![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Перший великий поєдинок в Великобританії після карантину відбудеться 22-го серпня, коли в ринг вийдуть Ділліан Вайт і Олександр Повєткін.
Бій супертяжів пройде в рамках шоу Fight Camp, яким в Великобританії будуть поступово повертати великий бокс. Шоу стартує 1-го серпня і завершиться 22-го числа боєм Вайт - Повєткін. Вайт захищатиме титул тимчасового чемпіона WBC. Володар пояса стане обов'язковим претендентом на основний титул, яким зараз володіє Тайсон Ф'юрі. Раніше бій Вайт - Повєткін був першим з трьох великих боїв, призначених на весну-літо 2020. Про те, коли відбудуться бої Усик - Чісора і Джошуа - Пулєв, інформації поки немає. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Чемпіон світу в легкій вазі за версією IBF Теофімо Лопес прокоментував можливі бої проти Василя Ломаченка, Девіна Хейні і Хосе Раміреса:
«Вони мене викликають? Вони не хочуть цього лайна. Вони не розуміють, що я збираюся зробити з ними. Немає таких, як я. Подзвони мені, назви місце, і я буду там. Я один такий. Ми працюємо. Поки немає дати бою з Ломаченко, але ми тренуємося. Вони не розуміють, що роблять, коли викликають мене на бій. Ніхто з цих хлопців не хоче битися зі мною. Вони налякані. Всі вони налякані. Подзвони мені і я буду поруч. Я можу зробити так, як ви захочете». Раніше BoxRec віддав Ломаченко лише дев'яте місце в рейтингу кращих боксерів світу. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Чемпіон світу WBC у другій напівлегкій вазі Мігель Берчельт (37–1, 1 NC) ефектно захистив свій титул, вже в 7-й раз у своїй кар'єрі.
У 6-му раунді 28-річний мексиканець нокаутував претендента на титул – свого співвітчизника Елеасара Валенсуела (21–13–4, 2 NC). Берчельт провів потужну атаку та завдав серію ударів. Рефері довелося зафіксувати нокаут і достроково завершити поєдинок. Однак, офіційно бій не зарахували! Справа в тому, що через обмеження, пов'язані з COVID-19, професійний спорт в Мексиці все ще знаходиться під забороною місцевого уряду, і на вечорі боксу не були присутні офіційні представники боксерських організацій. У підсумку обом боксерам у рекорд записано NC (not counted) – бій, завершений без результату. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
33-летний украинский боксер Александр Усик (17-0, 13 КО) продолжает активную подготовку к поединку с 36-летним британским бойцом Дереком Чисорой (32-9, 23 КО).
Свежее видео жесткой работы Усика на мешке было опубликовано в Instagram. Поединок Усик — Чисора должен был состояться 23-го мая в Лондоне на арене О2, но был перенесен на июль из-за пандемии коронавирусной болезни COVID-19. Новое место проведения боя пока неизвестно. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 20.08.2017
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
|
Українець очолив світовий рейтинг боксерів за версією ESPN
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Усик розташувався на 13 місці. Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) очолив рейтинг P4P (pound for pound - кращий боксер незалежно від вагової категорії) за версією ESPN. Про це повідомляється на сайті телеканалу, передають Патріоти України. З десяти експертів, які брали участь в процедурі голосування, перевагу Василю віддали вісім. Слідом за українцем розташувався володар чемпіонських поясів WBC, WBA Super, IBF в середній вазі Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) з Казахстану. У трійку кращих увійшов американський представник напівсередньої дивізіону Теренс Кроуфорд (32-0, 23 КО), який минулого року добув звання абсолютного чемпіона світу. Ще один представник України, який володіє поясами WBC і WBO в першій важкій вазі, Олександр Усик зайняв 13 місце. Перша десятка рейтингу виглядає наступним чином: чемпіон WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) чемпіон WBC, WBA Super, IBF в середній вазі Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) колишній абсолютний чемпіон світу в напівсередній вазі Теренес Кроуфорд (32-0, 23 КО) чемпіон IBF в напівсередній вазі Еррол Спенс (23-0, 20 КО) чемпіон WBC в легкій вазі Майки Гарсіа (38-0, 30 КО) чемпіон WBC у другій найлегшій вазі Срісакет Сор Рунгвісаі (45-4-1, 40 КО) чемпіон WBO в напівважкій вазі Сергій Ковальов (32-2-1, 28 КО) чемпіон WBC в суперважкій Деонтей Уайлдер (40-0, 39 КО) колишній чемпіон у двох вагових категоріях Наоя Іноуе (15-0, 13 КО) чемпіон WBA Super в напівсередній вазі Кіт Турман (28-0, 22 КО) Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Боксер Мігель Марріага, який свого часу програв Василю Ломаченку, вважає, що українець повинен перемагати в майбутньому бою за 4 титули легкої ваги проти Тео Лопеса.
«Ломаченко переможе, він занадто сильний для Лопеса. Лома зі своєю технікою і рухами в рингу - один з найкращих в світі». «Мені було дуже приємно з ним битися, я багато чому навчився», - сказав Марріага. Бій Ломаченко - Лопес повинен відбутися в жовтні. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
Боксерська організація WBO оновила свій рейтинг суперважкої ваги, де перше місце продовжує займати український боксер Олександр Усик.
Він є обов'язковим претендентом на титул, яким володіє Ентоні Джошуа. На 2-е місце піднявся перспективний 22-річний британець Даніель Дюбуа, якому вже пророкують бій з Усиком за титул, якщо Джошуа буде змушений віддати свій пояс. У грудні Джошуа повинен захищати титул IBF, а відразу після цього WBO вимагає від нього захищати пояс проти Усика, тоді як сам Ентоні налаштований на поєдинок з Тайсоном Ф'юрі. У разі, якщо британець вирішить відмовитися від титулу WBO, то Усику доведеться битися з Дюбуа за вакантний пояс. Даніель провів в професіоналах 15 боїв і здобув 15 перемог. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
Промоутеская компанія Top Rank у своєму Twitter опублікувала фотографію, на якій Василь Ломаченко та Теофімо Лопес підписують контракт на бій.
Це буде поєдинок легкої ваги за 4 пояси і звання абсолютного чемпіона. Всі іподробиці, включаючи дату поєдинку, оголосять завтра. Очікується, що бій пройде в жовтні. Раніше бій переносили через коронавірус. Бій перебував під загрозою зриву, бо промоутери не могли домовитися з Лопесом про гонорар, але в результаті сторони знайшли компроміс. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
Сьогодні бій між Василем Ломаченко і Теофімо Лопесом був підтверджений офіційно: він відбудеться 17 жовтня.
Лопес заявив, що збирається перемогти Ломаченко: «Я поб'ю Ломаченко і зніму з нього пояса. Простіше не буває! Я йду творити історію. Мені цей хлопець не подобається, і я збираюся повеселитися, коли на обличчі Ломаченка з'являться садна від ударів моїми руками. Правління маленької діви Ломаченко добігає кінця». |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 20.08.2017
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
|
У Кличків є ще час поміркувати:
Колишній чемпіон світу з боксу зібрався повернутися на ринг в 50 років Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Кріс Берд - срібний призер Олімпіади в Барселоні. Колишній чемпіон світу з боксу американець Кріс Берд зібрався повернутися на професійний ринг. Про це повідомляє Boxing News 24, передають Патріоти України. 50-річний екс-спортсмен переконаний, що зможе виграти титул в середній вазі. Берд ставав чемпіоном світу у важкій ваговій категорії за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO). Берд став першим, кому вдалося завдати поразки українському важковаговику Віталію Кличку. Американець здобув цю перемогу в квітні 2000 року. У жовтні того ж року він поступився братові Кличка Володимиру суддівським рішенням. Берд - срібний призер Олімпіади в Барселоні. У професійному боксі на його рахунку 41 перемога і п'ять поразок. Свій останній поєдинок він провів в 2009 році, нокаутувавши Меттіса Шадоуа. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
![]() |
| Закладки |
|
|