SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Теніс

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.03.2021, 09:26   #1181
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Сьогодні Надія Кіченок у фіналі хардового турніру WTA в приміщенні в Санкт-Петербурзі разом з Ралукою-Йоанною Олару зустрічалася з американками Кейтлін Крістіан і Сабріною Сантамарією.

Україно-румунський дует здобув вольову перемогу в трьох сетах. Матч тривав 1 годину і 24 хвилини.

Фінал

Надія Кіченок/Ралука-Йоана Олару - Кейтлін Крістіан/Сабріна Сантамарія - 2:6, 6:3, 10:8

Вчора в півфіналі Кіченок і Олару обіграли голландсько-румунський дует Леслі Керхов/Моніка Нікулеску.
Мініатюри долучень
orig_529923.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.03.2021, 07:01   #1182
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Сьогодні Леся Цуренко в першому раунді кваліфікації хардового турніру WTA 1000 в Маямі повинна була зіграти з росіянкою Варварою Грачовою.

Однак в результаті Цуренко знялася з матчу. У українки знову виникли проблеми з ліктем правої руки.

В якості суперниці Грачової Цуренко замінить канадка Габріела Дабровскі.
Мініатюри долучень
orig_530083.jpg  
Старий 25.03.2021, 14:32   #1183
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українські тенісисти Сергій Стаховський (№193 ATP) і Віталій Сачко (№389 ATP) розіграли між собою путівку до 1/4 фіналу на челленджері в швейцарському Лугано.

У матчі другого кола сильнішим виявився 23-річний українець, якому ця перемога була явно потрібнішою.

Лугано. Друге коло
Сергій Стаховський (Україна) - Віталій Сачко (Україна) - 3:6, 1:6

Відзначимо, що для Віталія це буде всього другий чвертьфінал челленджерів в кар'єрі. Раніше він грав на даній стадії тільки в минулому році в Лімі, де зупинився в кроці від матчу за титул.

В 1/4 фіналу на Сачка чекатиме переможець матчу Роман Сафіуллін (№171 ATP) - Джек Сок (№259
Мініатюри долучень
orig_530535.jpg  
Старий 26.03.2021, 08:01   #1184
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українські тенісисти Сергій Стаховський та Денис Молчанов здобули чергову перемогу на челленджері, який проходить у швейцарському Лугано.

У чвертьфінальному поєдинку українці на чемпіонському тай-брейку зломили опір німецького дуету Юліан Ленц / Даніель Мазур.

1/4 фіналу
Денис Молчанов / Сергій Стаховський – Юліан Ленц / Даніель Мазур – 7:5, 3:6, 14-12

У півфіналі Молчанов і Стаховський зіграють проти польської пари Шимон Вальков / Ян Зелінськи.
Мініатюри долучень
orig_530608.jpg  
Старий 27.03.2021, 07:00   #1185
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український тенісист Віталій Сачко (№389 ATP) пробився до півфіналу челленджера в швейцарському Лугано.

У матчі 1/4 фіналу українець, що стартував у кваліфікації, здолав шостого сіяного Романа Сафіулліна з Росії (№171 ATP).

Лугано. 1/4 фіналу
Віталій Сачко (Україна) - Роман Сафіуллін (Росія) - 6:4, 6:3

Для українця це буде другий півфінал челленджерів у кар'єрі. Раніше він зупинився на даній стадії в Лімі.

У півфіналі суперником українця стане турок Алтуг Джелікбілек (№273 ATP), з яким Віталій виступав в парі на цьому ж турнірі.
Мініатюри долучень
orig_530722.jpg  
Старий 28.03.2021, 08:50   #1186
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№5 WTA) продовжує перемагати на турнірі WTA 1000 в Маямі.

У третьому колі українка, посіяна під п'ятим номером, здолала Катерину Александрову з Росії (№34 WTA).

Майамі. Третє коло
Еліна Світоліна (Україна) - Катерина Александрова (Росія) - 7:6(1), 6:4

Як і очікувалося, матч видався непростим для обох дівчат. Світоліна зараз не показує високих результатів, а на Александрову тиснули дві недавніх поразки в очних матчах, особливо - з матчболів на тай-брейку третього сету в Абу-Дабі.

У першому сеті Еліна виглядала переконливіше, двічі вела з брейком, але не змогла подати на партію в десятому геймі, після чого довелося грати тай-брейк. У 13-му геймі українка віддала всього одне очко і дуже легко перемогла. Відзначимо, що в попередньому матчі між цими тенісистками два останніх сети також завершилися на тай-брейках.

Другий сет виявився трохи легшим для Світоліної через те, що її суперниця стала більше нервувати. А Еліна продовжувала боротися, збираючи багато невимушених помилок росіянки. Александрова часто поспішала і ніяк не могла зловити свій ритм.

Заслужена перемога українки, вона була стабільнішою, що і дозволило пробитися до наступного кола.

Це була третя зустріч тенісисток, українка виграла всі очні матчі. Цікаво, що всі зустрічі відбулися за останні пів року.

У наступному раунді Світоліна зіграє проти Петри Квітової (№10 WTA) або Йоханни Конти (№18 WTA).

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_530880.jpg  
Старий 29.03.2021, 08:16   #1187
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український тенісист Віталій Сачко (№389 ATP) не зміг виграти фінальний матч на челленджері в швейцарському Лугано.

У матчі за титул українець поступився 18-річному швейцарцю Домініку Штефану Штрікеру (№874 ATP), який отримав від організаторів вайлд-кард.

Лугано. Фінал
Віталій Сачко (Україна) - Домінік Штефан Штрікер (Швейцарія) - 4:6, 2:6

Відзначимо, що це був перший фінал челленджерів у кар'єрі Віталія. У новій редакції рейтингу ATP він зробить великий підйом.
Мініатюри долучень
orig_530981.jpg  
Старий 31.03.2021, 11:28   #1188
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Українська тенісистка Еліна Світоліна (WTA 5) вийшла у півфінал турніру WTA 1000 у Маямі, обігравши Анастасію Севастову з Латвії (WTA 57). Це 400-та перемога Еліни в кар'єрі.

Світоліна прокоментувала свою перемогу.

«Мені завжди хотілося добре зіграти в Маямі. Це один з найбільших турнірів і грати тут - це завжди приголомшливо, так що я дійсно задоволена своїм виступом сьогодні. Я знала що Севастова - великий боєць, що вона постарається повернутися в гру, незалежно від рахунку, тому я чекала великої боротьби. Я багато разів з нею тренувалася, ми багато разів грали одна з одною. Вона завжди намагається побудувати розіграш, використовувати різані, кручені м'ячі на форхендах, вона складний суперник. Тому мені потрібно було адаптувати свою гру і не сильно поспішати, тому що якщо це робити в матчах проти неї, то можна допустити занадто багато помилок. У підсумку, думаю, що я добре зіграла протягом усього матчу і я дуже задоволена тим, як закінчила цей матч.

Що стосується майбутнього півфіналу проти Ешлі Барті, то я давно знаю Ешлі, ми грали багато разів. Вона перша ракетка світу і для неї це величезне досягнення. За останні 3-4 роки вона показала великий прогрес, і вона лідер жіночого тенісу. Це буде важкий матч, але я до нього готова. Думаю, що кожна з нас великий боєць. Думаю, що якщо ти граєш проти гравця високого рівня, то в першу чергу сам намагаєшся бути надзвичайно зосередженим, бо в таких важливих матчах ти не даєш супернику вигравати прості очки і сам частіше знаходишся напоготові», - сказала Світоліна.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_531348.jpg  
Старий 01.04.2021, 07:05   #1189
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Сьогодні Людмила Кіченок разом з Оленою Остапенко в чвертьфіналі турніру WTA в Маямі в парному розряді зустрічалася з американо-польським дуетом Беттані Маттек-Сандс/Іга Свьонтек.

Українка разом з латвійською тенісисткою зазнали поразки в двох сетах. Матч тривав 1 годину і 2 хвилини.

1/4 фіналу

Людмила Кіченок/Олена Остапенко - Беттані Маттек-Сандс/Іга Свьонтек - 1:6, 4:6
Мініатюри долучень
orig_531440.jpg  
Старий 02.04.2021, 09:43   #1190
yyyyyhhh
Moderator

Типово

26-річна українська тенісистка Еліна Світоліна (№5 WTA) не зуміла вийти у фінал турніру WTA 1000 в Маямі.

У півфіналі змагань Світоліна у двох сетах програла першій ракетці світу, 24-річній австралійській спортсменці Ешлі Барті — 3:6, 3:6.
Мініатюри долучень
orig_531601.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:32.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум