![]() |
|
|
#91 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Девіч: Зробимо все, щоб АЗ не вийшов в плей-офф з першого місця
Після перемоги над "Дніпром" "Металіст" зможе відновитися та не менші гідно протистояти головному конкуренту по боротьбі за перше місце в груповому етапі Ліги Європи. Про це нападник комагди Марко Девіч заявив прес-службі харківської команди. "Чи зможе команда відновити сили до "АЗ"? Звичайно. Зараз у нас буде вихідний, день на відновлювальні процедури, потім безпосередня підготовка до матчу. Ми зараз в хорошій формі, так що такий щільний графік не повинен позначитися на наших результатах", - вважає Марко. "АЗ", звичайно, вважається фаворитом нашої групи, але ми зробимо все, що б не доставити йому задоволення вийти в плей-офф з першого місця, - пообіцяв Девіч. "АЗ" та "ПСВ" - приблизно рівні під силу команди. Але ми про це думати не будемо - треба просто зіграти знову на межі своїх можливостей", - відповів форвард на прохання порівняти суперників по єврокубках минулого та поточного сезонів.
|
|
|
|
#92 |
|
Передовик
|
Сьомін: Ми гратимемо в повну силу
У матчі 2 туру Ліги Європи з "Маккабі" київське "Динамо" гратиме у повну силу. Про це на передматчевій прес-конференції розповів головний тренер столичного клубу Юрій Сьомін. "Ми готувалися в звичайному режимі. Травмованих, за винятком Хачеріді, немає. Гусєв і Михалик приїхали з командою. В принципі, у нас повна обойма. Був один вихідний, другий день проводили тренувальне заняття на стадіоні у присутності наших уболівальників. У нас мало очок на даний момент. Нас не повинно це розслабити, ми гратимемо в повну силу. Турнір тільки починається. Чекаю складного матчу, тим більше погодні умови трохи проблематичні для нас. Досить спекотно. Сподіваюся, ми відновилися після "Шахтаря" і підійдемо до майбутнього поєдинку в повній бойовій готовності", - цитує тренера офіційний сайт "Динамо".
|
|
|
|
#93 |
|
Передовик
|
Шевченко: "На результат матчу вплинула спека"На результат матчу проти "Маккабі" з Тель-Авіва вплинула спека, яка панує в Ізраїлі.
Про це розповів нападник київського "Динамо" Андрій Шевченко, передає спеціальний кореспондент "Чемпіона" Давид Дубровін. "На результат матчу вплинула спека, звідси втома та ряд помилок. Ми багато витратили сил на створення власних атак, які, на жаль, лише одного разу втілилися у гол. У другому таймі самі собі створили купу помилок, і багато енергії пішло на виправлення", - сказав він. "Чи можна назвати мій День народження невдалим? Ні. Звичайно, я хотів забити та робив усе для цього можливе. На жаль, ми не змогли перемогти - це був би найкращий подарунок від колег", - додав гравець. За словами Шевченка, він не може забити вже третю гру поспіль - це якийсь злий рок. "Хочеться, щоб мені вже якомого швидше вдалося вразити чужі ворота, хоча б який "фартовий" гол забити. Вважаю, що цю гру вже потрібно забути та готуватися до наступної. 2 жовтня нам грати з "Ворсклою" - це буде дуже важкий матч", - підсумував він.
|
|
|
|
#94 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Початок ігор "Металіста" в Лізі Європи змінено
Матчі "Металіста" в Лізі Європи з "Мальме" (3 листопада) і "Аустрією" (30 листопада) розпочнуться о 21.00 (за київським часом). Про таке рішення УЄФА повідомляє офіційний сайт харківського клубу. Причиною переносів стало скасування переходу на зимовий час в Україні.
|
|
|
#95 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Шахтар", "Металіст" і "Ворскла" почнуть свої поєдинки раніше запланованого.
У зв'язку зі скасуванням переходу на зимовий час в Україну, УЄФА перенесла деякі зустрічі українських команд в єврокубках на більш ранній час. У цьому можна переконатися, якщо зайти на офіційний сайт УЄФА. Чемпіон України донецький "Шахтар" відразу після прийняття Верховною Радою нового закону попросив перенести гру 5 туру проти "Порту", яка тепер почнеться о 19:00 за середньоєвропейським часом або о 21:00 за Києвом. У "Динамо" настільки пізніх домашніх матчів не заплановано в календарі Ліги Європи, а ось харківському "Металісту" перенесли дві гри - 4 та 5 туру. У Полтаві змістили один домашній матч. Таким чином, розклад останніх трьох турів для українських команд за київським часом виглядає наступним чином: 1 листопада 20:00 "Зеніт" - "Шахтар" 3 листопада 21:00 "Ворскла" - "Стандарт" 21:00 "Бешикташ" - "Динамо" 21:00 "Металіст" - "Мальме" 23 листопада 21:00 "Шахтар" - "Порту" 30 листопада 21:00 "Металіст" - "Аустрія" 21:00 "Ворскла" - "Копенгаген" 1 грудня 23:05 "Сток Сіті" - "Динамо" 6 грудня 22:45 "АПОЕЛ" - "Шахтар" 14 грудня 21:00 "Динамо" - "Маккабі" 15 грудня 21:00 "Ганновер" - "Ворскла" 23:05 "АЗ" - "Металіст"
|
|
|
#96 |
|
Передовик
|
Шевченко: "Єдина проблема - реалізація"
У матчі проти "Бешикташа" у "Динамо" була одна проблема - реалізація. Про це заявив нападник киян Андрій Шевченко. "Я не знаю, як можна освистувати команду, яка 90 хвилин атакувала, створила стільки моментів і зрештою перемогла. Єдина проблема - реалізація. Але всі хлопці старалися дуже! І було видно, що до кінця вірили в перемогу. Я думаю тим, хто свистів, треба трохи переглянути своє ставлення до футболістів", - сказав він. На питання, що ж робити із цією реалізацією, Шевченко відповів: "Так виходить ... Якесь невезіння. Важко про це судити. Виходить так, що один-два нереалізованих моменти на початку матчу позначаються потім на грі. Забили б в дебюті - було б весь матч набагато легше грати", - цитує Шевченка dynamo.kiev.ua.
|
|
|
|
#97 |
|
Передовик
|
Форвард "Динамо" - лідер Ліги Європи за офсайдамиФорвард київського "Динамо" Браун Ідеє є лідером нинішньої Ліги Європи за показником "попадання в офсайд".
Про це повідомляє dynamo.kiev.ua з посиланням на офіційний сайт УЄФА. Нігерієць в трьох проведених матчах 7 разів опинявся в положенні "поза грою", другий показник у трьох футболістів - Дмитра Сичєва з московського "Локомотива", румуна Даніеля Панку з бухарестського "Рапіда" і Філіпа Себо з "Слована". Додамо, що в категорії "зароблено фолів", в якій рік тому переміг Артем Мілевський, зараз лідирує гравець "Ворскли" Роман Безус - на ньому в трьох іграх суперники cфолили 16 разів
|
|
|
|
#98 |
|
Передовик
|
Мілевський визнав свою провину у поразці "Динамо"
Артем Мілевський визнав, що через його помилку "Динамо" пропустило вирішальний гол у матчі з "Бешикташем". Про це він заявив у інтерв'ю телеканалу "2+2". "Мені здається, вони грали в ту ж гру, в яку грали в Києві. Єдине що, знову таки у нас були моменти в першому таймі, у них були теж - але не забили ні вони, ні ми", - сказав він. "Вийшли грати другий тайм, і мій гравець забив гол. Всю гру я з ним грав вдало, але в цьому моменті я йому програв, і тому через мене пропустили гол. Програв боротьбу, сам винен. Напевно, варто було трохи раніше вистрибнути, але це вже не важливо", - цитує Мілевського tsn.ua.
|
|
|
|
#99 |
|
Передовик
|
УЄФА може покарати "Селтік" за "неправильні пісні"
Представники УЄФА почали перевірку стосовно "Селтіка", а точніше, його уболівальників. Фанатів обвинувачують у "неправильних піснях", які звучали з трибун під час матчу групового раунду Ліги Європи з "Ренном", повідомляє Reuters. Футбольні чиновники вважають, що вони якось пов'язані з діяльністю Ірландської республіканської армії. Останнім часом Шотландія бореться одразу з низкою подібних інцидентів, раніше фанатів "Селтіка" звинувачували у сектантстві, пише "Спорт-Экспресс".
|
|
|
|
#100 |
|
Передовик
|
Павлов: "Ворскла" у плей-офф Ліги Європи? Відділ фантастики на другому поверсі
Головний тренер полтавської "Ворскли" Микола Павлов закликав громадськість реально оцінювати можливості команди в Лізі Європи. "Якщо хтось вважав, що в Лізі Європи ми пройдемо далі за груповий турнір, то їм я можу відповісти так: відділ фантастики на другому поверсі. Треба реально дивитися на речі. Я знав, що чекає команду. І не випадково сказав, якщо ми перевершимо виступ "Карпат" в цьому турнірі, це вже буде успіхом", - цитує Павлова газета "Команда".
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| ліга европи |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |