SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.10.2011, 10:34   #1
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Берінчик, Хитров та Усик у фіналах ЧС

Українські боксери перемагають в Баку

На чемпіонаті світу 2011 в Баку, Азербайджан, українець Денис Берінчик перерубав англійця Томаса Сталкера з рахунком 31:18. З кожним раундом нарощуючи тиск, Берінчик зміг нав'язати вищому Сталкеру зручну для нього рубку в ближньому бою і за рахунок сильних акцентованих ударів довести зустріч до переконливої ​​перемоги. Поєдинок за золото чемпіонату у ваговій категорії до 64 кг Берінчик проведе сьогодні, 8 жовтня, проти бразильця Евертона дос Сантоса.

Євген Хитров (75 кг) здобув видовищну дострокову перемогу в другому раунді над румуном Богданом Джуратоні. Більш точний по ходу зустрічі Хитров в другій трихвилинці зміг донести до підборіддя Джуратоні точний лівий боковий, після якого румунський боксер опинився на настилі рингу у важкому нокдауні. Рефері тут же зупинив зустріч, зафіксувавши вихід Хитрова у фінал, де сьогодні, 8 жовтня, його чекає зустріч з японцем Ріотой Муратою.

Важковаговик Олександр Усик розгромив білоруса Сергія Карнєєва з рахунком 23:10. У другому і третьому раундах після пропущених ударів в голову Карнєєву були відрахувати стоячі нокдауни. У фіналі Усика очікує поєдинок проти місцевого Теймура Мамедова.

Ломаченко та Шелестюк у фіналах ЧМ

Ще двоє українських боксерів претендують на золото

Дуже цікавий, технічний та змістовний поєдинок подарували глядачам Василь Ломаченко та італієць Доменіко Валєнтіно, який на цьогорічному чемпіонаті світу був посіяний під першим номером!

Стартовий раунд даного поєдинку пройшов за абсолютно рівної боротьби і кожен з боксерів намагався знайти правильний підхід до суперника. Трішечки точнішим у даному раунді був італієць і на перерву боксери пішли за рахунку 4:3 на користь італійця.

Другий раунд можна по праву вважати окрасою цього поєдинку. Той бокс, який демонстрував Василь Ломаченко був по справжньому чемпіонським!!! Потужні, стрімкі та влучні атаки українця одна за одною доходили до цілі. І на другу перерву боксери пішли за рахунку 12:7, але, вже на користь нашого боксера!

На третій раунд італієць був помітно виснаженим і для Василя вже було справою техніки завершити цей бій на мажорній ноті! З чим наш боксер впорався на відмінно! Підсумковий рахунок зустрічі 17:11 і Василь Ломаченко вийшов до фіналу світової першості, де вже завтра зустрінеться з боксером з Куби Ясніель Толедо Лопез!

Тарас Шелестюк (вагова категорія 69 кг.) пробився до фіналу чемпіонату світу, перемігши боксера з Індії Крішан Вікас!!!

Загалом увесь поєдинок пройшов за практично рівної боротьби, проте, в завершальній стадії атак точнішим був наш боксер. Це і стало вирішальним у даному поєдинку. Таким чином підсумковий рахунок зустрічі 15:12 (4:2;6:4;5:6) на користь українця.
Старий 08.10.2011, 14:55   #2
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Василь Ломаченко - чемпіон світу!

Українець виграє перше українське золото на ЧС в Баку!

Василь Ломаченко - чемпіон світу! Не залишивши кубинському боксеру Яснеру Толедо український чемпіон впевнено перемагає у фінальному поєдинку чемпіонату світу в Баку.

Вже в середині першого раунду блискуча серія ударів Ломаченко відправила Толедо в нокдаун, що принесло українцеві перемогу в раунді 6:3.

Два наступних раундИ пройшли з повною перевагою українця - 5:4, 6:5. Загальний рахунок - 17:12.

У 2009-му році на ЧС в Мілані Василь виграв золото у вазі до 57 кг. У цьому році Ломаченко став чемпіоном у категорії до 60 кг.

Відразу ж після перемоги новоспечений чемпіон дав свій коментар:

Після того бою з бразильцем було дуже складно психологічно. Дуже навантажила та ситуація. Думали, що я виграю. Після другого раунду виявилося, що я програвав, довелося зібрати всі сили в кулак і постаратися перемогти. Був засмучений підсумковим результатом. Я зробив все для перемоги, був задоволений собою, але судді вирішили інакше. Після того бою було складно психологічно. Виходив на кожен бій, думав, що судді будуть проти мене. Це мене трохи затиснуло, і я не показав все на що здатен.

Тарас Шелестюк - чемпіон світу!

Блискуча перемога українця над Серіком Сапієвим

Тарас Шелестюк - чемпіон світу! Українець провів відмінний поєдинок грамотний і заслужено завоював «золото»!

Шелестюк буквально «як по нотах» розклав казахського боксера Серіку Сапієву - удар-захист. Без зайвих рухів, без нервів.

Перший раунд залишився за українцем 5:2, який практично ідеально провів Тарас.

У другому казах все-таки намагався агресивно атакувати, але розумна захист Тараса не дозволяла Сапієву заробляти очки. Третій раунд пройшов з обопільним обміном серіями ударів, що наочно демонструє рахунок - 8:6.

Підсумковий рахунок 16:10 - блискучий бій новоспеченого чемпіона!

І відразу ж після поєдинку Тарас дав експрес-коментар:

«Непередаване відчуття. Приємно було виграти у такого іменитого боксера, він двічі був чемпіоном світу. Я двічі з ним боксував і обидва рази поступався, сьогодні я виграв. Він дуже класний боксер, зустрінемося з ним у фіналі Олімпіади!

Хотів би подякувати мого тренера, уболівальників, які підтримують мене тут, а також всіх, хто вболіває за мене! ».

Євген Хітров стає чемпіоном світу!

Прекрасний бій і заслужена перемога!

Євген Хітров завойовує третє «українське» золото на чемпіонаті світу з боксу! Відмінний рівний поєдинок приносить звання чемпіона Євгену Хитрову.

Обидва боксери були гідні один одного - грамотний бокс, без зайвих емоцій. Перший раунд з мінімальною перевагою виграв японець Мурата. У другому вже активніше діяв українець, за що був справедливо винагороджений - 10:7. Фінальний раунд був абсолютно рівним - 8:8.

Відразу після бою Євген Хітров дав невеликий коментар:
«Перш за все, хочу привітати свого тренера за виконану роботу! Ми йшли до цього протягом 15-ти років. Емоції просто переповнюють! Я гордий за країну! », - Підсумував чемпіон зі сльозами на очах.

Денис Берінчик завоював срібло на чемпіонаті світу з боксу
Бразилець дос Сантос стає чемпіоном світу

Другий «український» фінал на чемпіонаті світу з боксу в Баку, на жаль, не приніс нам друге золото чемпіонату.

Бій Дениса Берінчика і Евертона дос Сантоса вийшов дуже видовищним та інтригуючим. На жаль, провалений перший раунд, який виграв бразилець з рахунком 8:3, залишав мізерні шанси на підсумковий успіх. Два наступних пройшли під градом ударів українця та суцільними падіннями і клінчеваніямі бразильця, який і сам не боксував і Берінчику не давав, за що двічі був покараний штрафними балами.

Другий і третій раунд з мінімальним розривом в рахунку виграв Денис, чого не вистачило для підсумкового успіху - 26:23 на користь дос Сантоса.

Востаннє редагував симчич: 08.10.2011 о 14:59.
симчич зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.10.2011, 15:23   #3
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Олександр Усик приносить четверте золото для України!

Рекордна перемога української збірної на чемпіонаті світу!

Феноменальне завершення 16-го чемпіонату світу з боксу! Україна виграє четверте золото! Олександр Усик у категорії до 91 кг не залишив жодного шансу азербайджанському боксеру Теймур Маммадову, розгромивши того «в одну хвіртку»!

Якщо в першому раунді була ще більш-менш рівна боротьба, то в двох наступних шкода було дивитися на азербайджанця. Практично кожен удар українця досягав мети, в той час як Теймур практично не бив.

Підсумковий рахунок 25:15 прекрасно ілюструє те, що відбувається на рингу!

Коментар чемпіона після бою:
«Я дуже щасливий. Дякуємо трибун, що підтримували свого спортсмена, але я виграв, тому що я сильніший. Дякуємо всьому Азербайджану, але все-таки я чемпіон! Хай живе Україна!»
Старий 09.10.2011, 10:12   #4
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Збірна України виграла чемпіонат світу в загальнокомандному заліку!

Збірна України виграла загальнокомадний залік чемпіонату світу, що завершився в Баку. В активі українців чотири золотих та одна срібна медаль.

Друга сходинка в Куби (2-1-0) та треті - азербайджанці (1-1-0).

Четвертий рядок в команди Росії (1-0-2).
Старий 09.10.2011, 15:32   #5
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Брати Клички планують провести бій на НСК Олімпійський

Орієнтовно поєдинок одного з братів відбудеться у вересні 2012 року

Чемпіон світу з боксу за версією WBC в суперважкій вазі, посол волонтерської програми Євро-2012 українець Віталій Кличко висловив бажання провести один з боксерських поєдинків братів Кличків на оновленому НСК «Олімпійський», урочиста церемонія відкриття якого відбулася в суботу, 8 жовтня. Про це супертяж заявив під час зустрічі з кандидатами у волонтери майбутньої європейської першості-2012.

За словами Віталія Кличка, оновлена ​​київська арена сьогодні відповідає всім світовим стандартам і є однією з кращих у світі. «Я вражений стадіоном і церемонією відкриття! Сьогодні, після проведеної реконструкції, НСК «Олімпійський» є найсучаснішим і найкращим стадіоном у світі», - переконаний чемпіон.

Боксер також висловив бажання, щоб один з братів Кличко обов'язково провів тут боксерський поєдинок. «Перше, що мені прийшло в голову під час відкриття, це те, що на НСК«Олімпійський» повинен відбутися бій одного з братів», - підкреслив Віталій Кличко. На питання, коли це станеться - до чи після Євро-2012, чемпіон відповів: «Напевно вже по завершенню чемпіонату. Орієнтовно - у вересні 2012 року».
Старий 10.10.2011, 20:13   #6
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Українські боксери встановили світовий рекорд
Виступ українських боксерів на чемпіонаті світу у Баку унікальний.

Українці не тільки показали найкращий результат за історію виступів нашої збірної на світовій першості, а й побили світовий рекорд за кількістю золотих нагород, встановлений в 1974 році командою Куби, коли на чемпіонаті світу серед чоловіків кубинці завойовували три золоті нагороди.

За успішний виступ на чемпіонаті світу встановлені винагороди в розмірі: 1-ше місце - 50 000 грн., 2-ге місце - 35 000 грн., 3-тє місце - 25 000 грн, пише liga.net
Старий 10.10.2011, 22:47   #7
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Кличко чекає Північний Кошмар...
Хеленіус очолив рейтинг WBO.

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Ще не знає поразок на рингу 27-річний фін Роберт Хеленіус очолив рейтинг Всесвітньої боксерської організації (WBO). Нагадаємо, що поясом WBO в суперважкій вазі з 23 лютого 2008 безроздільно володіє Володимир Кличко. А значить, рано чи пізно українцеві доведеться захищати свій чемпіонський титул проти гарячого фінського хлопця, що має на професійному рингу прізвисько The Nordic Nightmare (Північний Кошмар). Перший рядок рейтингу двометровому скандинави дісталося як приз за перемоги над американцем Ламоном Брюстером, шведом Атілла Левином, нігерійцем Семом Пітером і білорусом Сергієм Ляховичем. Ці вікторії також принесли Хеленіус пояса інтерконтинентального чемпіона за версіями WBO і WBA.

«Це фантастична новина, яка доводить, що мої виступи на ринзі не залишилися непоміченими в світі боксу, - радіє приємному звістки Роберт. - Я дуже цілеспрямований і в мене багато чого попереду ».

А попереду у Хеленіус дійсно маячить бій з Кличком, який, правда, навряд чи відбудеться раніше весни майбутнього року. Нагадаємо, у Володимира вже намічено побачення в рингу з французом Жан-Марком Мормеком 10 грудня на футбольному стадіоні в Дюссельдорфі. Та й велике питання, чи захоче промоутер Вільфрід Зауерланд фіна кинути свого подає великі надії підопічного під танк, який називається Кличко.

спеціально для Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Востаннє редагував D-Misha: 11.10.2011 о 20:43.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 11.10.2011, 20:28   #8
sacha
Передовик

Типово

Росіяни провалили чемпіонат світу, бо їх тренер пиячив?Російський фахівець Леонід Мехонцев заявив, що тренер збірної Росії з боксу Микола Хромов займався у Баку пияцтвом.

Батько і тренер боксера Єгора Мехонцева, який виступає у ваговій категорії до 81 кілограма, Леонід Мехонцев заявив, що тренер збірної Росії Микола Хромов займався на чемпіонаті світу у Баку не тим, що треба, інформує ТСН.

Мехонцев звинуватив Хромова у тому, що він зі своїми товаришами по чарці пиячили замість того, щоб працювати з боксерами.

"Та тут взагалі чортзна-що відбувається! Подивіться, Єгор з родини, в якій не п’ють – у нас ніхто не п’є, а тут Хромов і його товариші по чарці як приїхали, так і почали – вже тиждень в запої! Той бокс, якому вчить Хромов, примітивний. Зі мною він взагалі не рахується, він думає, що його слово – закон. Це провал, провал для Росії!

Як солдати можуть воювати, коли генерал у запої?! Коли приїдемо до Росії, я зроблю прес-конференцію, я всім все розповім! Я не дозволю списати всю провину на наших хлопців!", – розповів Мехонцев.

Зазначимо, що російські боксери вибороли одну золоту та дві бронзових медалі.

А тріумфували на чемпіонаті українці. В активі наших боксерів чотири золотих і одна срібна нагороди.
Старий 13.10.2011, 18:30   #9
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Хей оголосив про завершення кар'єри

Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Девід Хей оголосив про завершення кар'єри, стримавши свою обіцянку піти зі спорту у 31 рік.

Таким чином, останнім боєм британця став липневий поєдинок з Володимиром Кличком, що завершився перемогою українця за очками.

Зазначимо, що саме у четвер, 13 жовтня, Хей відзначає свій 31-ий день народження.

"Як тільки годинник пробив північ, моя кар'єра у професійному боксі завершилася. Я вирішив, що піду зі спорту саме у цей день, ще у 10-річному віці, коли я вперше одягнув рукавички", - сказав він.

"Звичайно, останній бій мені не дуже вдався, але я ставав чемпіоном світу у двох вагових категоріях, і, без сумніву, є одним з кращих британських боксерів в історії", - цитує Хея "Спорт-Экспресс" з посиланням на AP.
Старий 14.10.2011, 20:08   #10
sacha
Передовик

Типово

Володимир Кличко: "Мені простіше битися з великими боксерами, ніж з маленькими"
Українцеві Володимиру Кличку простіше битися з великими боксерами, ніж з маленькими.

Про це він заявив після підписання бою з Мормеком і критики з приводу того, що він зустрічається з "маленьким" боксером.

"А ви думаєте, мені це сильно подобається? Та мені з "великими" набагато простіше! А з "маленькими" важко, дуже складно битися. Я взагалі-то себе до повільних боксерів не відношу, але боксери першої важкої ваги, як правило, набагато швидші за мене. А коли такі швидкості, однієї реакції може і не вистачити - тут передчувати дії суперника треба. Як у шахах", - цитує Володимира sovsport.ru

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:09.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум