![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Маленький черв‘ячок, плачучи, запитує: - Мамо, мамо, а де наш тато? - Не плач, синку. Тато пішов з чоловіками на рибалку.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Ukraine
|
Заклик... Літній ранок. Сонце піднімається над обрієм. Я йду по розбитій дорозі до своєї улюбленої річки. Вже чути дзвін маленького перекату і віє прохолодою, а за кущами поблискує вода. Ось вона - моя улюблена річка! Це вузька і дрібна річка. Живуть у ній: головень, плотва, окунь, жерех, щучка, піскар, та уклейка. Основним об'єктом є головень, так як він буквально кишить! Вода в ній найчистіша, безліч ключів і джерел. Це моє найулюбленіше місце відпочинку! Тут можна побродити зі спінінгом, причому досить успішно, але й Поплавочна вудка може принести хороший улов. Можливо це одна з останніх річок яка зберегла свою дикість і відносну чистоту! І тому я закликаю всіх рибалок, зберігати чистоту і відпускати дрібну рибу назад, щоб ваше водоймище знову і знову радував вас хорошими уловами і первозданною красою! Я не вірю що не залишилося людей здатних любити, поважати природу, не розглядати рибалку як спосіб видобутку їжі. Але зараз багато винищувачів риби, не тільки браконьєрів, а й звичайних на вигляд рибалок. Вони виловлюють останній дріб'язок з отже вже зубожілих водойм. Але мало того що вони виловлюють її, так вони ще й забирають її додому в незчисленних кількостях! Я не знаю як пояснити і аргументувати їх дії. І тому дивлячись на таких людей задаюся питанням: Що ж ви зовсім не поважаєте ці водойма і хочете погубити їх? Поважайте і бережіть Матінку природу!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 26.12.2010 о 21:41. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Розмова по телефону: - Я до тебе зараз приїду. Смаж рибу. - Але у мене немає риби! - Ти смаж, рибу я привезу.
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Соми людоїди давно вже не міф. Існує багато підтверджень їх існування. Для того щоб убезпечити себе необхідно знати, коли сом починає полювати. Зазвичай ця риба-вбивця виходить на полювання на заході. Тому остерігайтеся річок в темний час доби. Сом може напасти і на дорослу людину і на дитину. Якщо здобича велика для нього, він просто напросто тягне її на дно і чекає поки тіло розм’якне – лише потім всмоктує шматки плоті. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Вирішив мужик черв'яків накопати, для риболовлі. Пішов у сад, розкопав землю ... З неї вилазить черв'як п'яний в дупель, очі в різні сторони, ледве сфокусувавши їх на мужика, запитує: - ааа ... це ... Мммусю можна? Здивований мужик витріщається на черв'яка: - щоооо?! - Ну, Мусю ... Кішку вашу! Мужик постояв, подумав ... і каже: - А що, цікава ідея!
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Новорічний Рибний пиріг... Для тіста: 1,5 склянки борошна 0,5 склянки пива 200 гр масла 1/3 чайної ложки солі Шматочки м"якого масла змішати з борошном, сіллю і пивом. Вимісити тісто — м"яке і еластичне. Тісто ставимо в холодильник. Для начинки: Риба — 0,5 кг (підійде будь-яка не дуже водяниста). 3 цибулини 2 яйці 300 гр твердого сиру (краще вибирати сир не з нейтральним смаком, а гостренький і солоний) 2-3 пучки кропу (кропу повинно бути багато!!!) Рибу відварюємо зі спеціями у підсоленій воді Цибулю дрібно ріжемо і пасеруємо Сир тремо на велику тертку Яйця відварюємо і нарізаємо кубиками Кріп шинкуємо Тісто ділимо на 2 частини. Розкачуємо одну частину і викладаємо на змащену олією форму. Далі — зверху на тісто шарами: риба, покришена на шматочки + цибуля + кріп + яйця + сир Зверху накриваємо рештою тіста і змащуємо жовтком. В духовку (200 градусів) ставимо приблизно на 30 хвилин. Дістаємо, коли підрум"яниться Смачного!Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Зимова риболовля. Лящ з максимальної глибини....
Як тільки стане перший лід, і по водоймах можна без побоювання пересуватися, саме час спробувати щастя в дуже цікавому та захоплюючому полюванні за лящем. На початку зими лящ зберігає свою активність, і тому саме в цей час є всі шанси поповнити свій список трофеїв. Будучи рибою вельми примхливою, особливо в літній період, коли корму вистачає, на початку зими лящ активно годується. Раціон харчування його досить бідний, тому вгадати з наживкою досить просто. Мотиль, личинка реп'яха, спеціальне зимове тісто. Це - у випадку активності, варіанти досить надійні. Правда, є в лові на природні принади один нюанс, який часом начисто перекреслює всі старання. У всіх цих випадках успіх безпосередньо залежить від пригодовування. Причому, підгодовувати необхідно досить тривалий час - кілька днів, а то й тиждень. На жаль, це не всім здається можливим. Зазвичай вдається викроїти для риболовлі день, максимум два, тому порибалити успішно, особливо орієнтуючись на таку обережну рибу, як лящ не завжди виходить. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Двоє рибалок провели день, на березі річки. Під вечір один каже іншому: - Є одна річ, в яку я ніколи не повірю. - Яка? - Брехня, що є цілі народи, які живуть одним рибальством.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| все по sti5518 (з фото) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 4 | 03.07.2016 15:16 |
| Все про ремонт ресиверів | seriff | Проф розділ | 194 | 07.07.2014 13:35 |
| Блискавка та все про неї! | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 31 | 12.06.2014 11:42 |
| Hivision HV-5000CI ER:07 і все. | sos200 | Тюнери, які не ввійшли в список | 2 | 26.07.2010 17:45 |