![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Буценко зазнав прикрої поразки у фіналі чемпіонату Європи
Українець поступився роздільним рішенням суддів англійцю Пітеру Макгрейлу Українець Микола Буценко завоював срібну медаль чемпіонату Європи в Харкові. У фінальному бою вагової категорії до 56 кг український боксер роздільним рішенням суддів поступився англійцеві Пітеру Макгрейлу - 0:2. Українець впевнено провів початок бою, в першому раунді зумівши нанести кілька точних ударів. Ближче до середини поедінув англієць освоївся і вирівняв становище, а в кінцівці змусив оборонятися вже Буценка. Українець намагався клінчувати і не пропускати багато, але раунд залишився за Макгрейлом. Мабуть, ключовим виявився якраз третій раунд, оскільки три судді дали нічийний рахунок, а ще два - перемогу англійцю.
|
|
|
#2 |
|
Moderator
Ukraine
|
Шестак приніс Україні перше золото чемпіонату Європи
У фіналі українець перебоксував росіянина Мамедова Українець Юрій Шестак приніс Україні перше золото чемпіонату Європи в Харкові, в фіналі вагової категорії до 60 кг роздільним рішенням суддів перемігши росіянина Габіла Мамедова - 3:2. Поєдинок носив безкомпромісний характер, боксери з першої і до останньої хвилини були націлені на дострокову перемогу. Українець викидав більше ударів, однак росіянин пробивав свої рідкісні удари дуже точно і потужно. У другому раунді рефері відрахував Шестаку стоячий нокдаун, проте в підсумку судді вирішили віддати саме українцеві перемогу з мінімальною перевагою.
|
|
|
#3 |
|
Moderator
Ukraine
|
Хижняк ефектно виграв золото чемпіонату Європи
Українець не залишив шансів азербайджанцеві Камрані Шахсуварли Українець Олександр Хижняк завоював золото чемпіонату Європи з боксу, у фіналі вагової категорії до 75 кг впевнено розправившись з азербайджанцем Камрані Шахсуварли. Українець володів ініціативою протягом усього бою, зайнявши центр рингу і викидаючи величезну кількість ударів по голові і корпусу супернику. Шахсуварли намагався відповідати, але ці спроби виглядали скоріше приреченими, ніж претендували на успіх. У підсумку - перемога Хижняка одноголосним рішенням суддів (5:0).
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Ukraine
|
Вихрист приніс Україні третє золото чемпіонату Європи
Українець одноголосним рішенням суддів переміг спаринг-партнера Ентоні Джошуа Супертяж Віктор Вихрист приніс Україні третє золото чемпіонату Європи в Харкові, в фіналі категорії 91+ кг перемігши спаринг-партнера Ентоні Джошуа англійця Фрезера Кларка одноголосним рішенням суддів - 5:0. З перших хвилин бою Вихрист віддав Кларку центр рингу, проте сам непогано рухався і проводив комбінації на ближній і дальній дистанціях. Кларк також небезпечно відповідав, через що у Вихриста почало кровоточити розсічення, яке він отримав ще в чвертьфіналі. У другому і третьому раундах англієць через втому став втрачати пильність, що дозволяло Вихристу проводити двійки і перевіряти на міцність щелепу Кларка. У підсумку судді без сумніву віддали підсумкову перемогу українському боксеру, який, до слова, завдав першої поразки Кларку на аматорському ринзі в кар'єрі. Символічно, що Вихрист, який допомагав Володимиру Кличку готуватися до бою проти Ентоні Джошуа, взяв своєрідний реванш саме у спаринг-партнера британця. Таким чином, Вихрист приніс третє золото України на цьому чемпіонаті Європи (всього вагових категорій десять). Раніше перемоги у вирішальних боях також здобули Юрій Шестак та Олександр Хижняк. Всього в України на домашньому чемпіонаті Європи шість медалей - до нагород вищої проби срібло додав Микола Буценко , а бронзу - Дмитро Замотаєв і Євген Барабанов.
|
|
|
#5 |
|
Moderator
Ukraine
|
Україна - найкраща команда чемпіонату Європи в Харкові
Олександр Хижняк визнаний кращим боксером турніру Організатори чемпіонату Європи з боксу в Харкові по закінченню всіх поєдинків турніру вручили нагороди кращій команді і кращому боксеру. Індивідуальний приз отримав українець Олександр Хижняк, який завоював золото у ваговій категорії до 75 кг, а кращою командою була визнана збірна України, боксери якої зібрали шість медалей в десяти вагових категоріях. Нагадаємо, золоті медалі крім Хижняка в складі збірної України також завоювали Віктор Вихрист і Юрій Шестак, срібло дісталося Миколі Буценку, а бронза - Дмитру Замотаєву і Євгену Барабанову.
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Ukraine
|
Де дивитися бій Повєткін - Руденко
33-річний українець вийде на ринг проти Російського Витязя 1 липня в Москві в Державному центральному концертному залі «Росія» (Лужники) відбудеться вечір професійного боксу, головною подією якого стане поєдинок між 37-річним російським важковаговиком Олександром Повєткіним (31-1-0, 23 KO) і 33-річним українцем Андрієм Руденком (31-2-0, 19 KO). На кону зустрічі будуть стояти вакантний інтернаціональний титул WBO і WBA Інтерконті. Обслуговувати бій буде російський рефері Віктор Панін. Бокові судді: Фернандо Лагуна (Іспанія), Здравко Мілошевич (Боснія і Герцеговина) та Мануель Олівер Паломо (Іспанія). Початок головного бою орієнтовно в 22:00. Подивитися поєдинок можна буде на телеканалі Xsport. Відзначимо, що 30 червня відбулася офіційна церемонія зважування. Повєткін показав на вагах 103,4 кг, Руденко потягнув на 107,3 кг.
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Ukraine
|
Руденко поступився Повєткіну за очками
Український боксер не зміг здолати Російського Витязя Російський суперважковаговик Олександр Повєткін (32-1, 23 КО) здобув перемогу одноголосним рішенням суддів у поєдинку з українцем Андрієм Руденком (31-3, 19 КО). Початок бою вийшов вельми незвичайним: в першому раунді Руденко отримав травму шиї, через що утворилася пауза і було побоювання, що бій не триватиме. Після того, як бій був відновлений, Повєткін вигравав раунд за раундом, але й Руденко іноді дуже непогано контратакував. Після закінчення 12 раундів судді винесли свій вердикт: 120:109, 120:108 і 120:108 на користь Олександра Повєткіна. Таким чином, Повєткін завоював інтернаціональний титул WBO і WBA Інтерконті.
|
|
|
#8 |
|
Moderator
Ukraine
|
Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри
Бій-реванш українця з британцем Ентоні Джошуа не відбудуться Легендарний український боксер Володимир Кличко (64-5-0, 53 КО) оголосив про рішення закінчити спортивну кар'єру. Таким чином бій-реванш з британцем Ентоні Джошуа (19-0-0, 19 КО), який за інформацією ЗМІ повинен був відбутися 11 листопада в Лас-Вегасі , не відбудеться. «Я абсолютно готовий до нових випробувань. Я очікую і сподіваюся, що моя наступна кар'єра, яку я спланував і вже паралельно почав кілька років тому, стане такою ж успішною, як і попередня. Замість того, щоб сказати вам, хлопці, спасибі і до побачення, я хочу запросити вас продовжити це нове і захоплюючу подорож разом - зі мною і брендом Кличко. Тільки разом - ми креативніше, продуктивністю і творенням, по-справжньому сильніше у всіх відносинах. Разом ми - рушійна сила »- заявив Володимир Кличко в своєму офіційному коментарі про прийняте рішення. За свою професійну кар'єру Володимир Кличко завойовував золото Олімпійських Ігор в Атланті, срібло чемпіонату світу, чемпіонські пояси за версіями WBO, IBF, IBO, і WBA в суперважкій вазі. Також боксер був чемпіоном світу за версією журналу The Ring, чемпіоном Європи (EBU) і Північної Америки (NABF).
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Ukraine
|
Ломаченко двічі відправив Марріагу в нокдаун і достроково виграв бій
![]() Український чемпіон WBO успішно захистив свій пояс Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (9-1-0, 7 КО) в черговий захист свого поясу в Лос-Анджелесі, США, переміг представника Колумбії Мігеля Марріагу (25-3-0, 21 КО). Перші два раунди українець придивлявся до суперника, пробивав по корупусу, намагався розбити блок колубімбійця. В середині третьої трихвилинки Ломаченко відправив суперника в нокдаун, ударом правою. Потім Василь став в кут рингу і показував супернику, щоб той ішов на нього. Марріага пішов, чемпіон з легкістю відбився. Під кінець четвертого раунду боксери зіткнулися головами через що у хайтека вперше в кар'єрі з'явилося розсічення по ходу бою - над лівим оком. П'ятий і шостий раунди пройшли за повного домінування Василя. Українець раз у раз притискав суперника до канатів, розряджаючись серією ударів, які Марріага не завжди встигав блокувати. Кілька разів Ломаченко жартівливо постукував колубмійця правою рукою по голові, показуючи, хто господар в рингу. Наприкінці шостої трихвилинки було видно, що Марріага фізично вже змучився. Ці спостереження підтвердилися в сьомому раунді, коли колумбієць вже просто не міг гідно протистояти ударам Ломаченко, а під кінець трихвилинки пропустив шикарний удар з лівої і вдруге в поєдинку впав на настил рингу. Арбітр відрахував нокдаун і відразу ж пролунав гонг. А буквально через пару секунд кут колумбійця повідомив рефері, що знімає свого бійця. Як підсумок - Василь Ломаченко захистив пояс чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі, а Мігель Марріга невдало завершив другу в кар'єрі спробу завоювати титул. Відразу після перемоги український чемпіон оголосив про свою наступну мету: "Спасибі всім, хто мене підтримував. Це був дуже цікавий бій для мене. Я отримав під час цього бою досвід. Мені потрібно тренувати мій захист, мені потрібно над цим працювати. Для мене не важливо, з ким боксувати, я хочу боксувати, я хочу об'єднати пояси" - заявив Ломаченко. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ! Востаннє редагував симчич: 06.08.2017 о 10:19. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
Ukraine
|
Гвоздик переміг Бейкера технічним нокаутом
Українець впевнено розправився з небезпечним супротивником В американському Лінкольні талановитий український напівважковаговик Олександр Гвоздик (14-0, 12 КО) переміг технічним нокаутом американця Крейга Бейкера (17-2, 13 КО). Гвоздик вважав за краще діяти технічно і чекати помилки суперника. У шостому раунді уродженець Харкова відправив американця в нокдаун правим боковим, а потім добив у канатів, змусивши рефері зупинити поєдинок. Нагадаємо, що Бейкер до цього бою був першим номером рейтингу WBC. Після переконливої перемоги цю позицію займе Гвоздик, ставши таким чином обов'язковим претендентом на титул Всесвітньої боксерської ради. Чемпіонський пояс WBC утримує канадець Адоніс Стівенсон. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
|
|