SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 20.02.2010, 11:05   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово Говоримо на різні теми!

Говоримо на різні теми!

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Torrents.ru - Закрито!

"Доменне ім'я torrents.ru було закрито слідчими органами в рамках розслідування кримінальної справи відносно москвича, який поширював через цей домен контрафактну програму "Autodesk AutoCAD", повідомляє СКП.

"За даними слідства, 26 січня 2010 житель міста Москви за грошову винагороду в розмірі 1,5 тис. рублів записав на жорсткий диск ЕОМ контрафактну програму Autodesk AutoCAD російська версія, авторські права на яку належать компанії Autodesk, вартістю понад 106 тис. рублів", - говориться в повідомленні на сайті СКП РФ.

Слідчі з'ясували, що "за допомогою веб-сайту з доменним ім'ям torrents.ru неодноразово здійснювалося розповсюдження шкідливих програм і контрафактних примірників творів, що тягне за собою порушення авторських прав компаній Autodesk AutoCAD, ЗАТ "1С" та інших законних правовласників у великому і особливо великому розмірах".

"З метою вжиття заходів щодо усунення обставин, що сприяють вчиненню злочину, запобігання вчинення подібних злочинів, встановлення причетності до скоєння даних злочинів власників доменного імені, у порядку ч.2 ст.158 КПК РФ органами слідства внесено подання про призупинення делегування доменного імені torrents.ru на час проведення попереднього слідства, повідомили у відомстві.

Як повідомляла газета Взгляд, найбільший російський сервер торрентів Torrents.ru в четвер вимушено змінив ім'я: російський реєстратор доменних імен "Ру-Центр" припинив делегування домену власникам сайту. Це було зроблено за поданням Чертанівської міжрайонної прокуратури, що стало першим подібним випадком в російській історії. Робота трекера була відновлена на іншому домені за адресою rutracker.org. Проте, станом на 14.25 за київським часом 19 лютого, rutracker.org також не відповідає на запити.

Torrents.ru, як і багато подібних сервісів, раніше неодноразово стикався з претензіями щодо авторських прав на розміщені за допомогою трекера матеріали. У більшості випадків такі претензії вирішувалися без залучення правоохоронних органів шляхом видалення нелегального контенту. Зокрема, на ресурсі правовласникам видавався обліковий запис з правом закривати роздачі, де поширюються матеріали з їх контентом. Тому причина, з якої вжиті настільки радикальні заходи відносно ресурсу, незрозуміла."

Востаннє редагував D-Misha: 14.10.2013 о 21:51.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 01.09.2012, 22:44   #101
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Як зробити пристрій, щоб воду само качало з річки, озера, водойми ..

Цитата:
Как сделать устройство, чтобы воду само качало из реки, озера, водоема...

Никакого преувеличения в заголовке нет. Действительно, чинно проплывающие по рекам и каналам буксиры и теплоходы, стремительные суда на подводных крыльях могут поливать прибрежные сады и огороды, причем даже без ведома капитанов. Волновой насос, изобретенный московским инженером П. Радченко, особенно удобен для тех, кто живет рядом с оживленными водными магистралями, такими, как. канал имени Москвы. Ну а как же быть, если по соседству, скажем, только озеро, небольшая речушка или пруд, где судоходства и в помине нет? Не беспокойтесь: ведь здесь поверхность воды тоже редко бывает спокойной. Посмотрите, как болтаются у берега оторвавшиеся от плота бревна-гиганты, трутся о причал тяжело груженные баржи, и все это тогда, когда, казалось бы, и ветра почти нет никакого.

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Как сделать насос для полива огорода из реки с помощью велныУстройство насоса следующее. Кусок латунной гофрированной трубы одним концом подвешивают к кронштейну вбитой в дно сваи, другим крепят к плавающему в воде бревну. С обеих сторон он закрыт втулками с клапанами.
Набегающая волна поднимает и опускает бревно, сжимая и разжимая металлическую трубу-гармошку. Стоит залить туда воду, и клапаны немедленно придут в действие, насос заработает.
Несмотря на несложность конструкции, она обеспечивает напор до 4 атм. и производительность 25—100 тонн воды в сутки — при благоприятной погоде, разумеется. А так как для того, чтобы волны раскачали бревно, достаточно ветра силой 2 м. в секунду, то практически водоподъёмник работает с очень небольшими перерывами.

Если используется гофрированная латунная труба 56 X Х0,8 мм, бревно должно весить 60—80 кг. Чтобы подъемник не вышел из строя при слишком сильном волнении, к стойке крепят направляющую с ограничителем в виде кольца. Пропущенный сквозь него болт заканчивается в бревне под накладной сферической головкой. Это позволяет бревну чуть-чуть поворачиваться в горизонтальной плоскости, что исключает возможность создания нежелательного крутящего момента. Втулки ввинчивают в наконечники, впаянные в концы трубы. Клапаны, простейшие, с резиновыми седлами. В рабочем положении труба должна быть натянута под весом бревна.

D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 02.09.2012, 15:27   #102
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

На дні Чорного моря знайшли затонулий корабель зі скарбом....

КИЇВ. 18 серпня. УНН. Біля берегів Таманського півострова, де нещодавно на дні моря підводники Фанагорійська експедиції РАН знайшли останки стародавнього торгового судна, виявлений новий скарб, передають російські ЗМІ.

"На берег підняті монети і прикраси", - повідомив науковий співробітник Інституту археології РАН Сергій Ольховський.

"У експедиції вважають, що виявлене на дні моря біля берегів Таманського півострова місто Фанагорія зберігає ще чимало скарбів", - підкреслив учений.

За фотографіями, зробленими підводниками, вчені зробили висновок, що експедиція "йде над першою затопленою терасою Фанагорії, яка, як вони припускають, в VI - II століттях до н.е. ще була кварталами міської забудови".

Завдання експедиції в цьому році - вивчити підводну частину давньогрецького міста. Його прибережна частина затонула в перші століття н.е. через підняття рівня моря. Підводники шукали корабельну пристань і бухту - кордони грецького городища, а вийшли на затонулий однощогловийі вітрильник, який лежить в центрі прибережної Фанагорії.

Судно розвернуто носом до берега, тому, напевно, найкраще збереглося. Довжина корабля - 16 метрів, приблизний вік - 13 століть. Вчені вважають, що побудоване воно було за давньогрецькою технологією.

Старий 03.09.2012, 23:38   #103
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Новий персональний 3D-кінотеатр-окуляри від Sony важить лише 330 гр....
03.09.2012

Пристрій формує зображення, яке можна порівняти у сприйнятті з переглядом 19-метрового екрану.

На виставці IFA 2012, що нині проходить у Берліні (Німеччина), корпорація Sony анонсувала нову версію портативного кінотеатру. Новинка отримала назву HMZ-T2.

Комплект HMZ-T2 складається з двох основних компонентів - модуля, що формує стереоскопічне зображення і надягається на голову глядача, а також процесорного блоку, до якого приєднується джерело сигналу.

Новинка успадкувала основні характеристики оригінальної моделі, але при цьому стала на 20% легша й отримала знімні захисні щитки, які повністю ізолюють глядача від зовнішнього світу.

Головний модуль оснащений двома 0,7-дюймовими дисплеями на органічних світлодіодах (OLED) з роздільною здатністю 1280×720 пікселів. Пристрій формує зображення, яке можна порівняти у сприйнятті з переглядом 19-метрового екрану, що знаходиться на відстані в 20 метрів. Кут огляду по горизонталі дорівнює 45 градусів.

До складу модуля входить аудіоблок, що відтворює ефект об'ємного звучання (5.1). Важить пристрій 330 гр.

Старий 04.09.2012, 00:55   #104
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

NASA фінансує розробку літака, що перевищить швидкість звуку удвічі....
03.09.2012

NASA взялося за створення літака майбутнього, що мав би стати новою сходинкою в розвитку авіації.

Як зауважує The Daily Mail, надзвуковий літак, про який йде мова, на часі існує тільки у вигляді концепції. Літак зовні нагадує зірку з чотирма променями чи, наприклад, зброю самураїв сюрікен: плоске "тіло" з боків має довгі крила, а інша пара крил - коротша - розташована перпендикулярно їм.

Під час зльоту, літак використовує "довгу" пару крил - як звичайний лайнер, за їх допомогою він відривається від землі. Однак у повітрі, наближаючись до швидкості звуку - а це близько 1,2 тисячі кілометрів на годину - він розвертається на 90 градусів і летить вже на "короткій" парі крил. Таким чином літак досягає кращих аеродинамічних характеристик і легше переходить на надзвук.

Літак зможе розвивати швидкість у два рази більшу за швидкість звуку, тобто майже 2,4 тисячі кілометрів на годину Головна перевага такої аероконструкції полягає в тому, що вона дозволить уникнути виникнення такого акустичного явища, як звуковий удар, що виникає в момент подолання швидкості звуку, зазначають експерти.

Старий 06.09.2012, 20:47   #105
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Слідство гальмує справу доктора Пі.....
06.09.2012
“Те, що робив Слюсарчук, — це умисне вбивство” — переконаний вiдомий судмедексперт.

Встановленi нами деякi деталi про те, що i як робить слiдча група, яка займається справою Доктора Пi, пiдтверджує версiю, що розслiдування цiєї справи свiдомо затягується.

Вочевидь, завдання, яке негласно поставлено слiдчим, полягає в тому, щоби справа в суд не потрапила ранiше, нiж закiнчаться вибори. Пояснити, чому саме таке завдання ставиться, не важко, адже один iз головних фiгурантiв справи — Дмитро Табачник — одинадцятий у виборчому списку Партiї регiонiв.
Якщо Слюсарчук заговорить ранiше, провладнiй партiї може бути завдано катастрофiчного репутацiйного удару. Зрозумiло, що полiттехнологи вважають такий перебiг подiй небажаним.
А тепер — основнi докази сказаного.
Як вiдомо, перша кримiнальна справа проти Доктора Пi була порушена на пiдставi заяв, котрі родичi двох жертв псевдолiкаря i одна потерпiла написали ще 22 жовтня. У двох випадках йшлося про смерть людей. У кожному з цих випадкiв зв’язок мiж причиною смертi i дiями Слюсарчука мав бути дослiджений у межах спецiальної судово-медичної експертизи. Такi експертизи призначає слiдчий. Щодо деяких iнших епiзодiв кримiнальної справи слiдчий справдi призначав експертизи, вони були закiн*ченi ще навеснi.
Але пiсля нашого останнього матерiалу, де представник слiдства стверджував, що слiдство буксує через неповороткiсть i неквапливiсть експертiв, сталася нештатна ситуацiя — експерти обурились.
Вони зателефонували в редакцiю, i на поверхню виплили дуже цiкавi деталi.
Як з’ясувалося, ДОСI слiдчий не передав експертам усi необхiднi матерiали, якi б дозволили провести експертизу щодо двох жертв — власне тих, чиї родичi написали заяви ще 22 жовтня минулого року.
Дивовижно, але факт. Слiдчi ж, якi ведуть цю справу, поводяться дивно: бiдкаються, що порушити новi кримiнальнi справи, аби рухатися швидше, не можуть через... судово-медичних експертiв. Мовляв, затягують тi проведення експертиз жертв Слюсарчука — із невiдомих їм причин — та й усе. А експерти все документально спростовують!

Детально про всi перипетiї навколо деяких важливих експертиз розповiдає Микола Шевчук, начальник Львiвського бюро судово-медичних експертиз. Саме в цьому бюро спецiалiсти медицини вивчали, як помирали жертви Слюсарчука.
"Експертизи були закiнченi ще в квiтнi"
— Пане Миколо, ви кажете, що обурила наша остання публiкацiя стосовно псевдолiкаря Слюсарчука. Що там не так?

— Не обурила, а — здивувала. Ви писали, що “проведення судово-медичних експертиз затягується, i складається враження, що їх свiдомо хтось гальмує, аби затягти слiдство”. Ми, медики, знаємо, що “Експрес” завжди подає достовiрну iн*формацiю. Тож дуже здивувало: хто вам таку неправду сказав щодо експертиз?
— Неправду? Яку неправду, про що ви?

— Судово-медичну експертизу стосовно потерпiлих вiд дiй Слюсарчука проводило наше бюро судово-медичних експертиз. Всi експертизи, якi були направленi до нас, ми провели вчасно й закiнчили давно. Останню вiддали слiдчим ще у квiтнi.
— У квiтнi? А можете назвати прiзвища людей, якi померли пiсля операцiй псевдолiкаря i щодо яких ви проводили експертизи?

— Можу. Це — двоє дiтей i троє дорослих. А саме — Свiтлана Вiцентович — 11 рокiв, Василь Кринiцький — 42 роки, Даниїл Прокопчук — 3 роки, Олександр Лозовий — 51 рiк та Сергiй Шаварський. Йому, якщо я не помиляюся, на момент смертi було 33.
— А коли слiдчий ухвалив постанови щодо призначення експертизи?

— Щодо Лозового i Шаварського постанови було ухвалено ще 23 грудня минулого року. А щодо Вiцентович, Прокопчука i Кринiцького — 16 лютого вже цього, 2012 року.
— Отож ви розпочали експертизу вiдразу пiсля постанов слiдчого? Тобто в груднi минулого року i в лютому цього року?

— Не зовсiм так. Пiсля ухваленої постанови слiдство спершу має надати нам матерiали для проведення експертизи. Тiльки-но отримуємо все необхiдне, спецiалiсти починають роботу. В цих випадках ми чекали вiд слiдства такi матерiали, але все одно всi експертизи ми закiнчили ще навеснi, кiлька мiсяцiв тому.
— А що за такi матерiали ви чекали вiд слiдства?

— В цих випадках — iсторiї хвороби померлих, якi велися при їх життi, протоколи розтину трупiв й гiстологiчнi матерiали.
— Ви не згадуєте експертизи щодо Iрини Соколовської, коменданта, яка померла в гуртожитку пiд час того, як Слюсарчук робив їй “переливання кровi”. А нам кажуть, що в цьому випадку експертиза “нiчого не показала”. То була ця експертиза чи нi?

— Я чiтко назвав вам п’ять прiзвищ, це — п’ять проведених нами експертиз. Все. Постанову щодо Соколовської слiдчi ухвалили тiльки 27 липня цього року, вже пiсля вашої публiкацiї. Матерiали до нас прийшли через три днi — 30-го. Тож саму експертизу щодо смертi Соколовської ми розпочали недавно, точнiше 7 серпня.
Також пiсля статтi в “Експресi” прийшло ще двi постанови на прiзвище Лiшня та Тиховецький. Щодо Лiшньої, то експертизу ми ще не розпочали. Чекаємо вiд слiдства необхiднi для роботи матерiали. (Лiшня Л.В., львiв’янка, мала онкозахворювання. Псевдолiкар “лiкував” важкохвору незареєстрованими в Українi препаратами, за якi брав у сина жiнки тисячi доларiв. Подробицi про те, як псевдолiкар зарiзав Iгоря Тиховецького, ми розповiмо пiзнiше. — Авт.).

"Слюсарчук погрожував менi своїми впливовими знайомими"
— То правда, що Слюсарчук влаштовувався до вас у морг на роботу?

— Було таке десь наприкiнцi 2007-го. Я лише обiйняв посаду начальника бюро судово-медичних експертиз i мав особисту неприємнiсть зустрiтися з цим чоловiком. Слюсарчук пiдiйшов до мене на вулицi й каже: “Я — професор Слюсарчук з Києва, дайте менi дозвiл, бо менi треба практикувати з бiологiчним матерiалом”.
— Бiологiчний матерiал, то — трупи?

— Так, то мертвi тiла людей.
— I ви дали “професоровi” дозвiл експериментувати в морзi?
— Та ви що? У нас за всю iсторiю не було такого, щоб хтось пiдходив ось так на вулицi й домагався працювати з бiологiчним матерiалом у примiщеннi моргу. Я пояснив, що ми працюємо на пiдставi постанов скерування судово-слiдчих органiв i тiльки за їхнього дозволу можна це робити. А так: захотiв собi й пiшов у морг експериментувати на мертвих — так не буває.
— А ви до тiєї зустрiчi знали “професора” Слюсарчука?

— Нi. Бачив його лише по телебаченню, коли вiн рахував якiсь багатозначнi цифри, фокуси показував. Але що вiн має стосунок до медицини? Менi то було дивно. Ми, медики, всi мiж собою знаємося, але “професора” Слюсарчука серед лiкарiв нiхто не знав.
— Не запитували тодi Слюсарчука: навiщо йому доступ до трупiв?

— Запитував, бо все виглядало дуже дивно: людина на вулицi викрикує менi в обличчя, що вiн — вiдомий професор, а я про такого й не чув. Поводиться не зовсiм адекватно, називає себе “дуже великою ообою”, погрожує менi якимось своїми впливовими знайомими, то я й поцiкавився: нащо йому бiологiчний матерiал? Слюсарчук каже: “Буду практикуватися, аби робити операцiї на мозку”. Ще казав, що вiн працює з великими цифрами, а оскiльки мозок людини нiхто ще не вивчив, то вiн буде його вивчати.
— Й чим все закiнчилося? “Професор” проковтнув вiдмову?

— Цирк намагався менi влаштовувати. Став погрожувати, що звiльнить мене з роботи. Пiдкреслював, що вiн поважна особа з Києва i йому вiдмовляти не можна, бо таке погано для мене закiнчиться. Лякав, що його впливовi знайомi звiльнять мене з посади. На що я йому сказав: якщо вiн з Києва, то хай їде до Києва, там багато моргiв, й хай там практикує, а нам у Львовi не морочить голови — у наших моргах вiн експериментувати не буде, i крапка.
— А без вашого дозволу Слюсарчук мiг рiзати мертвих у морзi?

— Не вiдкидаю такого — все могло бути. Я ж безпосередньо там не перебуваю, аби контролювати. У цей перiод завiдувачем моргу в нас на Пекарськiй був Валерiй Вечiрко, й, наскiльки менi вiдомо, вони були знайомi зi Слюсарчуком — їх часто бачили разом.
— Пiд час розслiдування ми намагалися зрозумiти: як саме псевдолiкаревi вдавалося переконувати й дурити людей? Ми запитували всiх одне i теж: яке враження вiн на них справляв?

— На мене, скажiмо — нiчого позитивного. Я бачив перед собою людину, яка думала, що своєю зухвалiстю поставить мене в якiсь рамки, буде бризкати слиною — лякати впливовими знайомими й диктувати свої умови, аби домогтися свого. Менi й досi гидко вiд тiєї зустрiчi. А те, що Слюсарчук, швея за освiтою, робив нейрохiрургiчнi операцiї важкохворим у держлiкарнях, менi, медиковi, не вкладається в головi, не вiриться. Але факт є факт.
"Проникнi ушкодження черепа квалiфiкуються як тяжкi тiлеснi"
— Пане Миколо, закiнченi судово-медичнi експертизи хто саме i як проводив?

— Експертиза (всi п’ять) називалася комiсiйна. Це означає, що її проводять кiлька судово-медичних експертiв. Члени комiсiї — нейрохiрурги, травматологи чи iншi спецiалiсти, потрiбнi в кожному окремому випадку. Кожен член комiсiї вивчає матерiали у своїй дiлянцi роботи i вiдповiдає на питання, поставленi слiдчим.
— А якi саме запитання ставлять експертам? Можете сказати?

— Вiд чого настала смерть? Якi були порушення пiд час оперативного втручання у тiло людини, згiдно з медичними стандартами? Ми дослiджуємо та вiдповiдаємо. Якщо це стосується нейрохiрургiї — говорить нейрохiрург, якщо травматологiї — травматолог i т.д.
— А якщо слiдчий не поставив запитання, а експерти самi помiтили щось або те, що стало причиною смертi, як тодi бути?

— Якщо це важливе у висновку експертизи — експерт вправi про це повiдомити, обов’язково робить висновок й викладає свою думку.
— А який експерт-нейрохiрург дослiджував смертi жертв Слюсарчука?

— Я не маю права розголошувати прiзвища експертiв, доки триває слiдство. Це задля того, щоб унеможливити тиск на експертiв.
— Й висновки експертизи ви не можете оприлюднити?

— Цього категорично не маю права робити, допоки йде досудове слiдство. Але висновки цi є всi, i всi у слiдчого, й вам я сказав по датах, коли ми їх вiдправили.
— Якi ступенi тяжкостi завданих ушкоджень виявила комiсiя при дослiдженнi жертв псевдолiкаря? Чи було на експертизах встановлено важкий ступiнь?

— Важкий ступiнь встановлюють, коли є проникнення у череп людини — зроблено фрезовi отвори, розсiчена тверда черепно-мозкова тканина, простiше — є перелом кiсток сплетiння черепа, яке може бути спричинене свердлiнням чи розпилюванням черепа. Це важке тiлесне ушкодження, його вiдповiдно квалiфiкує Кримiнальний кодекс, i цей ступiнь нашi експерти зафiксували.
— А щодо вiдео ви робите експертизу?

— Якщо таке вiдео є — однозначно робимо, воно може суттєво допомогти. Але дуже важливими є записи, зробленi в iсторiї хвороби, особливо про операцiї та трепанацiю черепа.

— А щодо Соколовської? Вона ж померла не вiд того, що псевдолiкар просвердлив їй череп, а вiд “переливань кровi”, якi вiн їй робив? Як там встановлюватимете ступiнь важкостi?

— Як я вже казав: постанова на проведення експертизи щодо Соколовської надiйшла недавно, i ми ще не провели експертизи. Будемо вивчати: чи вводив Слюсарчук в органiзм померлої медичнi препарати, що це було i чи були вони сумiснi з життям.
— Своїх жертв Слюсарчук катував у Хмельницькiй та Тернопiльськiй областях, там вони й помирали. Чому ж експертиза була у Львовi?

— Не знаю. Так вже споконвiку повелося: якщо щось важке — нiхто не хоче братися, все вiдправляють нам. Ми вже звикли.
— Пане Шевчук, а чи можуть у ваших експертизах засумнiватися й вiддати їх “вищим експертам”, аби перевiрити?

— Можуть. Повторна експертиза — право слiдства, якщо не довiряє експертизi чи сум*нiвається.
— А iншi експерти, якщо їм, до прикладу, хтось заплатить, можуть повнiстю “переробити” вашу експертизу, зробити iншу?

— Якщо Слюсарчук розкроював черепи людей, то всi експерти скажуть одне i теж: важкий ступiнь. Це — факт, який змiнити чи “переписати” неможливо з тiєї причини, що на черепi померлого залишився слiд — ушкоджене сплетiння кiсток черепа. А в наказi номер шiсть, яким користуються судово-медичнi експерти, однаково, що у Львовi, а що у Києвi, чiтко сказано: проникнi ушкодження черепа квалiфiкуються як тяжкi тiлеснi ушкодження.
— Пане Миколо, останнє: ви проводили експертизи, ви, як нiхто, бачили наслiдки “операцiй” псевдолiкаря... Як ви, медик, можете назвати те, що робив Слюсарчук з хворими на операцiйних столах?

— Вiн знав, що в нього немає диплома лiкаря? Знав. Розумiв: людина, якiй вiн полiз у мозок, — помре? Розумiв. Важко хвору людину мав рятувати нейрохiрург, а вийшло, що нещасних добивала швея. Моя думка тут однозначна: “операцiї” Слюсарчука — то не “завдання тiлесних ушкоджень, що спричинили смерть”, то — умисне вбивство. Але це приватна думка. Суд поставить крапку.

Свiтлана МАРТИНЕЦЬ.

Старий 07.09.2012, 16:47   #106
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

4-метрову косу відростив... чоловік, що 70 років не стригся і 30 років не мив голову....
07.09.2012

В'єтнамець Нгуен Ван Цзянь 70 років не обрізав волосся. Зараз довжина «хвоста дракона», як він називає його, сягає 4 метрів, а вага - 2 кілограмів. Про це повідомляє портал Світ24.

... Нгуен Ван Цзянь востаннє стригся, коли... вчився в школі. Тоді у нього був невеликий хвостик, але вчитель порадив хлопцеві підстригтися. Після цього Ван Цзянь почав відчувати постійний головний біль, і вирішив відрощувати шевелюру. З того часу минуло вже 70 років.

Чоловік зіткнувся з проблемою, як мити таке довге волосся. Це стало для нього справжнім мукою. Але й тоді в'єтнамець знайшов вихід - він... перестав його мити. Тепер Ван Цзянь обливає голову водою, і втирає в неї масло. Проте сам «хвіст» намагається не зачіпати. Без миття він вже прожив 30 років.

Слід зазначити, Нгуен Ван Цзянь, не зважаючи на те, що йому 85 років, може без окулярів протягнути нитку в голку, читати, вирощувати овочі і рубати дрова.

Старий 07.09.2012, 17:18   #107
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Панотець з одеського села їде на чемпіонат світу. Встановлювати п'ятий світовий рекорд...
07.09.2012

Священик з одеського села проведе вікенд у Веґасі. Але там він не гратиме в покер чи рулетку. Каже, його місія – проповідь християнських цінностей...

... Нехай у незвичний, але дієвий спосіб.

Біля церкви обговорюють головну подію тижня: панотець купив квитки і зібрався в Лас-Веґас, розповідають «Вiкна.UA». ... Невеличке село на кордоні з Молдовою. У Лас-Веґасі ніхто не був, але - уявляють. Попадя вважає, чоловік розглядатиме там архітектуру.

Отець Віктор заокеанських спокус не боїться. У нього - місія. Віктор Кочмар, священик: Какой там город греха, я вас умоляю. Сейчас весь мир город греха, я вас умоляю. Нормальные люди.

У Лас-Веґас священик їде з... проповіддю. Буде пропагувати християнські цінності та любов, здіймаючи залізо. На чемпіонаті світу з паверліфтинґу. Він - чинний чемпіон з жиму штанги лежачи. Автор чотирьох світових рекордів. Підіймає штангу завважки чверть тонни.

Віктор Кочмар, священик: Господь всегда посылал людей невероятной физической силы, которые нужны были в свое время. Это привлекало людей, которые шли за ними. Богатырь Илья Муромец - его мощи находятся в Киево-Печерской Лавре, знал, что сила дана от Бога. И люди за ним шли.

Отець Віктор каже: зараз важко привернути молодь до храму. На цю місію йому дана сила.

Допомагає міць і в господарстві. Священик миє власноруч 400-літрові діжки на вино, а мішки з зерном – по шістдесят кілограмів – для нього наче гантелі.

Вдома – спеціальний куток на нагороди. Європа, світ, українських медалей і не рахує.

Утім, цього року головна нагорода – завважки сім кілограмів. Ігорові - три місяці. І в нього багато іграшок.

Народження сина родина священика вимолювала 17 років. Батько каже: як виросте син, буде допомагати йому тренуватися. Бо зараз штангу вагою 160 кілограмів йому подає паніматка.

Батюшка тренується, Лас-Веґас - за два місяці. Священик каже: більшість важкоатлетів – віряни. І на міжнародних змаганнях уже звикли – на поміст виходити, тільки як одесит "Отче наш" прочитає.

Віктор Кочмар, священик: Порой даже благословения просят. Говорят, батюшка, благословите. Это же спорт, какие там конкуренты. Кому Бог даст. Все не могут быть чемпионами.

Старий 09.09.2012, 19:35   #108
Zhora15
Передовик

Вік: 45
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Російська мова - діалект польської?

Як на мене ,це несенітниця,багато і укр слів (похожих по звучанню) Можна знайти в тій же Польській,Словенській і тд (ІМХО)

Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.09.2012, 20:08   #109
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

yura150480,Все це означає тільки одно - всі ці мови пішли від однієї прадавньої руської мови , а прадавня назва України - Київська Русь.
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!

slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 09.09.2012, 20:18   #110
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Золото Моргана...

Цитата:

В Панаме обнаружено место крушения судна знаменитого пирата Моргана....

Археологи из Техасского государственного университета в сотрудничестве с местными дайверами нашли таки место последнего пристанища пиратской шхуны Генри Моргана.

Недалеко от Панамской банки обнаружен затонувший корабль, который наверняка принадлежал британскому пиратскому братству под предводительством Генри Моргана, промышлявшему там в 17 веке. Останки судна покоятся на морском дне у подножья скалы недалеко от Лахаса.

Водолазы нашли основную часть корпуса. На месте крушения обнаружено большое количество запертых ящиков и сундуков, заросших кораллами. Коробки по форме полностью соответствуют находившимся в одном из пяти грузовых судов, которое Морган потерял именно в этом месте в 1671 году.

Команда исследователей во главе с подводным археологом Фрицем Хансельманнемом ранее обнаружила недалеко от судна шесть железных пушек, которые по всей видимости принадлежали судну.

"Для нас найденный корабль и его история являются сокровищами сами по себе", - говорит Хансельманнем.

Валлиец Морган бежал из Панама-Сити со своими людьми в январе 1400 года. То, что он грабил испанские корабли от имении Британской короны сегодня вызывает сомнение. Панама-Сити был важным торговым центром и одним из ключевых испанских портов в Америке и Карибском бассейне. Хотя Моргану удалось сокрушить город, он потерял здесь 4 из пяти своих кораблей. Найденное судно, по мнению исследователей, напоролось на мелкий риф в бурлящем море возле форта Кастильо-де-Сан-Лоренцо и после этого затонуло.

Все артефакты и сокровища, которые будут подняты со дна моря будут выставлены в главном панамском музее. Сейчас место крушения корабля Моргана тщательно охраняется местными властями.

Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми sat-prof Офтопік (теревеньки) 1 13.11.2025 17:22
Обговорення(різні питання)Globo 7010А та т.п. sat-prof Globo 7010A,8300A 403 10.03.2025 12:42
Різні схеми для роадіолюбителів! sat-prof Технічне спілкування 18 19.02.2019 00:12

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:05.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум