![]() |
|
|
#1303 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
- У вас є собака?
- Ні. - А яка у вас домашня тварина? - Комп'ютер.
|
|
|
#1304 |
|
Administrator
Ukraine
|
Три математика пішли на полювання. Побачивши кабана, перший вистрілив і промазав на метр вправо.
Другий вистрілив і промазав на метр вліво. Третій, побачивши це, не став стріляти, а радісно заволав: - Хлопці, в середньому ми його пристрелили! В якому б районі ти не поселився, сусід з дрелькою знайде тебе і поселиться поруч! Інструктаж в службі технічної підтримки: - ... І ще, дівчатка! Не треба питати у клієнтів, що у них стоїть. Краще запитайте: "Яке програмне забезпечення у вас встановлене?" - Сусід, ти що зовсім офігів? Навіщо ти троянди по всіх сходах розкидав? - Теща дорога сьогодні погостювати приїжджає. - Оце так! Так тещу свою любиш? - У неї на троянди алергія. Гарне здоров’я – це коли в аптеку ходиш тільки за презервативами … Катя, заставши чоловіка в ліжку з коханкою, швидко зібрала речі і пішла... А, треба сказати, в квартирі у коханки були дуже дорогі речі!..
|
|
|
#1305 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 10.01.2010
Дописи: 1.108
Ukraine
|
заповіт Ющенка (повна версія)
заповіт - заповіт ющенка - прикол Поховайте на Говерлі, мене у барлогу, Поруч мене покладіть Луценка й Балогу. Хай співають наді мною жалісно ”Гринджоли” Прощавай бабо Прасковіє і кохані бджоли! На труну намотайте з помаранчу банта, Хай країна пом'ятає про свого гаранта. На смереці ви повісьте біля мене Юльку, Хай вона на тій смереці років два ся гойда, Щоби люди пам'ятали оце була хвойда! Язиком своїм молола, наче автоматом, Ще й мене ,як мала настрій, часом звала татом. Януковича бики, хай мене пильнують, Бо то кляті гуцулята гаранта роззують. За те, що ми довели усе до розрухи, Буду я лежать в барлозі; Юльку з'їдять мухи. А щоб були шахтарі в Донбасі довольні, Януковича за ноги, хай кинуть до штольні. Хай виріжуть з вугілля тяжкого брикета, Придавлять,за одно, ще й свого Ахмета. Ще найдіть в якімсь селі, ви гнилого воза, А до дишла прив'яжіть старого Мороза. Хай старий собі гуляє,без всякого сраму, За одно нехай розкаже про нову програму. Ще послухайте сьогодні, ви свого гаранта, Ви зірвіть із Симоненка червоного банта. Бо за ним, якщо іти, „труден путь и долог”, Він такий є комуніст як я геніколог. Далі іще перед смертю, дам таку пораду. Запустіть токсичні гази у Верховну Раду. Щоб усі на віки-вічні,покидьки засохли, І на тих кріслах,прокляті,щоб усі подохли. Цей важкий був старий рік, той буде невтішний. Простіть люди ви мене, всетаки я грішний. І хоч дуже я боюся, тож скажу тихенько, Ви на гак ще зачипіть, ту кляту Вітренко. Ще вам дам таку пораду,але не вагайтесь, Хай беруть всіх нас в полон і ведуть в Європу, Ми туда самі не втрапим, і підемо в жопу. |
|
|
|
|
|
#1306 |
|
Administrator
Ukraine
|
Ну Ви десь таке чули:
Старий добрий єврей якщо старий - то вже не добрий, якщо добрий - то вже не єврей, а якщо єврей - то вже не старий!
|
|
|
#1307 |
|
Administrator
Ukraine
|
Осінь 2010 року. Україна.
- Бабо, а чого це ви муку, цукор, крупи мішками скуповуєте?! - А ти чув, що Азаров сказав : "Жити стало краще, жити стало веселіше" ? Минулого разу те ж саме Сталін перед війною говорив...
|
|
|
#1308 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Падають сніжинки, ліплять тарілки,точно я сьгодні не йду на дівки. А візьму драбину і стару мітлу зараз, всі тарілки миттю обмету.Кажуть мені друзі кращеб ти Василь відкрив у Тернополі невеличкий гриль. Ставити тарілки це звичайно клас,вам не зрозуміти це є не для вас.
|
|
|
|
|
|
#1309 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Радянські часи. Заходить у переповнений тролейбус пяний чоловік, витягує з кишені квиток і намагається ним поцілити у компостер.Перед ним стоїть солідна пишногруда жіночка. Через деякий час жінка не витримує і кричить на весь тролейбус: Вже пів години на мені лежить, а попасти неможе. На що пяний відповідає: Я що зроблю що він у мене помятий.
|
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |