![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Холіфілд: Кличко - не змія, а я - не кролик
Евандер Холіфілд навіть на межі піввікового ювілею все ще здатен перемагати у ринзі самих серйозних суперників. Про це заявив сам екс-чемпіон світу та один з потенційниз суперників братів Кличків. "49 - не похилий вік. Можна ще раз стати чемпіоном світу. Я часто їм ставав, хоча мені не давали шансів", - згадує він.. "Кличко - не змія, а я - не кролик. Швидкими атаками і рухливістю можна його захопити зненацька. Згадайте Тайсона", - вважає Евандер. "Хто здатний перемогти Кличка? Роберт Хеленіус. Він такого ж зросту, здатний витримувати удари і дуже швидко б'є. Однак я думаю, йому потрібен ще рік", - цитує Холіфілда allboxing.ru.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Віталій Кличко проведе останній спаринг перед виїздом до Вроцлава
Сьогодні чемпіон WBC в суперважкій вазі 40-річний Віталій Кличко (42-2, 39 КО) проведе останній свій спаринг у тренувальному таборі, розташованому в австрійських Альпах, в селі Гоінг, в рамках підготовки до поєдинку з 34-річним Томашем Адамеком (44 - 1, 28 КО). Уже в неділю, Віталій та його тренер Фріц Здунек прибудуть до Вроцлава, де вони проведуть решту часу в легенях тренуваннях для підтримки фізичної форми. Також, на наступному тижні заплановані три офіційні заходи: понеділок - прес-конференція, вівторок або середа - відкрите тренування, п'ятниця - офіційна церемонія зважування. За словами Здунека, Віталій перебуває в прекрасній формі і в спарингах виглядає дуже добре. Основна частина підготовки до поєдинку з Адамеком вже позаду і в останні дні будуть лише легкі тренування, з метою підтримки кондицій, пише gorodokboxing.com.
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Повєткін: «Ніколи від Кличка не бігав, і бігати не буду»
«Коли скажуть» Олександр готовий Чемпіон світ в суперважкій вазі за версією WBA росіянин Олександр Повєткін в інтерв'ю Sportbоx.ru поділився думкою про поєдинок проти екс-чемпіона світу з Узбекистану Руслана Чагаєва і позначив свої помилки в цьому бою. - Під час бою не було помітно, щоб ви хвилювалися. Як тренуєте нервову систему? - Вона в мене міцна з народження. Зберігав спокій навіть у шостому невдалому раунді. Напевно, націлився на зустрічний удар, перестав захищатися, перестав щось робити і дуже довго вичікував. Але не скажу, що мене потрясли удари Чагаєва. - Очікували, що можливо щось подібне до того, що трапилося в шостому раунді? - Ні, до подібного ми не готувалися, ніколи не розраховуємо на те, що щось може піти не так. Моя помилка полягала в тому, що забув про захист і зациклився на одному ударі. А коли налаштовуєшся виключно на такий удар, то ніколи нічого не вийде. - Але ж ваш тренер Тедді Атлас радив йти вліво. Ваші дії можна розцінювати, як порушення трудової дисципліни - невиконання тренерської установки. - Завжди порушував дисципліну. Просто іноді, здається, що можу щось сам придумати. - Зараз вже піднімається тема вашого бою з Кличком. - А що Кличко? Він чемпіон, ставлюся до нього з повагою. Що ще сказати? Ніколи від нього не бігав, і бігати не буду. Коли скажуть, вийду на ринг. - Не напружує те, що Кличко в своєму бою переміг Чагаєва достроково? - Та він його толком і не нокаутував. Чагаєв сам відмовився від продовження того двобою. Ні, мене це не бентежить. - З ким було б цікаво ще побитися? - З добрими боксерами, що стоять на перших позиціях в рейтингах. - Що скажете про свій одноклубники Роберта Хеленіус, який декласував Сергія Ляховича? - Хороший боксер, дуже схожий на Кличка.
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
|
Повєткін веде переговори з 5-6 боксерами серед яких Дмитренко
Дата і суперник Алєксандра Повєткіна по наступному бою поки невідомі, а інформація про Евандера Холіфілда як наступного суперника росіянина є неправдивою. Про це розповів менеджер 32-річного чемпіона світу за версією WBA в абсолютній ваговій категорії Володимир Хрюнов. "Інформацію розмістив сайт арени Hallenstadion в Цюріху? Цей же сайт днями запрошував вболівальників на бій Валуєв - Кличко, так що я нічому не дивуюся", - сказав Хрюнов. "Може, вони таким чином хотіли привітати Сашу з днем народження? Можу сказати, що на даний момент ми ведемо переговори з п'ятьма-шістьма боксерами, серед яких 29-річний українець Олександр Дмитренко. Але поки до остаточного рішення далеко", - цитує Хрюнова sport-express.ru.
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
Ukraine
|
Володимир Кличко планує наступний бій провести до закінчення 2011 року
Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF/WBO/WBA Володимир Кличко проведе свій наступний бій до кінця 2011 року. Про це повідомляє ESPN з посиланням на менеджера Кличків Бернда Бенте. Зараз розглядаються чотири можливі дати проведення бою, запропоновані RTL: 19 листопада, 3 грудня, 10 грудня і 17 грудня. Поєдинок буде проведений в Європі, але чи відбудеться він в Німеччині або в іншій країні, буде визначено пізніше. "Ми розглядаємо імена різних суперників", - сказав Бенте. Свій попередній бій Кличка провів 2 липня, перемігши одноголосним рішенням суддів британця Девіда Хея.
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Ukraine
|
Адамек: Я повинен знесилити 40-річного чемпіона
Поляк Томаш Адамек назвав свою єдину перевагу у майбутньому поєдинку з Віталієм Кличком - це швидкість. "У мене є як мінімум одна перевага перед Кличком - швидкість. Я усе повинен робити трохи швидше за українця. Я повинен знесилити 40-річного чемпіона. Мабуть, це мій єдиний шанс перемогти. Судячи з ваших питань, ви мене вже поховали. Якщо ж говорити серйозно, то я звик нести відповідальність за свої слова. Образно кажучи, добившись бою з Віталієм, я беру квиток в один кінець. Але я свідомо йду на це, цитує Адамека "Спорт день за днем".
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Рівненська обл.
|
Володимир КЛИЧКО: «Бій з Холіфілдом був би несправедливим»
Братам не потрібен бій з тінню Евандера Суперчемпіон WBA / WBO / IBF у суперважкій вазі Володимир Кличко заявив німецькому виданню «Focus», що про бій з ветераном рингу Евандером Холіфілдом для обох братів Кличко не може бути й мови: «Ми ніколи не зробимо цього. Такий бій був би несправедливим. Холіфілд зараз - лише тінь того, яким він був за часів свого розквіту ». Нагадаємо, нещодавно Евандер оголосив про плани битися з переможцем бою Повєткін-Чагаєв і потім вийти на Кличка. Бою з Кличко хоче будь боксер, вже одна тільки фінансова сторона бою з ними досить приваблива, повідомили представники німецького світу боксу журналу «Focus». Промоутер Ахмет Онер визнав, що бої з братами дохідні: «Звичайно, Кличко забезпечують нам вигоду». У березні підопічний Онера Одланьєр Соліс отримав за бій з Віталієм 1,8 млн євро, хоча бій тривав лише 1 раунд. Інші (не звані у статті «Focus» конкретно) промоутерські компанії-конкуренти критикують менеджмент Віталія та Володимира Кличко за «рабські контракти»: так, наприклад, «одному обов'язковому претенденту Віталій (в замітці саме Віталій, прим. AllBoxing.ru) погрожував у Торік штрафом в 250 000 доларів, якщо той не з'явиться на прес-конференцію. Проїзд, готель та проживання претендент повинен був оплачувати з власної кишені ». Менеджер братів Кличко Бернд Бенте підкреслює, що «переговори ведуться жорсткі, але це нормально для ділової практики».
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
|
Тоні: 5 листопада я нападу на Росію, поб`ю Лебедєва і нокаутую Повєткіна
Екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях 43-річний американець Джеймс Тоні заявив, що приїде в Росію для поєдинку з колишнім претендентом на титул чемпіона світу в першій важкій вазі 32-річним Денисом Лебедєвим. Окрім Лебедєва, Тоні має намір зустрітися і з чемпіоном світу у надважкій вазі за версією WBA 32-річним Олександром Повєткіним. "5 листопада я нападу на Росію і покажу цьому претендентові, що відбувається, коли він має справу із справжнім бійцем. Я називаю це "Гаси світло, Росія", тому що він тільки перший, кого я збираюся побити. Після того, як я поб'ю Лебедєва, я повернуся в суперважку вагу і нокаутую Повєткіна", - цитує Тоні allboxing.
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Рівненська обл.
|
Олександр Повєткін: «Не відчуваю себе чемпіоном світу»
«Якщо вийду проти Холіфілда, будуть говорити, що вирішив з дідом битися» Чемпіон світу за версією WBA Олександр Повєткін поділився враженнями від титульного поєдинку з Русланом Чагаєвим, розповів про подальші плани і висловив бажання в майбутньому працювати з дітьми. - Які ви зараз відчуваєте емоції? Через деякий час після перемоги осмислили її? - Я досить спокійний, не відчуваю себе чемпіоном світу. Провів хороший, значимий бій. Вважаю, що в цьому поєдинку однозначно придбав багато досвіду. Думаю, що ця зустріч додасть мені більшої впевненості, підвищить прагнення до майбутніх перемог. - Який бій запам'ятався вам найбільше? Чим ви плануєте зайнятися після закінчення спортивної кар'єри? Чи є вже якісь плани, проекти? - Найбільш значимий - на чемпіонаті світу з боксу в 2003-му році з кубинцем. Тоді відчував себе чемпіоном світу. На Олімпіаді я якось легко провів усі поєдинки. Мій суперник у фіналі відмовився зі мною боксувати, тому перемога не відчувалася. А що стосується майбутнього, дуже хотів би займатися з молоддю, з дітьми, щоб вони росли здоровими, добрими, сильними. Щоб у них була совість, честь. Ось це мене хвилює. - Вам хотілося б зустрітися з Евандером Холіфілдом? - З одного боку, Холіфілд - досвідчений боєць, і чогось навчитися у нього можна в будь-якому випадку. У той же час, якщо вийду боксувати, будуть говорити, що вирішив з дідом битися. - В останньому бою які сюрпризи вам підніс Руслан Чагаєв? - Сюрприз, напевно, був один - його хороша фізична форма. Я бачив кілька його виступів, він завжди помітно втомлюється по ходу поєдинку, а в цьому бою був свіжим. - Не було побоювань у зв'язку з тим, що Чагаєв - лівша? - У мене були спаринг-партнери з лівосторонньою стійкою. Я добре підготувався на тренуваннях з ними, тому в бою з шульгою проблем не виникло. - Хотіли б ви надалі спробувати себе у змішаних єдиноборствах? - Я чистий боксер, мені не доводилося думати про інший вид спорту, в якому потрібно володіти інший технікою, наприклад, борцівської. Це те ж саме, що вийти на чемпіонат світу з дзюдо - сенсу немає. - Як ви ставитеся до висловлювань в інтернеті перед вашими боями? Коли б ви не виходили на ринг, знаходиться маса невдоволених, які говорять про те, що вам підсовують «мішків» і старих. Читаєте відгуки про себе? - В інтернет рідко заходжу. Ті, хто так каже, хай приїжджають до Чехов і скажуть мені це в обличчя. Вважаю, що у цих людей у житті нічого більше не вийшло, ось вони кожному перемивають кістки. Я не звертаю на них уваги.
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
|
Адамек: Велика історія чемпіона Кличка закінчиться в суботу
Польський боксер Томаш Адамек готовий зупинити блискучу кар`єрі в боксі Віталія Кличка. "Стати чемпіоном світу, боксуючи в Польщі - моя давня мрія. Я володів титулом в напівважкій вазі і в першій важкій. А тепер спробую завоювати пояс і в королівській ваговій категорії. Врешті-решт, я знаю, як перемогти Кличка... Кожна велика історія має свій кінець. Велика історія чемпіона Кличка закінчиться в суботу", - цитує Адамека zik.com.ua. .
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|