SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Теніс

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 14.08.2020, 08:01   #991
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Канадська тенісистка Б’янка Андреєску, яка є чинною чемпіонкою US Open, прийняла рішення не захищати титул в цьому році.

«Після багатьох обговорень з найближчими мені людьми я прийняла важке рішення не повертатися в Нью-Йорк в цьому році.

Я зробила цей крок, щоб зосередитися на своїй спортивній формі і переконатися, що я повернуся до гри на найвищому рівні. Перемога на US Open в минулому році була кульмінацією моєї кар'єри, і я буду сумувати за нею. Проте, я розумію, що непередбачені проблеми, в тому числі пандемія COVID, поставили під загрозу мою здатність підготуватися і змагатися в тій мірі, яка необхідна для гри на моєму найвищому рівні.

Я хочу висловити вдячність USTA і WTA за всі їхні зусилля по організації цього заходу. Я з нетерпінням чекаю можливості скоро приєднатися до своїх конкурентів на корті», - написала Андреєску в Інстаграмі.

Нагадаємо, Еліна Світоліна також відмовилася грати на US Open.
Мініатюри долучень
orig_499433.jpg  
yyyyyhhh зараз на форумі   Відповісти з цитуванням
Старий 15.08.2020, 07:27   #992
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український тенісист Сергій Стаховський дізнався ім'я суперника в першому колі турніру серії Челленджер в Чехії.

У першому колі турніру українець зіграє проти 19-річного чеха Томаша Махача.

Переможець цього матчу в другому раунді вийде на сіяного під 8-м номером Ілью Івашко з Білорусі.

Турнір на грунті пройде в Празі з 17 до 23 серпня 2020 року.
Мініатюри долучень
orig_499597.jpg  
Старий 16.08.2020, 08:21   #993
yyyyyhhh
Moderator

Типово

18-річна українська тенісистка Дар'я Снігур, що займає 216-й рядок у рейтингу WTA, потрапила в заявку на кваліфікацію турніру ITF World Tennis Tour W25, який пройде з 31 серпня по 6 вересня на грунтових кортах в іспанській Марбельї.

Снігур свій останній поєдинок перед паузою в сезоні провела в кінці лютого на 60-тисячнику в Єгипті, де стала півфіналісткою. Тоді в Каїрі Дар'я програла своїй співвітчизниці Марті Костюк.
Мініатюри долучень
orig_499719.jpg  
Старий 17.08.2020, 06:17   #994
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Румунська тенісистка Сімона Халеп стала переможницею турніру в Празі. У фіналі Халеп обіграла бельгійську спортсменку Елізу Мертенс.

Для перемоги над Мертенс Халеп вистачило двох сетів — 6:2, 7:5.

Поєдинок тривав 1 годину 33 хвилини.
Мініатюри долучень
orig_499787.jpg  
Старий 18.08.2020, 07:38   #995
yyyyyhhh
Moderator

Типово

П'ята ракетка України Леся Цуренко (№131 WTA) потрапила до стартового списку гравців на US Open після того, як стало відомо, що в Нью-Йорку не зіграє австралійка Прісцилла Хон.

Додамо, що після наступного зняття однієї з тенісисток основного списку в число учасниць US Open потрапить Марта Костюк (№137 WTA).

Відкритий чемпіонат США з тенісу пройде з 31 серпня по 13 вересня. З українок на US Open також зіграють Даяна Ястремська, Катаріна Завацька і Катерина Козлова.

Раніше від участі на змаганнях відмовилася перша ракетка України Еліна Світоліна.
Мініатюри долучень
orig_499916.jpg  
Старий 19.08.2020, 07:00   #996
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Перша ракетка України Еліна Світоліна заявилася на великі грунтові турніри, які пройдуть у вересні-жовтні в Європі.

Найкраща українська тенісистка з'явилася в попередніх заявках турніру Прем'єр 5 в Римі (старт 21 вересня) і Ролан Гаррос (старт 28 вересня). Ці змагання можуть стати для українки першими після паузи в сезоні, оскільки вона не буде виступати на турнірах, які відбудуться в США.

У минулому році Світоліна програла Вікторії Азаренко у другому колі турніру в Римі, а на Ролан Гаррос дійшла до третього раунду, де поступилася Гарбінє Мугурусі.

Раніше повідомлялося, що Світоліна - в топ-10 найбільш високооплачуваних спортсменок світу.
Мініатюри долучень
orig_500022.jpg  
Старий 20.08.2020, 06:58   #997
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український тенісист Сергій Стаховський завершив виступ на Челленджері, який проходить в Чехії.

Після вибування з одиночного розряду, 34-річний українець програв і матч парного.

Прага. Перший раунд парного розряду
Сергій Стаховський (Україна) / Іржі Весели (Чехія) - Стівен Дієз (Канада) / Блаж Рола (Словенія) - 3:6, 4:6
Мініатюри долучень
orig_500173.jpg  
Старий 21.08.2020, 07:48   #998
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська тенісистка Катаріна Завацька (#107 WTA) в першому раунді кваліфікації хардового турніру WTA в Нью-Йорку (перенесений з Цинциннаті Western & Southern Open) зустрічалася з бельгійкою Кірстен Фліпкенс (#79 WTA).

Українка зазнала поразки в трьох сетах, у вирішальній партії результат зустрічі визначив тай-брейк, де краще себе проявила Фліпкенс.

Кваліфікація. Півфінал
Катаріна Завацька (Україна) – Кірстен Фліпкенс (Бельгія) – 7:5, 5:7, 6:7 (2:7)

Нагадаємо, раніше в першому раунді кваліфікації даного турніру також програли українки Катерина Бондаренко і Катерина Козлова.
Мініатюри долучень
orig_500345.jpg  
Старий 22.08.2020, 07:59   #999
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Друга ракетка України Даяна Ястремська (WTA №25) стартує на турнірі WTA в Нью-Йорку.

У першому колі 20-річна тенісистка зіграє з американкою Вінус Вільямс (WTA №65), яка отримала wild-card в основну сітку. Тенісистки раніше не грали одна з одною.

Для українки це буде другий виступ на Western & Southern Open: в минулому році Ястремська поступилася в другому колі майбутній фіналістці Світлані Кузнєцовій.

Нагадаємо, що після відновлення сезону Ястремська стала чвертьфіналісткою грунтового турніру WTA International в Палермо, а Вільямс-старша програла своїй сестрі Серені у другому колі змагань в Лексінгтоні.
Мініатюри долучень
orig_500367.jpg  
Старий 23.08.2020, 08:57   #1000
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В ніч з суботи на неділю друга ракетка України Даяна Ястремська (№25 WTA) почне боротьбу на турнірі серії Прем'єр 5 в Нью-Йорку («Western & Southern Open»), який цього року перенесли з Цинциннаті.

У матчі першого кола українка, посіяна на змаганнях під 16-м номером, зіграє проти екс-першої ракетки світу Вінус Вільямс (№65 WTA), яка отримала від організаторів вайлд-кард.

Зустріч пройде четвертим запуском на центральному корті після матчу ATP Френсіс Тіафо - Енді Маррей. Орієнтовний початок матчу - 00:20 за Києвом.

Раніше дівчата між собою не зустрічалися.

У наступному раунді переможниця зіграє проти американки Бернарди Пери (№61 WTA).
Мініатюри долучень
orig_500612.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:51.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум