![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Хей: Завадила травма ноги
![]() Слідом за інтерв'ю з переможцем супербитви в Гамбурзі, репортери дали слово і поверженому Девіду Хею. "Я дуже вдячний за цей поєдинок. Я показав себе не кращим чином, можливо через пошкоджену правої ноги. Я намагався приборкати біль і, можливо, тому показав себе досить добре, щоб я гідно завершив бій", - сказав британець. "Я дуже радий, що взяв участь в цьому двобої. Володимир був дуже послідовний, а я, мабуть, не показав свого максимуму". Тепер, коли Девід позбувся свого чемпіонського пояса, ребром постало питання про його раніше остаточному рішенні завершити кар'єру восени цього року. "Насправді, я б хотів вилікувати спочатку ногу, а потім повернутися. Поки мені потрібно якийсь час на відновлення. Я б міг вибухнути в цьому бою, але проблеми з ногою не дозволили цього зробити". ...поганому танцюристу -завжди щось заважає...
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
![]() Кличко: Матчу-реваншу з Хеєм не буде Британець Девід Хей заявив, що буде змушений завершити кар'єру, якщо український чемпіон Володимир Кличко не погодиться вийти в ринг на ще один бій проти Хея. "Я закінчу свою професійну кар'єру через три місяці. Бій з Володимиром стався тільки тому, що він потенційно приносив багато грошей. Якщо Володимир захоче заробити ще більше, то наш реванш може відбутися. У такому разі я міг би ще подумати про те, щоб відкласти дату відходу з боксу. Я б із задоволенням скористався ще однією можливістю боксувати з Володимиром", - зауважив Хей, тепер вже екс-чемпіон світу за версією WBA. Нагадаємо, бій між Хеєм і Кличком закінчився перемогою українця за очками одноголосним рішенням суддів. Однак українець, судячи з усього, не бажає повторювати свій поєдинок з Хеєм. "Знаєте що? Рішення про своє майбутнє буду приймати тільки я, незалежно, чи буде воно з Хеєм, чи без нього. Наразі мене переповнюють позитивні почуття. Насправді знаю вже, якими будуть мої подальші кроки. Але Девіда Хея в моїй картині більше немає. Його просто немає", - цитує Володимира Кличка SkySport. Наступним суперником українця може стати Олександр Повєткін, який заявив, що втомився чекати бою проти Кличка
ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ! Востаннє редагував симчич: 04.07.2011 о 19:53. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Активіст
|
Фроч не радить Хею битися зі старшим Кличком
![]() Чемпіон WBC в суперсередній вазі скептично поставився до перспектив Девіда Хея битися зі старшим братом. "Це була поразка від кращого суперважкоатлета в світі. Це ні в якому разі не означає, що на цьому його кар'єрі прийшов кінець". "Він сильніше за всіх у Великобританії. Тут з ним ніхто не зрівняється. Те ж саме можна сказати і про Америку". "Багато людей, включаючи експертів, стверджували, що Володимир слабкіше з братів. Але якщо вже Володимир слабкіше, те, що його тоді може чекати в бою проти Віталія?", - Сказав Фроч.
|
|
|
|
#7 |
|
Активіст
|
Володимир Кличко: «Є ще Повєткін, Бойцов, Чісора, Ф'юрі і Арреола»
![]() Чемпіон WBA / WBO / IBF / IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко заявляє, що у нього немає ніякого приводу вдруге боксувати з Девідом Хеєм і каже, що Хей недостатньо хороший, щоб боксувати з лідерами суперважкої ваги. «На даний момент я не потребую Девіді Хея, тому що він не знає, як боксувати на цьому рівні. Він просто не розуміє цього. Він хотів дати мені справжній бій, але вся його балаканина була проявом страху. Хей - такий тип боксера, який добре боксує в тренувальному залі, але коли потрібно було проявити себе в реальності, він не впорався з цим психологічно. Було занадто багато суспільного тиску на нього », - говорить Володимир, -« Є ще багато хлопців, з якими я можу зустрітися - Олександр Повєткін, Дерек Чісора, Денис Бойцов, Тайсон Ф'юрі, Кріс Арреола. Я розмовляв з Емануелем Стюардом і він думає, що Арреола хороший суперник. У нього є досвід, він втратив зайву вагу і ми могли б організувати наш поєдинок в Нью-Йорку. Я хочу вийти на ринг в цьому місті. Коли я боксував з Султаном Ібрагімовим і Келвіном Броком, прийшло багато глядачів і сподіваюся, що вони прийшли б знову ».
|
|
|
|
#8 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
Брати Клички везуть до Києва всі чемпіонські пояси Брати Клички здійснили свою мрію, до якої йшли 15 років. Завдяки перемозі Володимира над британцем Девідом Хеєм українці стали володарями всіх найпрестижніших чемпіонських поясів в суперважкій вазі. Кличко-молодший - чемпіон світу за версіями IBF, WBO, IBO і WBA, у Віталія Кличка - пояс WBC. Володимир також володіє поясом за версією популярного журналу "The Ring". Завтра брати привезуть всі ці пояси в Київ і покажуть їх публіці.
|
|
|
#9 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Кличко назвав п`ятірку боксерів з яких обере собі суперника
Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBA/WBO Володимир Кличко у майбутньому буде обирати з п`ятьох суперників. "Є багато хлопців, з якими я можу зустрітися на ринзі. Олександр Повєткін, Дерек Чізора, Денис Бойцов, Тайсон Фьюрі. Мені не потрібний поєдинок з Девідом Хеєм в даний момент",- цитує українця BoxingScene. Також Кличко-молодший розповів про те, що у нього є спокуса організувати бій з Крісом Арреолою на арені "Медісон Сквер Гарден" в Нью-Йорку. "Я розмовляв зі своїм тренером Еммануелем Стюардом про це. Він думає, що це теж відмінний варіант. Арреола став досвідченіший, скинув зайві кілограми. Я хочу організувати цей бій в Нью-Йорку."
|
|
|
#10 |
|
Активіст
|
Повєткін і Чагаєв можуть посперечатися за титул WBA
![]() Чинний чемпіон світу за цією версією Володимир Кличко може бути оголошений суперчемпіоном. Якщо це станеться, то титул "звичайного" чемпіона світу за версією WBA залишиться вакантним. Таким чином, за нього зможуть посперечатися обов'язковий претендент - Руслан Чагаєв і найвищий у рейтингу WBA - Олександр Повєткін. Промоутерська компанія Sauerland, що займається справами Повєткіна підтвердила, що веде переговори з компанією Universum, що працює з Чагаєвим.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|