SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV > Теніс

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 03.07.2022, 08:08   #1301
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Австралієць Нік Кірьос пробився до четвертого кола Вімблдону.

У третьому раунді один із найяскравіших представників чоловічого тенісу обіграв п'яту ракетку світу Стефаноса Циципаса.

Вімблдон. Третє коло
Нік Кірьос (Австралія) – Стефанос Циципас (Греція) – 6:7(2), 6:4, 6:3, 7:6(7)

Матч запам'ятався не лише високою якістю тенісу, а й іншими моментами. Програвши другий сет, Циципас вибив м'яч на трибуни, після чого Кірьос вимагав від судді дискваліфікувати грека. Здається, вибитий м'яч нікому не завдав шкоди, але Нік нагадав момент із дискваліфікацією Новака Джоковича на US Open-2020.

Пізніше Стефаноса оштрафували на очко за неспортивну поведінку, після чого вже він почав сперечатися з суддею.
Мініатюри долучень
orig_588258.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 24.07.2022, 10:10   #1302
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Каспер Рууд (Норвегія) та Маттео Берреттіні (Італія) розіграють трофей у Швейцарії.

EFG Swiss Open Gstaad - ATP 250

Гштаад, Швейцарія / 17 липня / ґрунт / € 534,555

Чинний чемпіон: Каспер Рууд (Норвегія)

24 липня на центральний корт у Гштааді (Швейцарія) вийдуть два тенісисти, які вже брали трофей на цьому турнірі. Каспер і Маттео зіграють між собою вп'яте. 4 попередні особисті зустрічі закінчилися двома перемогами Рууда та двома перемогами Берреттіні. На ґрунті вони зустрічалися 3 рази. На глині ​​2-1 на користь Каспера.

У півфінальних матчах обидва дуже впевнено переграли своїх суперників. Норвежець декласував Альберта Рамоса (Іспанія) у двох сетах із рахунком 6:2, 6:0 за 1 годину. Італієць, у свою чергу, обіграв Домініка Тіма (Австрія), який потихеньку повертає собі колишню форму. Матч закінчився з рахунком 6:1, 6:4 за 1 годину та 19 хвилин.

Для Каспера Рууда це стане 13-й фінал у кар'єрі на рівні АТР та 5-й у сезоні. Цього року норвежець взяв 2 титули: у Буенос-Айресі та Женеві. А загалом у нього накопичилося вже 7 титулів.

Маттео Берретіні має неймовірний вінстрік із 13 матчів. Цього сезону італієць довів, що він один із найкращих на трав'яному покритті і взяв одразу два титули поспіль: у Штутгарті та Лондоні. Маттео зіграє у своєму 11-му фіналі за кар'єру і побореться за 8-й титул.

Тенісисти вийдуть на корт 24 липня не раніше 12:30 за Києвом.

Прогноз Sport.ua - Перемога Рууда
Мініатюри долучень
orig_590188.jpg  
Старий 25.07.2022, 10:49   #1303
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У фіналі ґрунтового турніру в Палермо (Італія) зіграли Ірина Бегу (Румунія) та Лючія Бронцетті (Італія). Сильнішою виявилася Ірина, яка обіграла свою опонентку в двох сетах з рахунком 6:2, 6:2 за 1 годину та 33 хвилини.

Для Бегу це став перший трофей за 5 років. Востаннє вона ставала чемпіонкою в 2017 році у Бухаресті (Румунія).

R32: Марина Бассольс Рібера (Іспанія, Q) 6:3, 4:6, 6:3
R16: Осеан Доден (Франція) 1:6, 6:2, 6:4
QF: Діан Паррі (Франція) 6:1, 6:3
SF: Сара Соррібес-Тормо (Іспанія, 4) 3:6, 6:3, 6:4
FR: Лучія Бронцетті (Італія) 6:2, 6:2
Для Лючії це став перший фінал на рівні WTA.

Далі Ірина Бегу зіграє у Варшаві, де у першому колі зустрінеться з лакі-лузером Катериною Байндл. Лючія, в свою чергу, цього тижня візьме перерву.
Мініатюри долучень
orig_590276.jpg  
Старий 26.07.2022, 08:39   #1304
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Український тенісист Віталій Сачко (ATP 265) програв у першому колі ґрунтового турніру в австрійському Кіцбюелі.

У статусі лакі-лузера Сачко поступився Душану Лайовичу із Сербії (ATP 80) з рахунком 4:6, 6:7 (5:7). Матч тривав 1 годину та 56 хвилин.

Віталій, незважаючи на поразку, грав набагато краще, ніж у кваліфікації проти Себастьяна Офнера. У другому сеті у 12-му геймі в українця був навіть сетбол.
Мініатюри долучень
orig_590376.jpg  
Старий 05.08.2022, 11:44   #1305
yyyyyhhh
Moderator

Типово

25-річна українка Маріанна Закарлюк (WTA 880) виграла в 1/8 фіналу хардового турніру в Монастирі (Туніс) впевнено обіграла Емму Тотхову (Словаччина) у двох сетах за 1 годину та 18 хвилин.

ITF W15. Монастир (Туніс). 1/8 фіналу. Хард

Маріанна Закарлюк (Україна) - Емма Тотхова (Словаччина) - 6:2, 6:2

Востаннє два матчі поспіль Маріанна вигравала у березні 2021 року у Караганді (Казахстан).

У чвертьфіналі турніру Закарлюк зіграє з Анастасією Гураєвою (росія, WTA 1223).
Мініатюри долучень
orig_591367.jpg  
Старий 24.08.2022, 15:14   #1306
Igor1031
Super Moderator

Дописи: 3.624

Типово

Цитата:
Чешская теннисистка Петра Квитова объявила о помолвке со своим тренером Иржи Ванеком.

"Радостные новости, которыми мы хотели бы поделиться. Я сказала "Да" в своём особенном месте", - написала Квитова в соцсетях.
Igor1031 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 25.08.2022, 13:21   #1307
Igor1031
Super Moderator

Типово

Зірки світового тенісу зіграли на виставковому турнірі на підтримку України від US Open

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

//
Старий 26.08.2022, 13:54   #1308
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Колишній лідер українського тенісу Сергій Стаховський подякував тенісистам, які взяли участь у виставковому заході «Теніс грає заради миру» на кортах US Open.

«Дякую, US Open. Хочу подякувати всім гравцям, які взяли участь у благодійній нічній сесії для України. Українці дякують усім вам. 1 200 000$ зібрано в перший день, сподіваюся до кінця турніру ця цифра буде значно вищою», - написав Стаховський.
Мініатюри долучень
orig_593685.jpg  
Старий 16.09.2022, 18:12   #1309
Igor1031
Super Moderator

Типово

Федерер написав прощальний лист усьому тенісному співтовариству. Легенда світового тенісу зворушливо прощається зі спортивною кар'єрою.

Йде легенда. Роджер Федерер завершить кар'єру вже цього місяця
Читайте також:
Йде легенда. Роджер Федерер завершить кар'єру вже цього місяця
Моїй тенісній родині і не лише

З усіх подарунків, які теніс зробив мені за ці роки, найбільшим, без сумніву, були люди, яких я зустрів на своєму шляху: мої друзі, мої суперники і, насамперед, уболівальники, які віддають спорту життя. Сьогодні я хочу поділитись з усіма вами новинами.

Як багато хто з вас знає, останні три роки подарували мені багато проблем у вигляді травм та операцій. Я багато працював, щоб повернутися на повну спортивну форму. Але також я знаю можливості та межі свого тіла, і останнім часом його послання стало ясним. Мені 41 рік. Я зіграв понад 1500 матчів за 24 роки. Теніс поставився до мене щедро, ніж я коли-небудь міг мріяти, і тепер я повинен зрозуміти, що настав час закінчувати свою змагальну кар'єру.

Кубок Лейвера наступного тижня у Лондоні стане моїм останнім турніром ATP. Я, звичайно, продовжу грати у теніс у майбутньому, але тільки не на турнірах Великого шолома чи в турі.

Ви всі неймовірні, і я насолоджувався кожною хвилиною з вами!

Я хочу подякувати своїм вірним спонсорам, які для мене дійсно як партнери; та працьовиті команди та турніри ATP Tour, які незмінно вітали всіх нас із добротою та гостинністю.

Я також хотів би подякувати своїм суперникам на корті. Мені пощастило зіграти стільки епічних матчів, які я ніколи не забуду. Ми билися чесно, з пристрастю та інтенсивністю, і я завжди намагався поважати історію гри. Я почуваюся дуже вдячним. Ми підштовхували один одного та разом вивели теніс на новий рівень.

Перш за все, я маю висловити особливу подяку моїм неймовірним уболівальникам. Ви ніколи не дізнаєтесь, скільки сил і віри ви дали мені. Надихаюче почуття гри на повних стадіонах було одним із найгостріших відчуттів у моєму житті. Без вас ці успіхи здавалися б самотніми, а не наповненими радістю та енергією.

Останні 24 роки у турі були неймовірною пригодою. Хоча іноді здається, що це минуло за 24 години, це було настільки глибоким і чарівним, що мені здається, що я вже прожив повне життя. Мені пощастило грати перед вами у більш ніж 40 різних країнах. Я сміявся і плакав, відчував радість і біль, і найбільше відчував себе неймовірно живим. Під час своїх подорожей я зустрів багато чудових людей, які залишаться друзями на все життя, які постійно знаходили час у своєму щільному графіку, щоб подивитися, як я граю, і підбадьорити мене по всьому світу. Дякую!

Коли моя любов до тенісу зародилася, я був ще хлопчиськом у рідному Базелі. Я спостерігав за гравцями з подивом. Вони були для мене, як гіганти, і я почав мріяти. Мої мрії змусили мене працювати старанніше, і почати вірити в себе. Маленький успіх додав мені впевненості, і весь мій шлях – найдивовижніша подорож, яка вела мене до цього дня.

Отже, я хочу від щирого серця подякувати всім вам, усім у всьому світі, хто допоміг втілити в життя мрії маленького швейцарського хлопчика з м'ячем і ракеткою.

Теніс, я люблю тебе і ніколи не залишу!

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 22.09.2022, 14:45   #1310
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Японська тенісистка Наомі Осака не може вийти на матч другого раунду на турнірі WTA 500 у Токіо, де їй мала протистояти Беатріс Хаддад Майя з Бразилії.

Офіційна причина зняття – біль у животі.

«Дуже шкодую, що не зможу зіграти сьогодні. Для мене завжди велика честь грати на цьому турнірі перед неймовірними глядачами тут у Токіо. Це був і завжди буде особливий турнір для мене і я дуже хотіла вийти на корт сьогодні, але моє тіло мені не дало. Дякую всім за підтримку цього тижня, побачимося наступного року», – заявила Осака.

Зазначимо, що у матчі першого кола Наомі зіграла лише один гейм, після чого її суперниця Дар'я Севілл серйозно травмувала коліно.
Мініатюри долучень
orig_597060.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:45.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум