![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 15.06.2010
Дописи: 50
|
Не знаю до чого тут серійний номер чи це часом не розвод ,адже все рівно спочатку продажу прошивка має перестати працювати десь в травні,я чув інформацію що платити треба буде 365 гривень за рік ,вказавши мак адресу тюнера та поживемо побачимо а поки рулить дивимось і уважно дивимось і вивчаємо кому платити і за що
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 05.02.2011
Дописи: 12
|
Вважаю що скоріше це не развод (для TIGER T600HD piдного брата ATLAS діе).
G sharing робє по протоколу UDP в поєднанні з серійним номером тюнера (прийом DW бєз відправлення CW) . Мак адреса тюнера не має аж ні якого до G sharing відношєння. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 15.06.2010
Дописи: 50
|
цікаво а як по нету можна серійник вичисляти , бачити щоб дозволити дивитися саме на цей девайс?це ж всерівно що мобілу перешити ввезену з-за кордону у якої буде серійник 1хххххххххххх25,і під цим серійником буде ще 1000 рулити,або я просто чогось не доганяю
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.02.2010
Вік: 65
Дописи: 602
Мій ресівер: Amiko Alien 8900, Pioneer 1430,1530 et.al.
|
Цитата:
Ще й не таке вичисляють. В цьому я переконався, коли мав до роботи з плагіном SPCS від арабів, так він вичислив всі дані про мій тюнер, ну буквально все. Бачив мене, хоч як я крутив, що то не я. Хіба що процесор перепаяти - але хто ж таке робитиме?
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|