![]() |
|
|
#1073 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Йде коза з дому і каже козенятам:
- Двері нікому не відкривайте, пароль буде: “Я коза соси сосок”. І пішла. А вовк все це підслухав,підходить до дверей,стукає і говорить: - Я коза соси сосок. А козенята йому у відповідь: - Соси х.., у нас глазок! |
|
|
|
|
|
#1074 |
|
Moderator
Ukraine
|
Літо, спека, переповнена маршрутка. Дві жінки сваряться.
Перша: Відкрийте те вікно,бо сі вдушу! Друга: Закрийте,бо мене протягне! І так весь час: Відкрий, закрий… Дядько не витримав: Давайте спочатку закриємо, най та сі вдуше, а потім відкриєм – най ту протягне, і вона здохне!!! |
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Moderator
Ukraine
|
Українець та росіянин їдуть в поїзді.Українець дістає сало,починає нарізати,під самогоночку починає їсти.Росіянин дивиться голодними очима і просить:
-Может угостишь?… -Нема питань,але випий спочатку літр води. Росіянин випив.Українець каже: -Ну як,хочеш ще сала? -Уже нет… -Ну ось бачиш,то ти пити хотів!!! |
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Moderator
Ukraine
|
На узлiссi їжачок пiдходить до мишки та вручає їй букет квiтiв.
Мишка (примружившись): - Хм, це менi? Їжачок: - Тобi! Мишка: - Мля… щось я не збагну, в чiм тут пiдйобка. Їжачок (обурено): - Блiн, та подивись навколо! В повiтрi пахне весною, сонечко сяє, снiг тане, струмочки дзюрчать… Душу переповнює радiсть, i хочу подiлитися своїми почуттями з тобою в такий спосiб! Мишка (беручи букет): - Оно конєшно дякую…Але, про всяк випадок… iди ти на х*й!.. |
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Moderator
Ukraine
|
Блондинки грають в гру Що? Де? Коли?
Задається питання: - Яка частина чоловічого тіла збільшується в 6 разів? Йде обговорення. Варіанти: - Ніколи б не подумала… - Мені здавалося, що набагато менше! - Ні, ну чого… Коли я знімаю трусики то може бути. - А якщо я стану на коліна, то взагалі в 7 разів!!! Ведучий: – Отже, ваша відповідь? Блондинки: – Це зіниці! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |