![]() |
|
|
#1193 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
На прийомі у лікаря:
- Знаєте, хворий, я дивився на вашу флюорографію і знайшов дивну помилку… - Лікарю, у мене рак?!! - Гірше, хворий, гірше… - Боже! Що може бути гірше?!! -… Ви живете за адресою, якої не обслуговує наша поліклініка.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 22.01.2011 о 18:11. |
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Дивиться ведмідь в зоопарку на бегемота...дивиться дивиться ..а потім каже
-От блін) такою мордякою медку б хлепнути ))))
|
|
|
#1195 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
-Не чіпайте мене, я чорнобелець!
-Чорнобелець кажеш, покажи свої документи! -Вуса, лапи і хвіст-ось мої документи! Чоловік приходить до дому, бачить відорваний шматок шпалер, на ньому тремтячою рукою записка: "Обід у пральній машині. Пішла до психіатра" Одна жінка хвалиться другій: У мого сина стільки дівчат!Тільки й чую: то він з Клавою любиться, то з Аською! І коли тільки встигає, адже весь час за компютером! У автобусі заходить двоє бандитів: високий і низький. Високий говорить: -Зараз будемо грабувати й главтувати. Низький: -Ні тільки, грабувати. Високий: Ні, ми будемо грабувати й главтувати. Низький: -Ні тільки, грабувати. Жінка в автобусі розлютилась: -А ти, маленький, помовч! Старожила, який пржив 180 років запитують: -Як вам вдалося стільки прожити?Напевно,не пили ,не курили,по жінках не бігали? -Так і це теж.Але головне-я спізнився на "Титанік"... -Ми минулого літа по одній путівці всією родиною відпочили. -Це як? -Відправили тещу в санаторій на місяць... -В купе перед сном грузин запитує свою попутницю: -Ви заміжння? -Так! -А діти у вас є? -Так, сину 23 роки. -На добраніч! -Ти сказав Єві, що вона дурна.а тепер зволь сказати, що ти шкодуєш про це,-говорить мама сину. -Єва, я дуже шкодую, що ти дура... Востаннє редагував savsav: 02.02.2011 о 09:38. |
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 29.11.2010
Вік: 56
Дописи: 42
Ukraine
Мій ресівер: orton
|
У тих, хто пальцем намацував USB-вхід на задній панелі корпуси компу - проблем з дівчатами не буде!
- Ви, чоловіки, тільки й можете, що на цицьки дівчатам вирячитися! - А от якщо я буду стояти перед тобою з розстебнутою ширінькою - ти мені в очі дивитися будеш?!! Молода вагітна блондинка на прийомі у гінеколога. Лікар, переглядаючи папери з аналізами, запитує: - Не записаний резус у вашого чоловіка, шановна. Який він у нього? Жінка, подумавши: - Ну…, сантиметрів 18, мабуть. Одна дівчина запитала: — «І чому чоловікам так хочеться сексу з елементами садо-мазо?» відповідь іншої: — «Можливо тому, що у них не має такого, як: епілятори, вищіпування брів, трусиків танго в задниці…???» - Скажи, кохана, - питає чоловік дружину, - Скільки у тебе було чоловіків до мене? Мовчання. "Образилася!" - вирішив чоловік. За годину питає: - Ти сердишся? - Ні, я рахую. Він сказав... Чому ти ніколи не говориш мені, коли у тебе оргазм?! Вона сказала... Я ж не винна, що ти у цей момент завжди на роботі. Пасажири після катастрофи корабля борсаються у воді, стирчать одні голови. Матроси на човні намагаються врятувати їх: хапають за волосся й затаскують у шлюпку. Зненацька поруч зі шлюпкою бачать абсолютно лису голову. Один матрос кілька секунд задумливо дивиться на неї, потім б'є по лисині веслом: - Блін, нам тут не до жартів! - Де моя машина? - В озері...... - В ОЗЕРІ!?!?!?!А мама твоя де....?? - В машині....... - Кохана....ти така сексуальна... Полишила жінка чоловіка вдома, сама поїхала в інше місто. Він дзвонить: — Зая, як випрати шкарпетки? — Ну… замочи у тазіку, пополощи потім, і все. Через 3 дні дзвонить знов: — Слухай, кицю, а наскільки треба носки замочувать? — Ну… десь на годинку-дві. — А три дні це нормально? — ШО? Та злий ту воду і викинь ті носки! За три дні вони вже розкисли! — … зай, я не можу злить воду. — Чого? — Вона замерзла, я замочив, і на балкон виставив. Востаннє редагував savsav: 02.02.2011 о 09:36. |
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Цікаве з історії України.... Перший автомобіль з'явився на території сучасної України, а разом з тим і в усій тодішній Російській імперії у 1891 році в Одесі. Купив у Франції це механічне чудо редактор газети "Одесский листок" В.В.Навроцький. То була одна з найперших ще дослідних моделей уславленої згодом фірми Панар-Левассо.....
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 28.01.2011 о 20:21. |
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Передовик
Ukraine
|
Моя рідна країна...
В Україні немає не красивих місць.Наша країна не тільки красива, але і сприятлива для життя людей........ Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 29.01.2011 о 00:12. |
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Прикмета: якщо Вам після вечірки всю ніч сниться медуза, то це означає, що Ви заснули обличчям в холодець!
Красиві жіночі ноги - це можливість для чоловіка мріяти, не піднімаючи голови! Востаннє редагував savsav: 02.02.2011 о 09:39. |
|
|
|
|
|
#1200 |
|
Передовик
Ukraine
|
Шанувальників Маші я поступово почав бити. Вломав одного, потім другого, а третій мене спантеличив. Витираючи кров, він сказав: "Всіх не переб'єш ..."
Я був щасливий з цією жінкою, але раптом трапилося нещастя: вона кинула чоловіка і з речами з'явилась до мене! Мені було дуже боляче, але я її не впустив ... Виховувати дітей треба так, щоб, коли ви зостаритеся, вони б вас не виховували, а любили ... У тролейбусі. Чоловік: вибачте, я доїду до центрального ринку? Бабуся: ні. Мужик з розчарованим виглядом виходить з тролейбуса. Двері закриваються, тролейбус рушає. Бабуся додає: "А ось я доїду"! Посміхайтеся: це змушує людей ламати голову над тим, що ж у вас на думці ... Чому в американських фільмах чоловіки стоять коло ПіСУАРа, дивляться не вниз як ми, а на стіну? - Та тому що дивитися нема на що!
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував savsav: 02.02.2011 о 09:35. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |