SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 18.12.2011, 22:50   #1
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Бурсак не витратив на Хаммонда багато часу
Макс Бурсак наблизився до бою за звання абсолютного чемпіона світу в середній вазі.

Трьох раундів вистачило киянину Максу "Тайгеру" Бурсаку (24-0-1, 10 КО) для перемоги над представником Гани Лаатеквеем Хаммондом. Українець втретє захистив пояс Інтерконтинентального чемпіона WBO.

Вже наприкінці першого раунду Бурсак послав свого опонента в нокдаун. У другому раунді претендент нарвався на важкий правий крос українського боксера і знову впав на ринг.

Нарешті, коли в наступному раунді африканець втретє опинився в нокдауні, рефері прийняв рішення зупинити бій.

Африканець ж за весь бій не завдав Бурсаку і десяти ударів.

Бурсак ще на крок наблизився до бою за пояс чемпіона світу, яким володіє росіянин Пірог.

На прес-конференції після бою українець заявив, що кінцева мета, до якої він буде прагнути - стати абсолютним чемпіоном у середній вазі.
Старий 21.12.2011, 12:03   #2
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Мормек освоїв стиль Майка Тайсона

Тренер француза впевнений, що це допоможе його підопічному перемогти Володимира Кличка.

Французький боксер-важкоатлет Жан-Марк Мормек, якого 3 березня 2012 чекає бій з українцем Володимиром Кличком, вивчив і освоїв стиль колишнього абсолютного чемпіона світу Майка Тайсона, про що розповів тренер Мормека Кевін Руні, який у минулому працював з Тайсоном.

За словами Руні, Мормек освоїв той стиль, який був у Тайсона в кращі роки його кар'єри. Тренер додав, що в даний час саме його вихованець може кинути виклик братам Кличкам.

"Саме тому ми і погодилися на бій з Кличком. Вважаю, що йому під силу побити Володимира", - заявив Руні.

Бій Кличко - Мормек повинен був відбутися 10 грудня в Дюссельдорфі. Проте поєдинок був скасований, оскільки за тиждень до бою Володимир переніс операцію.

Операція, за словами лікарів, пройшла успішно, але пізніше у Володимира повторилися незрозумілі болі.

Після цього було вирішено перенести поєдинок на 3 березня 2012 року, а Володимир заспокоїв фанів, заявивши, що готовий виходити на ринг до 50 років.
Старий 29.12.2011, 21:48   #3
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Хук порівняв Кличка з машиною "Феррарі"
Чемпіон світу у першій важкій вазі за версією WBO Марко Хук порівняв чемпіона світу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBO/ WBA Володимира Кличка з машиною "Феррарі".

"Не хотілося б мені зустрітися з Чізорой? Я ніколи не думав про це. Кличко і Повєткін - чемпіони. Я теж чемпіон світу, в першій важкій вазі.

Так чому я повинен змагатися з "Фордом", коли у мене є можливість потягатися з "Феррарі", - сказав Хук в інтерв'ю Sportbox
Старий 03.01.2012, 21:41   #4
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Енер: Клички обманюють своїх уболівальників
Відомий промоутер Ахмет Енер розкритикував українців Віталія і Володимира Кличка за вибір суперників на свої наступні поєдинки.

"Я казав це раніше і скажу знову: Кличка обдурюють уболівальників. Віталій збирається битися з Дереком Чфзорой, який програв Тайсону Ф`юрі і Роберту Хеленіусу, хоча рішення суддів в тому поєдинку, звичайно ж, спірне.

Наступним суперником Володимира буде Жан Марк Мормек, який взагалі не повинен був з'явитися в рейтингах, боксерських організацій, оскільки не боксував більше року. А перед цим у нього були три важкі поєдинки, і теоретично, він не повинен був перемогти в жодному з них.

П'ять років тому француз був середнім бійцем в першій важкій вазі, а тепер він нічого не робить. Що він зробив, щоб отримати право на бій за титул чемпіона світу в суперважкій вазі"? - цитує Енера championat.com з посиланням на Figo Sport.
Старий 10.01.2012, 11:53   #5
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Томаш Адамек: «Анджей Голота весь час вимагає реванш»

Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях, найбільш популярний у Польщі боксер Томаш «Goral» Адамек (44-2, 28 КО) зізнався, що особливого ентузіазму щодо можливого матчу-реваншу з 44-річним земляком неоднозначним Анджеєм «Pole» Голотою (41 -8-1, 33 КО) він не відчуває. Голота (на фото), який розгромно програв дебютував в суперважкій вазі Адамеку в жовтні 2009 року технічним нокаутом в 5-му раунді, протягом останніх років час від часу дає знати, що нібито тренується заради кількох боїв в 2012 році. Однак, як повідомляють польські ЗМІ, нині Анджей вже й сам не знає, чи повернеться він в ринг чи ні. Тим не менш «Поляк» знаходиться в контакті з Зіггі Розальская - своїм колишнім менеджером і нинішнім менеджером Томаша.
«Він постійно телефонує Зіггі, примушуючи того організувати нам повторний бій, - цитує Адамека Polish Times. - Голота каже, що перебуває в хорошій формі. Я поки не відповів йому відмовою. Анджей мій друг, і я, само собою, не хотів би битися з ним ще раз. Однак, якщо він буде продовжувати наполягати, якщо він і справді впевнений, що зможе побити мене, і Зіггі погодиться, що можна дати йому ще один шанс, то я обіцяю подумати над таким варіантом »
Старий 18.01.2012, 10:50   #6
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Чісора хоче "надерти дупу" Кличку перед тим, як він стане президентомсьогодні,

Британський важковаговик Дерек Чісора під час теледебатів напередодні майбутнього бою з чемпіоном WBC Віталієм Кличком продемонстрував свої знання політичної ситуації в Україні.

"Ти знаєш. Я готовий. Я йду за тобою. Весь світ бажає мені перемоги. Від Південної Африки до Європи. Повір, вони втомилися від тебе. Зараз найкращий час для мене надерти твою дупу, перед тим, як ти станеш президентом України. Я знаю, що ти зараз намагаєшся стати президентом. Я надеру твою дупу до того, як ти станеш президентом чи прем'єр-міністром", — заявив Чісора в ефірі телеканалу BoxNation.

На що Віталій відповів, що він є володарем рекорду за нокаутами і його ніхто не зупинить.

"Я не програв жодного бою в своїй кар'єрі, і це підтвердять всі експерти боксу. Дві формальні поразки від Кріса Берда і Леннокса Льюїса пов'язані з травмами. Тільки це змогло мені перешкодити. Ніхто не зможе мене зупинити. І якщо ти думаєш, що у тебе це вийде — ти глибоко помиляєшся", — сказав Віталій.

Нагадаємо раніше, Дерек Чісора повідомляв, що мріє відправити на пенсію обох Кличків.

Бій Кличко – Чісора відбудеться 18 лютого в Olympiahalle у Мюнхені.
Старий 18.01.2012, 11:26   #7
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Мохаммед Алі святкує 70-річчя

Цього вівторка легендарний американський боксер Мохаммед Алі святкує своє 70-річчя. Він з'явився на світ 17 січня в Луїсвіллі (штат Кентуккі, США), отримавши при народженні ім'я Кассіус Клей. Однак більш відомим майбутній чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBC і WBA став під ім'ям Мохаммед Алі, яке взяв собі, прийнявши іслам.

На професійному рингу Алі дебютував у 1960 році. За свою професійну кар'єру легендарний боксер провів 61 поєдинок, в 53 із яких він здобув перемоги. Найбільш відомим поєдинком Алі став матч-реванш із Джо Фрейзером, який отримав назву "Триллер у Манілі".
Старий 29.01.2012, 12:04   #8
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Боб Арум: Мейвезер відмовився, Пакьяо вийде проти Тімоті

Керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум заявив, що відмовився від ідеї проведення бою у травні, і тепер він спробує організувати бій між чемпіоном світу у напівсередній вазі за версією WBO 33-річним філіппінцем Менні Пакьяо і чемпіоном світу у цій же вазі за версією WBC 34 -річним американцем Флойдом Мейвезером-молодшим у листопаді цього року.

У телефонній розмові з BoxingScene.com / Manila Standart Арум сказав: "Чого ми намагаємося досягти, з урахуванням того, що Мейвезер б'ється у травні, а Пакьяо у червні, - чи зможемо ми підписати контракт на бій у листопаді". Арум говорить, що коли вже здавалося, у справі був досягнутий певний прогрес, Мейвезер все відкинув і заявив про те, що хоче поділ гонорару 70 на 30 або, як мінімум, 60 на 40 на його користь. І це "після того як сторони погодилися на поділ 50 на 50".

Радник Пакьяо Майкл Конц повернеться на Філіппіни, щоб обговорити з Пакьяо варіанти для наступного бою, який планується на 9 червня. Арум розмовляв з чемпіоном світу у першій середній вазі за версією WBA 31-річним пуерторіканцем Мігелем Котто кілька днів тому, і боксер заявив, що не зможе укластися в рамки напівсередньої ваги (147 фунтів; 66,7 кг). Пакьяо ж відмовився битися вище цього ліміту. Отже, варіант бою з Котто відпадає. Арум сказав, що Конц "поговорить з Менні, ми про все домовимося, і у нас буде суперник для наступного бою".

Пакьяо заявив про те, що він не зацікавлений у четвертому бою з чемпіоном світу у легкій вазі 38-річним мексиканцем Хуаном Мануелем Маркесом, бо серед шанувальників боксу до цього бою не буде великого інтересу. Бій з чемпіоном світу у першій напівсередній вазі за версіями IBF / WBA 28-річним американцем Ламонтом Пітерсоном також неможливий, тому що Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зобов'язала його дати негайний реванш колишньому власникові цих титулів 25-річному британцеві Аміру Хану.

До списку потенційних суперників Пакьяо входило четверо людей. З трьома бій не відбудеться з вищезгаданих причин. Залишається тільки "небитий" чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBO 28-річний американець Тімоті Бредлі.
Старий 30.01.2012, 21:32   #9
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Філіппінський боксер впав у кому після бою

Небитий філіппінський боксер другої найлегшої ваги Карло Макуїнто (6-0-1, 4 КО) впав у кому після поєдинку, який відбувся 28 січня в Калукан-сіті (Філіпіни), повідомляє BoxingScene. У рамках турніру, організованого екс-чемпіоном світу в першій найлегшій вазі Джері Пеналосою, Макуїнто зустрівся у 8-раундовому бої зі своїм співвітчизником Марком Джозефом Костою (4-4-2, 1 КО). У першому раунді Макуїнто двічі побував у нокдауні, проте зміг продовжити поєдинок і звести його внічию. Після закінчення бою філіппінець звалився на ринг, після чого був доставлений у найближчий госпіталь.

Вірджі Макуїнто, сестра боксера, яка постійно перебуває в госпіталі, повідомила, що її брат перебуває в коматозному стані через згусток крові в головному мозку. Лікарі повідомили їй, що її брат дуже слабкий і зараз не зможе перенести операцію.
Старий 01.02.2012, 23:31   #10
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Володимир Кличко: "У мене найкраща команда в боксі"

Володимир Кличко вважає, що у нього найкраща команда в боксі.

Про це українець заявив німецькому телеканалу RTL, пояснюючи, чому всі члени його команди носять футболки з надписом "Failure is not an option", що можна перекласти, як "Провал - не варіант" або "Невдача навіть не розглядається".

"Я не можу програти, тому що впевнений, що в мене найкраща команда в боксі. Я працював з багатьма тренерами, і кожен з них навчив мене багатьом речам, але в плані тактики і техніки найбільше мені дав Емануель Стюард", - сказав він.

"Але свої успіхи я повинен розділити не тільки з ним, а й зі всією своєю командою. У нас особливий командний дух", - цитує українця boxingnews.com.ua.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:47.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум