![]() |
|
|
#1041 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Шовковський провів 300 "сухих" ігор
Зустріч із "Шахтарем" в 11-му турі УПЛ стала 300-ю для воротаря "Динамо" Олександра Шовковського, в якій він не пропустив голів. Про це повідомляє офіційний сайт столичного клубу. Загальна розкладка "сухих" матчів легендарного голкіпера виглядає так: 255 - за столичних динамівців, 44 - за національну команду України, 1 - за "Динамо-3".
|
|
|
|
#1042 |
|
Передовик
|
Суркіс не буде платити бонус футблістам за нічию з "Шахтарем"
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс після матчу з "Шахтарем" заявив, що не буде виплачувати бонусу за нічию у матчі 11 туру чемпіонату України (0:0). "Фінансового бонуса команді за нічию не буде. Але якщо це очко допоможе стати чемпіонами, гравці отримають як за три очки. Крім того, президент "Динамо" прокоментував приїзд в Київ Христо Стоічкова. "Він був на матчі просто як мій друг". Хоча є інформація, що Стоічков, що має академії у Болгарії і Іспанії, які готують гравців на продаж, приїхав з пропозицією відкрити таку і в Києві. Сторони це не коментують, пише "Сегодня".
Востаннє редагував sacha: 26.09.2011 о 20:18. |
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Голкіпер "Динамо" потрапив у ДТП
У вихідні на виїзді зі столиці на Новообухівській шосе в масштабній ДТП розбив машину воротар київського "Динамо" Станіслав Богуш. У ДТП зіткнулися "Опель","Шевроле", та легковик "Хонда", за кермом якої їхав голкіпер київського "Динамо". Футболіст каже, їхав у крайній лівій смузі. Аж раптом перед ним вискочив "Опель", щоб розвернутися через подвійну осьову. Аби піти від удару воротар викрутив кермо і вилетів на зустрічну. Там його автівка перекинулася і врізалася в "Шевроле". Натомість водій "Опеля" стверджує, що навіть і не думав розвертатися. Як повідомляє Мagnolia-tv, на відміну від автомобілів, люди в цій аварії, на щастя, серйозно не постраждали.
|
|
|
#1044 |
|
Moderator
Ukraine
|
Блохін назвав склад на матчі проти Болгарії та Естонії
Головний тренер збірної України Олег Блохін викликав на контрольні матчі проти збірних Болгарії (7 жовтня у Києві) і Естонії (11 жовтня у Таллінні) 24 гравців. Найбільше представництво в переліку у київського "Динамо" - вісім запрошених, повідомляє сайт ФФУ. Зі стану донецького "Шахтаря" викликано п'ятьох гравців, по двоє відряджають до збірної дніпропетровський "Дніпро" та сімферопольська "Таврія", ще сім клубів представлені у національній команді одним футболістом. У таборі національної команди один новачок - 23-річний захисник полтавської "Ворскли" Євген Селін, котрий провів 24 зустрічі за молодіжну збірну України, в тому числі повністю відіграв два матчі на фінальному турнірі чемпіонату Європи 2011 року. Як і Селін, на дебют у складі національної команди сподівається й 24-річний голкіпер Олександр Рибка, котрий втретє отримує виклик на збір головної команди. Склад збірної України: Воротарі: Андрій Дикань ("Спартак" Москва, Росія), Олександр Рибка ("Шахтар" Донецьк), Олександр Шовковський ("Динамо" Київ). Захисники: Богдан Бутко ("Іллічівець" Маріуполь), Тарас Михалик ("Динамо"), Ярослав Ракицький ("Шахтар"), Євген Селін ("Ворскла" Полтава), Артем Федецький ("Карпати" Львів), Євген Хачеріді ("Динамо"), Дмитро Чигринський ("Шахтар"). Півзахисники: Олександр Алієв ("Динамо"), Олексій Гай ("Шахтар"), Олег Гусєв ("Динамо"), Євген Коноплянка ("Дніпро" Дніпропетровськ), Сергій Назаренко ("Таврія" Сімферополь), Руслан Ротань ("Дніпро"), Анатолій Тимощук ("Баварія" Мюнхен, Німеччина), Андрій Ярмоленко ("Динамо"). Нападники: Андрій Воронін ("Динамо" Москва, Росія), Марко Девіч ("Металіст" Харків), Артем Мілевський ("Динамо"), Євген Селезньов ("Шахтар"), Андрій Шевченко ("Динамо"), Антон Шиндер ("Таврія").
|
|
|
#1045 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Металіст" і "АЗ" розсудить поляк
Головним рефері матчу 2-го туру групового турніру Ліги Європи "Металіст" - "АЗ" призначений 38-річний уродженець Польщі Марцин Борський - арбітр УЄФА 2-ї категорії, який обслуговує міжнародні матчі з 2006-го року. В середньому в 34 міжнародних матчах у своїй кар'єрі цей арбітр показував по 4,44 жовтих картки за матч, а в кожному п'ятому матчі при Марцині команди пробивали пенальті і ставали свідками вилучення, пише сайт "Металіста". Допомагати йому будуть співвітчизники Рафал Ростковські і Томаш Лісткевич, 4-м арбітром призначено Адама Лічманскі. Суддівський спостерігач - австрієць Конрад Плауц, делегат УЄФА - Мехмет Онен з Туреччини. Нагадаємо, матч відбудеться в четвер, 29-го вересня, у Харкові. Початок о 20.00.
|
|
|
#1046 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Львівська арена повністю покрита газоном
Трав'яний газон футбольного поля на львівському стадіоні, що будується до Євро-2012, як і в Києві на "Олімпійському", вже повністю постелений. І також, як і в Києві, на це знадобився тиждень. Нагадаємо, що трав'яний газон, який вирощували протягом двох років, має скріплену кореневу систему, яка забезпечує виконання необхідних технічних вимог, що робить його цілком оптимальним для українського клімату. Відкриття львівського євростадіону відбудеться в суботу 29 жовтня 2011 року. Трав'яний газон футбольного поля на львівському стадіоні, що будується до Євро-2012, як і в Києві на "Олімпійському", вже повністю постелений. І також, як і в Києві, на це знадобився тиждень. Нагадаємо, що трав'яний газон, який вирощували протягом двох років, має скріплену кореневу систему, яка забезпечує виконання необхідних технічних вимог, що робить його цілком оптимальним для українського клімату. Відкриття львівського євростадіону відбудеться в суботу 29 жовтня 2011 року
|
|
|
|
#1047 |
|
Передовик
|
У Києві відбудеться асамблея Асоціації футбольних ліг ЄвропиУкраїнська Прем'єр-Ліга відгукнулась на пропозицію ЄПФЛ провести 24-25 жовтня у Києві Генеральну асамблею Асоціації європейських професіональних футбольних ліг.
Про це повідомляє сайт УПЛ. ЄПФЛ була утворена у 2005 році дванадцятьма континентальними професіональними дивізіонами. Нині до складу Асоціації входять 22 топ-ліги та вісім асоційованих членів (нижчі за рангом ліги). За таке представництво ЄПФЛ називають спільним голосом професіональних футбольних ліг Європи. Очолює Асоціацію президент англійської Прем'єр Ліги сер Девід Річардс.
|
|
|
|
#1048 |
|
Передовик
|
Футболісти "Реала" розповідають, що їх тренер поринув у глибокі роздуми і більше не жартує. У розмові з журналістами Marca гравці стверджують, що Моур практично не спілкується із підопічними, тож вони відчувають обов'язок підбадьорити його. Натомість сеу Жозе, дізнавшись про розгубленість своїх футболістів, запевнив, що все гаразд.
"Зі мною нічого не трапилося. Це лиш метод для кращої мотивації підопічних", - каже Моурінью. "Тренере, це не те, що потрібно, - відповідають футболісти. - Ми хочемо бачити того Моурінью, якого завжди знали, і який повернув нам впевненість у власних силах
|
|
|
|
#1049 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Реал" зацікавився хавбеком "Ліона"
Мадридський "Реал" звернув увагу на 20-річного півзахисника "Ліона" Клемана Греньє, інформує France Football. "Королівський клуб" має намір поспостерігати за виступами гравця в поточному сезоні, після чого ухвалить рішення щодо його можливої покупки. Відзначимо, що контракт Гренье з "Ліоном" розрахований до 2014 року. Раніше інтерес до цього футболіста також приписували лондонському "Арсеналу".
|
|
|
#1050 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Ето’О хоче працювати з Раньєрі
Нападник махачкалінського "Анжі" Самуель Ето'О поділився думкою щодо першої перемоги свого колишнього клубу міланського "Інтера" в Серії А, а також прокоментував призначення на пост головного тренера чорно-синіх Клаудіо Раньєрі. "Я вже говорив, що незалежно від того, де буду грати, завжди залишуся частиною "Інтера", вболівальником цієї команди. І мені буває не по собі, коли я бачу невдачі "Інтера", будучи не в змозі допомогти хлопцям. Але впевнений, що Джампаоло Пацціні відмінно з цим впорається. Він може стати свого роду символом відродження команди, гра проти "Болоньї" (3:1) це показала. На жаль мені не довелося часто грати з ним у парі". "Що стосується нового тренера, я дуже радий, що керівництво знайшло вихід із ситуації, що склалася, запросивши Клаудіо Раньєрі. Я б з задоволенням з ним попрацював. Думаю, у нього все вийде", - цитує Ето'О La Gazzetta dello Sport. Нагадаємо, перемога над "Болоньєю" стала для міланців першою в сезоні. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |