![]() |
|
|
#1251 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Динамо" відновлює тренування
У четвер, 10 листопада, у футболістів "Динамо", які не задіяні у збірних, закінчується міні-відпустка. О 17:00 команда збереться на базі у Конча-Заспі та проведе перше тренування, пише газета "Спорт-Экспресс в Украине". На 12 та 15 листопада заплановані два контрольні матчі з молодіжною командою. Гарантовано не візьмуть у них участь двоє виконавців - голкіпер Станіслав Богуш і захисник Тарас Михалик, які тренуються за індивідуальним графіком.
|
|
|
|
#1252 |
|
Передовик
|
Ультрас "Динамо" погрожують організувати акцію проти Несенюка
Фанати "Динамо" організують акцію проти керівника Департаменту по роботі зі ЗМІ та вболівальниками Миколи Несенюка. Про це "Чемпіону" повідомив один з представників ультрас київського клубу. "Куди дивиться Суркіс? Його підлеглий відкрито і відверто воює з фанатами. Пане Несенюк, вам не здається, що ви запрацювалися? У будь-якій іншій компанії/клубі світу вас би давно з ганьбою вигнали, та ще й із записом у трудову книжку: профнепридатність. Це взагалі нонсенс", - заявив він. За словами фаната, офіційний представник клубу, який має працювати з уболівальниками, замість цього з ними воює і всілякими способами доводить свою неправоту. "Може вам, Миколо, зрозуміти, що ви зайвий на цьому святі життя і просто піти? Ось так от, по-чоловічому. Це не ваша робота. Ви і так "топите" і без того підмочену репутацію клубу "Динамо" Київ, у якому все давно наскрізь прогнило. Вам самому не соромно?" - запитав він. Він зазначив, що варто організувати певну акцію, бо "терпіти цю ганьбу від маразматика похилого віку з явними ознаками шизофренії більше сил немає".
|
|
|
|
#1253 |
|
Передовик
|
Через гру Україна - Німеччина перекриють вулиці та продовжать метрополтіен
У день товариського матчу Україна - Німеччина поблизу "Олімпійського" буде перекрито вулиці. Таке розпорядження Київської міської ради №2050 від 07.11.2011, пише прес-служба НСК. З 19:00 заплановано перекриття руху транспорту по наступних вулицях: вул. Еспланадній від вул. Басейної до вул. Саксаганського; вул. Рогнідинській від вул. Шота Руставелі до вул. Еспланадної; вул. Жилянській від вул. Великої Васильківської до вул. Шота Руставелі; вул. Фізкультури від вул. Великої Васильківської до заїзду на НСК "Олімпійський"; вул. Великої Васильківської від вул. Димитрова до вул. Жилянської. Крім того, можливе перекриття руху транспорту по вулицях: вул. Димитрова від вул. Великої Васильківської до вул. А. Барбюса; пров. Лабораторний від вул. А. Барбюса до пров. Госпітального. Час роботи КП "Київський метрополітен" буде подовжено до 1:00 12 листопада. Станції "Олімпійська" та "Палац спорту" будуть закриті для входу пасажирів після закінченню матчу.
|
|
|
|
#1254 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Воронін визнаний першим джентльменом в Росії
Андрій Воронін удостоївся звання "Джентльмена року"-2011. Нападник московського "Динамо" і збірної України Андрій Воронін визнаний в Росії "Джентльменом року". Цей трофей, який вже 18-й рік спільно вручають "Советский спорт" і "Комсомольская правда", вперше в історії дістався легіонеру. "Я взагалі дуже здивувався, що мене вибрали джентльменом. Я ж жорсткий хлопець! Якщо треба йти в стики - йду. Якщо "напихати" комусь - і це можу зробити. Поясніть, як я переміг?" - сказав Воронін. Але, за словами засновників призу, щоб перемогти в номінації "Джентльмен року", не потрібно приїжджати на кожен поєдинок у фраку та циліндрі. Головними критеріями, за якими обирали переможця, були авторитет і повага серед партнерів по команді і суперників, а також почуття власної гідності на полі та поза ним. Урочиста церемонія нагородження, на якій Андрій Воронін отримає свій джентльменський приз, відбудеться 23 листопада.
|
|
|
#1255 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Німеччина зіграє з Україною експериментальним складом
Матч проти збірної України стане для німців чудовим майданчиком для експериментів - цьому сприяє позитивний настрій команди та тренера. Про це заявив генеральний менеджер німецької національної команди Олівер Бірхофф. "Нам дуже приємно сьогодні бути тут, оскільки Україна є співорганізатором Євро-2012, і для нашої молодої команди приїзд сюди дуже важливий", - сказав він. "Ми всі з нетерпінням чекаємо завтрашнього дня і емоцій, які він принесе", - зізнався він. Бірхофф зазначив, що після тренування німці складуть свою думку про те, як підготовлений стадіон та поле. Крім того, нам необхідно буде сьогодні-завтра визначити, хто стане капітаном нашої збірної замість вибулого через травму Бастіана Швайнштайгера. "Склад? Я не можу про це говорити зараз, поки це ще є таємницею. Але можу вам сказати, що ви побачите завтра оригінальний варіант складу", - натякнув Бірхофф. Він додав, що в Україні набагато холодніше, ніж у Німеччині, але збірна добре себе почуває і їй все подобається. Особисто ж Бірхофф буде дуже радий побачити Андрія Шевченка, з яким разом грав у "Мілані", пише dynamo.kiev.ua.
|
|
|
#1256 |
|
Передовик
|
Блохін: Алієв повернувся, Шева під питанням
Кадрова ситуація у збірній України все ще залишається доволі складною, але може змінитися до спарингу з австрійцями. Про це після першого тренування на НСК "Олімпійському" заявив головний тренер збірної України Олег Блохін. "На матч з Німеччиною нікого нового не викликали. Алієв сьогодні тренувався разом з усіма, а Шевченко поки що під питанням", - повідомив він. "До матчу з Австрією 15 листопада, можливо, ще когось викличемо. Поки думаємо", - додав Блохін. "Як мені "Олімпійський"? Хороший, новий, гарний. Але не мій. Я тут не грав. Це зовсім інший стадіон у порівнянні, з ареною на якій мені доводилося виступати", - цитує фахівця sport.segodnya.ua.
|
|
|
|
#1257 |
|
Передовик
|
Відаля у збірній можуть дискваліфікувати на 50 матчів
Півзахисник "Ювентуса" Артуро Відаль потрапив в неприємну історію у збірній Чилі, повідомляє Bild. Він і чотири його партнери після вечірки в клубі повернулися в готель в нетверезому стані, попавшись на очі головному тренеру Клаудио Борги. Ці гравці виведені із складу на майбутні відбіркові матчі чемпіонату світу зі збірними Уругваю і Парагвая. Але 24-річному гравцеві "Юве" і його партнерам загрожує куди серйозніше покарання - відлучення від матчів збірної аж до 50 матчів! Відаль вже повернувся в Італію, де його можуть очікувати санкції з боку клубу. Чилієць раніше уже потрапляв в схожі історії і під час виступів за молодіжну збірну своєї країни, пише championat.com.
|
|
|
|
#1258 |
|
Передовик
|
Тимощук: Німці ніколи не ділять матчі на головні і прохідні
Півзахисник мюнхенської "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук вважає, що збірна Німеччини не відбуватиме номер в товариському матчі проти українців. "Не думаю, що матч з Голландією для команди Йоахима Лева пріоритетніше, ніж гра в Києві. І ось доказ: якби німці не ставили на поєдинок з Україною, то і приїхали б сюди абсолютно іншим складом. Адже підбір виконавців у Німеччини - відмінний, вибір у Лева - щонайширший. Проте за виключенням Лама, Нойера і Клозе в обоймі наставника бундестім - усі найсильніші. Потрібно знати німецький менталітет: ці люди ніколи не ділять матчі на головні і прохідні. Це якось не по-німецьки", - цитує Тимощука "Спорт-Экспресс в Украине".
|
|
|
|
#1259 |
|
Передовик
|
Майкон: Дуже задоволений що можу замінити Шевченка в "Динамо"Нападник "Волині" Майкон, який на даний момент є найкращим бомбардиром української першості, після закінчення нинішнього сезону може замінити Андрія Шевченка в київському "Динамо".
Про це розповів сам бразильський футболіст в телефонному інтерв'ю журналістам з рідної країни. "На початку кар'єри в Україні дійсно було трохи важко - проблеми з адаптацією до несприятливих погодних умов і незнайомій мові. Зараз я адаптувався, а інформація про перехід в "Динамо" є визнанням моєї роботи", - сказав він. "Я дуже задоволений можливістю замінити Шевченка в "Динамо", що з'явилася. Це велика відповідальність. Газети багато пишуть про це, я ж сподіваюся продовжувати добре грати, мої думки пов'язані з тим, щоб допомогти товаришам по нинішній команді", - продовжив він. "Якщо сьогодні на моєму рахунку 11 голів у складі "Волині", завтра їх може бути 15 або 20 і контракт з "Динамо" (Київ), хто зна? Давайте подивимося, що буде далі, але я був би дуже радий", - цитує Майкона championat.com.
|
|
|
|
#1260 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Шевченко, Тимощук і Блохін прийняті в "Клуб 100"
Два гравці збірної України отримали від УЄФА медалі за 100 зіграних матчів за збірну країни. Перед початком поєдинку Україна - Німеччина на НСК "Олімпійський" два гравця збірної України були нагороджені. УЄФА постановив вручати спеціальну нагороду (пам'ятну кепку і медаль) тим європейським футболістам, які досягли позначки в сто матчів за національну команду. У збірній Україні таких гравців двоє - Андрій Шевченко та Анатолій Тимощук. Удостоївся нагороди і нинішній тренер збірної України Олег Блохін, який зіграв понад 100 ігор за збірну СРСР. Гравці з "Клубу 100" будуть нагороджуватися перед відбірковими матчами Євро-2012 та товариськими поєдинками з участю збірних Польщі та Україні, господарів фінального турніру. Нової нагороди УЄФА удостояться 111 гравців. Цікаво, що в збірній Німеччини більше 100 ігор за національну команду провели одразу 9 футболістів, серед яких один діючий - Мирослав Клозе, який не взяв участі в матчі в Києві. Серед інших футболістів призи отримають італійці Фабіо Каннаваро, Паоло Мальдіні, Діно Дзофф, Джанлуїджі Буффон, іспанці Андоні Субісаррета, Ікер Касільяс, Рауль Гонсалес, Хаві Ернандес, французи Ліліан Тюрам, Тьєррі Анрі, Марсель Десаї, Зінедін Зідан, Патрік Вієйра, Дідьє Дешам, англійці Пітер Шилтон, Девід Бекхем, Боббі Мур, сер Боббі Чарльтон, Біллі Райт. По сім гравців мають представництво в "Клубі 100" Данія,
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |