SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 02.10.2011, 14:16   #1071
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Тевеса можуть оштрафувати на 2 млн. фунтів
Нападник "Манчестер Сіті" Карлос Тевес може збідніти 2 млн. фунтів стерлінгів, якщо клуб зуміє довести, що він справді відмовився від виходу на поле в матчі Ліги Чемпіонів проти "Баварії".

Повідомляється, що зараз йде розслідування, яке може завершитися тим, що Тевеса оштрафують на вісім тижневих зарплат. Це і дорівнюватиме 2 мільйонам фунтів, оскільки нинішній оклад аргентинця складає 250 тисяч фунтів на тиждень.

Зазначимо, що відразу після інциденту в грі проти "Баварії" Тевес разом зі своєю сім'єю хотів залишити Англію, щоб уникнути зайвого галасу навколо скандалу. Проте розслідування, ініційоване "Сіті", змусило опального футболіста залишитися на Туманному Альбіоні, пише soccer.ru
Старий 02.10.2011, 22:35   #1072
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Арсенал вирвав перемогу в Металурга

Перший тайм почався дуже вяло, без небезпечних моментів і практично без ударів. Перший небезпечний момент виник уже в середині тайму. Пізеллі з лівого з лінії штрафного приклався до м'яча і Погорілому довелося демонструвати свою майстерність.

Згодом після подачі Флореску та скидки у воротарський Арсенал міг досягти успіху, але голкіпер Металурга чудово зіграв на виході. Під кінець тайму "металурги" активізувались. Соарес з лівого флангу навісив на ближню стійку, звідки Лазіч головою відправив м'яч над поперечиною.

У другому таймі гра не пожвавилась. Металург створив небезпечний момент, коли Траоре поборовся за м'яч після флангової подачі, а його партнер добивав круглого у ворота з кількох метрів, але влучив у суперника.

Арсенал отримав свій шанс після обрізки "металургів" на своїй половині поля, але Міколюнас нехитро поцілив в руки воротарю. Однак "гармаші" все ж досягли свого. На останніх секундах перемогу для киян вирвав Богданов. Завдяки перемозі Арсенал піднявся на 4 сходинку у таблиці.

Арсенал Київ - Металург Донецьк - 1:0

Гол: Богданов, 90

Арсенал: Погорілий, Симоненко, Лампі, Одібе, Хомин, Рахімов, Флореску, Старгородський (Богданов, 73), Міколюнас, Шацьких, Гоменюк (Ковпак, 63)

Металург: Бандура, Маріо Сержіо, Чечер, Воловик, Голайдо, Прийма (Мкртян, 84), Фернандеш, Морозюк, Лазич, Пізеллі (Траоре, 59), Соарес (Казарян, 69)

Попередження: Хомін, Старгородський - Воловик
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.10.2011, 10:23   #1073
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Абідаль вибув з ладу на 7-10 днів

Захисник "Барселони" Ерік Абідаль вибув з ладу на 7-10 днів, повідомляє Marca.

У матчі 7-го туру Прімери з хіхонським "Спортингом" (1:0) Абідаль отримав м'язову травму правої ноги. Не виключено, що футболіст зможе видужати до гри з "Расінгом", яка відбудеться через два тижні
Старий 03.10.2011, 14:44   #1074
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Металіст" має намір грою підкорити Москву

Без Девіча і Соси харківська команда зіграє з московським ЦСКА.

Харківський "Металіст" для підготовки до важливих матчів кінця жовтня-початку листопада збирається вирушити до Москви, де проведе зустріч з місцевим ЦСКА - одним з лідерів чемпіонату Росії.

Зустріч відбудеться 10 жовтня і в ній команді Маркевича не допоможуть Марко Девіч, який відправиться в розташування збірної України, і Хосе Соса, викликаний в збірну Аргентини.

"Це була моя мрія, тому що я в Москві ще ніколи не був, і я із задоволенням зіграв би в Росії, тим більше з таким серйозним суперником, як московський ЦСКА. Але, думаю, що доля мені коли-небудь ще подарує такий шанс", - заявив Марко Девіч.

Московські армійці делегували в різні збірні 9 людей, тому зіграють в ослабленому стані. Не допоможуть своїй команді брати Березуцькі, Ігнашевич, Дзагоєв, Тошич, Цауня, Рахіміч, Думбія і Секу Олісе.

Нагадаємо, ЦСКА є учасником Ліги чемпіонів, де минулого тижня програв у другому колі групового турніру "Інтеру" 2:3.

"Металіст" після перерви в чемпіонаті на матчі збірних чекає низка важких матчів: "Чорноморець" - "Мальме" - "Шахтар" - "Ворскла" - "Мальме" - "Динамо".

На вихідних "Металіст" мінімально переграв "Іллічівець" і продовжує погоню за дуетом лідерів.
Старий 03.10.2011, 22:37   #1075
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Палмейрас" хоче підсилитися Клейтоном Шав'єром.

Бразильський "Палмейрас", який зараз тренує Луїс Феліпе Сколарі, має намір взимку підсилитися півзахисником харківського "Металіста" Клейтоном Шав'єром.

28-річний півзахисник стоїть першим у списку кандидатів та й сам бразилець не проти повернутися додому.

Цієї зими Шав'єром активно цікавився "Сантос", але футболіст прийняв рішення залишитися в Харкові, де незабаром став капітаном.

В "Металісті" Шав'єр з'явився влітку 2010 року, перейшовши за €4,5 млн. саме з "Палмейраса".
Старий 04.10.2011, 07:43   #1076
bilich
Передовик

Вік: 56
Дописи: 539

Типово

Маджо продовжить контракт з "Наполі"

Латераль не покине Неаполь.

Правий крайок "Наполі" Крістіан Маджо найближчим часом продовжить свій контракт з клубом, інформує Sky. Нинішня угода гравця закінчується в 2013 році, проте за словами агента, що представляє інтереси Маджо, в стані неаполітанців зацікавлені в тому, щоб зберегти Крістіана.

"Ми близькі до того, щоб оформити новий контракт. Необхідно трохи почекати", - заявив агент
Старий 04.10.2011, 14:40   #1077
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Гравець "Реал Сосьєдаду" вразив ворота суперника з 54-х метрів. Проте його команда програла "Атлетик Більбао" 1:2.
Старий 04.10.2011, 14:41   #1078
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Найбільш знакові події в житті Олега Блохіна відбулися на "Олімпійському".

За кілька днів до урочистого відкриття оновленого НСК "Олімпійський" головний тренер збірної України з футболу Олег Блохін зазначив, що ця арена, на його думку, буде однією із найкращих у Європи.

А також він поділився своїми найяскравішими спогадами, пов'язаними з цим стадіоном.

"Республіканський"- особливий стадіон для мене, адже саме тут відбулися знакові події у моєму спортивному житті.

По-перше, матч за Суперкубок УЄФА проти "Баварії", в якому я забив переможний м'яч, по-друге, саме на заповненому вщерть "Республіканському", перед нашими вболівальниками, мені вручали "Золотий м'яч".

І, нарешті, саме тут відбувся мій прощальний матч. Відтак три найбільш пам'ятні для мене події відбулися саме на цій арені", - зазначив Блохін.

Як писав sport.tochka.net, урочисте відкриття НСК "Олімпійський" відбудеться 8 жовтня. Квитки на цю подію можна придбати за 800 грн.

Нагадаємо, що на відкритті НСК "Олімпійський" буде виступати Шакіра.
Старий 04.10.2011, 15:57   #1079
sacha
Передовик

Типово

Рейтинг IFFHS: "Шахтар" втрачає відразу 11 позицій, "Арсенал" увійшов у ТОР-400
Рейтинг IFFHS (Міжнародна федерація футбольної історії та статистики)

1. (1.) "Барселона" (Іспанія) - 331
2. (2.) "Реал" (Іспанія) - 305
3. (3.) "Манчестер Юнайтед" (Англія) - 282
4. (4.) "Порто" (Португалія) - 254,5
5. (6.) "Шальке" (Німеччина) - 244
6. (8.) "Велес Сарсфілд" (Аргентина) - 243
7. (9.) "Баварія" (Німеччина) - 240
8. (5.) "Інтер" (Італія) - 231
9. (9.) "Манчестер Сіті" (Англія) - 225
10. (14.) "Унівесідад" (Чилі) - 224

...
12. (12.) "Динамо" (Україна) - 219
27. (16.) "Шахтар", Україна - 182,5
69. (77.) "Металіст" (Україна) - 142,5
127. (125.) "Ворскла" (Україна) - 109,5
254. (245.) "Карпати" (Україна) - 78,5
258. (255.) "Дніпро" (Україна) - 78
399. (412.) "Арсенал" (Україна) - 61
Старий 04.10.2011, 20:40   #1080
sacha
Передовик

Типово

Хачеріді буде поза грою чотири-п'ять тижнівЗахисник "Динамо" Євген Хачеріді після матчу з "Шахтарем" вибув з гри на кілька тижнів.

Травма завадить футболісту зіграти й за національну збірну, пише прес-служба клубу.

"Я відчув біль ще після гри із "Шахтарем". Щоправда, той поєдинок усе ж дограв до завершення", - сказав він.

"Виявилося, що у мене невеликий надрив м'яза у районі паху, який необхідно лікувати. Я роблю різні процедури, пройшов курс уколів. Поки навантаження мені заборонені", - додав гравець.

За словами Хачеріді, лікування займе чотири-п'ять тижнів, десять днів з яких він уже лікується

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:05.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум