![]() |
|
|
#1311 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Сьогодні вночі, 23 вересня, завершилися матчі 1/4 фіналу на турнірі у Сан-Дієго (США).
Ден Еванс [1] – Констан Лестьєнн – 6:1, 6:3 Маркос Хірон [3] – Джеймс Дакворт – 7:6 (7:5), 6:3 Брендон Накашима – Галан Ріверос – 6:3, 4:6, 6:4 Крістофер О'Коннел – Дженсон Бруксбі [2] – 6:4, 4:6, 7:5 Раніше також завершилися чвертьфінальні матчі на зальному турнірі у Меці (Франція): Стен Ваврінка – Мікаель Імер – 6:4, 4:6, 7:6 (7:5) Хольгер Руне [4] – Александр Бублик [7] – 3:6, 7:5, 4:6 Лоренцо Сонего – Себастьян Корда – 6:4, 6:4 Артур Ріндеркнех – Хуберт Хуркач [2] – 3:6, 2:6 Полуфінали в Сан-Діего: Ден Еванс [1] – Маркос Хірон [3] Брендон Накашима – Крістофер О'Коннел Полуфінали в Меці: Стен Ваврінка – Александр Бублик [7] Лоренцо Сонего – Хуберт Хуркач [2] |
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Moderator
|
Сьогодні, 25 вересня, завершився парний матч на Кубку Лейвера між дуетами Новак Джокович (Сербія / Маттео Берреттіні (Італія) та Алекс Де Мінаур (Австралія) / Джек Сок (США).
Кубок Лейвера Новак Джокович / Маттео Берреттіні (Europe) – Алекс Де Мінаур / Джек Сок (World) - 7:5, 6:2 Зазначимо, зараз команда Європи лідирує з рахунком 8:4. Завтра за перемогу на Кубку Лейвера нараховуватиметься 3 очки. Раніше Новак обіграв Тіафо у одиночному матчі. |
|
|
|
|
|
#1313 |
|
Moderator
|
Американський тенісист Брендон Накашима став переможцем турніру АТР 250 у США.
У матчі за титул Накашима здолав свого співвітчизника Маркоса Гірона. Сан-Дієго. Фінал Брендон Накашима (США) – Маркос Гірон (США) – 6:4, 6:4 Для 21-річного Накашими це був перший титул у кар'єрі, раніше він програв два фінали. Маркос Гірон вперше боровся за титул АТР. |
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Moderator
|
27-річна Марія Саккарі (№7 WTA) та Катерина Байндл (№124 WTA) з'ясували стосунки у 1/16 фіналу ґрунтового турніру серії WTA 250 у Пармі. У трьох сетах перемогу відсвяткувала гречанка, яка після матчу зізналася, що показала дуже суперечливу гру.
«Я показала не найкращий теніс, і, загалом, це був потворний матч, справжні американські гірки. Але цього слід було очікувати, бо я вперше за чотири місяці граю на ґрунті. Дуже рада, що змогла вийти до наступного кола. На кожному турнірі моя мета— виграти титул. Звичайно, мені потрібно покращувати свій теніс, щоби перемагати далі. Я приїхала сюди вигравати, а не зіграти один-два матчі. Так, я вже трохи прогулялася Пармою. Як я вже сказала, у вас смачна кухня. Мені в принципі подобається Італія, це одна з моїх найулюбленіших країн. Сподіваюся, що надалі на трибунах буде більше глядачів. Я дуже чекаю на свій наступний матч у середу», — розповіла Саккарі. |
|
|
|
|
|
#1315 |
|
Moderator
|
Українська тенісистка Катерина Володько (WTA 438) у 1/8 фіналу хардового турніру серії ITF W60 у США у трьох сетах за 3 години обіграла Ельвіну Калієву (США, WTA 225).
ITF W60 Темплтон. Хард. 1/8 фіналу Катерина Володько (Бондаренко) – Ельвіна Калієва (США) – 6:3, 4:6, 6:4 Зазначимо, що у 2 сеті 36-річна українка програла 5 геймів поспіль із рахунку 4:1 (40:15), але вчасно зібралася та виграла матч. Далі Катерина зіграє із переможницею матчу Астра Шарма (Австралія) – Юань Юе (Китай). |
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Moderator
|
Хорватський тенісист Марин Чілич (АТР 16) виграв у півфіналі хардового турніру серії АТР 250 у Тель-Авіві (Ізраїль) у Констана Лестьєнна (Франція, ATP 68) у двох сетах за 1 годину та 45 хвилин.
АТР Тель-Авів. Хард. 1/2 фіналу Констан Лестьєнн – Марин Чілич [2] – 5:7, 3:6 Для Марина це буде 36-й фінал на рівні АТР у кар'єрі. Він побореться за свій 21-й трофей. У фіналі йому належить зіграти проти Новака Джоковича, який у півфінальному матчі обіграв Романа Сафіулліна. Рахунок у особистих зустрічах 12:1 на користь Новака. Матч відбудеться 2 жовтня не раніше 18:30 за Києвом. |
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Moderator
|
Сербський тенісист Новак Джокович (ATP 7) став переможцем хардового турніру серії ATP 250 в ізраїльському Тель-Авіві.
У фінальному матчі Новак не залишив шансів хорватові Маріну Чилічу (ATP 16). Два сети тривали 1 годину 35 хвилин. Це 3-й трофей Джоковича у сезоні та 89-й титул у кар'єрі! Більше титулів мають лише 4 гравці: Джиммі Коннорс (109), Роджер Федерер (103), Іван Лендл (94), Рафаель Надаль (92). 🏆 ATP 250. Тель-Авів (Ізраїль). Хард (приміщення) Фінал, 2 жовтня Новак Джокович (Сербія) [1] – Марін Чиліч (Хорватія) [2] – 6:3, 6:4 |
|
|
|
|
|
#1318 |
|
Moderator
|
Перша ракетка світу Іга Свьотек (Польща, WTA 1) повідомила, що цього року не гратиме у складі збірної Польщі у фінальному турнірі Кубка Біллі Джин Кінг.
Ось як вона прокоментувала своє рішення: «Я багато думала та обговорювала це зі своєю командою, але я не зможу зіграти на Кубку Біллі Джин Кінг у Глазго. Мені дуже шкода, бо я граю за Польщу завжди, коли це можливо, і завжди викладаюся якнайбільше. Грати у Польщі цього року було почесно, і я сподівалася повторити це наприкінці сезону. Я розчарована тим, що керівні органи тенісу не дійшли згоди з таких елементарних питань, як календар турнірів, що дає нам лише один день на подорож земною кулею та зміну часового поясу. Така ситуація є небезпечною для нашого здоров'я і може призвести до травм. Я збираюся поговорити з WTA та ITF, щоб щось змінити. Ця ситуація складна не лише для гравців, а й уболівальників, які підтримують наш вид спорту. Зазначимо, що Іга Свьонтек виступатиме на Підсумковому турнірі, який пройде з 31 жовтня по 7 листопада у Форт-Уерті (США). Вже наступного дня, після закінчення WTA Finals, у Глазго має стартувати Billie Jean King Cup Finals. Збірна Польщі потрапила до однієї групи з командами США та Чехії. |
|
|
|
|
|
#1319 |
|
Moderator
|
17-річна українська тенісистка Катерина Лазаренко виграла перший матч у основній сітці професійного турніру.
Українка вперше бере участь у професійному турнірі. Свої виступи Лазаренко розпочала у кваліфікації, де обіграла К'яру Цвєтковіч (Швейцарія) з рахунком 6:3, 6:4 та Анджеліну Граовац (Австралія) – 6:3, 6:2. А вчора, 4 жовтня, Катерина у першому раунді основної сітки перемогла китаянку Янні Лю у трьох сетах із рахунком 6:4, 1:6, 6:2. За вихід у чвертьфінал Лазаренко зіграє проти 5-ї сіяної турніру Каролін Ромеро із Франції. Турнір проходить під егідою ITF у Монастірі (Туніс). Зазначимо, що Катерина Лазаренко посідає 120 місце у рейтингу ITF Juniors і є третьою ракеткою України серед юніорів. |
|
|
|
|
|
#1320 |
|
Moderator
|
Аргентинська тенісистка Надя Подороска здійснила камінг-аут.
Її дівчина – тенісистка Гільєрміна Найя (Аргентина). 25-річна аргентинка наважилася розповісти про свою орієнтацію у день народження партнерки. У своєму Instagram вона виклала спільні фотографії з другою половинкою і зізналася їй у коханні: «Сьогодні я вітаю тебе на відстані, але відчуваю, що ти поряд кожен день мого життя», – написала Подороска у своєму Instagram. На камінг-аут аргентинських тенісисток відреагувала тенісна легенда Біллі Джин Кінг. Переможниця 39-ти турнірів Grand Slam та відкрита лесбіянка привітала Подороску з відважним кроком та додала, що «воно того буде варто». У відповідь аргентинська тенісистка висловила повагу Кінг: «Ви є справжнім зразком для наслідування у боротьбі за рівність у спорті та за його межами». Аргентинка народилася в Росаріо і росла у Фішертоні неподалік. Вона одна із трьох дітей своїх батьків, а її дідусь та бабуся були українцями. Раніше перша ракетка росії Дарія Касаткіна також публічно зізналася у своїй орієнтації. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини футболу | slavko1235 | Спорт на SAT-TV | 2957 | 23.05.2025 13:44 |