![]() |
|
|
#1171 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Відомий тренер Андре Розьє поділився думкою про майбутній бій між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO і IBF в надважкій вазі Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) і українцем Олександром Усиком (18-0, 13 КО).
«Я повністю на стороні Джошуа в цьому поєдинку. Він занадто великий і занадто сильний. Усик - талановитий, але він не зможе впоратися з силою Ентоні. Якщо у Джошуа в день бою будуть горіти очі і він буде добре підготовленим, то нокаутує Усика», - сказав тренер. Поєдинок Усик - Джошуа відбудеться 25 вересня в Лондоні на арені «Тоттенхема». |
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Moderator
|
За інформацією ESPN, український боксер Василь Ломаченко точно проведе бій 11 грудня в Нью-Йорку. Поєдинок стане головним у програмі TopRank.
Поки не визначений тільки суперник, однак найближче угода з Річардом Коммі. Нещодавно Ломаченко підтвердив, що хотів би провести проміжний бій до ймовірного реваншу з Тео Лопесом. Лопес тільки у вересні або жовтні повинен провести захист титулу проти Джорджа Камбососа, і якщо американець виграє, то вже в лютому може відбутися реванш з Ломаченком. До того часу українець хоче залишатися у формі і готовий на бій з Коммі, якого Лопес раніше впевнено переміг нокаутом. |
|
|
|
|
|
#1173 |
|
Moderator
|
Скасовано поєдинок знаменитого філіппінського боксера Менні Пакьяо (62–7–2, 39 КО) проти непереможеного американця Еррола Спенса (27–0, 21 KO), чемпіона світу WBC і IBF у напівсередній вазі.
Як поінформував журналіст Майк Коппінджер, у Спенса травма – відшарування сітківки лівого ока, і той відмовився від поєдинку за титул чемпіона в напівсередній вазі. Великий бій був запланований на 21 серпня. Тепер Пакьяо проведе поєдинок проти кубинця Йорденіса Угаса (26-4, 12 КО), чемпіона WBA у напівсередній вазі. Еррол Спенс зазначив: «Я дуже розчарований тим, що не зможу битися з Менні Пакьяо 21 серпня. На жаль, лікарі виявили у мене проблеми з оком і сказали, що мені потрібно якомога швидше зробити операцію. Я не можу боксувати у такому стані. Хотів би вибачитися перед всіма і подякувати за підтримку. Я швидко повернусь». |
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Moderator
|
Скандальний український боксер Іван Редкач влаштував перепалку з промоутером Олександром Красюком в Інстаграмі. Все почалося з того, що Редкач викликав на бій в США Дениса Берінчика.
Проводити бій в Україні Редкач відмовився, заявивши, що «бокс народився в Англії, а помер в Україні»: Після цього Красюк запропонував Редкачу провести бій в Броварах на особливих умовах: «Хоча є ідея! Ваня, ти готовий в рідних Броварах побитися з Берінчиком не за гонорар, а за % прибутку від усього шоу? Ніяких фіксованих цифр - все, що заробили з ринку - все ваше. Що скажеш?», - написав Красюк. Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Moderator
|
Український боксер Олександр Хижняк прибув в Україну з Токіо, де проходили Олімпійські ігри. Нагадаємо, що Хижняк завоював на Олімпіаді срібну медаль.
«Ми дуже багато готувалися до Олімпіади і в Токіо ми виконали великий обсяг роботи, щоб пройти весь шлях. Кожен бій був дуже важким. Рівень боксу на Олімпіаді вражає і порівняти з іншими змаганнями, напевно, неможливо. Для мене це був космічний бокс, коли кожен з боксерів виходить максимально мотивований на перемогу і потрібно бути готовим з першої секунди. Очікували і хотіли високого результату, йшли до золотої медалі і йшли до останнього, але ми радіємо і срібній нагороді, тому що це був дуже складний шлях. Для нас це дуже хороший досвід, який нас загартував і дав нові знання, і головне, що наша країна, а саме боксери, знаходяться серед кращих. Ми задоволені результатом, дійсно, в фіналі я пропустив удар, якого я не бачив, але я швидко відновився і рішення судді залишається незрозумілим до сих пір. Звичайно, я його не поділяю, бо я був готовий продовжувати бій», - сказав Хижняк. |
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Moderator
|
Кар'єра Гільєрмо Рігондо - незрозуміле явище. Неймовірно талановитий, виверткий і вмілий боксер провів зовсім мало поєдинків, при цьому програвши лише значно більшому і не менш класному боксеру. Зараз кубинець несподівано прийшов до вирішального етапу професійного шляху. Тут або перемога, або нічого.
Після Ломаченко Гільєрмо не боксував багато, а Касімеро - найкращий серед усіх суперників Варто розуміти, що на поєдинок проти Рігондо Василь погодився, не поспішаючи підписувати контракт і не вриваючись у переговори так, ніби це єдиний шанс для нього. Зустріч із Гільєрмо - ситуація, яку більше просили фанати, ніж хотів сам українець. Тоді Василь боксував у найбільш комфортній для нього категорії, суперники здавалися один за іншим, а Рігондо провокував. Але навряд чи кубинець не розумів, з ким він мав боксувати. Справа в тому, що у 2017 році на кубинця хотіли виходити тільки ті, хто не боявся болю, а чемпіони і зовсім намагалися стерти Гільєрмо з оточення. До того моменту пройшло вже чотири роки з найгучнішого періоду в кар'єрі Рігондо. Тоді він, далеко не найбільш габаритний боксер, побив і знищив грозу всіх легких і найлегших ваг Ноніто Донейра. Філіппінець був побитий у настільки класному і впевненому стилі, що розмови про припинення кар'єри другим найвідомішим боксером країни після Пак’яо розгорілися не на жарт. У тому ж 2013 році Рігондо розбив ще одного топа - Джозефа Агбеко. І якщо раніше всі розуміли, наскільки хороший Гільєрмо, то до того моменту зрозуміли, що битися з ним просто немає сенсу. Він міг розгадати що завгодно - не рятували ані габарити, ані сила удару, нічого. Кубинець влучав дуже багато, а давав зловити себе дуже малій кількості суперників. До Ломаченка Рігондо підійшов з абсолютним розумінням, що робити йому поєдинки ніхто не збирається, розкручується він посередньо, а через це виходити під кулаки такого майстра не хотів ніхто. Навіть нокдаун від японця Хісаши Амагаси у 2014 році нікого не переконав - всі розуміли, що кубинець просто загрався, та й японець був настільки більшим, що знову вражало всіх. Фактично, весь поєдинок із Ломаченком розкрутив сам Гільєрмо. Сам провокував, викладав картинки, стібав, розповідав про те, що бив суперників і більше. Навіть дав інтерв'ю одному з українських видань, аби всі побачили, як сильно він хоче того поєдинку. Все склалося. Експерти і фанати в США дуже хотіли побачити поєдинок двох олімпійських чемпіонів, але Василь попереджав: він навіть не Донейр. Вийде і задавить фізично. Getty Images/Global Images Ukraine. Гільєрме Рігондо програв на профі-рингу тільки Василю Ломаченку Так воно і вийшло, хоча і уроки боксу Василь теж трохи показав. Рігондо нічого не міг зробити з бійцем, що виступає на дві категорії вище, і який вміє все, що вміє він. До шостого раунду Ломаченко там затріпав суперника так, що той пішов у скарбничку «Номассченка», як ще один трофей. Після цього Ріго пропав на два роки. Цілком можна було уявити собі, що він пішов з боксу назавжди, оселившись у кімнаті бійців, чию кар'єру поховав Лома, але Гільєрмо повернувся. Після Василя він боксував ще тричі - три рази переміг, хоча моментами загравався у спробах подарувати шоу. По поєдинку-поверненню проти Дельгадо питань ніяких - нокаут у першому раунді, про що взагалі говорити? А ось далі стало зрозуміло, що в гонитві за видовищністю Рігондо жертвує тим, що вміє. Все-таки битися у нього виходить гірше, ніж боксувати, а з огляду на його габарити, які майже завжди менші, ніж у суперника, особливо. З іншого боку, можливо, відчуваючи наближення віку, Гільєрмо вже і не може так довго і майстерно маневрувати, йти і переміщуватися. Ось і доводиться битися. Проте, три суперника, три перемоги, дві достроково. Що може бути краще? Попереду - Касімеро. Чемпіон, з яким не буває нудно, а з огляду на стиль Рігондо, і близько не буде. Але мінусів для кубинця в такому поєдинку вистачає. Звичайно ж, вік суперника. Філіппінцю всього 32 роки, в той час, як офіційно кубинцеві сорок, а за фактом, знаючи любов кубинських спортсменів до маніпуляцій, може бути і більше. Сила удару у Джоеля теж будь здоров. Передостанній бій - проти Золані Тете - яскраве тому підтвердження. Касімеро може укласти будь-кого в будь-яку секунду. Це не зовсім неприборкана міць, як у Донейра, але плюха з обох рук там лягає настільки жорстко, що відчувати це на собі не хочеться. З огляду на те, що Рігондо штормило в деяких поєдинках і взагалі він не виглядав людиною, яка готова рухатися і не давати влучати по собі весь поєдинок, починає тхнути небезпекою. Getty Images/Global Images Ukraine. Джон Касімеро Так хто ж фаворит? Давайте спочатку до котирувань. В Україні знайти лінію на цей бій проблематично, але в середньому на чемпіона можна поставити за 1.5, а на Рігондо - за 2.25. До речі, так, Гільєрмо теж чемпіон, але всіх другорядних чемпіонів WBA ніхто не визнає, тому і поєдинок не об'єднавчий. Загалом, букмекери точно передають всю боязкість для Гільєрмо. Кубинець давненько не був навіть більшим за суперника за габаритами. Він і вище (170 см проти 163 см) і має великих розмах рук (171 см проти 163 см). Головний мінус Рігондо - вік. Його вплив на стиль кубинця більш згубний, ніж на стиль багатьох інших бійців. Гільєрмо важливо відчувати суперника і встигати. Чи встигає зараз кубинець, не ясно. Насправді, тут два варіанти розвитку подій. Перший: кубинець зарубиться з Касімеро в улюбленій манері філіппінця. Хто жорстко влучить першим, той і переможе. Хоча прямо зараз чемпіон виглядає кращим у цих розбірках. Другий: Гільєрмо зможе показати, можливо, вже й не кращу, але дуже хорошу версію себе. Тоді Рігондо розбере суперника на запчастини. Як не крути, кубинець є чудовим у грі в квача. У переміщеннях, в русі: в тому, щоб зловити суперника, йому практично немає рівних. А тут ще й перевага в габаритах. Якщо Рігондо захоче і зможе - опонент не зловить його, а сам буде натикатися на удари раз по раз. Але в цьому рівнянні забагато «якщо» і «можливо». Але можна сказати точно: за будь-яких розкладів поєдинок вийде топовим. Тому що в результаті поєднання таких стилів по-іншому бути не може. Поєдинок Джон Касімеро - Гільєрмо Рігондо відбудеться в ніч із суботи на неділю, 15 серпня, в Карсоні (США). Орієнтовний початок бою - 04:00 за київським часом. Sport.ua Telegram |
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Moderator
|
В ніч з 14 на 15 серпня 2021 року в Карсоні, штат Каліфорнія, пройшов вечір професійного боксу від промоутерської компанії TGB Promotions.
Головною подією став бій за титул чемпіона світу за версією WBО в найлегшій вазі (до 53,5 кг) в якому Джон Ріель Касімеро з Філіппін (31-4, 21 KO) переміг кубинця Гільєрмо Рігондо роздільним рішенням суддів (20-2, 13 KO ). Рігондо більшу частину бою провів у своєму фірмовому стилі, постійно тікаючи від суперника. Боксери наносили дуже мало акцентованих ударів, кубинець робив це рідше, але трохи точніше. У підсумку двоє із трьох суддів віддали перемогу більш активному філіппінцю: 113-115, 116-112, 117-111. Відзначимо, що першої поразки Рігондо завдав українець Василь Ломаченко у 2017-му році. Статистика ударів в бою Гільєрмо Рігондо - Джон Ріель Касімеро |
|
|
|
|
|
#1178 |
|
Moderator
|
Онук Мухаммеда Алі американець Ніко Алі Волш (1-0, 1 КО) яскраво дебютував на професійному рингу, побивши свого співвітчизника Джордана Вікса (4-2, 2 KO).
З перших секунд бою Ніко пішов вперед як танк, а захисних навичок суперника не вистачило на те, щоб зупинити цей спурт. В результаті Вікс дуже швидко нахапався силових ударів і рефері був змушений зупинити одностороннє побиття. Бій проходив в рамках середньої ваги (до 72,6 кг). |
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Moderator
|
Відомий український промоутер Олександр Красюк розповів про те, чи є у срібного призера Олімпіади в Токіо Олександра Хижняка плани переходити в професіонали:
«З Хижняком ми познайомилися три роки тому на всесвітньому боксерському форумі в Сочі, коли Гассієв в січні 2018 року бився проти Дортікоса. Ми з Усиком прилітали туди в рамках Суперсеріі. І на форумі був присутній Хижняк, по-моєму, який отримав звання «Боксер року». Ми з Хижняком поговорили про бокс, про професіоналів. Які у нього були б інтереси. Він говорив, що дуже хотів би стати чемпіоном світу. Усик тоді ще не був абсолютним, але чемпіонський пояс у нього вже був. І Саша Хижняк говорив, що хотів би стати олімпійським чемпіоном і закінчити свій похід в любителях. Потім ми багато спілкувалися, листувалися, я приїжджав на базу в Конча-Заспу, коли там були збори. Розмовляли з його батьком і намагалися вийти на якусь конкретику до Олімпіади. Я пропонував рекламні контракти. Але Саша був сфокусований на підготовці до Токіо. Мовляв, я хочу спочатку закінчити з аматорським боксом, підвести під ним риску, а потім вже переходити». |
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Moderator
|
Популярне видання The Ring оновило рейтинг боксерів суперважкої ваги, де Олександр Усик залишається в топ-10, однак якраз замикає десятку.
Змінити ситуацію Усик може 25 вересня, коли битиметься з Ентоні Джошуа. Сам Джошуа поступається в рейтингу Тайсону Ф'юрі, який названий лідером. Лідер: Тайсон Ф'юрі 1. Ентоні Джошуа 2. Деонтей Вайлдер 3. Ділліан Вайт 4. Джозеф Паркер 5. Енді Руїс 6. Луїс Ортіс 7. Майкл Хантер 8. Оскар Рівас 9. Джо Джойс 10. Олександр Усик Sport.ua Telegram |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|