![]() |
|
|
#1311 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Пам'яті героїв.... ...Похмура зимова днина. Генеральська могила на Видубицькому цвинтарі. Тиша та спокій. Крізь тонкий сніговий замет проступають дві схрещені шаблі. Провівши рукою по холодному граніту, читаю: "Нет больше той любви, как если кто положит душу свою за своих друзей..." Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#1312 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 23.01.2011
Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
|
Цікавим документом,що засвідчив залежність України від Російської імперії, була Переяславська угода,яку уклав Богдан Хмельницький з Московією.Внаслідок чого наша держава потрапила у залежність від неї на 300 років.
|
|
|
#1313 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Цікаве з історії України.... (Цікаве з історії козацтва) В історичній літературі існує чимало версій походження слова "козак". Один із польських дослідників виводив це найменування від легендарного ватажка, що в давні часи успішно боровся з татарами. Звали його буцімто Козак. Інший, теж польський вчений, пояснював походження цього слова від "коза". Були версії, згідно з якими козаки — не українці, а нащадки відомих у часи Київської Русі войовничих племен хазарів. Турецькою мовою слово "козак'5 означає волоцюга, забіяка, розбійник. Очевидно, саме звідти воно й прийшло в Україну. Певно, не самі придумали собі наймення захисники нашого краю, а одержали його від ворога, І воно тут прижилося, зовсім утративши негативний відтінок. Бо козак в Україні став синонімом лицарської доблесті й благородства.
|
|
|
#1316 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
Вирішив великий банк перевірити надійність свого нового сейфу. Закрили в сейфі 100 тисяч долярів і доручили командам американців, японців та українців зламати сейф в повній темряві за 10 хвилин.
Першими спробували американці. Коли через 10 хвилин загорілось світло, виявилось, що комбінацію вони не підібрали. Японці за 10 хвилин підібрали комбінацію, але не змогли зламати внутрішні двері. От представники банку і вирішують: “А ну глянемо, що українці зроблять через 5 хвилин”. Тиснуть на 5-ті хвилині на вимикач, а світло не запалюється. І чують з темряви голос: “Іване, маємо 100 тисяч, нашо тобі та лямпочка?” |
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Їхав в маршрутці піддатий міліціонер, з другом, ну вголос коментують дівчат, які заходять чи виходять....які очі, а яке волосся, а ця взагалі красуня.... і тут п*яненький дідусь, чуючи це все, каже до мєнта:
- Малиш, ти самий лучший!! Нещодавно був випадок в Українській армії, в кабінеті ротного... Заходить татарин (хлопчина призваний з Криму, який погано володіє українською мовою) Татарин: Товаріш капітан, дозвольте свєрнутся! Капітан: ну давай, солдат, сварачівайся
|
|
|
#1318 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
|
|
|
#1319 |
|
Moderator
Вінницька обл.
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1320 |
|
Moderator
Вінницька обл.
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |