![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 20.08.2017
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
|
Завершення кар'єри Гвоздиком стало шоком. У нього більше немає мотивації
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Відхід Олександра Гвоздика з боксу - дивна річ. Ще недавно він говорив про похід за титулом, боротьбу за чемпіонство і майбутній реванш з Бетербієвим, а вже зараз - офіційно не діючий спортсмен. Відразу після його поразки росіянину фанати розділилися. Велика частина встигла поховати всі перспективи Гвоздика. Нібито він вже пробитий боксер, від якого нема чого чекати. Інша ж частина заявляла, що в програшу немає нічого страшного і українець точно повернеться. Можливо, навіть сильнішим. Як виявилося, і там, і там не було правди. Говорити про пробитість не доводилося. Гвоздик програв не явним нокаутом топовому ударнику, а просто не зумівши продовжити бій через втрату сил. Тобто Бетербієв жодного разу потужно не пробив опонента, але змучив до стану, при якому навіть руки підняти проблематично. Але і очікувати від Гвоздика чогось сенсу немає - повернувшись в зал, через деякий час харків'янин заявив, що все скінчено і більше в рингу ми його не побачимо. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей Востаннє редагував Ltnar: 21.06.2020 о 20:49. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк розповів про кар'єрну стратегії Олександра Усика (17-0, 13 КО).
«На даному етапі в Усика немає ніяких планів з приводу завершення кар'єри. До тих пір, поки Олександр продовжує перемагати, він буде прагнути до більш високих результатів. Всім рано чи пізно доводиться завершувати кар'єру. Але Усик хоче увійти в історію як єдиний боксер, який стане абсолютним чемпіоном світу в двох вагових категоріях», - сказав Красюк. Раніше повідомлялося, що Усику запропонували після бою з Дереком Чісорою битися проти Ділліана Вайта, щоб визначити суперника для переможця об'єднавчого бою Ентоні Джошуа - Тайсон Ф'юрі. Але команда українця вкрай не згодна на такий варіант розвитку подій. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Активіст
Ukraine
|
17 років тому відбувся легендарний бій Кличка з Льюїсом
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Поєдинок, після якого у Віталія з'явилися фанати в США У червні 2003 року чемпіон світу за версіями WBC і IBO Леннокс Льюїс повинен був зустрітися з Кірком Джонсоном, проте за кілька тижнів до бою канадець отримав травму. Заміна йому була терміново знайдена в особі українця Віталія Кличка. Кличко був андердогом, але в другому раунді серйозно потряс британця, але добити не зумів. Починаючи з третьої трихвилинки, Віталій бився з величезним розсіченням над лівим оком, але все одно лідирував за очками. У перерві між 6 і 7-м раундами бій зупинений за рекомендацією лікаря, Льюїсу була присуджена перемога технічним нокаутом. Кличко прямо в рингу зажадав реваншу, але британець не дав чіткої відповіді, а згодом завершив кар'єру. На суддівських картках за підсумками 6-ти раундів Кличко вів 58-56, результат бою досі вважається одним з найбільш суперечливих в історії боксу. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Британський боксер Тайсон Ф'юрі вважає, що ніхто з великих важковаговиків минулого не зміг би його перемогти:
«Ніхто з найкращих важковаговиків в історії не переміг би мене. Ні Тайсон, ні Алі, ні Форман. Це стосується і Джо Луїса, Леннокса Льюїса, Кена Нортона, Роккі Марчіано, Флойда Паттерсона, Джані Танні, Джона Л. Саллівана. По-перше, я дуже великий. По-друге, я дуже сильний. По-третє, у мене занадто багато стилів для них». |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Сьогодні вночі в Лас-Вегасі відбувся бій між чемпіоном світу за версією WBA в найлегшій вазі Ендрю Молоні і претендентом на титул Джошуа Франко.
Досить несподівано перевага в бою було повністю на боці Франко. Він здобув перемогу одноголосним рішенням суддів і став новим чемпіоном. Також ця перемога дала Франко право провести бій з чемпіоном WBA у другій найлегшій вазі Романом Гонсалесом. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Чемпіон світу за версією WBC в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 KO) не впевнений, що його бій проти володаря поясів за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) може все-таки відбутися.
«Я ніколи не був впевнений, що буду битися з Ентоні Джошуа. А як я можу бути впевнений? Якщо він ще повинен битися з Пулєвим і Усиком. Як я можу бути впевнений, що він впорається з цими боями? Як я можу бути впевнений, що я знищу Вайлдера ще раз? Деонтей може знести мене протягом одного раунду, і все буде скінчено в одну мить. На шляху до цього бою дуже багато перешкод. Тому я ненавиджу говорити про гіпотетичні поєдинки. Я не можу сказати, що наш бій точно відбудеться. Але якщо ми обидва переможемо в двох наступних поєдинках, то я знаю, що це станеться», - сказав Ф'юрі. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Активіст
Ukraine
|
Хто такий Райан Гарсія – майбутня зірка і суперник для Ломаченка?
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Лев Кравців – про головного легковаговика найближчого майбутнього. Райан Гарсія – боксер, на якого явно роблять ставку в «Golden Boy Promotions». Цей хлопець вже давно є популярнішим за багатьох боксерів, але зараз добрався і до серйозних поєдинків. Кидає виклик головним бійцям легкої ваги, вимагає великих гонорарів і точно стане одним з найбільш грошових боксерів у найближчі кілька років. Звідки він взявся? У цього хлопця непогана аматорська кар'єра. Він брав участь у всеамериканських турнірах різного масштабу, вигравав юнацький чемпіонат США 2016- го, але майбутнім професіоналам у більшості випадків програвав. На любительському рингу його двічі перемагали Девін Хейні і Шакур Стівенсон. Варто відзначити, що одного разу Гарсія все ж переміг Хейні, але загальна кількість перемог все ж на боці нинішнього чемпіона WBC. Але головним поштовхом до популярності став не тільки і навіть не стільки бокс, скільки інстаграм. Досі Райана часто називають інстаграмним боксером. Своїми відео американець отримав популярність, а передплатники росли швидше, ніж у багатьох нинішніх чемпіонів. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#9 |
|
Активіст
Ukraine
|
Без шансів:
Український боксер зазнав нищівної поразки в Польщі Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цей бій не буде включений в офіційну статистику боксерів, так як юридично був виставковим. Відомий український боксер Сергій Радченко (7-6, 2 KO) без шансів програв польському ексчемпіону Європи Матеушу Мастернаку (41-5, 28 КО), передають Патріоти України. Зустріч на шоу в Кельце (Польща) Suzuki Boxing Night II в рамках крузервейту (до 90,7 кг) завершилася одноголосним рішенням суддів 79-72, 80-71, 80-71. Лише в стартові хвилини 32-річний уродженець Кременчука зміг чинити гідний опір опоненту. У 5-му раунді українець потрапив у нокдаун, провівши залишок бою в режимі виживання. Відзначимо, що цей бій не буде включений в офіційну статистику боксерів, так як юридично був виставковим через те, що поляк планує поїхати на Олімпіаду-2021. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#10 |
|
Активіст
Ukraine
|
Відправить Усика на пенсію? Кличко назвав ім'я нового чемпіона-супертяжа
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Легендарний український боксер Володимир Кличко заявив, що хорватський боксер Філіп Хрговіч у майбутньому стане чемпіоном світу в хевівейті, зазначають Патріоти України. "Філіп надзвичайно талановитий. Він показує це завдяки своїм олімпійським досягненням і професійним рекордам. Я спарингував із ним, і він був дуже, дуже жорстокий, навіть у мої найкращі часи. Чи вважаю я, що він стане чемпіоном світу? Безумовно. У нього є шанс? Абсолютно, так", – цитує слова Кличка-молодшого видання klitschko-brothers.com. Відзначимо, що Хргович є бронзовим призером Олімпійських ігор-2016 і чемпіоном Європи серед любителів у 2015 році. На його рахунку 10 перемог у 10 поєдинках на професійному рівні, вісім з яких були здобуті нокаутом. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
|
|