![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Олександр Усик – найкращий боксер світу 2012 року
Визначилися переможці найпрестижнішої церемонії нагородження найкращих боксерів року, яку щорічно проводить Міжнародна асоціація аматорського боксу (AIBA). Переможці церемонії обиралися у 10 номінаціях, пише сайт НОКу У номінації "Найкращий боксер елітного чоловічого дивізіону 2012", незалежно від вагових категорій, перемогу здобув - українець Олександр Усик (вагова категорія 91 кг). Харизматичний та неймовірно талановитий боксер з Сімферополя вразив увесь спортивний світ своїми яскравими та беззаперечними перемогами на Іграх XXX Олімпіади в Лондоні. А переможний гопак, який Олександр Усик продемонстрував після перемоги у фіналі Олімпіади над італійцем Клементе Руссо, не залишив байдужими нікого. Нагадаємо, що у 2009 році перемогу у даній номінації здобув дворазовий Олімпійський чемпіон Василь Ломаченко.
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
На титул Кличка офіційно претендують Хей, Бойцов і Мітчелл.....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Володимир Кличко. На щорічній конвенції WBO, що відбувається у ці дні, були названі імена боксерів, які можуть стати офіційним претендентом на титул організації в суперважкій вазі, що належить українцеві Володимиру Кличку (58-3-0, 50 КО). Про це повідомляє vringe.com Вибір буде зроблений з Дениса Бойцова (31-0-0, 25 КО) - першого номеру рейтингу, Сета Мітчелла (25-0-1, 19 КО) - він є другий номер рейтингу, і Девіда Хея (26-2-0, 24 КО) - третього номеру рейтингу. При цьому повідомляється, що місце розташування в табелі про ранги за версією організації не грає в даному випадку жодного значення. Додамо, що в майбутньому бою проти Маріуша Ваха (27-0-0, 15 КО), який відбудеться 10 листопада в Німеччині, Володимир серед інших проведе добровільний захист чемпіонського пояса за версією WBO. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Спаринг-партнер Кличка: Володимир відправить Ваха у глибокий нокаут......
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Володимир Кличко і Річард Тауерс. Спаринг-партнер Володимира Кличка (58-3-0, 51 КО) Річард Тауерс (14-0-0, 11 КО) в інтерв’ю Ringpolska.pl дав свій прогноз на бій Володимира з поляком Маріушем Вахом. - Як тобі в Австрії? - Все відмінно. Це як мрія, яка стала реальністю – спаринги з найкращим супертяжем світу! Брати Клички досягти всього, що тільки можна уявити, і навіть більшого. Вони знаходяться на самісінькій вершині “харчового ланцюжка”. Мені показують різні тактичні ходи Шугар Хілл та Джеймс Алі Башир. Я намагаюся скористатися кожною можливістю навчитися, і розумію, що я ще дуже маленька рибина у дуже великому ставку. Я дуже вдячний за можливість бути тут. Я насолоджуюсь кожною секундою перебування в цьому таборі. - В тебе немає особливих відмітин на обличчі. Чи значить це, що тобі вдається добре боксувати у спарингах? - О, так. Але дуже важко уникати ударів цього хлопця – він такий швидкий, такий гострий. Він думаючий боксер, добре вміє скорочувати дистанцію. Я навіть не думаю, що він показує все, що вміє, тому що в такому випадку я б тут з вами не говорив. Я ж, зі своєї сторони, учуся. І це все, що мені зараз потрібно. Я реаліст – я прекрасно розумію, що не можу дозволити собі в спарингах багато речей, тому що мене спіймають на контрудар. Але в довгостроковій перспективі ці спаринги дадуть мені дуже багато. - Ти щось знаєш про Маріуша Ваха? Який твій прогноз на його бій з Володимиром Кличком? Так, я бачив кілька його боїв. На мою думку, Вах намагається стрибнути вище голови. А з боку Володимира немає ніякої недооцінки Ваха – він тренується настільки ж сильно, як і перед будь-яким іншим боєм. Мій прогноз – Вах вийде битися. Він буде добре готовий, але я не думаю, що він усвідомлює всю серйозність ситуації. Думаю, це буде навіть не звичайна зупинка бою, а глибокий нокаут. Тому не кліпайте, бо пропустите найцікавіше. - Маючи досвід спарингів з Володимиром Кличком, як думаєш, чому його так важко перемогти? - Я бачив його бої, бачив його тренування по телевізору. Він мій кумир. Раніше він був для мене якоюсь міфічною істотою, а зараз я в його таборі! Тренуватися разом з ним, обмінюватися з ним ударами – це все одно, що грати в шахи з гросмейстером. І на його фоні я розумію, що я звичайна смертна людина. Але я стараюся! Цей хлопець настільки хороший, настільки гострий – якщо він завдасть десять ударів, то дев’ять з них влучать в ціль. І з ним постійно треба бути насторожі, постійно бути на межі своїх можливостей. Як тільки ти хоч трохи розслабишся – БУМ! – і ти вже в нокауті. Я намагаюся спостерігати за його роботою, слухати його і вчитися у нього, наскільки це можливо. Я дуже вдячний за можливість бути тут, і ви побачите, наскільки сильний цей хлопець, в ніч бою. Запам’ятайте мої слова. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
На професійному рингу дебютував однорукий боксер ....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Американський боксер Майкл Костянтино, у якого з народження немає правої кисті, перемогою завершив свій дебютний бій на професійному ринзі. У суботу 33-річний Костянтино в Нью-Йорку завдав поразки Натану Ортісу, відправивши суперника в нокаут вже у другому раунді. «Я просто хотів показати людям, що в житті все можливо, навіть якщо обставини проти тебе, - наводить слова Костянтино New York Daily News. - Якщо багато працювати і вірити в себе, то можна досягти будь-якої мети », передає РІА Новини. Для Ортіса це четверта поразка поспіль, у нього в активі поки немає жодної перемоги. Після поразки він зізнався, що був не досить добре підготовлений до бою, так як для цього у нього було всього два тижні. «Дайте мені два місяці для тренувань, і я покладу його (Костянтино) в першому ж раунді», - сказав Ортіс, додавши при цьому, що однорукий боксер «на ділі виявився краще», ніж він про нього думав до бою. Майкл Костянтино брав участь у двох аматорських чемпіонатах США «Золоті рукавички» і одного разу доходив до чвертьфінальної стадії. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Хілл: Кличко нокаутує Ваха навіть без Стюарда...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Джаван "Шугар" Хілл, тренер Джонатана Бенкса, який зараз готує Володимира Кличка (58-3-0, 51 КО) до протистояння з Маріушем Вахом (27-0-0, 15 КО) впевнений, що український супертяж нокаутує свого суперника. І цьому навіть не завадить той факт, що у кутку Володимира вже ніколи не буде Еммануеля Стюарда. "Володимир Кличко - це один з найкращих супертяжів за всю історію королівської ваги. Він дуже швидкий на ногах, має хороший баланс тіла і координацію, і є надзвичайно точним. Люди кажуть, що у нього слабке підборіддя... Але як про це можна судити, якщо він в останніх боях взагалі не пропускав сильних ударів. Прогнозує, що Володимир нокаутує Ваха у красивому стилі навіть без Еммануеля Стюарда в кутку. Хоча він, без сумніву, використовуватиме знання, які отримав за вісім років від Менні", - цитує Хілл ringpolska.pl. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Кличко переміг, але Польська не сгінела
![]() Маріуш Вах показав неймовірну стійкість і протримався всі 12 раундів Володимир Кличко, як і очікувалося, переміг Маріуша Ваха. Але от як це було, мабуть, передбачили б не багато. Не надто розкручений польський супертяж, викликав до бою інтерес лише своїми габаритами, зумів не тільки вистояти всю 12-раундовому дистанцію, він і шукав щастя в атаці і в кінці 5 раунду навіть зловив Володимира непростим ударом, після чого намагався добити чемпіона біля канатів. До цього, на щастя, не дійшло і далі Кличко не розслаблявся і, за великим рахунком, зобов'язаний був завершувати бій десь у 8 раунді. Але не вдалося і в підсумку перемога за очками, правда, надпереконлива - 120-107, 120-107, 119-109.
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Маріуш Вах: у боксі поки нема нікого краще за Володимира Кличка.....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! КИЇВ. 13 листопада. УНН. Польський боксер-суперважковаговик Маріуш Вах вважає, що йому бракувало швидкості в суботньому поєдинку з Володимиром Кличком, крім того, він постійно боявся, щоб із "польського" кутка не вилетів викинутий тренером рушник. Про це повідомляє УНН з посиланням на видання Przeglad Sportowy. "Щоб бути чемпіоном, треба мати не лише характер, а й постійно вести інтенсивні атаки. Тоді можна думати про виграш титулів. У бою з Кличком мені бракувало швидкості... Я отримав багато важких ударів, але такого, щоб перед очима згасло світло, не було. Боявся лише, щоб із мого кутка не вилетів білий рушник. Перемагати добре, але іноді доводиться і програвати кращому боксерові. Працюватиму над тим, що в мене не виходить", - сказав Маріуш Вах. За його словами, поки що немає нікого краще за Володимира Кличка. "Він залишився чемпіоном, кращим у світі, а я протримався всі 12 раундів. Але це не привід хвалитися, а лише корисний досвід", - резюмував польський боксер. Нагадаємо, 10 листопада в Гамбурзі Володимир Кличко відстояв титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA), перемігши в 12-раундовому поєдинку суперважкій ваговій категорії у польського боксера Ваха. Кличко переміг одностайністю суддів за очками - 120:107, 120:107, 119:109. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Кличко Бенксу: Що ж ти, хлопче, наробив?
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Володимир Кличко. Майже абсолютний чемпіон світу у суперважкій вазі Володимир Кличко (59-3-0, 51 КО) з гумором відреагував на те,що його тренер Джонатан Бенкс (29-1-1, 19 КО) нокаутував проспекта дивізіону Сета Мітчелла (25-1-1, 19 КО). "Я сказав Джонатону: "Що ж ти наробив? Сет Мітчелл був новою американською надією, а мені якраз потрібні претенденти з Америки. Джонатоне, що ж ти наробив?" (посміхається). Насправді я дуже щасливий, що Джонатон Бенкс виграв бій - значно краще, коли в твоєму куті працює переможець, а не лузер. Тому я дійсно щасливий за Джонатона. (звертаючись до Сета Мітчелла) Вибач, Сете, але це бокс. Поразка - це хороший досвід, я сам через це пройшов. Якщо ти не здасися, ти зможеш повернутися", цитує Кличка boxingnews.com.ua. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Востаннє редагував D-Misha: 08.12.2012 о 11:14. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Брати Клички рекламуватимуть безалкогольне пиво.....
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Чемпіони світу у важкій вазі Віталій (WBC) і Володимир Кличко (IBF, IBO і WBO) почали співпрацю з німецьким виробником пива Warsteiner. Боксери будуть рекламувати безалкогольний варіант продукту. Відзначимо, що брати Клички активно беруть участь в різних рекламних компаніях. Нещодавно, українці знялися в ролику мережі німецьких фітнес-клубів, з'явившись в образі товстунів. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Непереможний британець Тайсон не хоче битися з Віталієм і видає бажане за дійсне.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Тайсон є офіційним претендентом на бій з Кличком-старшим. Непереможний британський боксер Тайсон Ф'юрі заявив, що Віталій Кличко вже повісив рукавички на цвях, хоча він ще не оголошував про це офіційно. "Все йде до того, що я стану офіційним претендентом на титул WBC, який розіграють між собою Стіверн і Арреола. Віталій Кличко завершив кар'єру, і тепер його пояс перейде до переможця бою Стіверн - Арреола, і з одним з них я і зустрінуся ", - заявив Ф'юрі. Цілком можливо, що британець не хоче битися з Віталієм і видає бажане за дійсне. Адже Тайсон є офіційним претендентом на бій з Віталієм. Звичайно, ймовірність того, що бій з Мануелем Чарр був останнім у спортивній кар'єрі Кличка-старшого, досить висока. Але сам Віталій неодноразово заявляв, що своє рішення про завершення кар'єри він оголосить особисто на прес-конференції в Києві. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|