![]() |
|
|
#1135 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Послала дружина чоловіка на полювання. Одягся мужик, взяв рушницю, і пішов у лісочок. Вийшов на галявинку, дивиться: є- моє вся галявинка джипами заставлена,
нові росіяни сидять, їдять, п’ють, щось святкують. Помітили мужика, запитують: - Ти, типу, мисливець ? - Ну так – відповідає мужик. - Ну давай ми тобі тоді очі зав’яжемо, а в руки дичину підстрелену сунемо, угадаєш- одержиш 100 г. Дали щось. Мужик пощупав говорить, так і так, качка вбита з Ременгтона 5,7 калібру. Налили. Інше сунуть. Мацає. Ну це кабанчик, убитий дробом. Налили.А це заєць, застрелений із Шотгана з 5 метрів, налили й т.д. Ранком прокидається, голівка бобо жахливо, запитує в дружини, чого мов було то вчора? - Так от, привезли тебе вчора на джипі крутому, вдризг п’яного, весь двір дичиною завалили, а ти потім мене всю ніч унизу живота гладив і присуджував: Їжачок, убитий сокирою в голову… |
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Moderator
Ukraine
|
Пішли два кума, Степан та Петро, свиней продавати.
Продали, заробили по сто долярів, ідуть додому. Ідуть значить, і тут один кум побачив коров’яче гавно і каже до другого: - Петре, а во бачите то гавно? - Так, бачу.. - Петре, а якщо Ви з’їсте то гавно, то я Вам свої сто долярів віддам! Той, подумав, подивився навкруги і каже: - А давайте! Взяв Петро, раз-два, тай з’їв то гавно. І мусів Степан віддати своїх сто долярів. Іде Петро, тай тішиться… Тут бачить Петро, ще одне коров’яче гавно лежить, та й каже до кума: - Степане, а хочете своїх сто долярів назад, - Петре, та як не хочу, хочу, – каже той - А во бачите то гавно, якщо з’їсте вони ваші. Той, подумав, покрутився, махнув рукою та й з’їв. Ідуть вони далі, і тут Петро каже до Степана: - Слухай куме, які ми дурні, продали свиней ще й гавна безплатно наїлися. |
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Moderator
Ukraine
|
Маленька Вікторія вже майже прийнялася закопувати ямку під деревом у саду, коли з-за паркану з’явилося привітне обличчя її сусіда, всіми поважного містера Уолтера. Зацікавлений тим, що робила дівчинка, містер Уолтер ввічливо поцікавився:
- А що ти та закопуєш, маленька? - Мою золоту рибку, сер, – зі схлипуванням відповіла Вікторія, – тепер вона похована… Містер Уолтер дуже розчулився від такої сцени і єдине, що дозволив собі зауважити вголос: - Одначе яка ж велика могилка для такої маленької бідненької золотої рибки… Вікторія насипала на могилку останній совочок землі і затихла, в журбі поглядаючи на свіжий земляний горбочок. Потім шморгувши носом, вона підняла сповнені сусом очі на сусіда і мовила: - Це все тому, що вона всередині ВАШОГО ДУРНОГО КОТА!!!!! |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |