дорослих, переможцями яких стали харківські спортсмени. Серед кадетів-дівчат володарями кубка Рубана стали представниці СДЮШОР-Харків: Римма Герамова, Марина Кириченко та Юлія Ксенофонтова. Серед юнаків перемогу здобула команда Харківського вищого училища фізкультури ХДВУФК № 1: Сивальньов Руслан, Олександр Шиянов та Артем Рибін. У дорослій категорії серед жінок перемогу святкували також представниці ХДВУФК № 1: Дар'я Павличенко, Євгенія Реброва й Анастасія Маркова. А от серед чоловіків на першу сходинку п'єдесталу пошани зійшли представники харківської школи вищої спортивної майстерності (ШВСМ): Олександр Сердюк, Дмитро Ловчіков і Сергій Коваленко. Також були проведені змагання в блочному луці, володарями кубків в командному заліку стали спортсмени Львова.
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Чемпіонат світу. В естафеті Україна стала 12-ою
Збірна України фінішувала 12-ою на чемпіонаті світу із санного спорту, що завершився у Німеччині. Додамо, що українцям вдалося випередити лише команду Кореї. Чемпіонат світу із санного спорту Альтенберг, Німеччини Естафета 1. Німеччина - 2:22.003 2. Росія - 2:22.092 3. Канада - 2:22.404 ...12. Україна (Марина Галайджян, Андрій Мандзій, Іван Винницький, Олег Фітель) - 2:26.247 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Греков - срібний призер Кубку світу з дзюдо в Австрії
Вихідними австрійський Оберварт приймав Кубок світу з дзюдо серед чоловіків. Валентин Греков у ваговій категорії до 90 кг лише у фіналі поступився Дмітрію Герасименку із Сербії та став срібним призером змагань, пише прес-служба НОК. Саме ці рейтингові очки дозволили йому потрапити до топ-22 кращих дзюдоїстів, що мають право претендувати на отримання олімпійської ліцензії на Ігри XXX Олімпіади в Лондоні в 2012 році. Варто зазначити, що відразу троє українських спортсменів - Вадим Синявський, Роман Гонтюк і Валентин Греков у ваговій категорії до 90 кг претендують на олімпійську перепустку, але від країни має бути представлений лише один дзюдоїст. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Чемпіонат Європи. У дивізіоні України Іспанія та Росія здобули перемоги
Збірна Грузії зазнала першої поразки у Кубку Європейський націй-2011/12. Нагадаємо, матч збірної України перенесли через мороз. Кубок Європейських націй з регбі Елітний дивізіон 7 тур Іспанія - Грузія 25:18 (18:8) Португалія - Росія 32:33 (20:16) Турнірне становище: Грузія - 23 (6), Румунія - 20 (6), Португалія - 16 (7), Росія - 15 (6), Іспанія - 14 (6), Україна - 0 (5) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Суперліга (жінки). "Хімік" узяв реванш у "Сіверськодонеччанки"
"Хімік" повернув лідерство у жіночій Суперлізі України з волейболу. Після перемоги над "Сіверськодонеччанкою" южненський клубу на одне очко випередив "Волинь". Суперліга України з волейболу Жінки 10 тур 13 лютого "Хімік" - "Сіверськодонеччанка" 3:2 (25:19, 17:25, 25:20, 21:25, 15:10) Турнірне становище: "Хімік" - 40 (18), "Волинь" - 39 (16), "Сіверськодонеччанка" - 37 (16), "Джінестра" - 21 (18), "Керкінітіда" - 16 (18), "Галичанка" - 14 (16), "Кряж-Медуніверситет" - 13 (18)
|
|
|
#10 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Кубок світу. Жовнір виграла бронзу в Орлеані
Українка Ольга Жовнір виграла бронзу на етапі Кубка світу в Орлеані у фехтуванні на шаблі. У півфіналі турніру Жовнір програла росіянці Софії Велікой.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Пробуємо прогнозувати спорт.... | sat-prof | Вболіваємо. | 5 | 21.06.2012 11:09 |
| Спорт-2 | frinzko | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 12 | 23.05.2011 12:17 |