![]() |
|
|
#1241 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
![]()
|
|
|
#1242 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Цікаве з історії України.... Найбільшою битвою з XVII ст. до середини XX ст. є Берестейська битва 1651 року між Україною і Кримом з однієї сторони, і Річчю Посполитою — з іншої. В ній брало участь до 600 тис. воїнів. Тільки битви другої світової війни, зокрема на Курській дузі, біля Москви і Берліна мали більші масштаби.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 04.02.2011 о 15:28. |
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
- Була б ти чужою, ціни б тобі не було, – з жалем каже чоловік дружині.
- Ця тканина дуже вузька. - Заспокойтесь, шановні, вона ще розповзеться... - Що це у вас пальта продаються без кишень? - Це для того, щоб злодій в кишеню не поліз. Остання мода! - Не лякайтеся, дітки! Це я – ваша матуся. Я просто купила собі новий капелюшок. - Мій чоловік перестав пити горілку. - О! Виявляється, у нього сильна воля! - Ні, то у мене сильна рука. - На уроці української мови вчитель запитує: - Що означає вираз «вона почервоніла до коренів волосся»? - Учень: - Це означає, що вона пофарбувалася - Дружина перестала зі мною розмовляти. Що робити? - Радіти. Це значить, що вона стала розуміти тебе без слів. - Що ти, Марусю, думаєш про чоловіків? – запитує подруга. - Усі вони однакові, тільки зарплата у них різна.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував savsav: 02.02.2011 о 09:18. |
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Футбольний матч «Бразилія — Росія». Бразильці зібрались біля своїх воріт і думають: «А чого це ми з тими лузерами будемо грати цілою командою? Залишмо одного Рональдіньйо, нехай грає!» Залишили й пішли в роздягальню. Після матчу дивляться на табло — рахунок 1:1. Питають у Рональдіньйо:
— Ти що, сам не міг переграти їхню команду? — Та міг, якби на десятій хвилині суддя не вилучив мене з поля.
|
|
|
#1245 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 16.06.2010
Вік: 66
Дописи: 447
|
-Милий,ну,що ти граєш мене як скотину?Сказав би хоч одне лагідне слово...
-Я люблю тебе Федя. -Тату!Тату!-а чому мені вже 17 років,а я ще в другому класі??? -Пий синку і не говори багото!!! Востаннє редагував savsav: 02.02.2011 о 09:23. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |