SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 14.08.2011, 19:59   #111
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Власник бренду Гданської арени: "Україна не підведе"

Україна та Польща проведуть чемпіонат Європи з футболу 2012 року на найвищому рівні.

Впевненість в цьому в інтерв'ю азербайджанському інтернет-виданню Day.Az висловив комерційний менеджер Польської енергетичної групи, яка викупили право на назву нового стадіону в Гданську, Давид Спінек.

На його переконання, усі труднощі в приготуваннях України залишилися позаду і наша країна буде повністю готовою до континентальної першості.

"Україна не підведе нас в організації. Незважаючи на всі заяви про проблеми в підготовці, українці впораються з усіма труднощами. Те, що Мішель Платіні одного разу заявив, що може забрати право на проведення ЧЄ в України і передати в руки Німеччині - неможливе рішення. Мені здається, своїми словами президент УЄФА хотів прискорити процес роботи в Україні", - наголосив Давид Спінек.

В свою чергу журналісти Day.Az, які відвідали приймаюче місто на березі Балтійського моря, не мають жодних сумнівів в тому, що матчі Євро-2012 відбуватимуться на чудових футбольних аренах, пише 2012ua.net.
Старий 15.08.2011, 18:00   #112
sacha
Передовик

Типово

У Харкові готуються до Євро-2012 попиваючи пиво

У Харкові пройшла пивна олімпіда під назвою: Пивна олімпіада - Майстер з розливу пива 2011.

Мета заходу - підвищити рівень кваліфікації персоналу в рамках підготовки до проведення матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомляє 2012ua.net з посиланням на прес-службу харківської міської ради.

Олімпіада складалася з теоретичної частини та власне змагань. Під час теоретичної частини заходу відвідувачі ознайомилися з історією напою, критеріями його правильної подачі і розливу, його сортами і різновидами, культурою та традиціями вживання в різних куточках світу, дізналися про сучасні тенденції його виробництва. Після цього пройшло змагання з професійного розливу пива.
Старий 15.08.2011, 18:57   #113
sacha
Передовик

Типово

Набір волонтерів у Львові розпочнеться наприкінці серпня

Набір волонтерів до чемпіонату Європи 2012 року у Львові розпочнеться наприкінці серпня.

Про це прес-служба Львівської міськради повідомляє з посиланням на ЛКП "Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012".

Охочі стати співорганізаторами турніру у Львові зможуть подавати свої анкети аж до кінця грудня 2011 року.

Після відбору волонтерів буде запрошено на інтерв’ю. Вже 15 березня стане відомим список 1 тис. обраних волонтерів, які будуть допомагати під час Євро-2012.

Навесні для волонтерів проведуть навчання, яке складатиметься з теоретичного та практичного курсів.
Старий 15.08.2011, 21:35   #114
slavko1235
Активіст

Вік: 40
Дописи: 258
Львів
Мій ресівер: ORTON HD X403p
Типово

Відео з будівництва НСК Олімпійський: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 16.08.2011, 12:13   #115
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

У Львові обрали авторів для промострічки міста до Євро

Львівське молоде подружжя Манзелів, яке виховує трьох синів, представлятиме місто у промострічці УЄФА до Євро-2012.

Воно стало переможцем конкурсу, оголошеного кілька тижнів тому, повідомила прес-служба міськради.

"Для нас було важливо знайти доброзичливу та справжню у своїх почуттях родину, яка гармонійно виглядатиме у кадрі", - розповіла член журі, відомий в Україні дизайнер Роксолана Богуцька.

"На нашу думку, сім'я Манзелів справедливо отримала право взяти участь у відеострічці про Львів".

За її словами, переможця обирали із п'ятірки лідерів, які набрали найбільше голосів на сайті Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! .

Короткометражний фільм зніматиме професійна телевізійна команда УЄФА. Презентація стрічки відбудеться 2 грудня 2011 року під час жеребкування фінальної частини, а відтак транслюватиметься аж до початку футбольного свята на телеканалах, які є партнерами УЄФА.

Загалом участь у конкурсі взяло 28 сімей. Усім їм міськрада висловила подяку за активність.
Старий 16.08.2011, 19:39   #116
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Ребров став другом Євро-2012

До когорти українських друзів чемпіонату Європи з футболу 2012 року приєдналися ще три відомі особистості.
Почесний статус отримали екс-футболіст, кращий бомбардир в історії чемпіонатів України, а нині один з тренерів київського Динамо Сергій Ребров, дизайнер Віктор Анісімов і перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк.

Відповідні дипломи новим лауреатам промокампанії майбутнього турніру Друзі Євро-2012 16 серпня вручив директор місцевого організаційного комітету Євро-2012 України Маркіян Лубківський.

Таким чином, в Україну вже вибрали 37 відомих Друзів чемпіонату Європи, а також визначили всіх 50 чоловік, вибраних серед громадськості. За словами директора турніру в Україну, ще тринадцять Друзів Євро оголосять до 1 вересня.
Старий 16.08.2011, 20:19   #117
sacha
Передовик

Типово

УЄФА витратить на Євро-2012 500 млн. євро

На проведення фінального чемпіонату Євро-2012 в Україні і Польщі УЕФА виділив € 500 млн.

Про це повідомив директор організаційного комітету Євро-2012 Україна Маркіян Лубківський.

"Загальна інвестиція УЄФА в проведення турніру в Україні і Польщі складає 500 мільйонів євро. Саме стільки Європейський футбольний союз витрачає на проведення самого турніру, плюс на залучення різних фахівців для того, щоб допомогти Україні і Польщі в проведенні Євро-2012 на найвищому рівні", - сказав Лубківський.
Старий 17.08.2011, 18:04   #118
sacha
Передовик

Типово

Штаб-квартира УЄФА під час Євро-2012 буде в центрі Києва

Головна штаб-квартира УЄФА під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року буде розташовуватися в київському готелі Hyatt.

Про це повідомив директор турніру в Україні Маркіян Лубківський, повідомляють Українські новини.

З його слів, відповідну угоду між сторонами вже укладено.

Ще три міні-штаб-квартири УЄФА будуть в Донецьку, в готелі "Донбас Палас", Харкові в готелі "Харків Палас" та Львові в готелі "Леополіс".

Крім того, Лубківський зазначив, що готелі, які визначені як штаб-квартири й міні-штаб-квартири, відіграють значну роль у проведенні турніру, оскільки саме вони будуть забезпечувати операційну підтримку цільових груп УЄФА.

Нагадаємо, УЄФА виділив 500 млн євро на проведення фінального частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році в Україні та Польщі.
Старий 19.08.2011, 09:52   #119
sacha
Передовик

Типово

В УЄФА продовжують вірити, що НСК "Олімпійський" відкртиють без запізнення

Операційний директор УЄФА Мартін Каллен, упевнений, що НСК "Олімпійський" буде побудований в терміни.

"Так, роботи ще досить, але проект не виглядає погано. Над ним щодня працюють тисячі людей, і я думаю, вони на правильному шляху.

За 300 днів до старту континентальної першості з футболу реконструкція НСК "Олімпійський" увійшла до своєї завершальної стадії", - цитує Каллена інформаційний центр УКраїна-2012.
Старий 19.08.2011, 11:40   #120
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Нова заборона УЄФА: ні покурити, ні хильнути під час Євро-2012

Директор Євро-2012 Мартін Каллен, який у складі делегації УЄФА проводить інспекцію головних об'єктів майбутнього турніру на Україні, заявив, що під час проведення континентальної першості на стадіонах буде введена заборона на куріння і реалізацію алкогольних напоїв.

За словами чиновника УЄФА, на аренах Євро-2012 вболівальники не зможуть купити навіть пиво з низьким вмістом алкоголю.

"З алкоголем у вболівальників під час турніру виникнуть проблеми. Організатори, з подачі УЄФА, заборонять продаж будь-якого алкоголю на стадіонах, включаючи навіть "легке" пиво. Єдиний виняток - безалкогольне пиво, яке буде продаватися в пластикових стаканчиках", - цитує Каллер Російська газета .

"Алкоголь і спорт несумісні і тому логічно, що його продаж на чемпіонаті Європи буде обмежений. Крім того, буде введена заборона на куріння. Думаю, що і в Польщі вчинять так само також, - додав Каллен.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:52.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум