SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 24.07.2016, 09:14   #1
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Станіслав Скороход переміг Хакіма Брайанта

Українець виграв у американця одноголосним рішенням суддів

Сьогодні в Лас-Вегасі (США), в андеркарті бою Віктор Постол - Теренс Кроуфорд, 27-річний український боксер Станіслав Скороход (11-1, 8 КОs), який виступає у середній ваговій категорії впевнено впорався з небитим раніше американцем Хакімом Брайантом (6-1, 4 КОs), вигравши у нього одноголосним рішенням суддів.

Станіслав двічі відправляв суперника в нокдаун у першому раунді, а судді в результаті нарахували 59-53 і 60-52 (двічі) на користь українця.

Нагадаємо, що в минулому році Скороход брав участь в турнірі Boxcino, де в півфіналі спірно поступився за очками майбутньому переможцю Джону Томпсону.
Старий 18.09.2016, 10:28   #2
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Усик побив Гловацкі і завоював чемпіонський пояс WBO

Український боксер перевершив досягнення Евандера Холіфілда

Олександр Усик (10-0, 9 КО) завоював перший серйозний титул в кар'єрі. Український боксер в Гданську зміг здолати поляка Кшиштофа Гловацкі (26-1, 16 КО) і відібрав у нього пояс чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі.

Усик і Гловацкі провели на рингу всі 12 раундів, за підсумками яких судді одноголосно віддали перемогу нашому боксеру 119:109, 117:111, 117:111.

Відзначимо, що Олександр Усик побив рекорд Евандера Холіфілда. Американець завоював чемпіонський титул у важкій вазі в 12-му бою. Українець завоював пояс вже в 10-му поєдинку в професіоналах.
Старий 30.09.2016, 21:47   #3
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Тайсон Ф'юрі попався на кокаїні

Британського боксера можуть позбавити титулів

Чемпіон світу за версією WBA, WBO, IBO в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі попався на кокаїні. Про це пише видання Independent з посиланням на ESPN. Зараз британському боксерові загрожує позбавлення всіх його титулів.

За повідомленнями джерела, Ф'юрі здав позитивний тест на наркотик 22 вересня.

Відзначимо, що кокаїн входить в список заборонених препаратів WADA з 2003 року і зарахований до розряду стимуляторів.

Тайсон Ф'юрі скасував бій-реванш проти Володимира Кличка. У команді британця заявили, що боксер відчуває серйозні психологічні проблеми. При цьому з'явилася інформація, що Тайсон ігнорує візити допінг-контролю.
Старий 03.10.2016, 16:58   #4
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Тайсон Ф'юрі оголосив про завершення кар'єри та послав усіх під три чорти

Чемпіон світу IBO, WBO та WBA у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) оголосив про завершення кар'єри.

Про це сам британський боксер написав у своєму Твіттері.

При цьому Ф'юрі зазначив, що бокс - це найсумніша річ, у якій він брав участь.

"Бокс - це найсумніша річ, у якій я брав участь. Просто купа лайна. Я - найвеличніший. І я завершую кар'єру. Ідіть усі під три чорти, всього найкращого", - написав Тайсон.

Зауважимо, що одну з фраз довелося пом'якшити до "ідіть усі під три чорти", адже оригінал звучатиме неетично.

Нагадаємо, Ф'юрі у своєму останньому бою здобув перемогу над українцем Володимиром Кличком, у якого і відібрав титули.

Потім він був позбавлений титулу IBF за відмову проводити обов'язковий захист.

У вересні 2016 року Ф'юрі повторно відмовився проводити бій-реванш з Кличком, пославшись на проблеми зі здоров'ям.

І нарешті згодом стало відомо, що у допінг-пробі Ф'юрі, яку взяли 22 вересня, були виявлені сліди кокаїну.
Старий 03.10.2016, 21:31   #5
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Наркоман Ф'юрі заявив, що насправді і не подумує завершувати кар'єру

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBO у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) спростував інформацію про завершення кар'єри, про що сам раніше і написав.

Про це британець повідомив на своїй сторінці у Твіттері.

"Ха-ха! Ви думали, що так легко здихаєтесь "циганського короля"? Я тут, щоб залишитися. Найвеличніший всього лише показав вам, що із себе представляють "Medea", - заявив боксер.

Очевидно, під словом "Medea" Тайсон мав на увазі "Media" - "ЗМІ". Якщо ж ні, то залишається лише здогадуватися, що ж саме воно може означати.

Окрім того, "циганський король" запевнив, що повернеться на ринг, як тільки поправить здоров'я.

"Як тільки мені стане краще, я буду захищати трон, який належить мені у важкій вазі", - додав Ф'юрі.
Старий 13.10.2016, 12:19   #6
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Тайсон Ф'юрі добровільно відмовився від чемпіонських поясів

Британський боксер склав із себе повноваження чемпіона світу

Британський боксер Тайсон Ф'юрі добровільно склав з себе повноваження чемпіона світу в суперважкій вазі, відмовившись від титулів WBA, WBO і ІВО.

«Я вважаю, що єдиним правильним шляхом у цій ситуації буде відмова від титулів, які я з гордістю виграв, перемігши домінантного чемпіона Володимира Кличка, щоб дозволити боротися за них іншим боксерам.

Я вірю в те, що чемпіонські пояси повинні як завойовувати, так і губитися в рингу, але оскільки я не можу зараз їх захищати, я прийняв важке і емоційне рішення офіційно відмовитися від моїх дорогоцінних поясів. Я бажаю всього найкращого претендентам на титул, а моє завдання зараз полягає в тому, щоб впоратися з новим викликом в моєму житті, і я знаю, що як і в бою проти Кличка, я з ним впораюся», - сказав Тайсон Ф'юрі.
Старий 13.10.2016, 14:56   #7
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Пояси Ф'юрі можуть стояти на кону бою Джошуа - Кличко

Промоутер британського боксера Едді Хірн анонсував великий титульний бій

У поєдинку між британцем Ентоні Джошуа (17-0, 17 КО) і Володимиром Кличко (64-4, 54 КО) на кону можуть стояти кілька титулів, повідомив промоутер Едді Хірн в інтерв'ю ВВС.

За його словами, цей поєдинок буде проведено за два з чотирьох головних поясів - WBA, від якого напередодні відмовився Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) і IBF, яким володіє Джошуа. Також на кону цього бою може стояти менш значний титул за версією IBO.

«Велика ймовірність того, що це буде бій за два титули ... Це буде найбільший бій в суперважкій вазі за останні 10 років»

Що стосується титулу WBO, від якого також відмовився Ф'юрі, то, швидше за все, його між собою розіграють Джозеф Паркер (21-0, 18 КО) і Енді Руїс (29-0, 19 КО).

Раніше Хірн заявив, що велика частина переговорів по бою з Кличком вже пророблена.

Перед цим промоутер зазначив, що фаворитом цього протистояння буде український боксер.
Старий 20.11.2016, 11:21   #8
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Уорд переміг Ковальова після нокдауну

Сергій Ковальов втратив свої титули в бою з американцем Андре Уордом

Чемпіон світу за версіями IBF, WBA і WBO в напівважкій вазі росіянин Сергій Ковальов (30-1-1, 26 КО) втратив свої титули в бою з американцем Андре Уордом (31-0, 15 КО), програвши йому одноголосним рішенням суддів.

Перша половина бою пройшла повністю під диктовку росіянина. У другому раунді Ковальов відправив суперника в нокдаун.

Уорд досить швидко прийшов до тями і, починаючи з середини бою, перехопив ініціативу. У чемпіонських раундах Уорд був точнішим.

Це була перша поразка Ковальова на професійному рингу.
Старий 20.11.2016, 11:27   #9
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Дмитро Кучер програв Марко Хуку

Хук переміг українського боксера одноголосним рішенням суддів

Чемпіон світу за версією IBO в першій важкій вазі німецький боксер Марко Хук (40-3-1, 27 КО) впевнено захистив свій титул в бою з українцем Дмитром Кучером (24-2-1, 18 КО), перемігши його одноголосним рішенням суддів.

Хук виграв більшість раундів, вибухаючи час від часу багатоударними серіями, і Кучер, незважаючи на всі свої старання, так і не зміг наблизитися до перемоги. По закінченню 12-ти раундів всі троє суддів віддали перемогу Марко Хуку з рахунком 117:111, 117:111 і 119:109.
Старий 20.11.2016, 11:34   #10
симчич
Moderator

Ukraine
Типово

Олександр Гвоздик переміг Айзека Чілембу

Чілемба відмовився виходити на дев'ятий раунд

Український напівважковаговик Олександр Гвоздик (12-0, 10 КО) в Лас-Вегасі здобув перемогу технічним нокаутом у восьмому раунді в бою з малавійцем Айзеком Чілембою (24-5-2, 10 КО).

Гвоздик виграв більшість раундів. На 9-й раунд Айзек Чілемба відмовився виходити на ринг, пославшись на травму правої руки, і рефері зафіксував перемогу Олександра Гвоздика технічним нкоаутом.

Решта результатів боїв андеркарду Ковальов - Уорд:

Бій за титул чемпіона Північної Америки за версією WBO NABO в суперлегкій вазі.
Моріс Хукер - Дерліс Перес - нічия.

Бій за титул чемпіона Континентальної Америки за версією WBC в середній вазі.
Кертіс Стівенс - Джеймс де ла Роса - перемога Стівенса одноголосним рішенням суддів.

Бахрам Муртазалієв - Ботішер Обідов - перемога Муртазалієва ТКО.

Тайлер Макрері - Вінсент Дженнінгс - перемога Макрері більшістю суддівських голосів.

Дармані Рок - Бріс Рітані Коу - перемога Рока одноголосним рішенням суддів.

Сонні Фредріксон - Габріель Дулук - перемога Фредріксона одноголосним рішенням суддів.

Мейрім Нурсултанов - Генрі Бекфорд - перемога Нурсултанова одноголосним рішенням суддів.

Кларісса Шилдс - Френчон Крюс - перемога Шилдс одноголосним рішенням суддів.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:05.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум