![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Віталій Кличко стрибнув з парашутом з родиною...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Український боксер Віталій Кличко стрибнув з парашута разом зі своєю дружиною і трьома дітьми. За його словами, у всіх членів родини залишилися самі радісні враження. - Особливо в захваті були діти, - написав Кличко на своїй сторінці в Facebook. - Що цікаво, нікого з них довго вмовляти не довелося. Єгор і Максим просилися давно. Не боялася і дочка Ліза, яка уважно і серйозно вислухала інструктаж і потім ще допомагала мамі порадами, як правильно надягати спорядження. Для 41-річного боксера відбувся стрибок не є дебютним, тоді як для решти членів його родини це був перший подібний досвід. Старшому синові Кличко Єгору - 13 років, дочки Єлизавети - 10, а молодшому синові Максиму - 8.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Ukraine
|
Великий Бокс на "Інтері" : Володимир Кличко vs Олександр Повєткін ...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! У суботу , 5 жовтня , о 20:30 дивіться в програмі " Великий бокс " на " Інтері" трансляцію з Москви , де в спорткомплексі "Олімпійський " відбудеться супер бій , який може стати головною спортивною подією року на пострадянському просторі. На кону поєдинку стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі . Непереможному вже протягом дев'яти з гаком років українцеві Володимиру Кличко ( 60-3 , 51KOs ) , суперчемпіона WBA , чемпіону IBF і WBO ( 60-3 , 51KOs ) протистоятиме ще який не знає поразок на професійному рингу росіянин , регулярний чемпіон за версією WBA Олександр Повєткін ( 26-0 , 18KОs ) . Гостями студії "Великого боксу" стануть чемпіонка світу з професійного боксу Аліна Шатернікова , чемпіон Олімпійських ігор у Лондоні Олександр Усик , Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO в напівважкій вазі В'ячеслав Узєлков та відомий український напівважковаговик Ісмаїл Саллах .
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Кличко і його команда..
Чемпіон світу з боксу за версіями IBF, WBA і WBO в суперважкій вазі Володимир Кличко зробив фото для історії разом зі своєю командою перед боєм з "регулярним" чемпіоном WBA Олександром Повєткіним. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
Олег Маскаєв про бій Кличко - Повєткін..
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Олег Маскаєв. Колишній чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі російський боксер Олег Маскаєв в інтерв'ю інформаційному агенству ИТАР - ТАСС поділився очікуваннями від бою свого співвітчизника Олександра Повєткіна проти українця Володимира Кличка. "Саша - мій товариш. У Росії ми з ним часто перетинаємося , він приходить подивитися на мої бої . Так що я буду вболівати за нього . Незважаючи на негативний фон , який створюють навколо нього скептики , я вірю в його перемогу. Адже всякого роду професіонали все одно не в змозі спрогнозувати , що насправді станеться в рингу . У Саші є шанси здобути перемогу в цьому бою , все в його руках. Буде важко , але це можливо. Головне - набрати до поєдинку якомога кращу форму і чітко виконати свою роботу. Якби я готувався до цієї зустрічі , то врахував би , що по ходу поєдинку необхідно намагатися постійно розривати дистанцію , підходити до суперника ближче , щоб уникати довгого " обстрілу " . Виходити і працювати поблизу , на середній дистанції . І при цьому дуже важливо наносити саме точні удари " , - сказав Маскаєв.
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Володимир Кличко: Я був шокований гонораром за бій з Повєткіним
Чемпіон світу в боксі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Володимир Кличко прокоментував майбутній поєдинок проти росіянина Олександра Повєткіна... "Ви знаєте, моє ім'я і моя репутація значно дорожче, ніж всі гроші в світі. Коли я почув про гонорар за бій з Повєткіним, спершу не повірив у це. Я був здивований, можна навіть сказати, шокований. Не думав, що росіяни запропонують так багато. Але гроші нічого не означають для мене. Коли я виходжу в ринг, то намагаюся продемонструвати свої найкращі якості, і не має значення, про які гроші йде мова ", - наводить слова Володимира Кличка Обозреватель з посиланням на Welt am Sonntag. Нагадаємо, що російські промоутери заплатили за організацію бою 23 мільйони доларів, з яких 17 отримає Володимир Кличко. Зазначимо, що бій Кличко - Повєткін відбудеться 5 жовтня в московському спорткомплексі
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
У Повєткіна було шість спаринг -партнерів..
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Олександр Повєткін. Готуватися до бою з чемпіоном світу за версіями IBF , WBA , WBO і IBO в суперважкій вазі українцем Володимиром Кличком російському супертяжеловесу Олександру Повєткіну допомагали шість спаринг -партнерів , серед яких поляк Маріуш Вах і американець Майкл Грант . Про це в коментарі ІТАР - ТАСС повідомило джерело з оточення російського боксера. "У п'ятницю спаринги , що тривали з серпня , завершилися . Олександру допомагало шестеро боксерів. Серед них - поляк Маріуш Вах , а також Майкл Грант , який прославився ще в кінці 1990 -х. Однак Гранта тренерський штаб використовував нечасто огляду на те , що його кращі роки вже давно позаду . Але у нього була своя спеціальна завдання . Спаринг - партнери підбиралися виходячи з їх антропометричних даних. Зріст того ж Гранта - 2 метри. Бувало , що за одне тренування Олександр боксував з чотирма спаринг- партнерами , які змінювали один -одного " , - підкреслило джерело. Нагадаємо , що ще одним спаринг- партнером Олександра Повєткіна у підготовці до бою з Володимиром Кличком був Малік Скотт. Саме Скотт і Вах у п'ятницю брали участь в останній спаринг- сесії Повєткіна , про яку говорив тренер російського боксера Олександр Зімін.
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Екс-чемпіон світу Холіфілд назвав "звичайною" ймовірну перемогу Кличка.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Американський боксер оцінив шанси українця і росіянина Повєткіна в майбутньому в Москві бою. Колишній абсолютний чемпіон світу в першій важкій і в суперважкій вазі Евандер Холіфілд заявив про те, що ймовірна перемога Володимира Кличка в бою з російським боксером Олександром Повєткіним стане "звичайної перемогою". Про це, як повідомляє спеціалізований портал Boxingnews.com.ua, він сказав в радіоефірі програми Toe2Toe компанії Sky На питання ведучого про те, чого Холіфілд очікує від бою Кличко - Повєткін, він відповів: «Кличко високий і довгорукий боєць, а Повєткін - маленький . Мені дуже цікаво, яким вийде їхній бій. Але вже зараз можу сказати наступне: якщо Повєткін виграє у Кличка - для нього це буде величезне досягнення, а для Кличка перемога над Повєткіним буде звичайною перемогою ». Як повідомляв УНІАН, бій Кличко - Повєткін відбудеться 5 жовтня в Московськім спорткомплексі "Олімпійський".
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Тренер Майка Тайсона готував Повєткіна до бою з Кличком...
Колишній тренер боксера Майка Тайсона готував росіянина Олександра Повєткіна до бою проти Володимира Кличка.*Хоча в цілому тренувальним процесом у таборі Повєткіна керував російський фахівець Олександр Зімін , над деякими технічними моментами з ним працював і американець Стейсі Маккінлі, який протягом багатьох років працював зі знаменитим американцем Майком Тайсоном в якості другого тренера. Так само МакКінлі працював з Гільєрмо Джонсом , який у травні нинішнього року переміг іншого російського боксера - Дениса Лебедєва.*МакКінлі повинен був навчити Повєткіна робити те , чого йому так і не зміг навчити інший колишній тренер Майка Тайсона Тедді Атлас - "качати маятник " . Наскільки це у нього вийшло - побачимо 5 жовтня. Відзначимо також , що саме Стейсі Маккінлі був тренером нігерійця Сема Пітера в його другому бою з Володимиром Кличком , який завершився перемогою Володимира нокаутом у десятому раунді. Він же готував Пітера і до бою з Віталієм Кличком , в якому Віталій переміг технічним нокаутом у восьмому раунді. Нагадаємо , бій Кличко - Повєткін відбудеться 5 жовтня в московському спорткомплексі Олімпійський .
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Кличко отримає приз WBO під час зважування перед боєм з Повєткіним Українському боксеру...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Суперважкоатлету Володимиру Кличко буде вручена нагорода " Чемпіон 2013 року" за версією Всесвітньої боксерської організації ( WBO) у ході церемонії зважування перед боєм з росіянином Олександром Повєткіним , повідомляється на офіційній сторінці WBO в Twitter.Поєдинок регулярного чемпіона світу за версією WBA росіянина Повєткіна з суперчемпіоном світу WBA , чемпіоном світу IBF і WBO українцем Кличко пройде 5 жовтня в московському спортивному комплексі " Олімпійський".Процедура зважування зазвичай проходить за день до бою.
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Екс - суперник Кличка і Повєткіна : «Володимир виграє нокаутом ..
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! »Колишній суперник Володимира Кличка і Олександра Повєткіна американець Едді Чемберс дав свій прогноз на битву двох Олімпійських чемпіонів , яка відбудеться в цю суботу в Москві.« Повєткін дуже жорсткий і вольовий боєць , він перемагав на всіх рівнях. Але йому буде дуже важко щось протиставити розмірами Володимира , його чемпіонського досвіду та атлетизму . Я скажу , що Володимир виграє нокаутом в середніх або пізніх раундах » - розповів Едді в інтерв'ю boxingnews.com.ua .
|
![]() |
| Закладки |
|
|