![]() |
|
|
#1261 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.686
|
Мікі Бей, колишній чемпіон світу у легкій вазі, упевнений, що його співвітчизник Девін Хейні без проблем розбереться з Василем Ломаченком і збереже всі титули легкої ваги.
«1000%, що Хейні переможе. Ломаченко, звісно, чудовий боксер, але треба віддати Девіну належне. У 24 роки він уже готовий бути серед топів, серед найкращих незалежно від вагової категорії». «Лома не має шансів перемогти Хейні. Девін вже не поступається, а ще й габарити та стиль боксу на його боці. І Девін вже зараз може йти в іншу категорію, але він хоче залишитися в цій вазі і показати себе проти Ломаченка», — сказав Бей. Поєдинок може відбутися навесні. |
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Moderator
|
17 грудня непереможений український суперважковаговик Віктор Вихрист (10–0, 7 KO) виграв черговий бій, 11-й за ліком у профі-кар'єрі.
У бою в німецькому місті Гепінген його суперником був 47-річний американський ветеран Франклін Лоуренс (21–3–2, 16 KO). Лоуренс свій попередній бій провів ще 2016 року проти Енді Руїса, програвши одноголосним рішенням суддів у 10-раундовому поєдинку. Ще дві поразки Лоуренса були зафіксовані у боях з відомими боксерами – його перемагали Олівер Маккол та Бермейн Стіверн. 30-річний Вихрист змусив ветерана впасти додолу в 5-му раунді, але не зумів його фінішувати. Справа дійшла до підрахунку суддівських записок за підсумками 8 раундів. Рефері зафіксував одностайну перемогу Вихриста за очками. Віктор Вихрист (Україна, 10–0, 7 KO) – Франклін Лоуренс (США, 21–3–2, 16 KO) – UD 8 |
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Moderator
|
Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк пояснив, чому поєдинок між чемпіоном WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (20-0, 13 КО) та володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) буде найбільшим боєм в історії надважкої ваги.
«Бій з Ф'юрі у пріоритеті з низки причин. Найголовніша – четвертий пояс, WBC. Друга причина: зараз Ф'юрі – найголовніша британська зірка у світі боксу. Для мене британський ринок зараз найбільший у світі. Це означає, що Усик битиметься з дуже великим хлопцем. Це найбільший бій сторіччя, найбільший бій в історії надважкої ваги. В епоху чотирьох поясів ми ніколи не бачили, як хтось утримує всі титули у хевівейті. Це означає, що переможець цього бою однозначно увійде до історії боксу, Залу слави тощо. Це дуже важливий бій і він має відбутися наступним», – сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу BT Sport Boxing. Раніше Красюк пояснив, чому бій Усик – Ф'юрі має відбутися до 4 березня. |
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Moderator
|
Боксер Шакур Стівенсон, який піднявся у вагу 135 фунтів і в майбутньому готовий битися з Василем Ломаченком, не вважає українця дуже технічним боксером.
«Я віддам йому належне за аматорську кар'єру. Ломаченко бився з усіма, всіх переміг та виграв усе, що можливо. Але зараз...». «Той самий Джемейн Ортіс здавався технічним боксером у їхньому поєдинку, але це на тлі Ломаченка, який технічно досить обмежений», — вважає Стівенсон. Зараз Ломаченко чекає на можливість вийти в ринг проти Девіна Хейні в поєдинку за всі титули легкої ваги. |
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Moderator
|
28 січня в рамках боксерського шоу Knockout Boxing Night у Польщі відбудеться професіональний дебют успішного українського легковаговика Ярослава Харциза. Його суперником стане поляк Мар'ян Весоловські (2-3-1, 2 КО).
За плечима 25-річного Харциза кар'єра в любительському боксі: триразовий Чемпіон України в легкій вазі, фіналіст чемпіонату Європи. У 2021 харків'янин представляв Україну на Олімпійських іграх у Токіо, де в першому колі програв азербайджанцю Джавіду Челебієву. До речі, Ярослав планує поєднувати професійний бокс із виступами у Національній збірній, адже прагне здобути олімпійське золото. Відмітимо, що Харциз - один із найкращих постійних спаринг-партнерів Чемпіона WBO International та Європи EBU Дениса Берінчика. «Давно мріяв дебютувати у профі, хочу радувати вболівальників гарним боксом. Я пройшов велику школу в олімпійському боксі, і вважаю, що вже готовий до того, щоб почати шлях до поясів. Радий, що ми змогли домовитися з Олександром Красюком, вірю в нього як у професіонала своєї справи. Мені комфортно жити у своїй країні та представляти мужню Україну в усьому світі», – сказав Ярослав Харциз. |
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Moderator
|
Промоутер Едді Хірн розповів, що однією з головних умов для Ентоні Джошуа з приводу найближчого суперника було те, щоб він не був шульгою.
Після двох поразок від Олександра Усика британець хотів «стандартного» суперника. «У нас було багато суперників у списку. Той самий Отто Валлін або Демсі Маккін, але після двох поєдинків проти найкращого шульги сучасного боксу Олександра Усика Ентоні хотів би вийти в ринг з більш стандартним суперником». «Не було сенсу знову битися з шульгою», — сказав Хірн. 1 квітня Джошуа проведе бій проти Джермейна Франкліна. |
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Moderator
|
Компанія DAZN оголосила про досягнення домовленості щодо проведення поєдинку між Джервонтою Девісом (28-0, 26 КО) та Райаном Гарсією (23-0, 19 КО).
Боксери зійдуться у рингу у квітні 2023 року, але тижнем пізніше, ніж спочатку планувалося, а саме – 23 числа. Бій прийме Лас-Вегас (США). Поєдинок буде 12-раундовим, але без титулу на кону, оскільки відбудеться у проміжній вазі до 136 фунтів (61,7 кг). |
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Moderator
|
Ввечері 4 березня у шоу боксу в американському Онтаріо на ринг вийшли колишні чемпіони світу: американець Брендон Фігероа (24–1–1, 18 КО) та філіппінець Марк Магсайо (24–2, 16 КО).
На кону стояв тимчасовий чемпіонський титул WBC у напівлегкій вазі. Глядачі побачили яскравий бокс із численними розмінами ударами. Пояс дістався Фігероа, який виграв бій одноголосним рішенням суддів: 117–109, 117–109 та 118–108. |
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Moderator
|
Боксер Мартін Баколе (18-1, 13 KO) сумнівається, що володар титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) захоче з ним битися, адже конголезький суперважковаговик двічі зупинив його в спарингах.
«Я зупинив його під час спарингу в Дубаї. Він також це знає», – сказав Баколе. Усі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua Зазначимо, що частково цю інформацію минулого року підтвердив сам Усик. «Чи були ті, хто мене віддубасили? Так, Баколе. Я думаю, що він один із тих, кого можна виділити», – сказав тоді Олександр. Також Баколе заявив, що двічі спарингував із володарем титулу WBA Regular британцем Даніелем Дюбуа (19-1, 18 KO) і двічі його нокаутував. |
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Moderator
|
Колишній чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс зізнався у бажанні знову стати чемпіоном світу у хевівейті. В інстаграмі він поділився своїм дитячим фото і розмістив амбітний текст.
«Ось із чого все почалося у 7 років, коли я гнався за своїми мріями і бився з іншими дітьми, вдвічі старшими за мене. Хто б міг подумати, що я стану першим мексиканським чемпіоном світу у надважкій вазі. Якщо я зміг, ти теж зможеш. Вірте в себе. Ми йдемо за званням дворазового чемпіона світу», – написав Руїс. Раніше повідомлялося, що 22 червня цього року Енді Руїс зійдеться у рингу з Тайсоном Ф'юрі – володарем титулу за версією WBC. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|