SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.09.2011, 08:51   #1
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Розальскі: "Адамек заробить більше ніж Голота в поєдинках з Льюїсом або Тайсоном"

В бою проти Віталія Кличка поляк Томаш Адамек заробить більше, ніж Анджей Голота в поєдинках з Ленноксом Льюїсом або Майком Тайсоном.

Про це заяявив Зіггі Розальскі, один з співпромоутерів Томаша Адамека, пише Sport.pl.

Нагадаємо, що обидва ці бою завершилися для Голоти поразками. За неофіційними даними, в бою з Льюїсом Анджей заробив близько $ 2 млн, а в поєдинку з Тайсоном - близько $ 3 млн.

"У поєдинку з Кличком Томаш заробить більше. Я не можу розкривати деталі контракту, до того ж джентльмени не говорять про гроші. Гонорар Томаша в певній мірі буде залежати від того, як будуть продаватися платні трансляції в Польщі", - цитує Розальскі championat.com.
Старий 08.09.2011, 15:50   #2
sacha
Передовик

Типово

У поэдинку між Віталієм Кличком і Томашем Адамеком фаворит - український боксер.

Таку думку висловила промоутер Томаша Адамека Кеті Дува.

"Звичайно ж Кличко. Він же чемпіон, його послужний список і досягнення говорять самі за себе. Віталій заслуговує того, щоб бути фаворитом. Проте фаворит не завжди перемагає", - сказала вона.

На питання, що окрім титулу мотивує Томаша, промоутер відповіла: "Кожен бій для нього по своєму особливий, і Томаш намагається проявити себе в ньому із кращого боку", - цитує промоутера польського боксера sportbox.ru.
Старий 09.09.2011, 15:30   #3
sacha
Передовик

Типово

Віталій Кличко: Хочу покращити свою статистику нокаутів

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі українець Віталій Кличко планує нокаутувати поляка Томаша Адамека.

Про це сам українець заявив німецькому телеканалу RTL.

"У бою з Адамеком я хочу покращити свою статистику нокаутів, - обіцяє він.

"У будь-якому випадку я зроблю все, щоб після поєдинку не виникло ніяких сумнівів в тому, хто виграв бій", - цитує Кличка championat.com.
Старий 09.09.2011, 17:43   #4
sacha
Передовик

Типово

Кличко виявився на 12 кг важче за Адамека

Щойно у Вроцлаві відбулася процедура офіційного зважування перед боксерським ввечері 10 вересня.

Чемпіон WBC Віталій Кличко заважив 110 кг, а його суперник - претендент з Польщі Томаш Адамек - виявився на 12 кг легше, показавши вагу в 98 кг.

Бій Кличко - Адамек відбудеться в суботу, 10 вересня. Орієнтовний час початку головного бою вечора - 23:55 за київським часом.

Кличко - фаворит поєдинку. Коефіцієнт на перемогу українця - 1,20, на Адамека - 4,75, пише segodnya.ua.
Старий 09.09.2011, 18:42   #5
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

За бій з Кличком Адамек отримає близько 5 мільйонів доларів?

«За бій з чемпіоном WBC Віталієм Кличком Томаш Адамек може заробити навіть 5 млн доларів, - припускає польське спортивне видання Przegląd Sportowy - стільки не отримували навіть Голота і Міхальчевскій». Про гонорар Адамека в Польщі вже ходять легенди. Найпопулярніша гіпотеза свідчить, що Томаш отримає за суботній бій 10 млн злотих. Насправді підрахувати його дохід буде можливим лише через кілька місяців, вважають польські журналісти. Поки ж можна лише будувати припущення, чим вони і зайнялися:

Версія 1: 3 мільйони доларів? Мало!

Ключ до вирішення завдання - відсотковий розділ доходів. Команда Кличка і раніше пропонувала бій Адамеку, але українці наполягали на фіксованому гонорар для поляка. Наступні ділові пропозиції передбачали для нього 1, 2 і зрештою 3 млн доларів. Адамек і менеджер Розальская відхилили ці оферти і в кінцевому підсумку командам вдалося домовитися про інше розділі доходів.

Контракту автори замітки не бачили, але по їх неофіційними даними, Адамеку вдалося виторгувати поділ грошей в співвідношенні 33:67 на користь чемпіона. Якщо це дійсно так, то це великий успіх - Кличко зазвичай платять суперникам конкретну ставку, а інші доходи забирають собі: так було з Альбертом Сосновським і багатьма іншими суперниками братів.

Версія 2: Частка Адамека: 8% світ, 33% Польща.

Це припущення відкидається авторами як малоправдоподобное.

У кінцевому підсумку в загальному казані можуть виявитися навіть 15 млн доларів. Якщо Адамеку дійсно належить одна третина, то він за один вечір став би мультимільйонером. Так чи інакше, але Томаш стане найбільш високооплачуваним польським боксером: отримані ним за цей бій гроші перевищать разові гонорари відомих боксерів-співвітчизників.
Старий 10.09.2011, 14:25   #6
sacha
Передовик

Типово

Сандерс: Кличко засильний для Адамека

Колишній чемпіон світу Коррі Сандерс (42-4-0, 31 КО), коментуючи майбутній 10 вересня у Вроцлаві (Польща) бій поляка Томаша Адамека (44-1-0, 28 КО) проти чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі українця Віталія Кличка (42-2-0, 39 КО), заявив, що Кличко занадто сильний для Адамека.

"Я думаю, що Кличко занадто сильний для Адамека. Віталій - справжній супертяж, а нормальна вага для Томаша, як мені здається, напівважка", - цитує Сандерса championat.com з посиланням на Boxingscene.
Старий 10.09.2011, 15:35   #7
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Володимир КЛИЧКО: «Очікую впевненої перемоги Віталія»
Молодший брат збирається битися в грудні

Володимир Кличко вважає, що Віталій впевнено переможе Адамека, але похвалив поляка за те, що той краще поводився перед боєм, ніж Девід Хей.

«Хоча і не варто недооцінювати Адамека, я очікую впевненої перемоги Віталія, - сказав Володимир каналу RTL, - можу сказати, що мені приємно те, як веде себе Адамек. Він демонструє повагу до мого брата і фокусується на поєдинку. Девід Хей був жалюгідною версією боксера, з його постійними ударами нижче пояса у вигляді його заяв та акцій ».

Також Володимир сказав, що збирається провести в цьому році ще один бій, ймовірно в грудні. Але коли, де і з ким Володимир поки сказати не може.
Старий 10.09.2011, 21:22   #8
slavko1235
Активіст

Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
Типово

Хлопці. Хтось знає де ще крім Інтеру можна дивитися бокс Кличко Адамек. Так як відчуваю, що в перервах між раундами знов Немірофф буде набридати...Цікавлять трансляції з рос.укр коментуванням (амос, сиріус, хотбірд)???
Старий 10.09.2011, 22:12   #9
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Віталій Кличко Адамек. Трансляція...

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Нещодавно стало відомо, що в Росії телеканал РЕН ТВ покаже пряму трансляцію битви суперважкоатлетів Віталія Кличка проти Томаша Адамека.
Старий 10.09.2011, 23:03   #10
sanela
Moderator

Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
Типово

Ну що мужики сьогодні вболіваємо за Кличка, хоть десь можна бути впевненим за Україну.
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:09.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум