![]() |
|
|
#1251 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Британський боксер Дерек Чісора (33-12, 23 KO) розповів, чому Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) не прийняв бій з чемпіоном світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (32-0-1, 23 КО).
«Ей Джей» не міг прийняти бій із Тайсоном, бо там так багато складнощів зі спонсорами та промоутерами. Бійці завжди хочуть просто битися, а складнощі створюють усі ці ділові люди, які вас оточують. Навіть наш бій з Ф'юрі був для мене головним болем. Люди гадають, що організувати великий поєдинок легко, але це не так. Завжди багато різних проблем», – сказав Чісора. Третій бій між Чісорою та Ф'юрі відбудеться 3 грудня на стадіоні «Тоттенхем Хотспур». У перших двох перемогу здобув Тайсон. |
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Moderator
|
У ніч із 29 на 30 жовтня відбудеться боксерський поєдинок між блогером Джейком Полом (5-0, 4 КО) та ветераном ММА Андерсоном Сілвою (3-1, 2 КО).
У п'ятницю відбулася церемонія зважування боксерів. Обидва бійці показали майже однакову вагу. Пол показав вагу 84,6 кг, вага Сілви - 84,4 кг. |
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Moderator
|
Український боксер Олександр Усик, який володіє трьома поясами суперважкої ваги, націлений на бій з Тайсоном Ф'юрі та завоювання звання абсолютного чемпіона.
Після цього Усик розгляне інші варіанти. «Моя команда шукає можливість обговорити всі питання з Ф'юрі, але він дуже непередбачуваний, тому нічого не можна гарантувати. Мені подобається ідея провести бій у лютому чи березні. Під час Великого посту до Великодня я не б'юся, тому бій повинен пройти до 16 квітня або після цієї дати». «Я хочу битися з Ф'юрі, тому що мені потрібний четвертий пояс. З іншими боксерами не хочу битися доти, доки не отримав четвертий пояс», — сказав Усик. |
|
|
|
|
|
#1254 |
|
Moderator
|
Чемпіон WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) розповів про організацію бою з володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (32-0-1, 23 КО).
«Нам доведеться якось домовитися з цього питання. Спорт – це спорт, а бізнес – це бізнес. Для мене бокс – це просто спорт, а для тих, хто влаштує бій – це великий бізнес. На рингу два боксери, їхня робота – боксувати. Решта – це організатори, спонсори та багато інших факторів, які необхідно враховувати. Як тільки все владнається, ми домовимося, підпишемо офіційні документи і працюватимемо», – сказав Усик. Раніше повідомлялося, що відома орієнтовна дата бою Усик - Ф'юрі. |
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Moderator
|
Колишній чемпіон світу у кількох вагових категоріях Рой Джонс заявив, що може стати тренером колишнього об'єднаного чемпіона світу у надважкій вазі Ентоні Джошуа.
«Джошуа не хоче обмежувати себе. Він прийде, щоб поговорити зі мною, тож я буду одним із тих, хто поспілкується з ним. Подивимося, що станеться. Ми нещодавно розмовляли, тож поспілкуємося ще. Він прийде до моєї зали, і ми подивимося, що можемо зробити. Якщо все складеться як треба, то так тому й бути. Якщо ні, то він може знайти тренера ще кращого», – сказав Джонс. Зазначимо, що у 2015 році Рой Джонс отримав російське громадянство, а також відвідував окупований Крим. |
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Moderator
|
Малік Скотт, тренер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Деонтея Вайлдера (43-2-1, 42 KO), впевнений, що чемпіон WBA, WBO та IBF Олександр Усик (20-0, 13 КО), а також ексчемпіони Ентоні Джошуа (24-3, 22 КО) та Енді Руїс (35-2, 22 КО) навіть у підмітки не годяться його бійцю.
«Тест Деонтея – це у бою з Тайсоном Ф'юрі. Я не вірю в таких бійців, як Джошуа, Усик та Руїс. Я не думаю, що вони можуть навіть наблизитися до Вайлдера, коли він зосереджений на своїй меті. Я не вірю в це. Хочете вірте, хочете ні, але я впевнений, що з таким Деонтеєм навіть Тайсон Ф'юрі не впорається», – сказав Скотт. Бий пузаня. Вайлдеру призначили суперника в елімінаторі WBC Раніше повідомлялося, що WBC офіційно санкціонував бій між Вайлдером та Руїсом. Переможець отримає право на бій із чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (32-0-1, 23 KO). |
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Moderator
|
Офіційний претендент на титул WBO у напівважкій вазі британець Ентоні Ярд (23-2, 22 КО) провів поєдинок зі Стефані Койковим (14-2, 12 КО) із Болгарії.
Розв'язка у бою настала у третьому раунді. Ярд, який до цього впевнено домінував, зміг відправити свого візаві до нокауту. Для Ентоні Ярда ця перемога стала 23-ю у кар'єрі при двох поразках. І у 22 випадках 31-річний британець розбирався зі своїми опонентами достроково. Відразу після поєдинку було офіційно оголошено, що наступний бій Ярд проведе проти володаря поясів WBC, WBO та IBF рашиста Артура Бєтєрбієва з Дагестану, який нещодавно перекинувся під канадський прапор. Цей поєдинок заплановано на 28 січня 2023 року. |
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Moderator
|
У суботу український боксер легкої ваги Денис Берінчик проведе рідкісний для себе поєдинок в іншій країні. Берінчик вийде у ринг з Іваном Менді в андеркарді поєдинку Тайсон Ф'юрі - Дерек Чісора.
Бій пройде у Лондоні на стадіоні «Тоттенхема». «У березні я був змушений призупинити тренувальний процес і приєднатися до команди волонтерів, які допомагали нашим військовим і людям у «гарячих точках», — зазначив Берінчик. «Ми були в багатьох місцях, дуже близьких до фронту. Після цього було нелегко повернутися в спортзал, але я розумів, що українцям потрібні перемоги, тому я не міг втратити можливість підняти український прапор на європейському ринзі». Суперник так прокоментував бій: «В моєму рекорді п'ять поразок за очками. Троє з моїх опонентів билися за титули Чемпіонів світу: Кемпбелл, Постол і Татлі. Ці боксери перемогли мене за очками на своїй території, ми пройшли всю дистанцію», — сказав Іван Менді. |
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Moderator
|
Чинний чемпіон WBO International у легкій вазі Денис Берінчик (16-0, 9 КО) та Іван Менді (47-5-1, 22 КО) провели битву поглядів.
Поєдинок відбудеться 3 грудня у Лондоні. Бій Берінчик – Менді включений в андеркард зустрічі чемпіона WBC у суперважкому дивізіоні Тайсона Ф'юрі та Дерека Чісори. Нагадаємо, раніше Макгрегор викликав бійця, якого побив Берінчик. |
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Moderator
|
Вболівальники боксу довго чекали на вечір 3 грудня, коли в Лондоні пройде суперподія за участю українського боксера.
Яскравий український боксер Денис Берінчик (16–0, 9 КО) має чудовий шанс стати чемпіоном Європи за версією EBU. Для завоювання поясу треба перемогти француза Івана Менді (47–5-1, 22 КО), а це серйозний суперник. Всі найяскравіші моменти бою доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua Найголовнішим боєм шоу в Лондоні буде мегафайт суперважковаговиків-британців за пояс WBC: Тайсон Ф'юрі (32–0–1, 23 КО) проти Дерека Чісори (33–12, 23 КО). Крім того, британець Деніел Дюбуа (18–1, 17 КО) та південноафриканець Кевін Лерена (28–1, 14 КО) розіграють титул WBA World у надважкій вазі. Дивіться шоу в Україні за допомогою медіасервісу MEGOGO, початок о 21:00 за Києвом. Бій Берінчика очікується не раніше, ніж 22:30. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|