SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 03.02.2021, 07:42   #1091
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.686

Типово

Все вище ймовірність проведення бою за 4 пояси суперважкої ваги між Тайсоном Ф'юрі і Ентоні Джошуа. Ф'юрі впевнений в своїй перевазі.

«Виграю у нього так само, як виграв у Вайлдера. Я більший, могутніший, краще підготовлений психологічно і фізично, ніж Джошуа. І удар у мене сильніший. Все на мою користь».

«Мене неможливо перемогти. Я просто невразливий. Без шансів для нього. Якщо я без травм, в формі і активний, то програти не можу», - вважає Ф'юрі,

Бій може відбутися в травні-червні 2021 року.
Мініатюри долучень
orig_522733.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 04.02.2021, 16:36   #1092
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Легендарний боксер Евандер Холіфілд в коментарі для TalkSport сказав, що зараз веде переговори з Майком Тайсоном про те, щоб провести поєдинок в цьому році.

«Я відповів би так, якщо мене знову попросять вийти з Тайсоном в ринг. Ми близькі до угоди. Думаю, ми обидва хочемо побитися. І це станеться», - заявив Холіфілд.

На піку своєї форми вони зустрічалися двічі. У 1996 році Холіфілд переміг технічним нокаутом в 11-му раунді. Через півроку вони знову вийшли в ринг, тоді Майка Тайсона дискваліфікували, він вкусив Евандера за вухо.

До слова, в кінці листопада «Залізний Майк» провів бій проти ще однієї легенди 90-х Роя Джонса. Їхній поєдинок завершився внічию.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_523176.jpg  
Старий 05.02.2021, 07:15   #1093
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український суперважковаговик Олександр Усик прокоментував результат бою між Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом.

«Це досить велике пограбування, з моєї точки зору. Але Ломаченко впорався, всередині він був досить зібраний.

Думаю, реванш із Лопесом буде. Це цікаво, це інші гроші. Лопес, «вигравши» ці пояси, думав, що його зараз будуть закидати пакетами по 100 тисяч доларів. Це ілюзія.

Їх реванш може нормальну касу зібрати. Ще більше людей це подивиться. Багато що впирається в бізнес, а не в спорт», - сказав Усик.

Нагадаємо, 17 жовтня в бою за абсолютне чемпіонство в легкій вазі Ломаченко поступився Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів.
Мініатюри долучень
orig_523192.jpg  
Старий 06.02.2021, 09:33   #1094
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Відомий боксер Майк Тайсон вважає, що перед можливим поєдинком з Тайсоном Ф'юрі за всі пояси суперважкої ваги Ентоні Джошуа потрібно навчитися приховувати свій удар.

«Повинен бути цікавий бій. Джошуа дуже хороший в плані сили і точності удару, але він занадто явно його показує, буквально телеграфує супернику, що збирається бити».

«І це рецепт для катастрофи в бою з таким гігантом, як Ф'юрі», - вважає Тайсон.

Бій може відбутися навесні або влітку цього року.
Мініатюри долучень
orig_522952.jpg  
Старий 07.02.2021, 04:46   #1095
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Боксер Шакур Стівенсон не проти в наступному поєдинку вийти в ринг проти Василя Ломаченка, проте відзначає, що не все залежить тільки від нього.

«Я готовий вийти на бій з Ломаченком вже в своєму наступному поєдинку. Однак не все залежить від мене. Але я готовий битися з будь-яким суперником в дивізіонах 130 і 135», - сказав Стівенсон.

Експерти вважають, що компанія Top Rank, яка веде справи Стівенсона і Ломаченка, поки не дозволить молодому боксеру вийти на такого досвідченого суперника.

Ломаченко планує повернутися в ринг навесні, але суперник ще не названий.
Мініатюри долучень
orig_523469.jpg  
Старий 09.02.2021, 12:41   #1096
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Непереможений український середньоваговик Сергій Богачук (18-0, 18 КО) дізнався нову дату свого бою.

25-річний боксер 4 березня зустрінеться з Брендоном Адамсом (22-3, 14 КО). Бій відбудеться в місті Гуайнабо, Пуерто-Ріко.

Богачук останній бій провів у вересні 2020 року, коли нокаутував Алехандро Дарвільо.

31-річний американець відомий тим, що в 2019-му році поступився в бою за титул Джермаллу Чарло.

Відзначимо, що поєдинок переносили двічі. Один раз це трапилося через те, що Богачук заразився коронавірусом.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_523827.jpg  
Старий 11.02.2021, 12:54   #1097
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Боксер Деонтей Вайлдер у відповідь на критику свого колишнього тренера заявив, що йому просто всі заздрять і він залишається королем суперважкої ваги.

Промоутер Едді Хірн вважає це дивним, враховуючи поразку від Тайсона Ф'юрі.

«Вайлдер, схоже, зовсім з глузду з'їхав. Коли ти починаєш говорити про себе в третій особі, розповідати, що ти король... Ніякий ти не король, тебе перемогли. Він ще може стати королем, але не зараз».

«Хочу побачити Вайлдера в рингу, як і Енді Руїса, наприклад. Деонтей міг би зустрітися з Чарльзом Мартіном, це може бути цікавий поєдинок», - вважає Хірн.

Поки немає інформації, коли американець повернеться в ринг.
Мініатюри долучень
orig_524104.jpg  
Старий 12.02.2021, 07:43   #1098
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум в інтерв'ю iFL TV розповів, що українець Василь Ломаченко (14–2, 10 KO) влітку проведе поєдинок проти японця Масайоші Накатані (19–1, 13 KO):

«Ми говорили з Ломаченко. Ми націлені на його повернення на початку літа. Ломаченко втомився битися в «пузирях». Він відмінно продає квитки, тому ми вважаємо, що зможемо влаштувати йому бій на початку літа в США.

Можливо, його суперником стане хлопець з Японії – Накатані, який нокаутував Фелікса Вердехо та пройшов всю дистанцію з Тео Лопесом. Накатані – легковаговик з дуже важким ударом. Ми розглядаємо його як суперника для Ломаченка».

У жовтні 2020 року Василь Ломаченко програв Теофімо Лопесу одноголосним рішенням суддів бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.
Мініатюри долучень
orig_524224.jpg  
Старий 14.02.2021, 12:17   #1099
yyyyyhhh
Moderator

Типово

33-річний ганський боксер Річард Коммі нокаутував 30-річного домініканського бійця Джексона Марінеса.

Коммі відправив Марінеса в нокдаун у шостому раунді. Джексон зумів піднятися, але ненадовго — наступною атакою Річард відправив його в нокаут.

Це був перший поєдинок Річарда після дострокової поразки від Теофімо Лопеса у грудні 2019-го року.
Мініатюри долучень
orig_524545.jpg  
Старий 15.02.2021, 06:59   #1100
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Промоутер Едді Хірн розповів, що на цьому тижні боксер Ентоні Джошуа приїжджав в офіс, щоб обговорити останні деталі контракту на великий бій проти Тайсона Фьюні за 4 пояси суперважкої ваги.

«Ми активно обговорюємо контракт зі стороною Ф'юрі. Залишилися буквально деталі, ми у відмінній ситуації. Джошуа вчора був в офісі, разом з нами вирішував останні питання».

«Ми на шляху до того, щоб підписати контракт на цей найбільший бій сучасності», - сказав Хірн

Про ситуацію з Олександром Усиком, який залишається обов'язковим претендентом на титул WBO, нової інформації поки немає, але промоутер Олександр Красюк розповів, що про бій домовитися поки не вдалося.
Мініатюри долучень
orig_524301.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:51.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум