![]() |
|
|
#1209 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
_____________________________ #####____
_________ Я знаю _____________ #####____ ___________что ты делал ________####______ _________прошлым летом!!_________##________ _____________________________######_____ ____________________________#######_____ ____####__________________#########___ ___######________________###_######___ #########_______________###__######__ _#######_______________###___######___ _______#################____######__ _______##########################__ ________################____#####____ _________##___________##_____####______ _________##___________##_____#########___ _______###__________###______#########__
|
|
|
#1210 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
Студент приходить в аптеку і каже:
-Дайте мені будь ласка презерватив. Сучасна продавщиця: -Вам натягнути або загорнути? Звичайний дезедорант лише приховує запах поту. Новий дезедорант FA діє по-іншому: він вбиває бактерії, всмоктується через шкіру, проникає в кров, доходить до нервових клітин, зупеняє дихання. Мертві не потіють! Спи моя радість, засни ... У морозі згасли вогні ... Трупи на полицях лежать, Мухи над ними жужжать ... Новенька вчителька проводить малювання в 1-а класі. Намалювала на дошці огірок і запитує: -Діти, скажіть - що я намалювала? Діти (хором): -Х..й!! Вона в сльози і до директора - мовляв дисципліна в класі немає, маленькі діти, а матом лаються ... Директор приходить в клас: -Та-а-ак ... Дисциплінка кульгає. Хто на дошці х..й намалював?! Недільний ранок. -Мила, хочеш випити каву в ліжко ? -Із задоволенням ! -Тоді принеси чашку і мені. Заходить програмер в свій темний підїзд і чує, що в темряві хтось шарудить. - Ба треба-було зберегтися! -Запізно подумав він. Навіщо напитися і повзати, коли можна покурити і літати? Востаннє редагував savsav: 02.02.2011 о 09:30. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |