![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.08.2010
Дописи: 2.712
Ukraine
Мій ресівер: U2C Denys H.265 PRO
|
Сидять двоє друзів випивають! І каже один до другого а пямятаєш як тебе премії позбавили.
-Ну! Цея капнув! А памятаєш як тебе на ковйор викликали. -НУ! Цея капнув! А памятаєш як втебе два роки тому син родився. ![]() ![]() -Ну! Це я капнув! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
- Яка в тебе сама ерогенна зона?
- Долоньки! Кладеш в кожну по 100$ - і я відразу вся така ласкава, ніжна, збуджена ... ---------------------------------------- Горіхова дієта: вилізти на горіх, зірвати один горішок, злізти і з'їсти. Тоді лізти по другий. І так до того часу, поки не наїшся. ---------------------------------------- - На яку зарплату ви розраховуєте? - На "вау, це все мені?". ------------------------------------------ Дочка повертається після випускного зранку. - Тату, не бий. Все розкажу: усі пили, я не пила, всі з хлопцями цілувалися, а я ні, салатів поїла, потанцювала, світанок зустріли. І все. Дочка у тебе розумниця! Питання є? - ПЛАТТЯ ДЕ?! ----------------------------------------- - Ви, мужики, тільки і вмієте, що на цицьки витріщатися! - Ти думаєш, якщо я буду ходити з розстебнутою ширінкою, ти мені в очі дивитися будеш? ----------------------------------------- “Блін!” - сказав слон, наступивши на Колобка. ------------------------------------------ В школі: — Діти, запам'ятайте: Ті, хто будуть вчитися на 4-5 попадуть в рай, а ті, хто на 1-3 - в пекло!!! Вигук з класу: — А що, закінчити школу живим ніяк неможливо? ------------------------------------------ - Куме, а чого ваша свиня на трьох ногах бігає? - А що я дурний через одну тарілку холодцю всю свиню різати? ------------------------------------------ Вовочка приходить до тата і каже: - Тато, наскільки вистачає тюбика зубної пасти? - Не знаю, а що? - Тепер знай, на всю прихожу і половину кухні.
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
Якщо в селі у ночі вийти з клубу і довго дивитись на зорі, то кров з носа перестане йти.
--------------------------------------- Донька підбігає до батька: -Тато! Тато! Що ти нам з мамою подаруєш на 8-березня? -Лінійку. -А навіщо нам лінійка!? -А щоб хрін міряти, який ви мені з матір'ю подарували на 6 грудня! ---------------------------------------- Чоловік на кухні миє посуд і говорить дружині: - Люба, в нашому з тобою спільному житті є один позитивний момент і один негативний. Позитивний момент полягає в тому, що щодня з тобою - це свято. Негативний момент полягає в тому, що це свято - 8 березня. --------------------------------------- - Ізя, і хто придумав святкувати це 8 Березня?! - Я знаю ... Такі собі Клара Цеткін й Роза Люксембург ... - І навіщо їм це було потрібно? - Я так собі думаю, що вони торгували квітами ... ---------------------------------------- Дівчино, а у вас є хлопець? - Немає. - Як у такої красивої і милої дівчини і немає хлопця? - Чоловік проти .. ----------------------------------------- Корисна порада чоловікам. Перш ніж назвати жінку Зайкою, подумай, чи вистачить у тебе капусти і не підведе морквина. --------------------------------------- Мент ловить наркомана в зоопарку: - Коловся? - Ні. - Перевіримо. - Хто там у клітці сидить? Показує мент на кенгуру. Наркоман тупо дивиться на тварину: - Заєць .... років 40-45
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
На зборах:
- Федір Михайлович, Ви допускаєте у себе вдома тілесні покарання або фізичну силу при вихованні сина? - Взагалі-то я його б'ю лише в цілях самозахисту. ---------------------------------------- - Скільки людей тут працює? - З бригадиром чи без? - А яка різниця? - Без бригадира тут взагалі ніхто не працює. --------------------------------------- Сидить мужик біля річки труси пере: - Важко стало жити! Навіть власній дупі вірити не можна! Думав тільки пукну… ------------------------------------------ Я заради тебе готовий на все. Навіть з Київстар на МТС подзвонити. ---------------------------------------- Вчіться на "10" і "12", поступайте в ВУЗ, отримуйте професію, і трієчник з вашого класу, який прогулюв і списував, прийме вас на роботу. --------------------------------------- Добрий ранок”! – це коли на годиннику 11.00, в календарі субота, а за вікном атлантичний океан! ----------------------------------------- Сидить дід із хлопчиком коло річки, рибалять. Тут земля як почне труситися, із-за гори скаче орда на чолі з самим Чингісханом. Чингісхан питається: - Де тут Київ? - А, до Києва вам ще далеко, це треба йти далеко на на північ, через Московію ті і у саму Скандинавію. Та біля містя Стокгольма я краз Київ стоїть. І поскакав Чингісхан з ордою геть. Хлопчик питається: - Діду, що це ви наробили, до шведів орду послали. Шведи ж такі хороші люди, ніколи нічого нам поганого не зробили. - Та воно то так… Але уяви, орда через Московію раз, орда через Московію назад.
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
Стоїть бабця в церкві, молиться:
- Боже, ну що ж оце в мене таке життя пacкудне.. Грошей нема, нема за що їсти купити, ліки не можна купити.. Пошли мені 500 гривень. А позаду стоїть Янукович. Чує те все, і вирішив збільшити на одиницю свій електорат. Шукає в кишені, знаходить тільки 400. Простягує їх бабусі. Вона й каже: - Боже! Знайшов через кого передати! Сто гривень - і то вкрав!
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Жінка дзвонить чоловікові на мобільний:
— Іване, де ти є? — На полюванні. — А хто це там дихає голосно? — Ведмідь. — А стогне чому? — Поранив я його. — А чому голос жіночий? — Ну, знаєш! Я взагалі-то мисливець, а не ветеринар! --------------------------------------- - Кохана, я назвав нашого сина Лексус. - Ти дибіл? - Зате в нас в сім’ї тепер є Лексус. - І дибіл. ----------------------------------------- Приходить мужик до ворожки. Та карти розкинула і говорить: - Ви - батько двох дітей. - Ні, ви помиляєтеся, я батько трьох дітей. - Ні, це ви помиляєтеся ... ----------------------------------------- Мені 14, моєму хлопцю скоро буде 21 - Я не знаю, що йому подарувати… - Подаруй йому кримінальний кодекс. ----------------------------------------- - Знаєш, як зацікавити ідіота? - Як? - Завтра розкажу. ---------------------------------------- Розмова двох на Ельбрусі: - Ну шо, купуєш ту квартиру, чи нє? - Чи я здурів? Третій поверх і без ліфта! ------------------------------------------- Заходить жінка в кімнату, де знаходиться чоловік і каже: - Коханий, винеси сміття! Чоловік (з важкістю в голосі) - Я тільки сів! Жінка (з розумінням і співчуттям): - А що ти робив? Чоловік: - Лежав! ----------------------------------------- - Яке гарненьке! Це у вас котик чи киця? - А ви по вухам не бачити? - Ні. - Це кролик. ------------------------------------------ - Кохана, а де мій рушник? - Візьми на швабрі. ----------------------------------------- - Коханий, не підкажеш, що це за корова з тобою на фото? - Сестра. - Ой, така симпатичненька. ----------------------------------------- Збираючись до мене у гості, не забудьте прихопити квіти, адже я ж дівчинка! І пляшечку віскі, тому що я та ще дівчинка
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Дівчина Маша займалась сексом в дверному проході, і тут згадала що через поріг не дають)))
---------------------------------------- Дівчину прикрашає скромність і прозора сукня. ---------------------------------------- Вона пахне ваніллю та шоколадом, вона залишає за собою шлейф аромату карамелі. Вона — Зіна із кондитерської. ----------------------------------------- - Кохаєш? - Так! - Одружишся? - Ні! - Тоді злазь! ------------------------------------------ Обама: В наших людей середня зарплата $1500, а податки в нас $500. Не розумію, як вони живуть на $1000? Медведєв: У нас по Москве средняя зарплата $800, налогов мы берем $300. Не понимаю, как они живут на $500? Янукович: А у нашій державі середня заробітня платня 300$, для того щоб якось жити з нашими цінами та налогами потрібно 400$. Не розумію,звідки вони ще 100$ беруть? ------------------------------------------ Акушерка запитує молоду матусю: - А батько дитини буде присутній при родах? - Навряд чи… - А чому? - Та він з моїм чоловіком в поганих стосунках. -------------------------------------------- Син приходить додому і говорить татові: - Тату, я одружуюсь! - З ким? - З Пашкою! - Так це ж пацан. - Нічого собі пацан – двадцять вісім років! ---------------------------------------- - Британські вчені встановили, що шоколад піднімає настрій… - Це, напевно, вони ще горілку не пробували. ----------------------------------------- Вчителька на уроці пояснює дітям ділення. Написала на дошці “2:2″ і питає: - Діти, хто знає, що це означає? - Нічия! – підсказує з задньої парти Вовочка. ----------------------------------------- Я ж тобі українською мовою сказала, “буду через п’ять хвилин”, чого ти мені тепер кожних півгодини видзвонюєш?!
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
ТОП-50 анекдотів про зникнення Путіна
– Кажуть, у Путіна інсульт. – Будемо молитися за нього. – Авжеж – за інсульт. х х х Дмитро Пєсков заявив, що президент Путін абсолютно здоровий, а занедужав його двійник. х х х – Чули, у Путіна занедужав двійник? – А може трійник? х х х Подейкують, знаменитий “єгипетський оркестр” почав репетирувати “Лебедине озеро”. х х х Цікаво, що буде раніше – «Лебедине озеро» по російському телебаченню чи втеча на вертольоті Януковича? х х х Увесь світ затамував подих у хвилюючому передчутті: “Путін занедужав! Ну ж бо… Ну ж бо… Ну!» х х х Кадиров відвіз Путіна на лікування в Ленінські Горки. х х х Не знаю, що з Путіним, але Аліна Кабаєва встановила в Інтернеті статус “В активному пошуку”. х х х Вимагаємо знайти замовників зникнення Путіна! х х х – Путін не може вмерти. – Чому? – Це йому не вигідно. 12.03.2015 Як повідомив Пєсков, Путін не хворий. У нього перемир’я між душею і тілом. х х х – Пєсков, покажи Путіна. – Або хоча б Сечіна. – Або – Іванова. – Або, на крайняк, покажи балет! х х х Зустріч з Назарбаєвим і Лукашенком перенесено через зустріч Путіна з Каддафі й Чаушеску. х х х Де Путін? Нехай покажуть хоча б голову! х х х Двійник Кадирова готовий померти за трійника Путіна. х х х На «Радіо «Ретро» якийсь Дмитро Медведєв замовив пісню «Опустела без тебя Земля». х х х Кажуть, у Кремлі вже гримують Безрукова. х х х Включив телик. Баян напоготові. Друзі підтяглися. Чекаємо. Вово, не підведи! х х х – Алло, Вова вдома? – Так, але за годину виносимо. х х х “Один помер – ну і що? – примовляв Пєсков. – У нас цих Путіних ще є”. х х х Цікаво, чи засне Медведєв на похоронах Путіна? х х х Реальність замочила Путіна у сортирі. х х х Путін помер так і не дізнавшись про розмір своєї зарплати. х х х Ленін у Мавзолеї заклопотано перевертається й гадає: “Підселять чи не підселять?” х х х А ви знаєте, що на Камчатці похорони Путіна вже показали? 13.03.2015 Зранку Медведєв на всяк випадок, надяг вишиванку й узяв у руки Коран. х х х Схоже, Борис Нємцов все-таки вмовив Богородицю… х х х – У Кремлі запевнили, стан здоров’я Путіна прекрасний! – Але мумію Леніна з мавзолею чомусь винесли… х х х – 5 березня помер Сталін, помер Чавес, зник з очей Путін. – Таке враження, що 5 березня у пеклі – день відкритих дверей! х х х – Якщо це правда, за престол боротимуться Шойгу, Медведєв і Рогозін. – Перспектива невтішна: просто війна, селфі-війна або війна з інопланетянами. х х х Коли вже й атеїсти почали молитися за смерть Путіна, Господь не витримав. х х х В Європі почали збирати гроші на пам’ятник хворобі Путіна. х х х Путін знову всіх переграв. Навмисне вмер, щоб засмутити Гаазький трибунал. х х х Час би вже показати або Путіна або “Лебедине Озеро”. Народ хвилюється! х х х Тиждень немає Путіна – й нічого не сталося. Америка не напала, Жратва є, серіали є. То навіщо він взагалі потрібен? 14.03.2015 Медведєва запитують: – Усі кажуть, що зник Путін. Чому його ніхто не шукає? – А на хрін він кому потрібен. х х х Жінка з косою поцілувала Путіна у животик. х х х Причина смерті Путіна – РАК: Рамзан Ахматович Кадиров. х х х У Москві почалися зйомки нового трилера “Мовчання кремлят”. х х х Журналісти – Пескову: – Де Путін? Як він себе почуває? – Чутки про його хворобу безпідставні. Вирішуємо, що робити з тілом. х х х Оскільки Песков офіційно заявив, що Кабаеєва нікого не народжувала, залишається останній варіант: невже… сам Путін? х х х Якщо Путін помер, Медведєва поховають разом з ним. Вони ж тандем! х х х – Куме, а чому Кремль так довго не показує людям Путіна? – Бальзамують… х х х Замість броньованого лімузина Путіну підігнали рефрижератор. х х х Діалектичний дуалізм. Як стало достеменно відомо, двійниця Кабаєвої народила від двійника Путіна двійнят. х х х Не знаю, що там з Путіним, але мавзолей місяць тому зачинили на ремонт. х х х – Вся ця історія зі зникненням Путіна погано пахне. – І є плямою на репутацію Росії. – А коли щось погано пахне й укривається плямами, то може справді?.. 15.03.2015 Двійники Путіни напились і побилися, з’ясовуючи, від кого завагітніла Аліна Кабаєва. х х х – Вово, наш син сказав перші слова! – І що саме, Аліно: «мама» чи «тато»? – «Крим – це Україна!» х х х У Кремлі переворот – Медведєва перевернули на інший бік. х х х До чого ж брехлива худобина цей Путлер – навіть здохнувши, продовжує брехати, що живий! х х х Путін навмисне помер у піст, аби люди не могди нормально відсвяткувати виконання мрії. х х х Світ рано радіє – помер найдобріший з двійників Путіна! х х х На понеділок 16 березня Кремль анонсував сакральну цьогорічну подію Росії – явлення Х…йла народу. х х х Якщо Путін знову з’явиться, нехай спочатку доведе, що він справжній Путін. Адже всі знають, що Путін помер. х х х Дмитро Пєсков, прес-секретар президента Росії Сергія Кужугетовича Шойгу, спростував факт існування коли-небудь людини на ім’я Володимир Путін. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
− Жінко, я їсти хочу.
− Йди попий води. − Але я не хочу води – я хочу їсти! − А-а-а, то ти ще й харчами перебираєш? ---------------------------------------------- Ті, хто говорять, що їсти вночі не можна, хай спробують пояснити, для чого придумане світло в холодильнику. ---------------------------------------------- Вертаюся два мужики з війни так їсти хочуть, вже три дня не їли бачать корова прив’язана вони подумали ну хоч молока поп’ємо. На перший день надоїли відро молока, на другий день піввідра, а на третій нічого корова не дала. Думають, що ж робити повели її до ветеринара та й питають. - Що таке, чого корова молока не дає? Він подумав тай каже - Бик то задрочений але жити буде… ---------------------------------------------- Важко бути програмістом. Приходиш відпочити до людей в гості, а тобі зразу показують домашній комп’ютер і просять розібратись з його проблемами. Представляю як важко бути проктологом… ---------------------------------------------- Чоловік не бачив свого друга майже 10 років і, на свій подив дізнався, що той має 15 дітей. - Ви, мабуть, із дружиною дуже щасливі? - Та що ти. Вона постійно кричить і бурчить на мене. Правду кажучи, я її боюся. - Тоді навіщо стільки дітей завели? - У натовпі мені легше загубитися. ---------------------------------------------- Дуже вихований хлопчик, падаючи в каналізацію, закрив за собою люк. ---------------------------------------------- Їде Янукович з водієм на мерседесі по селу. І тут на дорогу вискакує свиня, ну вони її задавили. Янукович виходить з машини і говорить водію: - Слухай, тримай 100 баксів, йди в село, знайди господаря свині, вибачся і віддай гроші. Чекає він годину, дві. Тут з’являється водій. П’яний в чіп. Янукович: - Ти що так нажерся? - Та я поклав свиню в мішок, пішов на центр села і говорю, я водій Януковича, я убив цю свиню! І тут мені всі як давай наливати. ---------------------------------------------- У вас теж день, коли ви перете, готуєте, прибираєте, називається ВИХІДНИЙ?! ---------------------------------------------- Вибори Президента. Піддані Януковича говорять йому: — У нас для Вас 2 новини. Гарна і погана. З якої починати? — Ну давайте з хорошої! — Ви перемогли! — А погана? — За Вас ніхто не проголосував --------------------------------------------- - Ти віриш, що любов може бути вічною? — Звичайно. Тільки партнери змінюються. --------------------------------------------- Ти вecь чaс бpeшeш! - Я екoнoмлю пpaвду.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |