![]() |
|
|
#1281 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
Платіні: Мессі знову отримає м`яч
Президент УЄФА Мішель Платіні вважає, що "Золотий м'яч" за підсумками 2011 року отримає форвард "Барселони" Ліонель Мессі. Також француз вважає, що аргентинець зможе перевершити його досягнення по числу "Золотих м'ячів", отриманих підряд: нагадаємо, що Платіні поки є єдиним гравцем, хто отримував престижну нагороду впродовж трьох років поспіль. "Я вірю в те, що Мессі отримає "Золотий м'яч" утретє поспіль. Я знаю, що рекорди призначені для того, щоб їх побивали, і вважаю, що Ліонель перевершить моє досягнення", - цитує Платіні soccer.ru.
|
|
|
#1282 |
|
Moderator
Ukraine
|
Яковенко: Неможливо навчити забивати за пару днів
Наставник молодіжної збірної України Павло Яковенко залишився задоволений грою своєї команди у матчі кваліфікації Євро-2013 проти Литви. "Неможливо навчити забивати за пару днів. У грі з фіннами нам не пощастило, і сьогодні було багато проблем. Хлопці молодці, зіграли з повною самовіддачею і добилися позитивного результату. Команда Литви не так слабка, з ними було важко грати і словенцям, і нам. Далі прохідних ігор в групі у нас не буде. Не можна виставити оптимальний склад - це проблема для усіх збірних", - розповів тренер у коментарі телеканалу "Футбол".
|
|
|
#1283 |
|
Moderator
Ukraine
|
Товариські матчі. Німеччина розгромила Нідерланди, Італія програла Уругваю. Інші матчі
Товариські матчі Гондурас - Сербія - 2:0 (2:0) Голи: 1:0 - Бенсон (6), 2:0 - Бенсон (30) Македонія - Албанія 0:0 Білорусь - Лівія - 1:1 (0:1) Голи: 0:1 - Саад (32), 1:1 - Корниленко (77) Словенія – США – 2:3 (1:3) Голи: 0:1 – Баддл (9), 1:1 – Матавж (26), 1:2 – Демпсі (41), 1:3 – Алтідор (43-пен), 2:3 – Матавж (61). Люксембург – Швейцарія – 0:1 (0:1) Гол: 0:1 – Г. Джака (9). Данія – Фінляндія – 2:1 (0:1) Голи: 0:1 – О. Єрьоменко (18), 1:1 – Аггер (57), 2:1 – Бендтнер (59). Польша – Угорщина – 2:1 (1:0) Голи: 1:0 – Павел Брожек (37), 1:1 – Пріскін (79), 2:1 – Левандовскі (86). Греція – Румунія – 1:3 (1:1) Голи: 0:1 – Торже (17), 1:1 – Карагуніс (34), 1:2 – Танасе (61), 1:3 – A. Чіпку (81). Італія – Уругвай – 0:1 (0:1) Гол: 0:1 – Себа (3). Італія: Буффон, Бальдзаретті, Раноккія, Кьєлліні, Де Россі, Пірло, Маджо, Маркізіо (Паццині, 82), Монтоліво (Пепе, 46), Освальдо (Матрі, 65), Балотеллі. Уругвай: Муслера, А.Перейра, Лугано (Коатес, 46), М. Касерес, М.Перейра (Скотті, 90), Перес (Егурен, 51), Аревало, К. Родрігес (А. Гонсалес, 84), Годін, Себа (Альфаро, 83), Кавані. Попередження: М. Касерес (23), А.Перейра (26), Лугано (34), Кавані (40), Балотеллі (50), Муслера (86), Кьєлліні (90). Вилучення: А.Перейра (81). Німеччина – Нідерланди – 3:0 (2:0) Голи: 1:0 – Мюллер (15), 2:0 – Клозе (26), 3:0 – Озіл (66). Німеччина: Нойер, Аого, Бадштубер (Хуммельс, 46), Мертезакер, Дж. Боатенг (Хеведес, 65), Мюллер, Хедіра (Л. Бендер, 88), Озіл, Кроос (Рольфес, 82), Клозе (Ройс, 82), Подольскі (Гетце, 65). Нідерланди: Стекеленбург, ван дер Віль, Брафхейд, Матайсен, Хейтінга, Кюйт (Вайналдум, 88), Стротман (Н. де Йонг, 64), Бабел, ван Боммел, Снейдер (Л. де Йонг, 87), Хунтелар (Беренс, 76). Попередження: Снейдер (20), Клозе (44). Франція – Бельгія – 0:0 (0:0) Франція: Льоріс, Ревейер, М. Сако, Рамі, Абідаль, Мвіла (Гоналон, 42), Мартен, Кабай, Рібері (Малуда, 72), Бензема (Менез, 72), Ремі (Жиру, 72). Англія – Швеція – 1:0 (1:0) Гол: 1:0 – Беррі (22). Англія: Джо Харт (Карсон, 46), Джонс, Террі, Кейхілл, Вокер, Родуелл (Мілнер, 58), Беррі, Бейнс, Даунінг, Волкотт (Старрідж, 58), Замора (Бент, 70).
|
|
|
#1284 |
|
Moderator
Ukraine
|
Хіддінк може завершити тренерську кар'єру
Невдале протистояння із збірною Хорватії у відборі до Євро-2012 може призвести до того, що головний тренер збірної Туреччини Гус Хіддінк піде з футболу, принаймні як тренер. Таку заяву фахівця з Нідерландів наводить "Спорт-Экспресс" із посиланням на АР. "Це була моя остання гра в якості головного тренера збірної Туреччини. Не знаю, що буде далі", - зізнався Хіддінк. "Хочу взяти паузу, щоб проаналізувати нинішню кампанію. Та й вік бере своє. Це не означає, що я завершу кар'єру, але, можливо, більше не буду нікого тренувати, а стану консультантом", - додав він.
|
|
|
#1285 |
|
Moderator
Ukraine
|
Кузнєцов: Можливо, Димінський чекав, що я впаду на коліна
Сергій Кузнєцов у конфлікті з "Карпатами" повів себе, як справжній професіонал, до останнього роблячи все можливе, аби клуб міг виправити ситуацію. Такий висновок напрошується зі слів самого нападника, котрий розповів про подробиці ситуації. "Карпатам" наказано погасити всі заборгованості із зарплати з квітня по середину листопада плюс компенсувати витрати, понесені мною у зв'язку з професійною травмою". - повідомив він. "Я ж лікувався і відновлювався за свій рахунок. Крім того, апеляційний комітет федерації надав мені статус вільного агента, який вступив в силу з моменту рішення", - зазначив Сергій. За словами форварда, коли він повернувся в розташування клубу місяць тому, то всього лише підкорився рішенню КДК. "У той момент наш спортивний директор Юрій Дячук-Ставицький подзвонив і попросив допомогти команді в непростій ситуації. Незважаючи на неприємний осад, що залишався в мене на душі протягом останнього півроку, я погодився", - розповідає Кузнєцов. "Рішення далося важко, адже весь цей час я відчував себе викинутим на вулицю. Клуб мною не цікавився, я йому був не потрібен. Фактично залишався один на один з проблемами. Але довелося переступити через себе і повернутися до Львова", - продовжив він. Коли Кузнєцов повернувся в клуб, то все ж сподівався, що здоровий глузд з боку Петра Диминського запанує і питання з ним вирішиться позитивно. "Йти на діалог? Потреби в цьому не бачив. Я футболіст, моя справа виконувати свої професійні обов'язки - тренуватися, грати. Паралельно я займався справами і в апеляційному комітеті", - згадує він. "Можливо, Диминський і чекав, що я прийду, впаду перед ним на коліна, однак цього не могло бути апріорі - винним себе я не відчував", - цитує Сергія sport-express.ua.
|
|
|
#1286 |
|
Moderator
Ukraine
|
"Манчестер Юнайтед" підписав 5-річного вундеркінда
Чемпіон Англії "Манчестер Юнайтед" домовився про перехід в клуб 5-річного Чарлі Джексона, який в майбутньому обіцяє вирости в суперзірку світового футболу. Малюк володіє таким неординарним талантом, що йому буквально з пелюшок пророкують зіркове майбутнє у футболі. Вперше скаути "червоних дияволів" помітили Чарлі, коли тому було лише 3 роки. Але тільки зараз, дочекавшись 5-річчя, дитина змогла приєднатися до клубної академії. Вже зараз Джексон займається в команді з більш дорослими хлопцями. Цікаво, що за словами батька хлопчика, його ідолами є гравці "Манчестер Сіті" Джо Харт і Маріо Балотеллі. "На перших порах, коли його запросили займатися в "Юнайтед", він був шокований. Але зараз він втягнувся, і йому це дуже подобається", - розповів Енді Джексон, батько малюка-футболіста, пише prosport.tsn.ua.
|
|
|
#1287 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Іспанські ЗМІ невдоволені результатами національної команди в товариських матчах
Іспанські ЗМІ стурбовані останніми невдачами команди в товариських матчах. Діючі чемпіони світу і Європи, що пройшли відбірний турнір Євро-2012 зі 100-процентним показником, як відомо, в неділю поступилися Англії (0:1), а у вівторок зіграли внічию з 62-ою командою рейтингу ФІФА Коста-Рікою. Таким чином, в останніх десяти товариських зустрічах іспанці добилися лише чотирьох перемог. Наставник команди Вісенте Дель Боске вже заявив, що локальні невдачі в товариських іграх його не турбують, пише sport-express.ru. При цьому його попередник на цій посаді Луіс Арогонес вступив з ним в полеміку, заявивши, що важливі результати абсолютно усіх матчів, і з ним погоджуються провідні газети: "Вісенте, у нас проблеми", - з такою шапкою вийшов сьогоднішній номер видання Marca. А El Periodico пішла ще далі: "Ще один промах", - ідеться в заголовку на першій сторінці видання
|
|
|
|
#1288 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Суркіс не хоче платити майже півмільйона гривень за оренду одного матчу на НСК "Олімпійський"
Київське "Динамо" поки не може домовитися про оренду НСК "Олімпійський" на матчі чемпіонату України та єврокубків. Про це повідомляє "Сегодня". Керівництво стадіону виставило для оренди стадіону суму в 450 тисяч гривень за один матч. За інформацією видання, "Динамо" збирається зменшити ціну і переїде на НСК не раніше весни наступного року
|
|
|
|
#1289 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Манчестер Юнайтед" уклав контракт з п'ятирічним хлопчиком Чарлі Джексоном.
Англійський клуб "Манчестер Юнайтед" вже зараз піклується про далеке майбутнє команди. 5-річний Чарлі Джексон став гравцем "МЮ" і вже почав тренуватися з цією командою. Як пише видання The Daily Mail, Джексон проводить з "МЮ" по одному тренуванню на тиждень. Сім'я Джексона проживає в передмісті Манчестера. Окрім тренувань в "МЮ" юний спортсмен ходить у футбольну школу Footytotz. Скаути "Манчестер Юнайтед" звернули увагу на Джексона, коли тому виповнилося лише три роки, і стежили за ним протягом двох років. Цікаво, що батьки Джексона є уболівальниками "Манчестер Сіті" - принципового суперника "МЮ". За словами батька хлопчика, його син також вболіває за "Сіті", а його улюблені гравці - воротар Джо Харт і нападник Маріо Балотеллі. Джексон-старший сподівається, що коли його син виросте, він гратиме в "Манчестер Сіті". На яких умовах і на який термін підписано угоду з дитиною, невідомо. Нагадаємо, що лідером англійської Прем'єр-ліги зараз є "Манчестер Сіті", що має в активі 31 очко після 11 зіграних поєдинків. "МанЮнайтед" посідає друге місце, відстаючи від лідера Premiership на 5 очок.
|
|
|
#1290 |
|
Moderator
Ukraine
|
Сьомін дорікнув уболівальникам "Динамо" за нечисленну підтримку на стадіоні
Київські уболівальники "Динамо" повинні більше підтримувати столичну команду на домашніх матчах. Про це сказав головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін в інтерв`ю "Українському футболу". "Ми могли грати краще або гірше, але на футбольному полі хлопці віддавалися повністю. Думаю, уболівальники повинні трохи змінити своє ставлення до нас. Так не годиться, коли на команду, яка увесь час знаходиться в лідерах, так мало людей приходить на стадіон. Подивіться, яка відвідуваність в Донецьку, Харкові, Львові. Я вважаю, що ми не заслуговуємо подібної відвідуваності. Необхідно жити сьогоднішнім часом, підтримувати команду при будь-якій ситуації. Хороші уболівальники - ті, хто підтримує у важкі хвилини, - розповів Сьомін.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |