![]() |
|
|
#1041 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Йдуть два кума підвипивші-си троха дорогою попри капличку...Стали-си на коліно і звертаються до Господа:
-Боже,мій милий.І шо то ми такії нешасливії в тому житті,і шо то в нас ні грошей нема,ні бізнесу ніякого...І не шастить нам ні в чому,ні з кобітами,ні з кол'єгами,ні з головов колгоспу...Ну ні з ким...Ну і шо то ми такії невезучії,га-а?А може -то ми чимось завинили перед тобов Господи,га-а? Скажи нам,Боже,а шо-то за причина же ти нам не помагаєш теперки?Га-а? А рука так xмару відсуває і із-за тої xмарки голос...та й каже: -А пики мені ваші в останній час не подобають-сі .Ти Міську п'єш моцно,а твій кум,Стефко, то жартує-си за дуже,про всяке-таке...
|
|
|
#1042 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Генерал наказав збирати гриби, вишикував полк ланцюгом і прочісує околиці. Голос з ланцюга:
- Товаришу генерал, а бліді поганки беремо? - Беремо! - Так вони ж отруйні! - Сказано: беремо, тещі все одно що жерти .
|
|
|
#1043 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Мужик вранці після зустрічі Нового року (неголений, з опухлими величезними вухами, червоними очима) стоїть і дивиться в дзеркало.
Дружина: - Жах! Як ти виглядаєш! - А як я повинен виглядати на рік кролика? Між іншим, для кроликів характерні червоні очі, великі вуха й легка неголеність....
|
|
|
#1044 |
|
Administrator
Ukraine
|
Ми веселі москалі,
путо в нас,аж до землі... Всєх по-миру ми яб...долбьом Утром,вечером і дньом. Водку хлєшем із ведра От утра...і до утра!
|
|
|
#1047 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 29.11.2010
Вік: 56
Дописи: 42
Ukraine
Мій ресівер: orton
|
Купив мент на базарі говорящього папугу.
Ну прийшов додому посадив його в клітку й виставив на підвіконня. Пішов на роботу, іде назад повз вікно й чує » Мент- П№дар»" Мент- П№дар» ……..Так був день, два, три…….. Ну набридло мужикові, і віддав він папугу в церкву на панотця вчитися. Приходить через місяць, папуга в рясі сидить і гріхи відпускає. Підходить до нього мент і говорить: » папуга привіт це я » папуга мовчить » ти що – це ж я мент» мовчить «папуга ти що, це ж я мент – п№дар» «ІСТИНУ ГЛАГОЛИШЬ СИН МІЙ» |
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Новачок
Ukraine
|
Прапорщик іде по вулиці, а на зустріч йому солдат у червоних носках. Прапорщик його зупиняє:-Товарищ солдат, чому у вас червоні носки, коли за статутом повинні бути або чорні (піднімає одну штанину), або- зелені (піднімає іншу штанину).
|
|
|
|
|
|
#1049 |
|
Новачок
Ukraine
|
Прийшов син із Чечні. Сидять дід і бабка з ним за столом їдять,
випивають. Син: - Я отут тобі дід подарунок привіз у сараї лежить, підемо покажу. Пішли вони дивитися. А там гранатомет. Син говорить: - Візьми на плече, наведи на вбиральню й представ що це німецький танк, так стріляй! Підірвали вбиральня вони до &беням. Їдять далі. Син запитує: - Дід, а де бабка? - А на хYй було їздити в німецьких танках! |
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Administrator
Ukraine
|
-Стефцю-ю,а ти яких кобіт любиш,га-а?
-Йой,вуйцю...Люблю таких ,на 1 метер 10 центиметрів високих,і жеби голова була троха пласката,або квадратова. -Йой,а то чо? -А жеби я си міг на голову ій пи-и-во поставити,і жеби воно-сі не зсунуло додолу.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |