![]() |
|
|
#1261 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Манчіні радий, що Балотеллі забив за збірну
Головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні дуже радий за свого підопічного нападника Маріо Балотеллі, 11 який листопада в гостьовому товариському матчі зі збірною Польщі забив свій перший гол за національну команду Італії. Матч в підсумку завершився перемогою італійців з рахунком 2:0. "Я дуже радий за Балотеллі. Було приємно дізнатися, що він провів хороший матч і вразив ворота суперника. Сподіваюся, Маріо продовжить у цьому ж дусі. Він цього дійсно заслуговує ", - сказав Манчіні італійським журналістам. |
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Новим місцем роботи українського наставника стане "Астана".
Відомий український фахівець Олег Протасов підписав контракт з одним з лідерів чемпіонату Казахстану - "Астаною". Перед Протасовим поставлено завдання посісти в майбутньому сезоні перше місце в чемпіонаті Казахстану. Контракт з кращим футболістом СРСР 1987 року, укладений за схемою "1+1". Нагадаємо, колишній головний тренер дніпропетровського "Дніпра", який також працював у Греції, Румунії та Росії, Олег Протасов недавно повідомляв, що перебуває в Києві, де веде переговори з потенційним роботодавцем. "Я відпочивав від футболу, заряджав батарейки для майбутньої роботи. Не хочу загадувати, але зараз веду в Києві переговори", - заявляв Протасов. Тоді всі почали вести здогади, який з українських клубів може очолити Протасов, виявилося ж, що він переїжджає до Казахстану.
|
|
|
#1263 |
|
Передовик
Ukraine
|
Маркевич: латиноамериканці збільшили потенціал Металіста
Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич поділився думкою про співпрацю в харківській команді з латиноамериканськими гравцями. "Прихід в команду латиноамериканських футболістів серйозно збільшив наш потенціал. Тепер "Металіст" може гідно конкурувати з провідними клубами не тільки нашої країни. Наскільки виправдана практика запрошення бразильців і аргентинців, покаже час. Але підкреслюю, що колектив у нас підібрався хороший, і я отримую задоволення від роботи з гравцями, більшість з яких - молоді хлопці. Вони прагнуть доводити свою спроможність, і наше завдання - допомогти їм у цьому", - цитує фахівця офіційний сайт УЄФА. |
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Тимощук: Нам просто забракло силЛише фізичні кондиції не дозволили збірній України втримати перемогу у товариській грі проти команди Німеччини, в якому наша команда вела 2:0 та 3:1.
Таку думку висловив хавбек мюнхенської "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук, котрий відіграв майже весь матч. "Чого не вистачило збірній Україні для перемоги? Напевно, сил. Через це і змушені були віддати ініціативу", - почав він. "Якщо ж говорити в цілому про матч, то нам можна бути задоволеними грою, але результат нікому не припав до душі - перемогти не вдалося", - продовжив він. "Треба віддати належне супернику, який провівши заміни, посилив свою гру. Але ми показали себе відмінним бойовим колективом і зробили все можливе і неможливе, щоб перемогти", - цитує Тимощука championat.com
|
|
|
|
#1265 |
|
Передовик
|
Ахметов готовий заплатити 40 млн. євро за форварда "Інтернасьоналя"Агент ФІФА Сабатіно Дуранте, який є експертом по бразильському трансферному ринку, заявив, що € 40 млн за нападника "Інтернасьоналя" Леандро Даміао запропонував донецький "Шахтар".
За інформацією бразильської преси, один з найперспективніших південноамериканських футболістів серйозно замислюється над тим, щоб переїхати в Україну. "40 мільйонів за Даміао запропонував "Шахтар". Це клуб з традиціями - на відміну від "Малаги", яка також цікавиться Леандро. чи Коштує він таких грошей? Звичайно! Наприклад, в чемпіонаті Італії зараз сильніше його тільки Ібрагімович", - цитує Дуранте championat.com з посиланням на TuttoMercatoWeb. Нагадаємо, президент "Інтернасьонала" Джованни Луїджі днями заявив, що у клубу є пропозиція з України про купівлю Даміао за € 40 млн
|
|
|
|
#1266 |
|
Передовик
|
Нойштедтер не відмовиться від громадянства Німеччини заради збірної України
Півзахисник менхенгладбахської "Боруссії" Роман Нойштедтер не відмовиться від паспорта громадянина Німеччини заради виступів за національну збірну України. Про це в програмі "Футбольний вікенд" заявив батько гравця Пєтр Нойштедтер. "Ромка не відмовиться від громадянства Німеччини, якщо це буде потрібно для виступів за збірну України. Ми з ним вже про це розмовляли", - заявив Нойштедтер-старший. Нагадаємо, що Роман Нойштедтер народився у Дніпропетровську, але разом з батьками живе в Німеччині і має паспорт громадянина цієї країн
|
|
|
|
#1267 |
|
Передовик
|
Тейшейра найближчим часом збирається залишити "Шахтар"
Бразильський вінгер "Шахтаря" Алекс Тейшейра, що переїхав в український клуб в 2010 році і підписав п'ятирічний контракт, написав у своєму "твіттері", що незабаром сподівається повернутися на батьківщину. "Хлопці сподіваюся, що незабаром повернуся в "Васко да Гама" і продовжуватиму дарувати радість нашим прекрасним уболівальникам"! - написав бразилець. Нагадаємо, що Тейшейра є вихованцем "Васко да Гама". За повідомленнями бразильської преси, в рідному чемпіонаті у футболіста буде більше шансів пробитися в національну команду Бразилії, пише championat.com.
|
|
|
|
#1268 |
|
Передовик
Ukraine
|
Гравця Олександрії забирають в Порту
Скаути португальського "Порту" побували на відбірковому матчі Євро-2012 Грузія - Греція, в якому їх передусім цікавили дії атакувального півзахисника "Олександрії" Давида Таргамадзе, повідомляє "Спорт-Експрес в Україні". За інформацією джерела, попередній контракт з 22-річним грузином буде підписаний вже в листопаді, а до "Порту" Давид приєднається в січні 2012 року. Футболіст і його агент підтвердили, що зустрічалися з представниками трьох зарубіжних клубів, але остаточне рішення на даний момент не прийнято. |
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Збірна Італії внесла свою лепту в боротьбу з мафією
Футболісти збірної Італії потренувалися на полі, яке раніше належало мафіозним структурам. Збірна Італії з футболу висловила підтримку загальнонаціональній кампанії проти організованої злочинності, провівши тренування на полі, яке було раніше конфісковано у мафії. Тренування в невеликому містечку Ріцциконі відвідали близько тисячі вболівальників. До 2000 року поле в Ріцциконі належало калабрійському злочинному синдикату "Ндрангета", але потім його конфіскували на користь місцевого муніципалітету. Однак незабаром виявилося, що деякі члени муніципалітету самі пов'язані з кримінальними структурами. Мафіозі кілька років не давали молодим людям грати на конфіскованому полі, погрожуючи розправою. В результаті поле стало своєрідним символом протистояння місцевих жителів і бандитів. У 2007 році за підтримки уряду в Ріцциконі був зіграний один матч, але з тих пір жодної гри на цьому полі не відбулося. Угрупування "Ндрангета" вважається однією з наймогутніших злочинних організацій у світі. Італійські власті вважають, що вона є більш небезпечною навіть, ніж знаменита сицилійська "Коза Ностра". Нагадаємо, що 11 листопада італійці провели у гостях товариський матч проти збірної Польщі і виграли його. У вівторок, 15 листопада, італійці приймуть в Римі команду
|
|
|
#1270 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Суперниками команди Луческу за перемогу будуть "Спартак" і "Анжі".
Донецький "Шахтар" в черговий раз отримав запрошення від організаторів щорічного товариського турніру Copa del Sol, який пройде з 27 січня по 8 лютого в Іспанії. Разом з "Шахтарем" свою участь у турнірі вже підтвердили російські "Спартак" і "Анжі", а також норвезькі клуби "Русенборг" і "Мельде", шведські "Кальмар" і "Гетеборг", "Копенгаген" (Данія), ЧФР (Румунія) та "Вікторія Пльзень" (Чехія). Швидше за все, на турнірі зіграє і бухарестський "Рапід", а також львівські "Карпати", які є чинними чемпіонами турніру. Ще чотири місця поки залишаються вакантними. Нагадаємо, "Шахтар" вже двічі грав на турнірі Copa del Sol, і двічі доходив до фіналу, але якщо в 2010 році фінальний матч з "ЦСКА" скасували через негоду, то в 2011 році донецька команда у фіналі програла львівським "Карпатам".
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |